Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ediyorum kızlar
ellerine sağlık yenacım tekrar
asu beni 10 dakikayla geçmişsin

Tebrıkler kızlarrr. Ben sıızn kadar yuruseydım kesın verırdım demekkı artık sporsuz olmuyo

ancak 3 gun yuyurebıldım bu hafta . Bugün de yürüycem bakalım

haftaya bende geliyorum bekleyin kızlarr
azmettim başaracağım

AYIN 1.si ________ - 4.2 kg. ________ İlbatum

AYIN 2.si ________ - 4.1 kg. _________ ejje89

AYIN 3.sü _______ - 3.5 kg. _______ Tomurcuk

Annnaaamm Sporda 2. aylık derecede 3. olmuşum bea... 100 gr verdim bu hafta hiç ümidim yoktu çok sevindiiiiimmm...
YENA eline koluna sağlık canım ya çok teşekkürler...
Diğer dereceye giren ve kilo verenleri de tebrik ederim...

iddiadaşımdan bizlere bir duyurudur:

ay sonuna kadar bilgisayarı bozuk oldugundan bizlerle olamıyacakmıs.

sanırım tamire verdi biraz zaman alacak gelmesi..
umarım servise gitmemiştir iddiadaşım çünkü 20-30günden önce gelmıyor

ayy bu arada iddiadaşım ceco34 benm..belki bilmeyenler vardır hiç isim vermemişim dedm.9:

Son düzenleme:
Tebrik ediyorum hepinizi

Sağlıklı,neşeli,hafif,hareketli,güzelmi güzel haftasonu diliyorum..

Ben temizliğe kaçar..

------

ÖZka demek malatyalısın ..dilencii diye bir arkadaşımız vardı topikte çok severim kendisini..şimdi gelmiyor umarım burayı arada olsa okuyordur bana onu hatırlattın malatya deyince..
İçim bir tuhaf oldu.

Daha bu ayın 3.ünde adet oldum.20 gün geçti bugün yine kanama oldu ve belim çok ağrıyor.Hiç adet olmazken ayda 2 kere olmaya başladım Tövbe tövbe bi de gülüyorum.Benzer durum yaşayan var mı?

Umarım okuyordur canım. Buradan uzak kalınca ınsan kopuyor dıyetten felan.

Merhaba bayanlar..
Uzun süredir forumu takip ediyorum artık takip etmekle kalmayıp tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.. :)
Kilom 90'ın üzerinde olduğuna göre doğru konudayım herhalde.. Dukan diyetine başlıyorum..
Öncelikle en çok canımı sıkan nokta;
Aşırı kilo kaybında vücutta sarkma olur mu? Sarkma olmaması için dikkat etmem gereken şeyler nelerdir?

öncelikle hoşgeldin aramıza
bu çetin savaşında şimdidsen sana bol bol şanslar
bende ilk dukanla başladım bu sene, tabi ondan öncede bir çok deneyimim oldu
gerçi formu okuduysan bir kaç arkadaşımızda kabızlık sorunu yaratmış bende olmamıştı

sarkma kısmına gelince; bu da kişiden kişiye değişiyordur eminim
ben spor yapmadığım halde, 18.4 kilo verdim sarkmam olmadı
ama çevremdeki insnalarda oluyor, onlarda bunun için spor yapıyorlar
yürüyüş aerobik vs vs

sen dukana ne zaman başladın? birde kilom 90 üstü demişsin kaç kilosun tam olarak??

KPSS ye hazırlanan, bu konuda deneyimli olan, ya da memur olarak çalışan arkadaşlarım; bir sorum olacak
İstanbul'a atanmak kolay mı? Çok fazla memur alımı olacak diye duydum ve önceki senelerden İstanbul'un memur açığı olduğunu da ama emin değilim.
Genel kültür- Genel yetenekten tercih yapıcam yani düz memurluk için; kaç puan almam lazım acaba İstanbul'a atanabilmem için
Buarada yarın gidip kursa yazılıyorum kolay gelsin bana

iyi akşamlar kızlar kötü bi gün geçrdm kızımı servise bindirmek için küçük kızıda hava alsın diye bahçeye indim lojmanın bahçesinde havuz var büyük kız arkamdan geliyordu arkadaşlarını gördü bende servisin oraya doğru ilerledim 2 dk sonra cocuklar teyze sena havuza düştü çığlıklarıyla irkildim koştum baktım ki kız cıkmış dışarı ama boynuna kadar su havuz buz tutmuştu sen buzub üstünde yürümeye kalk 2 adım atmış kırılmış buz batmış buda yanndaki kız kurtarmış teyze sırt üstü düşse kurtaramazdım dedi ne yapcamı sastım hırsımı alamadım tam sopalıktı valla öldüm korkudan peşinden eve çıktım banyoda soydum kıpkırmızı donmuş soğuktan allahım bi yandan ağladım bi yandan banyo yaptırdım allah korudu gene verilmiş sadkamız varmış boğulsa napardım aceba allah kimseye yaşatmasın hala başım kazan gibi

dereceye girenleri tebrik ederim

koca ayda 200 gr verebilmişim komedi giibi

derin sanada geçmiş olsun allah korumuş

yena ellerine sağlık

nursena çok geçmiş olsun
dehşetle okudum yazdıklarını gerçekten verilmiş sakadanız varmış canım
çok geçmiş olsun tekrardan Rabbim bir daha böyle aksilikler yaşatmasın
tüm topik arkadaşlarımın yavrularını korusun Rabbim

kızlar bence hepinizin üzerinde nazar var
Rabbim sizi ve çocuklarınızı nazarlardan korusun inşallaahhh

sorma hala kendime gelemedim evin altı üstünde ne yapcamı bileedim sanahtan beri kızsan kızılmıyo 7 yaşında cocuk işte
aman olsa dert olmasa dert annelik zor zanaat helede 2 tane olunca bide üstüne gurbet eklenip eşimde devamlı görev de olunca cok yıprandım valla son 2 yılda canımız sağ olsunda yaza nşallah tainimiz çıkıcak

merhaba güzeller
yenacım ellerine sağlık canım temizlğe de başlamışsın kolay gelsin
derincim ve nursena büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
bugün 1 saat yürüdüm akşam da boğazımı tutacağım inşallah
bu ayı artıyla kapatmışım sanırım ilk kez oldu 1 senedir ama son olsun inşallah

doğru diyosun tatlım annelik zor zanaat gerçekten
Rabbim gönlüne göre versin ve en kısa sürede hayırlısı ile tayininiz çıksın inşallah
evet gurbetlik zor gerçekten, ablamdan biliyorum, birilerinin yanında olması daha rahat oluyor

Canım hangı bölüm mezunusun. Şu an calısıyormusun sınava. Ben de hazırlanıyorum. Daha once de gırdım bu 2. olucak ama 81 almıstım. Eger 4002(herhamgı bır lısans duzeyınden mezun olmak) tercıh yapacaksan kesınlıkle 90 uzerı alman lazım. Benım kuzenım derı muhendısı ama özelde ıs bulamadı kpsye hazırlandı. Ilk gırısınde 84 ıkıncısınde 86 aldı ama atanamadı. Bir de sana tavsıyem bir an önce mılle egıtım onaylı bır kurstan bılgısayar sertıfıkası alman. Bazı kadrolarda sertıfıka ıstıyorlar o zaman daha dusukle atanabılırdın 88 cıvarı

Ben de ıstanbul ıstıyorum ama en cok Ankara memur alıyor. Istanbulda cok fazla memur alan kurum yok. Yanı Ankara ıcın sansın daha fazla. Ben bı sure esımden ayrı kalmayı göze aldım napalım ılerısı ıcın yapmak zorundayım bunu

Banu merhaba canım, hoşgeldin. Merak etmiştik.
umutcumm herkes görmüş sendeki değişikliği bak ne güzel motive etmişler
hem o kadın hem yakını hem de uzağı göremiyormuş bana geldi haberi
maşallaaahh arkadaşımm son sürat devammm
Sağol canım, sayende gene biraz havalandım :)) Aslında ben bir senede ancak 12 kilo verdiğim için birden fark edilecek bir değişikliğim yok :)) Ya uzun zaman görmeyenler ya da böyle mevsim başlarında kıyafetler bana gösteriyor aradaki farkı. Gerçekten 10 kilo bile epey fark yaratıyor, geçen sene önü kapanmayan bir kot ceketim vardı benim, mevsimde giyerim diye çıkardım baktım rahatça kapanıyor :))
Canım ben 37 yaşındayım. Pazarda beni çekiştiren ufaklık da 2 yaşlarındaydı. Direk teyze oluyorum yani bu durumda :)) Hatta 7-8 yaşındaki çocuklar bile uzun zamandır teyze diyorlar bana :2:
Benim de boyum 1.65, ama ben ince kemikliyimdir, etli butluyum yani :) Yıllarca yok vücudum orantılı, yok ben o kadar olmamışımdır diye kendimi kandırdıktan sonra tartıda 94'ü görünce höö olmuştum. Geçen seneye göre rahatladım ama gene her yerden fırlıyor etler, sinir oluyorum. Laf aramızda ölçülü kilo versem ben de daha küçük göstereceğimi düşünüyorum, babam da çok geç yaşlandı benim
Ben çok küçükken biz de bulunmuşuz Malatya'da hatta kardeşim orada doğmuş, babam çok güzel yer olduğunu anlatır. Ben de seni 85-86'lı olarak düşünüyordum, kaç yaşındasın ki sen?
HAFTANIN 1.si _______ - 2 kg.___________ ejje89

HAFTANIN 2.si _______ - 1.3 kg.________ ege1979 :81:

HAFTANIN 3 sü._______ - 1.2 kg.____ nevzamansız

AYIN 1.si ________ - 4.2 kg. ________ İlbatum

AYIN 2.si ________ - 4.1 kg. _________ ejje89

AYIN 3.sü _______ - 3.5 kg. _______ Tomurcuk

Kızlar sizleri tebrik ediyorum. İstikrarlı gidişlerinden dolayı "ayın ilk üçünü" daha bir özel tebrik ediyorum. Darısı başıma Yenacığım ellerine kollarına sağlık :)

Canım masallah sen hep yuruyus yapıyodum. Aslında şu özel kahvaltılara gıtmeden börek çörek olayına son koysan kılolar gıdecek. spor yapmak cok guzel ama yaptıkların bosa gıtmesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…