tebrik ediyorum kızlar
ellerine sağlık yenacım tekrar
asu beni 10 dakikayla geçmişsin
sporcularımız
ayşeC52 _______ 310 dk.
nursena ________ 60 dk.
toksin __________ 260 dk.
asumanzeynep __ 320 dk.
fadime _________ 250 dk.
ejje89 _________ 460 dk.
WAW _________ 140 dk.
nevzamansız ___ 285 dk.
tomurcuk _____ 360 dk.
ece78 _______ 65 dk.
Semiran _____ 280 dk.
Toztoprak ___ 50 dk.
Umuttt _____ 275 dk.
ejje89------- -- 460 dk.
tomurcuk ------ 360 dk.
asumanzeynep-- 320 dk.
görüşürüz ayşecimmben kaçıyorum kızlar p.tesi görüşürüz iyi bakın kendinize
AYIN 1.si ________ - 4.2 kg. ________ İlbatum
AYIN 2.si ________ - 4.1 kg. _________ ejje89
AYIN 3.sü _______ - 3.5 kg. _______ Tomurcuk
sporcularımız
ayşeC52 _______ 310 dk.
nursena ________ 60 dk.
toksin __________ 260 dk.
asumanzeynep __ 320 dk.
fadime _________ 250 dk.
ejje89 _________ 460 dk.
WAW _________ 140 dk.
nevzamansız ___ 285 dk.
tomurcuk _____ 360 dk.
ece78 _______ 65 dk.
Semiran _____ 280 dk.
Toztoprak ___ 50 dk.
Umuttt _____ 275 dk.
ejje89------- -- 460 dk.
tomurcuk ------ 360 dk.
asumanzeynep-- 320 dk.
Tebrik ediyorum hepinizi
Sağlıklı,neşeli,hafif,hareketli,güzelmi güzel haftasonu diliyorum..
Ben temizliğe kaçar..
------
ÖZka demek malatyalısın ..dilencii diye bir arkadaşımız vardı topikte çok severim kendisini..şimdi gelmiyor umarım burayı arada olsa okuyordur bana onu hatırlattın malatya deyince..
İçim bir tuhaf oldu.
Merhaba bayanlar..
Uzun süredir forumu takip ediyorum artık takip etmekle kalmayıp tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.. :)
Kilom 90'ın üzerinde olduğuna göre doğru konudayım herhalde.. Dukan diyetine başlıyorum..
Öncelikle en çok canımı sıkan nokta;
Aşırı kilo kaybında vücutta sarkma olur mu? Sarkma olmaması için dikkat etmem gereken şeyler nelerdir?
nursena çok geçmiş olsuniyi akşamlar kızlar kötü bi gün geçrdm kızımı servise bindirmek için küçük kızıda hava alsın diye bahçeye indim lojmanın bahçesinde havuz var büyük kız arkamdan geliyordu arkadaşlarını gördü bende servisin oraya doğru ilerledim 2 dk sonra cocuklar teyze sena havuza düştü çığlıklarıyla irkildim koştum baktım ki kız cıkmış dışarı ama boynuna kadar su havuz buz tutmuştu sen buzub üstünde yürümeye kalk 2 adım atmış kırılmış buz batmış buda yanndaki kız kurtarmış teyze sırt üstü düşse kurtaramazdım dedi ne yapcamı sastım hırsımı alamadım tam sopalıktı valla öldüm korkudan peşinden eve çıktım banyoda soydum kıpkırmızı donmuş soğuktan allahım bi yandan ağladım bi yandan banyo yaptırdım allah korudu gene verilmiş sadkamız varmış boğulsa napardım aceba allah kimseye yaşatmasın hala başım kazan gibi
dereceye girenleri tebrik ederim
koca ayda 200 gr verebilmişim komedi giibi
derin sanada geçmiş olsun allah korumuş
yena ellerine sağlık
nursena çok geçmiş olsun
dehşetle okudum yazdıklarını gerçekten verilmiş sakadanız varmış canım
çok geçmiş olsun tekrardan Rabbim bir daha böyle aksilikler yaşatmasın
tüm topik arkadaşlarımın yavrularını korusun Rabbim
kızlar bence hepinizin üzerinde nazar var
Rabbim sizi ve çocuklarınızı nazarlardan korusun inşallaahhh
doğru diyosun tatlım annelik zor zanaat gerçektensorma hala kendime gelemedim evin altı üstünde ne yapcamı bileedim sanahtan beri kızsan kızılmıyo 7 yaşında cocuk işte
aman olsa dert olmasa dert annelik zor zanaat helede 2 tane olunca bide üstüne gurbet eklenip eşimde devamlı görev de olunca cok yıprandım valla son 2 yılda canımız sağ olsunda yaza nşallah tainimiz çıkıcak
KPSS ye hazırlanan, bu konuda deneyimli olan, ya da memur olarak çalışan arkadaşlarım; bir sorum olacak
İstanbul'a atanmak kolay mı? Çok fazla memur alımı olacak diye duydum ve önceki senelerden İstanbul'un memur açığı olduğunu da ama emin değilim.
Genel kültür- Genel yetenekten tercih yapıcam yani düz memurluk için; kaç puan almam lazım acaba İstanbul'a atanabilmem için
Buarada yarın gidip kursa yazılıyorum kolay gelsin bana
Banu merhaba canım, hoşgeldin. Merak etmiştik.Merhabalar kaç zamandır bilgisayarın adaptörü bozuldu bir türlü alamadım bugün geldi şükür ama esas pili arızalıymış.Tartılamadımda tartımda bozuk bu aralar elektronikle başım dertte ne yazıkki.
Yena canım gene kilo bildirimi yağpamadım çok özür dilerim.
Sağol canım, sayende gene biraz havalandım :)) Aslında ben bir senede ancak 12 kilo verdiğim için birden fark edilecek bir değişikliğim yok :)) Ya uzun zaman görmeyenler ya da böyle mevsim başlarında kıyafetler bana gösteriyor aradaki farkı. Gerçekten 10 kilo bile epey fark yaratıyor, geçen sene önü kapanmayan bir kot ceketim vardı benim, mevsimde giyerim diye çıkardım baktım rahatça kapanıyor :))umutcumm herkes görmüş sendeki değişikliği bak ne güzel motive etmişler
hem o kadın hem yakını hem de uzağı göremiyormuş bana geldi haberi
maşallaaahh arkadaşımmson sürat devammm
Canım ben 37 yaşındayım. Pazarda beni çekiştiren ufaklık da 2 yaşlarındaydı. Direk teyze oluyorum yani bu durumda :)) Hatta 7-8 yaşındaki çocuklar bile uzun zamandır teyze diyorlar bana :2:Ay koptum gulmekten canım. Demekkı kımıne göre sısman kımıne göre hafıf kıloluyuz:)) Sen kac yasındasınkı abla dedıler dıye havalandım. 50 felanmısın yoksaYahu gencsın tabı teyzemı desın sana. Kılomuz aynı ama benım boy 1.64. Bazı magzalarda xl kucuk gelırken bazen de M,L oluyor ust beden sasırıyorum. Bedenler cok farkedıyor canım ınanki. Ben sımdılık kendıme bısey almıyorum. 31 beden kotlarımla ıdare edıyorum bıraz buyuklar ama ustume tam olan 2 tane var. 75 olunca mor ve kırmızı ılkbaharlık kotlar alıcam cok özenırdım hıc gıyemezdım. Genelde gencler gıyıyo ama ıcımde kaldı ben de gıyıcem
Ben de kpss ıcın dersaneye gıdıyorum. Dersanene benım gıbı dogulu cok var. Ben malatyalıyım. Bi kız var malatyalı benı kendıyle yası sanıyomus. Evlılık yuzugum kaybolmustu daha yenı aldık bekar sanmıs benı. Kız 88 dogumlu. Gercı sımdı sacı acık renge boyatınca yaşım buyuk gosterıyo ama sevınıyorum. İşyerınde de genelde 85 ya da 86lı sanıyolarmıs
HAFTANIN 1.si _______ - 2 kg.___________ ejje89
HAFTANIN 2.si _______ - 1.3 kg.________ ege1979:81:
HAFTANIN 3 sü._______ - 1.2 kg.____ nevzamansız
AYIN 1.si ________ - 4.2 kg. ________ İlbatum
AYIN 2.si ________ - 4.1 kg. _________ ejje89
AYIN 3.sü _______ - 3.5 kg. _______ Tomurcuk
merhaba güzeller
yenacım ellerine sağlık canım temizlğe de başlamışsın kolay gelsin
derincim ve nursena büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
bugün 1 saat yürüdüm akşam da boğazımı tutacağım inşallah
bu ayı artıyla kapatmışım sanırım ilk kez oldu 1 senedir ama son olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?