o zaman pazartesi spor tarihimizin miladi ikimiz içindeeeTMM baslayalım cnm bende 2 gun hazırlık yaparım alısmaya calısırımm
sen yine karayiplere mi gittin yoksa :)Günaydınnn,
Bol eksili rakamlar görmeniz dileğiyle...
Kendimi topiğin en hızlı kilo alıcısı ve iradesizi ilan ediyorum..Bir haftada 2,5 kilo alarak kupa istiyorum..
Zaten şiş karnım, birde kalbim şişti tartılınca..
NAsıl oluyor anlamıyorum su içsem yarıyor.
---------
Gözümden kaçmayanlar İlbatum altın puntolarla yazıyorum öyle hayal et.:))
toksin acele et yetişti sana özlem..:)
artık ne paklarsa canım ya :)pazartesiden itibaren sabahları yürümeyi deneyeceğim, annemle birlikte ne kadar başarılı olucam bakalım eğer zaten bu da sonuç vermezse leslie yapıcam, baktım oda sonuç vermiyor artık spor salonu paklar beni
sen arkadaşım, bir yarışa başladık ondada kaldık ikimizde
hadi senin menüsküs çıktı bende ne çıktıda duyruyotrum böyleee
evet senden bahsetttimm arkadaşımmmm[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
süpersin canım ya maşallah sanaefendim herkese günaydınlar...hemen kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta:96.5
bu hafta:94.5
giden:2 kg
spor:460 dk
evett çok mutluyum demek ki sıfır kaçamak ve bol sporla ben kilo verebiliyormuşum.bu arada 94.5 olmamın benim için ayrı bir önemi var an itibariyle tam 30 (OTUZ) kilo vermiş bulunmaktayımAllahım bana bir 30 kilo daha vermeyi nasip eder inşallah.bu akşam uzun zamandır beri canımın istediği tavuklu pilav yiyicem.sanırım bunu hakettim artık.hepinize kaçamaksız ve bol sporlu bir haftasonu diliyorum
tarihe bu hafta yenageçti canım sana yok :)Hayırlı Cumalar...
Geçen cumadan beri günlük 1 saat yürüyüş 2,5 litre su kaçamaksız ve dikkatli diyetle 100 gram vererek 90 kilo üzeri topiğinde tarihe geçicem galiba...
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 84,1
Bu hafta : 84
Spor: 360 dk.
Olsun yılmak pes etmek asla yok... İyi bildirimler hepinizi öpüyorum...
canım ya harikasın darısı bana inşallah,bakalım yarın deneyeceğim bende :)1 saat önce yazmıştım ama interentim koptu ancak geldi bi sürü de yazmıştım ...offf çok mu hava atmıştım ki öyle oldu
bu hafta kendimi tebrik ediyorumbenim için bir ilke imza attım.5 aydır nerdeyse ilk defa 8 den sonra bişey yememeyi başarabildim bunuda ayran detoksuna borçluyum aslında.tüm gün ayrandan başka bişey içemeyince diğer günler nede çok atıştırmış olduğumu anladım...neyse sadede geliiim
geçen hafta:77,7
bu hafta:75,5
GİDEN:2200gr
spor :65 dkcıkkkk
tabi geçen hafta izinli olup bildirim yapmadığım için listeyi sallayamayacağım maleseffffama gönüllerde dereceye girsem yeter dimi
değişiklik her zaman iyidir ,bizde dün halı sipariş ettik ,perdelerde değişecek tabi :) ama ona daha varSaat 15:00 de halılarımı almaya gelecek yıkamacılar..Aslında haftasonu kötü olacak ama haftaiçi daha yoğunlarmış..
Bir haftada ancak biter işlerim..Nasılda gözümde büyüyor..
Evimiz çok güneş görüyor yazın sürekli güneşlikler kapalı dün stor perde baktım en azından daha hoş durur düşüncesiyle akşam onun ölçüsüde alınacak..Evin şeklini değiştireceğim kafada planladım çoğu şeyi..:)
Ondan sonra nisan itibariyle bir güzel kendimle ilgileneceğim artık...
--------
gulmacım geçmiş olsun bebişine...
Selamm fıstıklarr
bende ilk kilo bildirimimi yapiim
geçen hafta : 90kg
bu hafta 89kg
giden 1kg
spor : menüsküs sağolsun malesef yookk
matematik ve tarihte problemim yok benim
onların sadece üstünden geçilecek o kadar
sorunlu olanlar coğrafya ve türkçe inşallah yaparım onları, matematiğim çok iyidir
temmuzdakine giricem canım ben 4 yıllık felsefe mezunuyum
canım benim ya sağolasın seninde maşallahın var bu kilolara inmişsin ne güzelYenacim sabah ilk tartiya çıkınca 68.5kg çıktım sonra hoppp 68.9kg çıktı. Avcunu yala der gibi. Ozlemcimin masallahi var olsun geçsin beni hak ediyor
derincim. Çok geçmiş olsun cnm allah beterinden saklasın.
kızlar hepinizi çoooooooooook tebrik ediyorum harikasınızHAFTANIN 1.si _______ - 2 kg.___________ ejje89
HAFTANIN 2.si _______ - 1.3 kg.________ ege1979:81:
HAFTANIN 3 sü._______ - 1.2 kg.____ nevzamansız
çiçeklerimi eve gönderin lütfen :))))AYIN 1.si ________ - 4.2 kg. ________ İlbatum
AYIN 2.si ________ - 4.1 kg. _________ ejje89
AYIN 3.sü _______ - 3.5 kg. _______ Tomurcuk
ellerine sağlık canım benimUmarım yanlışlık olmamıştır başıma ağrılar girdi kalk otur kalk otur..
Bugün kapı hiç susmadı ışığı gören bize geldi.:)
Önceleri 1. haftayla 4.haftanın arasındaki farkı yazıyordum dolayısıyla 3 haftalık oluyordu ..Bugün 4 haftanın verilenini yazdım..
Daha zor oluyor ama artık böyle yapacağım...
inşallah canım sana güveniyorumtebrikler kızlar..
bu arada bu ayın derecelerine ayrı bir imrendim...
ben kilo veriyorum die seviniyorum ama ayda verdiğime bakınca bir başarı yok
çok hırs yaptım önümüzdeki ay bu dereceye bende giricegimmm
verilmiş sadakanız varmış canım ya çok geçmiş olsuniyi akşamlar kızlar kötü bi gün geçrdm kızımı servise bindirmek için küçük kızıda hava alsın diye bahçeye indim lojmanın bahçesinde havuz var büyük kız arkamdan geliyordu arkadaşlarını gördü bende servisin oraya doğru ilerledim 2 dk sonra cocuklar teyze sena havuza düştü çığlıklarıyla irkildim koştum baktım ki kız cıkmış dışarı ama boynuna kadar su havuz buz tutmuştu sen buzub üstünde yürümeye kalk 2 adım atmış kırılmış buz batmış buda yanndaki kız kurtarmış teyze sırt üstü düşse kurtaramazdım dedi ne yapcamı sastım hırsımı alamadım tam sopalıktı valla öldüm korkudan peşinden eve çıktım banyoda soydum kıpkırmızı donmuş soğuktan allahım bi yandan ağladım bi yandan banyo yaptırdım allah korudu gene verilmiş sadkamız varmış boğulsa napardım aceba allah kimseye yaşatmasın hala başım kazan gibi
dereceye girenleri tebrik ederim
koca ayda 200 gr verebilmişim komedi giibi
derin sanada geçmiş olsun allah korumuş
yena ellerine sağlık
özlemcim seni çoooook tebrik ediyorum canım
şimdiki halini merak ediyorum foto eklesen de görsek fıstık gibisindir eminim
evet variste zaten yürüyüş öneriyor doktorlar
bencede yapmalısın çünkü ilerde çok zor geçiyor o varisler ve keşke daha önceden yürüyüş yapsaydım dersin
dukana başlarken bende kitabını almıştım ve bir defterle notlar almıştım, tüm evrelerde nelşer yapıldıüını yazmıştım
hatta diyetisyen gibi kendime bir yeme planı bile çıkarmıştım
sabah kahvaltısında şu, öğle yemeğinde bu falan diye
daha başarılı oluyor emin ol
HAFTANIN 1.si _______ - 2 kg.___________ ejje89
HAFTANIN 2.si _______ - 1.3 kg.________ ege1979:81:
HAFTANIN 3 sü._______ - 1.2 kg.____ nevzamansız
AYIN 1.si ________ - 4.2 kg. ________ İlbatum
AYIN 2.si ________ - 4.1 kg. _________ ejje89
AYIN 3.sü _______ - 3.5 kg. _______ Tomurcuk
netten baktım bugünde doğru düzgün bir site göremedimO zaman ıse kendıne bır deneme sınavı yaparak basla ıstersen. Eksıklerını görmus olursun. Tarıhım ıyı dedıgıne göre daha önce hazırlandın sanırım sınava. Özellıkle TBMM donemını cok ıyı bılmek gerekıyor tarıhte. Ben de 2010 28 net yaptım tarıhten fakat sımdı daha 15 netı goremedım o konulara daha gelmedıgım ıcın. alacagın puan cok yuksek o nedenle basla derım 3 ay kaldı
hoşgeldin aramıza şimdiden hayırlı olsun kilo verme savaşınben 8 ay önce doğum yaptım hamileliğimde tam 15 kilo aldım fakat çok kilolu hamile kaldım.Hamilelik kilolarımı verdim fakat tekrar almaya başladım 90 kilodan birde 94,700 e çıktım ve dün diyete başladım tavsiyesi olan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar bu arada hala emziriyorum
ben 15 kilo verdikten ve tam motivasyonumu kaybetmişken katıldım arkadaşlarımın arasınaHayırlısı olsun bakalım, bu kez kararlıyım en azından..
Sorun olursa tecrübelerinizden yararlanırım.. Şu atak evresini bir geçirelim bakalım.. :)
Burda ne güzel herkes koordine olmuş.. Sosyal ortamın katkısı büyük.. İnsan tek başınayken pek yapamıyor böyle şeyleri, kısa zamanda yan çizmeye başlıyor.. :)
iyi akşamlar kızlar kötü bi gün geçrdm kızımı servise bindirmek için küçük kızıda hava alsın diye bahçeye indim lojmanın bahçesinde havuz var büyük kız arkamdan geliyordu arkadaşlarını gördü bende servisin oraya doğru ilerledim 2 dk sonra cocuklar teyze sena havuza düştü çığlıklarıyla irkildim koştum baktım ki kız cıkmış dışarı ama boynuna kadar su havuz buz tutmuştu sen buzub üstünde yürümeye kalk 2 adım atmış kırılmış buz batmış buda yanndaki kız kurtarmış teyze sırt üstü düşse kurtaramazdım dedi ne yapcamı sastım hırsımı alamadım tam sopalıktı valla öldüm korkudan peşinden eve çıktım banyoda soydum kıpkırmızı donmuş soğuktan allahım bi yandan ağladım bi yandan banyo yaptırdım allah korudu gene verilmiş sadkamız varmış boğulsa napardım aceba allah kimseye yaşatmasın hala başım kazan gibi
dereceye girenleri tebrik ederim
koca ayda 200 gr verebilmişim komedi giibi
derin sanada geçmiş olsun allah korumuş
yena ellerine sağlık
netten baktım bugünde doğru düzgün bir site göremedim
yarın kursa yazılmaya gidicem sanırım haftanın 3 günü gidicem birde ordan kitaplar falan veriyorlar bildiğim kadarıyla
bana özelden kitap isimleri ya da nerenin deneme sınavları iyi ya da hangi sitelere bakıyorsun netten tavsiye edersen sevinirim özlemcimm
hoşgeldin aramıza şimdiden hayırlı olsun kilo verme savaşın
ben 15 kilo verdikten ve tam motivasyonumu kaybetmişken katıldım arkadaşlarımın arasına
onlarda saolsun beni ve kilolarımı sahiplendilerr
kk ya girmediğimde kendimi kötü hissediyorum
hem burda sadece kilolarımdna değil haytta yaşadığım zorluklardan veya depresif hallerimden bahsettiğimde
herkes öyle güzel yardımcı oldu ki bana
senin aracılığın ile tüm topik arkadaşlarıma ve kilodaşlarıma teşekkürlerimi borç bilirimmm
iyiki varsınız kıııızzzllllarrr
işlem tamamdır komutanımmKızz özel mesaj kutun doluymus hemen boşalt bakımm mesaj atamıyom
Kızlar bugunkü menüm şimdiden yazayım
sabah
2 dilim ekmek
2 fincan çay
k.k peynir
5 zeytin
domates
ara 1 elma
akşam
1 kase çorba
1 tabak ıspanak yemeği
2-3 kaşık yoğurt
ara 1 portakal
gün içinde 3 litre su
akşam 7 den sonra bir şey yemek yook
sizce nasıl menüm
boş ver verirsin üzülme düşünme düşündülce daha cok yeme isteği doğar sen basarırsın ışıık var sendeyürüyüş yetmedi demek bu ara fazla kaçırdım
aslında kilom durunca bikaç ay direndim sonunda bıraktım hemen aldım kiloyu
ama artık son vereceğim bu gidişata kahvaltıya felan gitmek de yok artık
Nursena, büyük geçmiş olsun. Ben bile okurken tüylerim diken diken oldu, nasıl allak bullak olduğunu tahmin edebiliyorum. Kızın da çok korkmuştur ve üşümüştür eminim.(
Bugünkü mesajlarda ucuz atlatılmış kazalar üst üste geldi. Gülma, Derin, sen... Allah beterinden korusun... Başka diyecek söz bulamadım(
Biliyorum canım, önceki mesajlarından da hatırlıyorum, eşinle beraber diyet yaptığınızı da hatırlıyorum. Bir ara gittin, daha iyi geri döndünAma daha ufak olduğunu düşünmüştüm
Neden öğle yemeği olmadığını yazmamışsın ama bana senin aylarında hamile bir kadın için az geldi. En az bir öğün kırmızı et, arada faydalı yağlı yemişler (ceviz başta çiğ badem, fındık vb.) akşam yemeğinde 1 dilim de olsa tam buğday ekmeği eklenebilir diye düşünüyorum. Ancak hamilelikte beslenme görüşlere göre yönlendirilemeyecek denli önemli bir konu, gitmediysen bir beslenme uzmanına gitmeni ve onun menüsünü kadın doğumcun ile de paylaşmanı öneririm.
Fazla kilo almamaya çalışman, dikkatli olman çok iyi ama bebeğin en fazla enerjiye ihtiyaç duyduğu ve yediklerinden direk etkilendiği dönemde çok dikkatli olmak gerek benim fikrimce.
Nursenacığım,verilmiş sadakanız varmış gerçekten.Allah korumuş..
Çok geçmiş olsun canım...
canım benim ya sağolasın seninde maşallahın var bu kilolara inmişsin ne güzeldarısı isteyen herkese inşallah
kızlar hepinizi çoooooooooook tebrik ediyorum harikasınız
çiçeklerimi eve gönderin lütfen :))))
ellerine sağlık canım benim
inşallah canım sana güveniyorum
verilmiş sadakanız varmış canım ya çok geçmiş olsun
canım benim aklımda aslında, geçen hafta ankara'da çektirmiştik ama zamanım olmadı sınavlar var onları hazırla ,oku ,nete gir derken offf ki offf
pzt fen sınavı var hazırlamam gerek daha ,inşallah bir ara hallederim, merak ediyorum yorumlarınızı
Cnm büyük geçmiş olsun rabbim korumuş cnm okurken içim cız etti korktum rabbim bir daha böyle korkutmasın.
Offff. Offff. Benim esimde bahcemize 50cm derinlikte 2.50cm çapında havuz yaptiriyor yapma dedim dinlemiyor sinir oluyorum o zaman içine şu koyma azcik koycakmis. Ya dedim 20sene sağlıklı bir kızımız oldu onuda sen bogcan anlamiyor belki üstüne demirden kareli bişey kapattir ama çok moralim bozuluyor benim prenses diyorum ama aslında cadinin teki. Çok dikkatsiz cumlemizin çocuklarını rabbim korusun aminnnnnn
canım sen hamile olduğun için diyetisyenden öneri falan alsaydın ya da doktordan
menün çok güzel ama bizim yaptıklarımıza benziyor
senin daha iyi beslenmen gerekmiyor mu???
peki sen doktor kontolünde mi yapıyorsun diyeti yoksa kendi kendine bir program mı oluşturduncanım bebeğim şuanda oldukça iri doktor dedi bundan sonra kilo almak yok hatta açık açık yeme dedi sen yesende yemesende bebek en az 3.5 kilo olacak dedi o yüzden böyle bir menü
sabah 10.30 kahvaltıya oturuyoruz kalkana kadar 12 oluyor o yüzden öğle yemeğim yok
bence çok dikkatli olmanız gerekiyor bebeğin en fazla kilo aldığı zaman. sizinde güçten düşmemeniz sart. 7 den sonra yememek yalnış,öğle yemeğini göremedim.
peki sen doktor kontolünde mi yapıyorsun diyeti yoksa kendi kendine bir program mı oluşturdun
tabiki bebek kilo alacaktır ama sonuçta beslenmeside önemli değil mi :44::44:
ben bilemiyorum burdaki annelerimiz daha iyi bilir tabi ama benim dışardan gözlemlediğim ve çevredikiler son aylarda daha iyi besleniyorlar diye hatırlıyorum :44::44::44:
buarada kaç kiloydun kaç kilo aldın hamilelikte?? daha sonradan vermek daha sağlıklı diye düşünüyorum her zaman :44::44:
Ay cnm verilmiş sadakaniz varmış sende çok korkmussundurboş ver verirsin üzülme düşünme düşündülce daha cok yeme isteği doğar sen basarırsın ışıık var sende
teşekkür ederim kızlar düşündükce kafayı sıyırcak oluyorum allahıma bin şükür yarabbim ni daha yaşatmasın kimseyi evlat acısıyla sınamasın
toksin bizim havuz 2 metreydi arkadaşı olmasa boğuluyomuş cok çabbalamış boğuşmuş kızda sağlam buza astım ceektim demiş ikiside boğulcakmış allah korudu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?