öncelikle hoşgeldin aramıza
bu çetin savaşında şimdidsen sana bol bol şanslar
bende ilk dukanla başladım bu sene, tabi ondan öncede bir çok deneyimim oldu
gerçi formu okuduysan bir kaç arkadaşımızda kabızlık sorunu yaratmış bende olmamıştı
sarkma kısmına gelince; bu da kişiden kişiye değişiyordur eminim
ben spor yapmadığım halde, 18.4 kilo verdim sarkmam olmadı
ama çevremdeki insnalarda oluyor, onlarda bunun için spor yapıyorlar
yürüyüş aerobik vs vs
sen dukana ne zaman başladın? birde kilom 90 üstü demişsin kaç kilosun tam olarak??
Ben 29um canım. 2012 kasımda 30 olucam:)) Evlıyım çocuksuzum, kpssye hazırlanıyor 2 aydır evdeyım bakalım. Yas farkımız cok yok yani. Esım gıcık oluyo bana daha kucuk gözükuyosun dıyenlere cunku kendısı kıloluyken mıllet 35 sanıyodu kıskanç koca:)))Canım ben 37 yaşındayım. Pazarda beni çekiştiren ufaklık da 2 yaşlarındaydı. Direk teyze oluyorum yani bu durumda :)) Hatta 7-8 yaşındaki çocuklar bile uzun zamandır teyze diyorlar bana :2:
Benim de boyum 1.65, ama ben ince kemikliyimdir, etli butluyum yani :) Yıllarca yok vücudum orantılı, yok ben o kadar olmamışımdır diye kendimi kandırdıktan sonra tartıda 94'ü görünce höö olmuştum. Geçen seneye göre rahatladım ama gene her yerden fırlıyor etler, sinir oluyorum. Laf aramızda ölçülü kilo versem ben de daha küçük göstereceğimi düşünüyorum, babam da çok geç yaşlandı benim
Ben çok küçükken biz de bulunmuşuz Malatya'da hatta kardeşim orada doğmuş, babam çok güzel yer olduğunu anlatır. Ben de seni 85-86'lı olarak düşünüyordum, kaç yaşındasın ki sen?
canım geçmiş olsun geçmişi tam okuyamadım ne oldu :26:
gulma çok geçmiş olsun canım
çok üzüldüm benim küçük kızımın da kaşına dikiş atmışları 5 6 tane vardı seninki gibi ince diktiler şimdi iz yok sayılır sizde de kalmaz çok küçükler daha
bize salıncak çarpmıştı parkta
ben ben ben
aynurla yapıyorduk canım aynurcuğumun menüsküsü çıktı, bende tabi bıraktım kaldık öyle çokta iyi gidiyordu
walla birilerinin benide acil gaza getirmesi lazım
annemle kuzenim sabah yürüyorlar bende onlara takılıcam, sabah erken kalkıp
bide öyle deneyelim
0:
ben demiştim o bakla güzel diyeeee
Yenacım bizde baharı yöle karşıladık wallaa
storlar vardı onları temizlettik, düzelttirdik, yeni perdeler alındı (hürrem evi gibi oldu maşallaahh)
ev temizlendi ve hala devam ediyor perler merdelerr
bizde şekil değiştirdik, bu bahar güzel geççek inşallaaahh
stor süper bir seçim, biz 2 senedir kullanıyoruz süper bir rahatlık
şimdiden hayırlı olsun arkadaşımm
yenacım günaydın canım kolay gelsin sana...bende kaç gündür o temizliği yaptım heryer elden geçti halılar koltuklar perdeler camlar pazartesiden beri uğraşıyorum ,dün hazır temizliğim bitmişken gelmek isteyen arkadaşlarım vardı onları kabul ettim, kv geldi 3 tepsi börek açtı bana ıspanaklı lorlu gelde yeme yaniii ,bende kabak tatlısı yaptım hani ezerek yapıyorsun içine ceviz bisküvi üzerinede krem şanti hımmmmm bayıldım yeni tattığım bir lezzet kaç dilim yediğimi hatırlamıyorum,birde olmazsa olmaz mercimek köftesi....artık akşam yemeği yemeye yüzüm yoktu ....yani kendini suçlama bak ben 1 ay önce 108 olmuşken geçen hafta 115leri gördüm bir ay içinde bu hafta ancak aldığımı vermişim ...
geçen hafta 113 bu hafta 112.8...hafta sonu 115 olmuştum ancak aldıklarımı vermişim bu hafta yine....
bugün ben kendimi yeni doğmuş hissediyorum, dün akşam büyük bir kaza atlattım motordan düştüm kucağımda naz ile birlikte 110 kilo halimle kafa üstü yere çakıldım motordan inmeye çalışırken inemedim havada kaldı ayağım arka üstü düştüm..bir anda ölüyorum sandım burnumdan sarı yeşil sular geldi çok korktum çok ağladım o an hep kızımı düşündüm ona kim bakacak diye ,gerçi vay gidene o nasıl olsa büyür de....hemen hastaneye götürdüler beni röntgn çekildi ama 3.5 attım kesin birşey var dedim başım yerinden çıkacak gibi ağrıyordu...inanınki nazar çıktı kaç gündür benim üzerime çok konuşuorlar birde nazın üzerine çok akıllı bir çocuk o kadar laflar ediyorki kendinden büyük herkez onu konuşuyor ,2.5 yaşında ama 4 yaşında çocuk gibi laflar ediyor herkez ölüyor gülmekten bayılıyor ona...bende zayıfladım saçlar değişti çok beğeniyor herkez giyim tarzım değişti tabiii ...neyse allah beterinden korusun verilmiş sadakamız varmış, bir çocuğu giydirip sevindiricem bugün çok az baş ağrısı biraz fazlada boyun ağrısı var.....
gulma sizede geçmiş olsun canım , yavrun nasıl dayandı acaba...ben bile mahvoldum geçeden beri allah saır versin sana bir daha yaşatmasın inşallah...
Canım hangı bölüm mezunusun. Şu an calısıyormusun sınava. Ben de hazırlanıyorum. Daha once de gırdım bu 2. olucak ama 81 almıstım. Eger 4002(herhamgı bır lısans duzeyınden mezun olmak) tercıh yapacaksan kesınlıkle 90 uzerı alman lazım. Benım kuzenım derı muhendısı ama özelde ıs bulamadı kpsye hazırlandı. Ilk gırısınde 84 ıkıncısınde 86 aldı ama atanamadı. Bir de sana tavsıyem bir an önce mılle egıtım onaylı bır kurstan bılgısayar sertıfıkası alman. Bazı kadrolarda sertıfıka ıstıyorlar o zaman daha dusukle atanabılırdın 88 cıvarıBen de ıstanbul ıstıyorum ama en cok Ankara memur alıyor. Istanbulda cok fazla memur alan kurum yok. Yanı Ankara ıcın sansın daha fazla. Ben bı sure esımden ayrı kalmayı göze aldım napalım ılerısı ıcın yapmak zorundayım bunu
Sağol canım, sayende gene biraz havalandım :)) Aslında ben bir senede ancak 12 kilo verdiğim için birden fark edilecek bir değişikliğim yok :)) Ya uzun zaman görmeyenler ya da böyle mevsim başlarında kıyafetler bana gösteriyor aradaki farkı. Gerçekten 10 kilo bile epey fark yaratıyor, geçen sene önü kapanmayan bir kot ceketim vardı benim, mevsimde giyerim diye çıkardım baktım rahatça kapanıyor :))
iyi akşamlar kızlar kötü bi gün geçrdm kızımı servise bindirmek için küçük kızıda hava alsın diye bahçeye indim lojmanın bahçesinde havuz var büyük kız arkamdan geliyordu arkadaşlarını gördü bende servisin oraya doğru ilerledim 2 dk sonra cocuklar teyze sena havuza düştü çığlıklarıyla irkildim koştum baktım ki kız cıkmış dışarı ama boynuna kadar su havuz buz tutmuştu sen buzub üstünde yürümeye kalk 2 adım atmış kırılmış buz batmış buda yanndaki kız kurtarmış teyze sırt üstü düşse kurtaramazdım dedi ne yapcamı sastım hırsımı alamadım tam sopalıktı valla öldüm korkudan peşinden eve çıktım banyoda soydum kıpkırmızı donmuş soğuktan allahım bi yandan ağladım bi yandan banyo yaptırdım allah korudu gene verilmiş sadkamız varmış boğulsa napardım aceba allah kimseye yaşatmasın hala başım kazan gibi
dereceye girenleri tebrik ederim
koca ayda 200 gr verebilmişim komedi giibi
derin sanada geçmiş olsun allah korumuş
yena ellerine sağlık
evet şimdi sen söyleyince aklıma geldi özlemcimhaklısın hemen birde bilgisayar sertifikası almam gerekecek, bu sırada onuda aradan çıkarayımyeni başlıycam nasıl yetiştircem bilmiyorum, işten çıkınca bir süre iş baktım ama olmuyor onu anladımen iyisi devlet diyoruz onada alımlar az atanmak zor, istanbul olması lazım çünkü bir şekilde artık deneyip durucam napalım
ne güzel bende biraz önce dolabımı düzelttim geçen sene kısa gelen ilkbaharda giyindiklerim bu sene bol oluyor
nasıl güzel bir duyguydu anlatamam
inan verdiğin zaman 5 kilo bile fark ediyor
durmak yok yola devam o zamannn
Canım masallah sen hep yuruyus yapıyodum. Aslında şu özel kahvaltılara gıtmeden börek çörek olayına son koysan kılolar gıdecek. spor yapmak cok guzel ama yaptıkların bosa gıtmesın
yürüyüş yetmedi demek bu ara fazla kaçırdım
aslında kilom durunca bikaç ay direndim sonunda bıraktım hemen aldım kiloyu
ama artık son vereceğim bu gidişata kahvaltıya felan gitmek de yok artık
Nursena, büyük geçmiş olsun. Ben bile okurken tüylerim diken diken oldu, nasıl allak bullak olduğunu tahmin edebiliyorum. Kızın da çok korkmuştur ve üşümüştür eminim.iyi akşamlar kızlar kötü bi gün geçrdm kızımı servise bindirmek için küçük kızıda hava alsın diye bahçeye indim lojmanın bahçesinde havuz var büyük kız arkamdan geliyordu arkadaşlarını gördü bende servisin oraya doğru ilerledim 2 dk sonra cocuklar teyze sena havuza düştü çığlıklarıyla irkildim koştum baktım ki kız cıkmış dışarı ama boynuna kadar su havuz buz tutmuştu sen buzub üstünde yürümeye kalk 2 adım atmış kırılmış buz batmış buda yanndaki kız kurtarmış teyze sırt üstü düşse kurtaramazdım dedi ne yapcamı sastım hırsımı alamadım tam sopalıktı valla öldüm korkudan peşinden eve çıktım banyoda soydum kıpkırmızı donmuş soğuktan allahım bi yandan ağladım bi yandan banyo yaptırdım allah korudu gene verilmiş sadkamız varmış boğulsa napardım aceba allah kimseye yaşatmasın hala başım kazan gibi
Biliyorum canım, önceki mesajlarından da hatırlıyorum, eşinle beraber diyet yaptığınızı da hatırlıyorum. Bir ara gittin, daha iyi geri döndünBen 29um canım. 2012 kasımda 30 olucam:)) Evlıyım çocuksuzum, kpssye hazırlanıyor 2 aydır evdeyım bakalım. Yas farkımız cok yok yani. Esım gıcık oluyo bana daha kucuk gözükuyosun dıyenlere cunku kendısı kıloluyken mıllet 35 sanıyodu kıskanç koca:)))
Kızlar bugunkü menüm şimdiden yazayım
sabah
2 dilim ekmek
2 fincan çay
k.k peynir
5 zeytin
domates
ara 1 elma
akşam
1 kase çorba
1 tabak ıspanak yemeği
2-3 kaşık yoğurt
ara 1 portakal
gün içinde 3 litre su
akşam 7 den sonra bir şey yemek yook
sizce nasıl menüm
Asucuğum üzülme yine vermeye başlarsın..
evet variste zaten yürüyüş öneriyor doktorlarTeşekkür ederim.. Tok karnına diyete girmek kolaydır hep diyete başlayıp birinci günün sonunda bırakırdım..
Son aylarda kalp ağrısı çekiyordum, üstüne bir de dün bacaklarımdaki varisleri görünce ani bir kararla başladım, kitabını bugün satın aldım.. 6 günlük bir atak sürecim olacak kilom 97 ilk hedefim 68 pek hareketli değilim ama mecburen spor yapacağız varistede zaten en büyük etken hareketsizlik..
Siz de maşallah çok iyi kilo vermişsiniz, darısı tüm kilolarından kurtulmak isteyenlerin başına.. :)
yürüyüş yetmedi demek bu ara fazla kaçırdım
aslında kilom durunca bikaç ay direndim sonunda bıraktım hemen aldım kiloyu
ama artık son vereceğim bu gidişata kahvaltıya felan gitmek de yok artık
varım varım varımmcnm valla cok ıhtıyacım var ama motıvasyon sıfır yaa deneyelım mı ne dersınnn:1
Kızlar bugunkü menüm şimdiden yazayım
sabah
2 dilim ekmek
2 fincan çay
k.k peynir
5 zeytin
domates
ara 1 elma
akşam
1 kase çorba
1 tabak ıspanak yemeği
2-3 kaşık yoğurt
ara 1 portakal
gün içinde 3 litre su
akşam 7 den sonra bir şey yemek yook
sizce nasıl menüm
varım varım varımm
ama pazartesi başlayalım olur muev işi belimi büktü yarın ve pazarda devamö iş yapmaya pazartesi tamamen kurtulmuş olucam annemin "hadi ev işi" lafından
Canım acı ama malesef gercek bişey söyliycem sana. Biz artık hıc eskısı gibi yiyemıycez. Yani herkes haftada 3 kez pasta börek çörek yıyorsa biz 1 yıycez, cunku bizim metabolızmamız kılo almaya müsait. Dıyosun ya kılo veremeyınce moralım bozuldu yedım dıye. Bak ıste bız burda yanlıs yapıyoruz. O gun yedıysek bır sonrakı 5 gun dıkkat etmemız lazım. Ideal kılomuza ındıgımızda bunu uygulayamazsak sonrasında kılo alırız gene.
Herkes kılo verıyor, sibel can bıle verıp verıp alıyor ama önemlı olan kalıcı vermek canım. Yoksa ben de bılırım dukan dıyetı yapmayı, ısvıcre dıyetı yapmayı. Kahvaltıya gıttıgınde mesela yanına kendı ekmegını al ya da tahıllı sımıt tercıh et. Herseyden bır lokma almayı dene. Vermek çok zor ama almak kolay. Spor alıskanlıgın olması cok guzel. Bu kıloları verıcez baska caresı yokkk
matematik ve tarihte problemim yok benimCanım sen temmuzdakıne mı yoksa eyluldekıne mı gırceksın. Matematıgın ıyıse yaparsın ben de 2 aydır evdeyım oncesınde calısamadım zaten mesaılı bır ıste calısıyordum. Ancak adapte oldum yanı yenı yenı netlerım artmaya basladı. Yaparsın ama hemen baska vakıt kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?