Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dondurma için ruhumu satarımmmmmm

Mutlucumm ben Maraştayım biliyosun dimi :131::131:

Baharcım aklıma sen geldin , bende bugün marketten gün kurusu aldım

ahaha bizimkiside üniversite aşkı ama aynı üniversitede değildik

ben erzurumda okuyordum eşim karsta , ben karsa arkadaşımın yanına gezmeye gittim , bi gördüm benim herifi ,sanırım aşık oldum dedim , OH MY GOD
biraz çaba sarfetmemin neticesinde , 3 ay sonra çıkmaya başladık , aahh aahh halen bana diyor "sen beni ayarttın" diye​

neyse işte 5.5 yılın sonunda nihayet evlendik​
:123::123:

işte bizimkiside böle bi hikaye

evlenmeden önce neden zayıf olduğun anlaşıldı

kaynananın bilgisayarından yazıyon kadın kayıf mayıt eder yazdıklarını oğlumu kandırdın diye laf sokaR SONA gene sana:))))

Kızlar bana müsaade yarın tartı günü uykumu alayımda sabah erken kalkayım

Rabbim inşallah hepimize eksileri gösterir yarın sabah ... Aminnnnnn

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kendinize iyi bakın ve yarına kadar Allaha emanet olun

Öpüyorum kocaman

evet ablacım nihayat dönüş yaptım

Her zamanki çok tatlısın

bu sefer bahaneleri kenara bırakıp başlayalım dimi

ahhh bu erkekleir hemende kanıyolar canımmm bizimkinide ben ayarttım banada daha gözüm açılmadan üniverste yıllarımı haram ettin ayarttın beni rahat rahat gezemedim der durur ayy bende ne üzüldüüm ne üzüldümmm
fenamı 2 kız verdim sana diyorum yani senin gibi 2 tane daha vahh halime benim der

geçen dedimki adam söyleniyo evlendim evleneli çocukk bezi alıyomm diye aman taktığın şeye bak ömğr boyu alacan haberinn yok dedim bebek bezi bitecek kadın bezi başlıcakkk yaşasın kız anneleri:)))))))))))

evlenmeden önce neden zayıf olduğun anlaşıldı

kaynananın bilgisayarından yazıyon kadın kayıf mayıt eder yazdıklarını oğlumu kandırdın diye laf sokaR SONA gene sana:))))

Sorma yaa inanılmaz ama 52 kiloydum evlendiğimde :26::26:
Yok yaw kayıt etme olayı yok şifremi bile kayıt etmedim giriş yaparken birde zaten Kv senelerdir diyor ne yaptıysan artık oğlumu kandırmak için diye
ona göre yakışmıyorum ya oğluna eşimde bir keresinde ilk banu aşkını itiraf etti dediğinden beri kadın artık neyden şüpheleniyorsa bak işte ben biliyordum demişti Anam ne yapsam zaten hatun beni sevmeyecek o yüzden artık çabalamıyorum bile ne istiyorsa hakkımda düşünsün çokta lülü

Ay bende okul aşklarını kıskandım şimdi

benim eşim klasik iş arkadaşımdı pöfff

.:)) Bizimde iş aşkı..dillere destan bir şekildeydi.

yena buraya yumruk havayyaaa hoş geldinnn nasılsın gözükmedin bugünn

neler yedin dökül bakalımmm

Ne yedim ben. sabah kahvaltı 2 dilim ekmekle akşam kahvaltı iki dilim artı yumurtalı aralarda badem leblebi nescafe..
bir yığın iş yaptım yine. storlar takıldı salon perdesi problem oldu götürüp düzeltip tekrar geldiler vs..
yorucu bir gündü.

biz başladık kızımla ortaklığa..

yena güle güle kullan perrdelerini ahha ahh yerleşik ev bana göre deil sanırım 9 yılda 7 ev deiştirdim kurtlanıyom 1 yıldan sonra inşallah bu sefer batıda 4 yıl kalcaz sanırım

YENACIĞIM;

İyi geceler canım....

Ben çıkmak zorundayım...İnternetsiz ortama gidiyorum.....

Yarın sabah kilomu sana cepten yazarım canım...Öpüyorum...

biz başladık kızımla ortaklığa..

Bizde bizdeeeeeeeee
Hatta aynı hafta olduk bu sefer ve bir baktık ki koliyle alırsak daha ekonomik olur
Geçen hafta bizim bezler tükenicek diye eşime patladı alışverişi bu haftada çocuk bezi adam yeter artık bari ufağını tuvalete alıştır onunkiler daha pahalı diyor

Yenacım evde yenilikler var anlaşılan güle güle kullan canım

merak ettim dillere destan iş aşkını

anlatsanaaaaaa

Menü paylaşımı gerekli bencede. önceleri hepimiz paylaşırdık menülerimizi, aktivitelerimizi..
Fakat zorunluluk yoktu...

Yine yapalım onu, paylaşalım fikir alalım birbirimizden hem örnek olur. bazen zorlanıyoruz ne pişirsek ne yesek diye..
Çok kilo verenlerin mamalarıda tüyo olur bize.:)
Naçizane fikrimizi afili cümleler kurmadan beyan edersek nahoş bir durumun olmasınıda engellemiş oluruz..
niçin söylüyorum bunu bir kaç problem yaşandı bu konuyla ilgili daha önce..Yorum yapılan gücendi vb.

Örneğin ben yeminliyim menü yorumu yapmakta beslenmenin tekniğini bilmeme rağmen gerek iyi bir örnek teşkil etmediğim için gerekse daha önce bu konuda ağzımın payını aldığım için susmayı tercih ediyorum..Nazımın geçtiği bir-iki kişi dışında söylememeyi yeğliyorum...

Nasılsa beğen tuşu var o çok işimize yarayacak...
Son olarak böylelikle kaçamaklarımızıda aza indirmiş oluruz en azından...

YENACIĞIM;

İyi geceler canım....

Ben çıkmak zorundayım...İnternetsiz ortama gidiyorum.....

Yarın sabah kilomu sana cepten yazarım canım...Öpüyorum...

İyi geceler canım...

Ailene hürmetler.

yena güle güle kullan perrdelerini ahha ahh yerleşik ev bana göre deil sanırım 9 yılda 7 ev deiştirdim kurtlanıyom 1 yıldan sonra inşallah bu sefer batıda 4 yıl kalcaz sanırım

Yenacım evde yenilikler var anlaşılan güle güle kullan canım

merak ettim dillere destan iş aşkını

anlatsanaaaaaa

yenilik stor perde aldım..Çok istiyordum sevindim bu duruma birde salonun ve çocukların odasının şeklini değiştirdim..:)

Lunaacığım bir ara paylaşmıştık burda tanışma hikayemizi..:)
bir kaçımız yazmıştık çok eğlenceliydi..

Evet sizin birde ufaklık var bu yaz alışır heralde wc ye..
en azından o çıkar aradan.:)

nursena,
kısmetse nereyi düşünüyorsunuz..İstediğiniz şehire gelme imkanınız varmı.?

güle güle kullan canım evde değişiklik çok güzel

bende inşallah kendi evime yerleşme şansı bulurumda yenilerim eşyalarımı

----------------

tanışma hikayenizi kaçırmışım ben demek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…