Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende öyle baharcım ya
doktor karıştır kahvaltı öncesini hep aynı şeyi yeme dedi, geçen ay kuru kayısıya takmıştım şu günkurusu dedikleri sanırım
şimdide kuru eriğe taktım

moralini bozma canım yaaa

eşler arada bir ne diyeceklerini şaşırıyorlar

takma kafanaaaaaa

sen yemene dikkat et, yürüyüşünü yap moralini yüksek tut gerisi gelir

bolbol su iç birde.....

Olur mu hiç öle sey canım.Kaçamakların olmasa bal gibi de verirsin. Bu arada bugün izlediğim bir video'da doktor söyle dedi. Spor yaparken hayat boyu ne kadar yapabilecekseniz kadar yapın. Yani zayıflarken hergun spor yapıp sonra bırakırsak kılo alırmışız. Haftada 1 gun yuruyorsanız her zaman 1 gun yuruyceksınız dedi. Benım dıyetısyen de bana haftada 3,4 u gecme demısti demekkı bundan dolayı demiş:))) Sorun yok zaten ben gecmıyorum:))))) Ama haftada 3 kez'den az da yapmamam lazım

bende lise flörtümle evlendim kız azcık 8 yıl çıktıktan sonraaa napayım baktım kiloluyum lisede 60 kiloydum zaten o zamandan beri allahıma bin şükür tartı ibresi hiç inmedi aşşağı:)) kaptım kocayııı bu devirde zorrr iykide kapmışım demii

düzene girersin inşallah

o da bişeymi ben 5 yaşında dondurma almaya gitcem diye evden çıkıp kaybolmuşum ahh bu boğaz derdim ne olcekk benimm

Bende bende şimdi Günkurusuna taktım bakalım ne kadar devam edicem

Ben cok sanslıyım o konuda canım. Memleketten gelır dolapta olur hep.Yalnız ben islim kayısıyı yani sarı olanı daha çok sevıyorum. Çok tatlı olmuyo daha ekşi tadı. Ona bayılıyorum ben. Gün kurusunu da içine ceviz badem fındık koyup yemeyi dene bayılıcaksın:))) ama öğün olarak bu sekılde süper olur

Aslında benım adım umut olacakmıs. Ebemın kıznın adı özlem dıye bana da özlem koymuslar. ebem de annemın hastaneden arkadası cunku annem hemire. Her ortamda özlemsiz olmuyo yani.Şimdi kpss kursunda sınıfta 3 tane özlem var:))

Ay ne güzel yaa herkes okul arkadaşıyla evlenmiş
Benimde eşim yaz aşkımdı hesapta tatilden sonra arayıp sormayacaktım adam iki mavi gözüyle nasıl aşık ettiyse kendine artık bir hafta sonra ben galiba sana aşık oluyorum demiştim

özlem adı pek popüler bir isimmiş bir zamanlar

benim ortaokul ve lise hayatım boyunca sınıfımdaki özlem sayısı üçün altına düşmedi

hatta lise 2 de 5 özlem aynı sınıftaydık

artık hocalar soy adımızla hitap ederdi bize

--------------------------

Benim adımın hikayeside

Annemlarım 14 sene çocukları olmamış

çok sevdikleri bir aile büyüğüde adımı koymak istemiş

ve en münasip ismin özlem olduğuna karar verdiği için adım özlem olmuş

bizimkiside bir aşk hikayesiii
üniversiteden aslında, ama okullar bitince çıkmaya başladık
ben okul zamanı gözüme kestirmiştim, sonra da tavladım aşkımı
çocuklarımıza anlatacağım garip bir aşk hikayemiz varr

Ben de özledim canım....

Diyet bir süre önce ''epten aykırı gitti'' ama artık toparlanıyorum..Biraz kilo aldım ama kararlıyım daha fazlasını vereceğim....

Hepinize iyi geceler kızlar

Yarın sabah baskülde - ler havada uçuşsun inşallah İyi geceler Allah rahatlık versin

Ben de özledim canım....

Diyet bir süre önce ''epten aykırı gitti'' ama artık toparlanıyorum..Biraz kilo aldım ama kararlıyım daha fazlasını vereceğim....

hoşgeldin ablacımmm

toparlarsınnnn bahar geldi artık enerji geldi

( bahar yorgunluğu geçsin hele bir )

sevgili topik arkadaşlarım
bir gecenin sonuna gelmiş bulunuyorum
günlerdir 3 buçuklarda yatar 9-10 da ayağa dikilirsem olacak bu en sonunda
kapanıyor gözcagızlarım
hem yarın cuma erken kalkan yol alır
hepinize iyi geceler veeeee
umarım yarın herkes eksiler bildirir benim sonuç şimdiden aynı geçen haftayla, diyetisyene gitmediğim için ve moralim bozulmasın diyede evde bile tartılmadım
artık haftaya güzel bir sonuç bildirim inşallaaahhh
tekrardan iyi geceler herkeslereeee

hoşgeldin ablacımmm

toparlarsınnnn bahar geldi artık enerji geldi

( bahar yorgunluğu geçsin hele bir )

Hoş buldum canım...

Ben ortalarda yokken sen de dönmüşsün;çoookkk sevindim...Tekrar hoş geldin,sefalar getirdin...

Hayatım,benim bahanem bitmiyor ki:Bahar yorgunluğu geçsin,şu kışı bir atlatalım,adammmm sende yaz günü dondurma yemeden olmaz ki;sonbaharda diyete girerim vs,vs,vs,vs.....uzarrr gider...Umarım artık akıllanırım...

Büyük kızım birkaç sene evvel soruyordu anne babamla nasıl tanıştınız diye Anlattığımda kopmuştu
Küçük kızım ilk doğduğunda sırf muziplik olsun diye dur anneciğim sana babanla nasıl tanıştığımızı anlatayım demiştim ama ne hikmetse yeni doğmuş çocuk ne zaman anlatmaya başlasam uyuya kalıyordu hatta her seferinde eeee geçen sefer nerede kalmıştık diye devam ediyordum eşim ve büyük kızımda gülmekten kırılıyorlardı bak ufaklıkta sıkıntıdan uyuyor diye

Ben tatilin son günlerinde eşimi gözüme kestirmiştim tam bir hafta sırf artık bana gelip konuşsun diye günde 3 kere çalıştığı yerden geçiyordum tabi çaktırmamak için 1 saat yürüdükten sonra dönüyordum ne yürüyordum o zaman yaw en sonunda yakın arkadaşı gaza getirdide bir hafta bakışma sonunda konuşma cesareti bulmuştu şimdi hep der beni nasıl kandırdın ama diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…