hoşgeldin gulmacımiyi gecelerr hanımlarrr
elifcim nasılsınn cnmm
bende öyle baharcım yaOffffffff dışarda deli gibi kar yağıyor ya bu sabaha kadar yağarsa tutarda 15-20 cm olur
Kondüsyon bisikletimde bozuk lesliede sarmıyor dışarda yürümek iyidi yaneyse çabuk toparlanır inşallah ortalıkta yürürüm.
Öyle örnek bir menüm yok paylaşılacak gibide değil açıkçasıaburcubur yok ama yemek namına birşeyde yok günü lavaş arası peynir domatesle geçirdim tabiii kuru kayısılarımı ve kuru eriklerimi unutmamak lazım huyum bu işte birşeyi bıkana kadar tüketirim sonrada dönüp bakmam
moralini bozma canım yaaa
eşler arada bir ne diyeceklerini şaşırıyorlar
takma kafanaaaaaa
sen yemene dikkat et, yürüyüşünü yap moralini yüksek tut gerisi gelir
bolbol su iç birde.....
bende öyle baharcım ya
doktor karıştır kahvaltı öncesini hep aynı şeyi yeme dedi, geçen ay kuru kayısıya takmıştım şu günkurusu dedikleri sanırım
şimdide kuru eriğe taktım
bende lise flörtümle evlendim kız azcık 8 yıl çıktıktan sonraaa napayım baktım kiloluyum lisede 60 kiloydum zaten o zamandan beri allahıma bin şükür tartı ibresi hiç inmedi aşşağı:)) kaptım kocayııı bu devirde zorrr iykide kapmışım demiicanım valla yaptım ama çok zorlandım zorlanıyorumda.. o kadar çok yemekten sonra nasıl zorladı beni bir bilsen...cinlerim tepemde sinirliyim çok.sanki bugn ilk yaptığım gibi de şişliğimi azaltmadı ama asıl yarın belli olur tabi.senin detoksla 600 gr vermen bile süper çünkü diyete devam ediyorsun.zaten az az da olsa sürekli veriyorsun.ben durakladım ve diyet yapamıyorum çoğu zaman.ayran detoksu ile kendime geldim derken kv ile tekrar dağıldım....bugünün bitmesini de iple çekiyorum güzel bişeyler yemek içni.yani sebzede olsa çorbada olsa özledim yemeyi...
2000 mezunu.biz sınıf arkadaşışıy liseden eşimle
Selam millet :122:
Canım Afiyet olsun diyeceğim ama çokkktaaan yakmışsındır o dondurmayı sen
Bende bayılrım dondurmaya hatta küçükken hep evlenirsem dondurmacıyla evleneceğim derdim
Küçükken mahallemizdeki pastaneci ( tabi dondurmada vardı) seni oğluma alayımmı derdi bende istemem yan cebime modundaydım
Eşime bile diyorum senin yüzünden kaçırdım dondurmacıyı kandırdın beni diyeoda hep der anam sana aldığım dondurmaların parasıyla kesin fabrikayı satın alırdım diyor ama tabi o günler geride kaldı bu yaz dondurmayı ancak haftada hatta 10 günde bir almayı düşünüyorum belki daha uzun süre bile geçer
Bende bende şimdi Günkurusuna taktım bakalım ne kadar devam edicem
biz de eşimle liseden tanışıyoruz
bu arada benim adımda özlem....
-----------------------
yürüyüş yaptığını biliyorum canım
süpersin seni hep imrenerek okuyorum .....
yürüyüşünü hiç bırakmadın ya.....
--------------------
tembel olmasam gariban menüsüne kalmam ama tembelim
kendime yemek hazırlamak bile zor geliyor
Aslında benım adım umut olacakmıs. Ebemın kıznın adı özlem dıye bana da özlem koymuslar. ebem de annemın hastaneden arkadası cunku annem hemire. Her ortamda özlemsiz olmuyo yani.Şimdi kpss kursunda sınıfta 3 tane özlem var:))
bizimkiside bir aşk hikayesiiiAy ne güzel yaa herkes okul arkadaşıyla evlenmiş
Benimde eşim yaz aşkımdıhesapta tatilden sonra arayıp sormayacaktım adam iki mavi gözüyle nasıl aşık ettiyse kendine artık bir hafta sonra ben galiba sana aşık oluyorum demiştim
nedense ben 83 ollldum lcw 42 bede pabtolon giyorum ama nedense kendimi hala şişman kocaman miğdeli göbekli hissediyorum daha önce 82 olup hamilelik geçirdim geri aldımm ozaman daaha derli topluydu vücudum sanki manken oldum sanıyodum kendimi şimdi mutsuzum veremiyorum koca boğazımıda tutamıyorum eskisi gibi aceba vücut direniiyomu diyorum anlamadım 7li rakamlar hayal gçbi
sen nasılsın geçmiş olsun diyet nası özlettinnn umarım kilo akmadan dönersin
amaan eşler hastalanmasında ben hastalanayım razıyım::::)))))) naz lı oluyolar sanırım bizim nazımız evlenirken annemizin evinde kaldııı
Ben de özledim canım....
Diyet bir süre önce ''epten aykırı gitti''ama artık toparlanıyorum..Biraz kilo aldım ama kararlıyım daha fazlasını vereceğim....
hoşgeldin ablacımmm
toparlarsınnnn bahar geldi artık enerji geldi
( bahar yorgunluğu geçsin hele bir)
bizimkiside bir aşk hikayesiii
üniversiteden aslında, ama okullar bitince çıkmaya başladık
ben okul zamanı gözüme kestirmiştim, sonra da tavladım aşkımı
çocuklarımıza anlatacağım garip bir aşk hikayemiz varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?