dondurma için ruhumu satarımmmmmm
Akşam akşam bir avm yapıp geldim AVM bize çok yakın yürüyerek 5-10 dakka sürmüyor bile evde canım sıkıldı baktım kendimi yemeye vurucam dedim ben gidip kendime kayısı alıp geleyim hem yürüyüş yapmış olurum. Gittim kayısılarımı aldım sonra bütün reyonları dolaştım bisküvi reyonunda elimi bisküvilere brownilere keklere uzattım her dokunduğum paket için ben bunu gerçekten istiyormuyum dedim kendi kendime ve hepsi için yanıt aynıydı hayır istemiyorumbugüne kadar yeriz deyip o alışveriş arabalarını boşuna doldurmuşum 2 paket kayısı alıp çıktım üstünede bir güzel yürümüş oldum.
benden herkese tavsiye birşey alırken ben bunu gerçekten istiyormuyum diye sorun kendinize
bizimkiside bir aşk hikayesiii
üniversiteden aslında, ama okullar bitince çıkmaya başladık
ben okul zamanı gözüme kestirmiştim, sonra da tavladım aşkımı
çocuklarımıza anlatacağım garip bir aşk hikayemiz varr
Büyük kızım birkaç sene evvel soruyordu anne babamla nasıl tanıştınız diye Anlattığımda kopmuştu
Küçük kızım ilk doğduğunda sırf muziplik olsun diye dur anneciğim sana babanla nasıl tanıştığımızı anlatayım demiştimama ne hikmetse yeni doğmuş çocuk ne zaman anlatmaya başlasam uyuya kalıyordu hatta her seferinde eeee geçen sefer nerede kalmıştık diye devam ediyordum eşim ve büyük kızımda gülmekten kırılıyorlardı bak ufaklıkta sıkıntıdan uyuyor diye
Ben tatilin son günlerinde eşimi gözüme kestirmiştimtam bir hafta sırf artık bana gelip konuşsun diye günde 3 kere çalıştığı yerden geçiyordum tabi çaktırmamak için 1 saat yürüdükten sonra dönüyordum ne yürüyordum o zaman yaw en sonunda yakın arkadaşı gaza getirdide bir hafta bakışma sonunda konuşma cesareti bulmuştu şimdi hep der beni nasıl kandırdın ama diye
Hoş buldum canım...
Ben ortalarda yokken sen de dönmüşsün;çoookkk sevindim...Tekrar hoş geldin,sefalar getirdin...
Hayatım,benim bahanem bitmiyor ki:Bahar yorgunluğu geçsin,şu kışı bir atlatalım,adammmm sende yaz günü dondurma yemeden olmaz ki;sonbaharda diyete girerim vs,vs,vs,vs.....uzarrr gider...Umarım artık akıllanırım...
Mutlucumm ben Maraştayım biliyosun dimi :131::131:
Baharcım aklıma sen geldin , bende bugün marketten gün kurusu aldım
ahaha bizimkiside üniversite aşkı ama aynı üniversitede değildik
ben erzurumda okuyordum eşim karsta , ben karsa arkadaşımın yanına gezmeye gittim , bi gördüm benim herifi ,sanırım aşık oldum dedim , OH MY GOD
biraz çaba sarfetmemin neticesinde , 3 ay sonra çıkmaya başladık , aahh aahh halen bana diyor "sen beni ayarttın" diye:123::123:
neyse işte 5.5 yılın sonunda nihayet evlendik
işte bizimkiside böle bi hikaye
evlenmeden önce neden zayıf olduğun anlaşıldı
kaynananın bilgisayarından yazıyon kadın kayıf mayıt eder yazdıklarını oğlumu kandırdın diye laf sokaR SONA gene sana:))))
Ay bende okul aşklarını kıskandım şimdi
benim eşim klasik iş arkadaşımdı pöfff
yena buraya yumruk havayyaaa hoş geldinnn nasılsın gözükmedin bugünn
neler yedin dökül bakalımmm
ahhh bu erkekleir hemende kanıyolar canımmm bizimkinide ben ayarttım banada daha gözüm açılmadan üniverste yıllarımı haram ettin ayarttın beni rahat rahat gezemedim der durur ayy bende ne üzüldüüm ne üzüldümmm
fenamı 2 kız verdim sana diyorum yani senin gibi 2 tane daha vahh halime benim der
geçen dedimki adam söyleniyo evlendim evleneli çocukk bezi alıyomm diye aman taktığın şeye bak ömğr boyu alacan haberinn yok dedim bebek bezi bitecek kadın bezi başlıcakkk yaşasın kız anneleri:)))))))))))
biz başladık kızımla ortaklığa..
YENACIĞIM;
İyi geceler canım....
Ben çıkmak zorundayım...İnternetsiz ortama gidiyorum.....
Yarın sabah kilomu sana cepten yazarım canım...Öpüyorum...
yena güle güle kullan perrdelerini ahha ahh yerleşik ev bana göre deil sanırım 9 yılda 7 ev deiştirdim kurtlanıyom 1 yıldan sonra inşallah bu sefer batıda 4 yıl kalcaz sanırım
Yenacım evde yenilikler var anlaşılan güle güle kullan canım
merak ettim dillere destan iş aşkını
anlatsanaaaaaa
Bizde bizdeeeeeeeee
Hatta aynı hafta olduk bu sefer ve bir baktık ki koliyle alırsak daha ekonomik olur
Geçen hafta bizim bezler tükenicek diye eşime patladı alışverişi bu haftada çocuk beziadam yeter artık bari ufağını tuvalete alıştır onunkiler daha pahalı diyor
yenilik stor perde aldım..Çok istiyordum sevindim bu duruma birde salonun ve çocukların odasının şeklini değiştirdim..:)
Lunaacığım bir ara paylaşmıştık burda tanışma hikayemizi..:)
bir kaçımız yazmıştık çok eğlenceliydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?