Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim.. Tok karnına diyete girmek kolaydır hep diyete başlayıp birinci günün sonunda bırakırdım..
Son aylarda kalp ağrısı çekiyordum, üstüne bir de dün bacaklarımdaki varisleri görünce ani bir kararla başladım, kitabını bugün satın aldım.. 6 günlük bir atak sürecim olacak kilom 97 ilk hedefim 68 pek hareketli değilim ama mecburen spor yapacağız varistede zaten en büyük etken hareketsizlik..

Siz de maşallah çok iyi kilo vermişsiniz, darısı tüm kilolarından kurtulmak isteyenlerin başına.. :)

Ben 29um canım. 2012 kasımda 30 olucam:)) Evlıyım çocuksuzum, kpssye hazırlanıyor 2 aydır evdeyım bakalım. Yas farkımız cok yok yani. Esım gıcık oluyo bana daha kucuk gözükuyosun dıyenlere cunku kendısı kıloluyken mıllet 35 sanıyodu kıskanç koca:)))

canım geçmiş olsun geçmişi tam okuyamadım ne oldu :26:

saol cnm kızım kafasını kapıya carptı delındıı

saol asumancımm inş. kalmaz bizimde 5 tane dıkıs varr

cnm valla cok ıhtıyacım var ama motıvasyon sıfır yaa deneyelım mı ne dersınnn:1

gulma sizede geçmiş olsun canım , yavrun nasıl dayandı acaba...ben bile mahvoldum geçeden beri allah saır versin sana bir daha yaşatmasın inşallah...

saol cnmm

cnm cok gecmıs olsun cok ıyı anladım senı ALLAH beterın den saklasın ıns.. valla cnm kendın cok tatlısınn kızın oyle yanı fotoğrafınızdan gordugum kadarıı gösterişlısın masallahh sureklı masallahh cek kızınaaa kendıneee

Son düzenleme:
Kızlar bugunkü menüm şimdiden yazayım
sabah
2 dilim ekmek
2 fincan çay
k.k peynir
5 zeytin
domates

ara 1 elma

akşam
1 kase çorba
1 tabak ıspanak yemeği
2-3 kaşık yoğurt

ara 1 portakal

gün içinde 3 litre su
akşam 7 den sonra bir şey yemek yook

sizce nasıl menüm

evet şimdi sen söyleyince aklıma geldi özlemcimhaklısın hemen birde bilgisayar sertifikası almam gerekecek, bu sırada onuda aradan çıkarayımyeni başlıycam nasıl yetiştircem bilmiyorum, işten çıkınca bir süre iş baktım ama olmuyor onu anladımen iyisi devlet diyoruz onada alımlar az atanmak zor, istanbul olması lazım çünkü bir şekilde artık deneyip durucam napalım

ne güzel bende biraz önce dolabımı düzelttim geçen sene kısa gelen ilkbaharda giyindiklerim bu sene bol oluyor
nasıl güzel bir duyguydu anlatamam
inan verdiğin zaman 5 kilo bile fark ediyor
durmak yok yola devam o zamannn

Son düzenleme:

Nursenacığım,verilmiş sadakanız varmış gerçekten.Allah korumuş..
Çok geçmiş olsun canım...

umuttt teyzeeeeee

Bana nilüfer teyze dediklerinde benim hoşuma gidiyor sadece çocuklar tabiii.
Hiç yaş takıntım yoktur..

Sadece apartmanımızda birine gıcık oluyorum..hatun 73 lü ben 71 liyim biliyorsun.. bana arada nilüfer abla diyor benden daha kilolu daha büyük görünüyor..
Neden öyle yapıyor bilmiyorum. ki bende yaşımı göstermeyenlerdenim öyle diyorlar birde zayıf olsam çıtırlıktan kırılacağım...

Bu arada ben bugün doğru dürüst iş yapamadım şimdide perdeci geldi ölçü alıp gitti...

Son düzenleme:

Canım sen temmuzdakıne mı yoksa eyluldekıne mı gırceksın. Matematıgın ıyıse yaparsın ben de 2 aydır evdeyım oncesınde calısamadım zaten mesaılı bır ıste calısıyordum. Ancak adapte oldum yanı yenı yenı netlerım artmaya basladı. Yaparsın ama hemen baska vakıt kaybetme

Canım masallah sen hep yuruyus yapıyodum. Aslında şu özel kahvaltılara gıtmeden börek çörek olayına son koysan kılolar gıdecek. spor yapmak cok guzel ama yaptıkların bosa gıtmesın

yürüyüş yetmedi demek bu ara fazla kaçırdım
aslında kilom durunca bikaç ay direndim sonunda bıraktım hemen aldım kiloyu
ama artık son vereceğim bu gidişata kahvaltıya felan gitmek de yok artık

Asucuğum üzülme yine vermeye başlarsın..

özlemcim seni çoooook tebrik ediyorum canım
şimdiki halini merak ediyorum foto eklesen de görsek fıstık gibisindir eminim

Nursena, büyük geçmiş olsun. Ben bile okurken tüylerim diken diken oldu, nasıl allak bullak olduğunu tahmin edebiliyorum. Kızın da çok korkmuştur ve üşümüştür eminim. (
Bugünkü mesajlarda ucuz atlatılmış kazalar üst üste geldi. Gülma, Derin, sen... Allah beterinden korusun... Başka diyecek söz bulamadım (
Biliyorum canım, önceki mesajlarından da hatırlıyorum, eşinle beraber diyet yaptığınızı da hatırlıyorum. Bir ara gittin, daha iyi geri döndün Ama daha ufak olduğunu düşünmüştüm

Neden öğle yemeği olmadığını yazmamışsın ama bana senin aylarında hamile bir kadın için az geldi. En az bir öğün kırmızı et, arada faydalı yağlı yemişler (ceviz başta çiğ badem, fındık vb.) akşam yemeğinde 1 dilim de olsa tam buğday ekmeği eklenebilir diye düşünüyorum. Ancak hamilelikte beslenme görüşlere göre yönlendirilemeyecek denli önemli bir konu, gitmediysen bir beslenme uzmanına gitmeni ve onun menüsünü kadın doğumcun ile de paylaşmanı öneririm.

Fazla kilo almamaya çalışman, dikkatli olman çok iyi ama bebeğin en fazla enerjiye ihtiyaç duyduğu ve yediklerinden direk etkilendiği dönemde çok dikkatli olmak gerek benim fikrimce.

evet variste zaten yürüyüş öneriyor doktorlar
bencede yapmalısın çünkü ilerde çok zor geçiyor o varisler ve keşke daha önceden yürüyüş yapsaydım dersin

dukana başlarken bende kitabını almıştım ve bir defterle notlar almıştım, tüm evrelerde nelşer yapıldıüını yazmıştım
hatta diyetisyen gibi kendime bir yeme planı bile çıkarmıştım
sabah kahvaltısında şu, öğle yemeğinde bu falan diye
daha başarılı oluyor emin ol

Canım acı ama malesef gercek bişey söyliycem sana. Biz artık hıc eskısı gibi yiyemıycez. Yani herkes haftada 3 kez pasta börek çörek yıyorsa biz 1 yıycez, cunku bizim metabolızmamız kılo almaya müsait. Dıyosun ya kılo veremeyınce moralım bozuldu yedım dıye. Bak ıste bız burda yanlıs yapıyoruz. O gun yedıysek bır sonrakı 5 gun dıkkat etmemız lazım. Ideal kılomuza ındıgımızda bunu uygulayamazsak sonrasında kılo alırız gene.

Herkes kılo verıyor, sibel can bıle verıp verıp alıyor ama önemlı olan kalıcı vermek canım. Yoksa ben de bılırım dukan dıyetı yapmayı, ısvıcre dıyetı yapmayı. Kahvaltıya gıttıgınde mesela yanına kendı ekmegını al ya da tahıllı sımıt tercıh et. Herseyden bır lokma almayı dene. Vermek çok zor ama almak kolay. Spor alıskanlıgın olması cok guzel. Bu kıloları verıcez baska caresı yokkk

cnm valla cok ıhtıyacım var ama motıvasyon sıfır yaa deneyelım mı ne dersınnn:1
varım varım varımm
ama pazartesi başlayalım olur mu ev işi belimi büktü yarın ve pazarda devamö iş yapmaya pazartesi tamamen kurtulmuş olucam annemin "hadi ev işi" lafından

canım sen hamile olduğun için diyetisyenden öneri falan alsaydın ya da doktordan
menün çok güzel ama bizim yaptıklarımıza benziyor
senin daha iyi beslenmen gerekmiyor mu???

canım çok doğrusun ama inan bu dediklerini çoğu zaman yapıyorum zaten
kaç aydır almamam da bundan zaten ama son zamanda azcık kaçtı işte toparlarım çabucak
gerçekten yedikçe yiyesin geliyor ve tatlı bir bağımlılık
diyetler konusunda da sonuna kadar haklısın ben de hiç şu veya bu diyeti yapmadan verdim zaten hep diyoruz ya dengeli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz diye işin sırrı bu işte ben de bunu gayet iyi biliyorum bir de yürüyüş olunca iş bitiyor

matematik ve tarihte problemim yok benim
onların sadece üstünden geçilecek o kadar
sorunlu olanlar coğrafya ve türkçe inşallah yaparım onları, matematiğim çok iyidir
temmuzdakine giricem canım ben 4 yıllık felsefe mezunuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…