Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sen yine karayiplere mi gittin yoksa :)
aaa çok teşekkür ederim canım yakalamak ne demek geçeceğim bile onu...
artık ne paklarsa canım ya :)
süpersin canım ya maşallah sana
tarihe bu hafta yenageçti canım sana yok :)
canım ya harikasın darısı bana inşallah,bakalım yarın deneyeceğim bende :)
değişiklik her zaman iyidir ,bizde dün halı sipariş ettik ,perdelerde değişecek tabi :) ama ona daha var
Selamm fıstıklarr

bende ilk kilo bildirimimi yapiim

geçen hafta : 90kg

bu hafta 89kg

giden 1kg

spor : menüsküs sağolsun malesef yookk

süpersin

O zaman ıse kendıne bır deneme sınavı yaparak basla ıstersen. Eksıklerını görmus olursun. Tarıhım ıyı dedıgıne göre daha önce hazırlandın sanırım sınava. Özellıkle TBMM donemını cok ıyı bılmek gerekıyor tarıhte. Ben de 2010 28 net yaptım tarıhten fakat sımdı daha 15 netı goremedım o konulara daha gelmedıgım ıcın. alacagın puan cok yuksek o nedenle basla derım 3 ay kaldı

ben 8 ay önce doğum yaptım hamileliğimde tam 15 kilo aldım fakat çok kilolu hamile kaldım.Hamilelik kilolarımı verdim fakat tekrar almaya başladım 90 kilodan birde 94,700 e çıktım ve dün diyete başladım tavsiyesi olan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar bu arada hala emziriyorum

canım benim ya sağolasın seninde maşallahın var bu kilolara inmişsin ne güzel darısı isteyen herkese inşallah
HAFTANIN 1.si _______ - 2 kg.___________ ejje89

HAFTANIN 2.si _______ - 1.3 kg.________ ege1979 :81:

HAFTANIN 3 sü._______ - 1.2 kg.____ nevzamansız
kızlar hepinizi çoooooooooook tebrik ediyorum harikasınız
AYIN 1.si ________ - 4.2 kg. ________ İlbatum

AYIN 2.si ________ - 4.1 kg. _________ ejje89

AYIN 3.sü _______ - 3.5 kg. _______ Tomurcuk
çiçeklerimi eve gönderin lütfen :))))
ellerine sağlık canım benim
inşallah canım sana güveniyorum
verilmiş sadakanız varmış canım ya çok geçmiş olsun
özlemcim seni çoooook tebrik ediyorum canım
şimdiki halini merak ediyorum foto eklesen de görsek fıstık gibisindir eminim

canım benim aklımda aslında, geçen hafta ankara'da çektirmiştik ama zamanım olmadı sınavlar var onları hazırla ,oku ,nete gir derken offf ki offf
pzt fen sınavı var hazırlamam gerek daha ,inşallah bir ara hallederim, merak ediyorum yorumlarınızı

Hayırlısı olsun bakalım, bu kez kararlıyım en azından..

Sorun olursa tecrübelerinizden yararlanırım.. Şu atak evresini bir geçirelim bakalım.. :)
Burda ne güzel herkes koordine olmuş.. Sosyal ortamın katkısı büyük.. İnsan tek başınayken pek yapamıyor böyle şeyleri, kısa zamanda yan çizmeye başlıyor.. :)

selam bebişlerr , dereceye giren herkesi canı gönülden kutluyorum , darısı isteyen herkesin başına inşallahh

okuldan geldim , temizlik yaptım , yemek yaptım , az sonra misafirim gelecek , gelen arkadaşımın kendiside diyette olduğu için hiç bişey hazırlama dedi , yaa seviyorum arkadişlerimi yaaa

böyle düşünceli misafir herkesin başına

hadi öpüyorum herkesi , ben kaçtımm

HAFTANIN 1.si _______ - 2 kg.___________ ejje89

HAFTANIN 2.si _______ - 1.3 kg.________ ege1979 :81:

HAFTANIN 3 sü._______ - 1.2 kg.____ nevzamansız

AYIN 1.si ________ - 4.2 kg. ________ İlbatum

AYIN 2.si ________ - 4.1 kg. _________ ejje89

AYIN 3.sü _______ - 3.5 kg. _______ Tomurcuk

netten baktım bugünde doğru düzgün bir site göremedim
yarın kursa yazılmaya gidicem sanırım haftanın 3 günü gidicem birde ordan kitaplar falan veriyorlar bildiğim kadarıyla
bana özelden kitap isimleri ya da nerenin deneme sınavları iyi ya da hangi sitelere bakıyorsun netten tavsiye edersen sevinirim özlemcimm

hoşgeldin aramıza şimdiden hayırlı olsun kilo verme savaşın

ben 15 kilo verdikten ve tam motivasyonumu kaybetmişken katıldım arkadaşlarımın arasına
onlarda saolsun beni ve kilolarımı sahiplendilerr
kk ya girmediğimde kendimi kötü hissediyorum
hem burda sadece kilolarımdna değil haytta yaşadığım zorluklardan veya depresif hallerimden bahsettiğimde
herkes öyle güzel yardımcı oldu ki bana
senin aracılığın ile tüm topik arkadaşlarıma ve kilodaşlarıma teşekkürlerimi borç bilirimmm
iyiki varsınız kıııızzzllllarrr

Cnm büyük geçmiş olsun rabbim korumuş cnm okurken içim cız etti korktum rabbim bir daha böyle korkutmasın.

Offff. Offff. Benim esimde bahcemize 50cm derinlikte 2.50cm çapında havuz yaptiriyor yapma dedim dinlemiyor sinir oluyorum o zaman içine şu koyma azcik koycakmis. Ya dedim 20sene sağlıklı bir kızımız oldu onuda sen bogcan anlamiyor belki üstüne demirden kareli bişey kapattir ama çok moralim bozuluyor benim prenses diyorum ama aslında cadinin teki. Çok dikkatsiz cumlemizin çocuklarını rabbim korusun aminnnnnn

Kızz özel mesaj kutun doluymus hemen boşalt bakımm mesaj atamıyom

bence çok dikkatli olmanız gerekiyor bebeğin en fazla kilo aldığı zaman. sizinde güçten düşmemeniz sart. 7 den sonra yememek yalnış,öğle yemeğini göremedim.

Yenacim. Ellerine kollarına sağlık cnm o ka işi. İçinde listelerlede ugrastin. Mucukkkk

telden smilli yollamakta zorlaniyom. Hihi

ilk 3ce giren arkadaşlar tbrler. Mucuk

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

yürüyüş yetmedi demek bu ara fazla kaçırdım
aslında kilom durunca bikaç ay direndim sonunda bıraktım hemen aldım kiloyu
ama artık son vereceğim bu gidişata kahvaltıya felan gitmek de yok artık
boş ver verirsin üzülme düşünme düşündülce daha cok yeme isteği doğar sen basarırsın ışıık var sende

Nursenacığım,verilmiş sadakanız varmış gerçekten.Allah korumuş..
Çok geçmiş olsun canım...

teşekkür ederim kızlar düşündükce kafayı sıyırcak oluyorum allahıma bin şükür yarabbim ni daha yaşatmasın kimseyi evlat acısıyla sınamasın

toksin bizim havuz 2 metreydi arkadaşı olmasa boğuluyomuş cok çabbalamış boğuşmuş kızda sağlam buza astım ceektim demiş ikiside boğulcakmış allah korudu valla

canım sen hamile olduğun için diyetisyenden öneri falan alsaydın ya da doktordan
menün çok güzel ama bizim yaptıklarımıza benziyor
senin daha iyi beslenmen gerekmiyor mu???

canım bebeğim şuanda oldukça iri doktor dedi bundan sonra kilo almak yok hatta açık açık yeme dedi sen yesende yemesende bebek en az 3.5 kilo olacak dedi o yüzden böyle bir menü
sabah 10.30 kahvaltıya oturuyoruz kalkana kadar 12 oluyor o yüzden öğle yemeğim yok

peki sen doktor kontolünde mi yapıyorsun diyeti yoksa kendi kendine bir program mı oluşturdun
tabiki bebek kilo alacaktır ama sonuçta beslenmeside önemli değil mi :44::44:
ben bilemiyorum burdaki annelerimiz daha iyi bilir tabi ama benim dışardan gözlemlediğim ve çevredikiler son aylarda daha iyi besleniyorlar diye hatırlıyorum :44::44::44:
buarada kaç kiloydun kaç kilo aldın hamilelikte?? daha sonradan vermek daha sağlıklı diye düşünüyorum her zaman :44::44:

kendi kendime yapıyorum evet beslenmek önemli ama doktor öyle söyleyince bende önlem almak istedim kendimce
84 le başladım hamileliğe şuan 95 kiloyum

Ay cnm verilmiş sadakaniz varmış sende çok korkmussundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…