boş ver verirsin üzülme düşünme düşündülce daha cok yeme isteği doğar sen basarırsın ışıık var sende
teşekkür ederim kızlar düşündükce kafayı sıyırcak oluyorum allahıma bin şükür yarabbim ni daha yaşatmasın kimseyi evlat acısıyla sınamasın
toksin bizim havuz 2 metreydi arkadaşı olmasa boğuluyomuş cok çabbalamış boğuşmuş kızda sağlam buza astım ceektim demiş ikiside boğulcakmış allah korudu valla
kızlarrrr canım topik arkadaşlarımmm
herkeslere iyi geceler
umarım yarın ve pazar günü hepimizin güzel geçer
havalarda ısınıyormuş, muhteşem bir haftasonu bizlerin olsunnn
tekrardan iyi geceler herkeseeeee
Mervecim aynı durum bendede mevcut , kimseler 90 kilo olduğuma inanmıyo , bazen benim bile inanasım gelmiyo hani
bende senin gibi iri yarı gelin oldum , benimde gözüm 70lerde, hani bir varsam oralara kocamaann OOHHHHH dicem
sıkma canını , hep beraber başaracaz bu işi :128::128::128::128::128::129::129::129::129::129::129:
teşekkürler desteğin için iri olmak zor, herzaman yaşınızı büyük gösterirsiniz ama 70 lerde daha rahat oluyorum ben en azından yüzüm de küçülüyo kulak memelerine kadar zayıflıyorum orantılı ama et sıkı olunca tabiki herkezden 2 kat daha fazka efor sarfetmek gerekiyor...tekrar yolunuzaçık olsun...
boş ver verirsin üzülme düşünme düşündülce daha cok yeme isteği doğar sen basarırsın ışıık var sende
teşekkür ederim kızlar düşündükce kafayı sıyırcak oluyorum allahıma bin şükür yarabbim ni daha yaşatmasın kimseyi evlat acısıyla sınamasın
toksin bizim havuz 2 metreydi arkadaşı olmasa boğuluyomuş cok çabbalamış boğuşmuş kızda sağlam buza astım ceektim demiş ikiside boğulcakmış allah korudu valla
lunacım sıkma canını sen heryerde var işte densizler kendini bilmezler
kimbilir ne hesaplarla şikayette bulunmuşlardır Allah fırsat vermesin onlara inşallah
insanları hiç anlamıyorum işime gidip gelirim , sorun çıkartmam
gayet ciddiyimdir
işin garip tarafı dediği saatlerde bunu yapmış olma ihtimalim yok
ama her taraf kamera dolu
incelicem pazartesi günü
mail atıp şikayet etmiş birde
aman neyse kendi çıkar ortaya kokusu
ama çamur at izi kalsın
şikayet ettiği insana gidip kendimi anlatma , ifade etme yada kendimi tanıtma imkanımda yok
benim sinir olduğum nokta asıl bu.....
sen kendinden emin olduktan sonra gerisi boş kimse bişey yapamaz hakikat de ortaya çıkar canım inşallah en kısa zamanda kendi ettiğini bulsun o şahsiyetsiz kişi de
lunacım dolanır mutlaka ayağına tabii
iftira etmek kadar kötü bişey mi var canım ya
Allah bu dünyada verir onun hakettiğini canım rabbim büyük
sağol canım yaaaa
akşam diğer bayan arkadaşlada konuştuk, eşimlede konuştuk....
ama hızımı alamadım buraya bile yazdım
o kadar sinirim bozuldu....
neyse bu kadar yeter.....
sen ne yaptın bu hafta kilo verdin mi
geçmişi okumadım
--------------------
haaa bu arada ben bugün 1 saat yürüdüm
anlıyorum seni çok can sıkıcı bir durum gerçekten ama sen gerekeni yaparsın zaten gerisini de Allah a havale et
eee sen de benim yaramı deştin şu an canım ya bu hafta 1 kilo aldım ben malesef son 5 aydır hiç veremedim ve son ayda da aldım ama bugün aç yatacağım şu an açım yani tekrar vermeye başlayacağım inşallah
yürüyüş için de tebrikler canım
yok birbirimizden farkımız
takma kafana canım
eminim vermeye başlıcaz
sende daha tam olarak adapte olamadın
birde şu meşhur kahvaltılar seni sabote ediyor bana kalırsa
atlatıcazzzzzzz......
haklısın canım halledecez Allahın izniyle
kilo durma işi biraz uzadı ben de cozuttum haliyle
ama toparlıyacağız tabii yaza kadar halledelim şu işi yaa
aslında ben şu an senin olduğun kiloya razıyım
sen de korusan bile yeter zaten
ben de kahvaltıları en aza indireceğim gitsem de abartmadan döneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?