tabii yenebilir canım öğlen salata ve ayranla süper de olur 250 kaloriymiş 1 lahmacunhiççç üzülme çok iyi gidiyorsun56 bol geldiğine göre 54 e giriyorsun demekki az daha verince 52 lere de gireceksin.lahmacun da yiyebilirsin öğle yemeğinde 1 tane salatayla sık olmamak kaydıyla dimi asuuuuu?
mutlu tebrik ederim bence iyi bir menü iskender de öğlen olunca zarar etmez bence ben bu saatte yine sapıttım çayla petibör bisküvi yedim epeyce ve de kabak çekirdeği azbenim menüm,
sabah 1 dilim ekmek 2 domates 1 parça peynir.
öğle 1/2 porsiyon iskender 1 küçük şişe diet kola
akşam 1 tabak pırasa- 4 kaşık yoğurt
2 litre su, 1 büyük bardak yeşil çay, 1 buyuk bardak metebolizma çayı, 1 büyük bardak 5 biyerde...
dışarda olduğumdan araları atlamışım. spor sayılmaz ama sabah saat 11-13.30 arası mağza gezmeeee
bende menümü yazayım
sabah: 1 yumurtadan yapılmış peynirli yumurta+1 domates-1 salatalık+2 bardak şekersiz çay+2 dilim uno denge light kepekli ekmek
öğlen: patlıcan közleme (yoğurtlu)+ızgara tavuk
ara öğün: yarım kase esmer şekerle yapılmış irmik tatlısı
akşam: kalan yarım kase irmik tatlısını yedim, geç olduğu için yemek yemiycem
ara öğün: sütlü nescafe (denge sütten yapılmış)
yaa birde erkek arkadaşımla konuştuk kızlar
dedi bu kadar yemiyor eziyetini çekiyorsun, birde para veriyorsun diyetisyene, spor yapmadan ancak 1 kilo ya da gram gram gidicek ve şekilsiz kilo vericeksin dedi, çok mantıklı evet ama 1 hafta süper gitse spor, sonra cıvıtıyorum, ama yarın sporum için miladım olucak
sevgülümde dedi, günde 1 saat önce zorlıycaksın sonra kendiliğinden olucak dedi 1 ay zorluk çekeceksin dedi
yarından itibaren günün herhangi bir saatinde 1 saat ya dışarda ya evde yürüycem ya da hareket yapıcam
gitsin kilocuklar gelsin mutluklarrr
p.s: bu azim yarın gidersee nooooluuur biri bana hatırlatsın olurrr muuu
bende menümü yazayım
sabah: 1 yumurtadan yapılmış peynirli yumurta+1 domates-1 salatalık+2 bardak şekersiz çay+2 dilim uno denge light kepekli ekmek
öğlen: patlıcan közleme (yoğurtlu)+ızgara tavuk
ara öğün: yarım kase esmer şekerle yapılmış irmik tatlısı
akşam: kalan yarım kase irmik tatlısını yedim, geç olduğu için yemek yemiycem
ara öğün: sütlü nescafe (denge sütten yapılmış)
yaa birde erkek arkadaşımla konuştuk kızlar
dedi bu kadar yemiyor eziyetini çekiyorsun, birde para veriyorsun diyetisyene, spor yapmadan ancak 1 kilo ya da gram gram gidicek ve şekilsiz kilo vericeksin dedi, çok mantıklı evet ama 1 hafta süper gitse spor, sonra cıvıtıyorum, ama yarın sporum için miladım olucak
sevgülümde dedi, günde 1 saat önce zorlıycaksın sonra kendiliğinden olucak dedi 1 ay zorluk çekeceksin dedi
yarından itibaren günün herhangi bir saatinde 1 saat ya dışarda ya evde yürüycem ya da hareket yapıcam
gitsin kilocuklar gelsin mutluklarrr
p.s: bu azim yarın gidersee nooooluuur biri bana hatırlatsın olurrr muuu
tabii yenebilir canım öğlen salata ve ayranla süper de olur 250 kaloriymiş 1 lahmacun
mutlu tebrik ederim bence iyi bir menü iskender de öğlen olunca zarar etmez bence ben bu saatte yine sapıttım çayla petibör bisküvi yedim epeyce ve de kabak çekirdeği az
çok yememişsin sen de sana da bravo
spora da yarın başlarsın ama bu erkekler hep aynı ya benim eşim de bana yürüyüşle veremezisn sen artık diyor
tabii yenebilir canım öğlen salata ve ayranla süper de olur 250 kaloriymiş 1 lahmacun
mutlu tebrik ederim bence iyi bir menü iskender de öğlen olunca zarar etmez bence ben bu saatte yine sapıttım çayla petibör bisküvi yedim epeyce ve de kabak çekirdeği az
spora da yarın başlarsın ama bu erkekler hep aynı ya benim eşim de bana yürüyüşle veremezisn sen artık diyor
teşekkür ederimmm...
sorma canım yaaaahhh ahhh bu spor tembelliği benimde başımın belası
evde bile yapabilirim ama yapmıyorum
hep bir bahanem var
sporsuz azda olsa kilo veriyorsun ama sıkı bir vücut olmuyor maaleseff
bunu biliyorum ama hala yapmıyorum...............
teşekkür ederimmm
evet bugün tutabildim kendimi şükürler olsun ki
kaçamak falanda yapmadım süper oldu benim için
pofff erkeklerin metabolizması bizde olsa ne güzel olurdu
erkek arkadaşım, azcık yemesin hemen gidiyor ne güzel
ondan önce zayıflamam lazımm haziran 6 demiştim konuştuğumuzda gözle görülür şekilde zayıflıycam diye, spor olmadan gözle görülmeden zayıflıyorum ne yazıkki
sorma canım yaaa
benimde evde tüm teccizatlarım var ama yapan kim, bir ara leslie ile süper gidiyordum ama en fazla 1 hafta sürdü
yarından itibaren günde en az 1 saat düzenli spor yapmam lazım yoksa olacak gibi değil
Dikkat et canım..Bu sene hasta olmayan yok gibi...
Kızım her hafta nezle olur :) arkasından oğlum. şimdi çocuklar iyide eşim pek keyifsiz.. şifayı kaptı bir naz bir eda.:)
Ay hiç sorma aşkım ya çekilmiyorlar resmen bence de yasaklanmalı hastalanmalarıhem sevgilimden hem erkek kardeşimden çekiyorum ya evde ablam annem sırayla grip oldular geçti gitti kardeşim son 1 haftadır anamıızı ağlattı resmen ya doktorada gitmiyor bizi süründürüyor
banada babam geçirecek gribi, çok fena hasta oldu o da
tıkalı bir burun ve çıkmayan bir sesle geziyor evde :2::2::2:
Günaydın arkadaşlar :)
Sabah sabah canım sıkkın. Nasıl gidiyorum diye tartıya çıktım, aslında haftada bir tartılıyorum ama bugün merakımdan tartıldım; 800 gr artıdayım. Hadi birkaçyüz gram kas yaptım diyelim (hergün 1 saat yürüdüğüm için), ama gene de artıdayım. Ödem filan olduğunu da sanmıyorum çünkü suyu artırdım, günde 2 lt mutlaka içiyorum artık.
Biliyorum disiplinli ve kısıtlı öğünler yapmıyorum ama düzenli besleniyorum. Yediğim herşey ev yapımı, abur cubur asla yemiyorum, hafta sonundaki kestane şekerlerini saymazsam tatlı da yemiyorum. Yanlışlarımı da biliyorum ama hergün yürümeye artıda olacağımı sanmazdım
Bu sabah itibariyle diyetisyene gitmeye karar verdim. Bir de onu deneyeceğim, daha önce iki kere gittim, ikincisinde tavsattım, uymadım yarım bıraktım. Bende listeler var diye, bilgili ve ilgili birini bulmak zor diye gitmiyordum. Ama birilerinin beni hizaya sokması gerek galiba, ben kendi kendime bunu yapamadığıma göre...
Bakalım, herhalde 1 hafta içinde bulurum birini...
arkadaşlar bende kilo konusunda yıllardır muzdaribim siteyi uzun yıllardır takip ediyorum aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz? umarım bende zayıflarım elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama bir türlü düzenli yapamıyorumboy:1,72 kilo:103,400 cvp bekliyorum sevgiler...
geldim bir yarım saat oldu. iyi geçti öğle vakti çok trafik yoktu alışveriş merkezi de bayaa boştu. 1-2 korkutucu an yaşadım ama iyi idare ettim.
bu arada h&m indirim yapmış. dün gösterdiğim ceket 100 liradan 30 inmiş 44 hatta 46 sı ancak olacak gibi olmasına rağmen 42 si vardı aldım.((( içinde heyvan gibi topuş topuş bişeyim . neyse oğlana yaradı bir sürü cici aldım. ihtiyacı olanlar bir baksın iyi indirim var.
100 kg altına inmeden sağlıklı tartan tartı bulman çok zor. 130 kg falan sınır dense de yalan. 100 kg kadar doğru 100 üstünde saçmalıyorlar...
yediklerimizi yazalım kaçamak yapmayalım yasa tasarısı konusulurken araya gireyim..
tombulkelebekimm magnumu bırakıp kuru erik ve üzüm e talim etmiştiya...
hıh işte o magnumu su an ben yiyorum...acayip canm istedi..
hem bu hafta kaçamakta yapmadım..banane banane
bende aynısını yaptım işte canımerkekler ve metabolizmaları sinir..............
-------------------
ben huyumu bildiğim için eve spor aleti almıyorum
biliyorum çünkü 1 aya kalmaz sıkılır bırakırım
bende ilk zamanlar leslie yapıyordum ama sonra sıkıldım
birde slim in 6 diye bir şey var
ama o epey zorlu....
fakat yapılsa mükemmel sıkılaşma sağlar....
hiç belli olmaz canım bakarsın çok su vardır vücutta sabaha kadar gidiverir umutluyuz her daimasucum, menümü okuduğun için tesekkür ederim. ben akşam yemeğimi saat 6.30 da yiyince şuan fena halde acıktım. ama yemiyeyim diyorum. demin yine tartıldım sabaha kadar 2.5 kilo bir azalma olmazsa benim eksi olmam zorrrrrr.
hafta da 3 gün bile başlangıç için yeter canım zamanla artırırsınteşekkür ederimmm
evet bugün tutabildim kendimi şükürler olsun ki
kaçamak falanda yapmadım süper oldu benim için
pofff erkeklerin metabolizması bizde olsa ne güzel olurdu
erkek arkadaşım, azcık yemesin hemen gidiyor ne güzel
ondan önce zayıflamam lazımm haziran 6 demiştim konuştuğumuzda gözle görülür şekilde zayıflıycam diye, spor olmadan gözle görülmeden zayıflıyorum ne yazıkki
eşim de kuruyemiş kek gofret yer yemeği azaltır kilo verir gıcık
daha hazirana var elifçim ben eminim epeyce zayıflayacaksın spor konusunda da ben seni uyarmaya çalışırım
sorma canım yaaa
benimde evde tüm teccizatlarım var ama yapan kim, bir ara leslie ile süper gidiyordum ama en fazla 1 hafta sürdü
yarından itibaren günde en az 1 saat düzenli spor yapmam lazım yoksa olacak gibi değil
ne güzel 75 altı süper canımiyi akşamlar kızlar
artık menüler mi paylaşılıyor.....
benim menüm falan yok
iş yerindeki yağlı yemeklerden yememek için
kendimi en sevdiğim şeye bıraktım
menümü yazayım
garibanın menüsü
sabah yarım simit 1 üçgen peynir
öğlen 1 simit 1 yumurta bir üçgen peynir
akşam 2 dilim ekmek
fırında karışık kızartma
1 kase yoğurt.....
-----------------------------
ayran detoksundan sonra nihayet 75 i tekrar görebildim bu sabah çoooook mutluyumm
artık 75 altını görmek istiyorum
-----------------------------
bu hafta toplam 1 saat spor yaparak rekorumu kırdım ( ne tembel insanım ben yahu.......)
sen de süpersin ve müthiş azimlisin özlemler hep mi öyle acaba ilbatum gibi sen de kısa zamanda bitireceksin bu işikızlar bugünki menüm
sabah 2 gün kurusu 2 bardak ılık su
30 gr peynir
1 dilim uno kepek ekmeği
1 yumurta şekersiz çay
ögle knorr bardak çorba mercimek
1 etimek
150 gr diet yoğurt
ara yarım portakal
akşam
6 7 yemek kaşığı kıymalı ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
4 yemek kaşığı ev yoğurdu annem mayalamış
yarınki kilo bildirimi umarım herkesin yüzünü güldürür şimdidedn başarılar dilerim iyi geceler yarın görüşmek üzere
moralini bozma canım yaaa
eşler arada bir ne diyeceklerini şaşırıyorlar
takma kafanaaaaaa
sen yemene dikkat et, yürüyüşünü yap moralini yüksek tut gerisi gelir
bolbol su iç birde.....
bende aynısını yaptım işte canım
aldım yürüyüş bandını ve bisikleti, 1 ay düzenli yaptım ikisinide, sonrada sıkıldım bıraktım
ama şimdi yeniden alıştırmam lazım kendimmi, hem de havalar ısınınca dışarda da yürürüm
off offf Rabbim yardımcımız olsun gerçekten ve azmimiz eksik olmasın
biraz önce mutfaga gittim baktım buzdolabını açmışım, hemen kapattım ve odaya koştum
kaçamk işini hallettimn en azından bugünlük
yarın işim daha zor hem kaçamaksız hem de sporla geçen bir gün olmalı
bakalım neler yapacağımm :44::44::44:
hiç belli olmaz canım bakarsın çok su vardır vücutta sabaha kadar gidiverir umutluyuz her daim
ben de 6 gibi yemiştim yoğurtlu haşlanmış tavuklu karnıbaharımı ama petibörler beni batırdı sanırsam ama çoook yürüdüm ben bugün belki kurtarır bak hala umutluyum
akşam akşam tartılma hem moralin bozulmasın ben pazartesiden beri tartılmıyorum bakalım ne göreceğim yarın
hafta da 3 gün bile başlangıç için yeter canım zamanla artırırsın
ne güzel 75 altı süper canım
ben o gariban menüsüne bayılıyorum ya simiti çok seviyorum ama ben de yarım ancak yiyorum mecburen
sen de süpersin ve müthiş azimlisin özlemler hep mi öyle acaba ilbatum gibi sen de kısa zamanda bitireceksin bu işi
zaten ben de yapıyorum yürüyüşüm aynen canım
suyu zaten hep bol içmeye çalışıyorum gerisi de gelecek nasılsa
[Bbende bugüne kadar öyleydim işte canım yaaDuana katılıyorum canım Allah azmimizi eksik etmesin
ben geçtiğimiz hafta çok kötüydüm
mutfağa her girdiğimde birşey alıp çıkıyordum
ama bu hafta şükür canım bişey istemiyor
bunun etkisinide sabah tartıda gördüm
umarım yarın hepimiz eksileri görürüz...............
hiç belli olmaz canım bakarsın çok su vardır vücutta sabaha kadar gidiverir umutluyuz her daim
ben de 6 gibi yemiştim yoğurtlu haşlanmış tavuklu karnıbaharımı ama petibörler beni batırdı sanırsam ama çoook yürüdüm ben bugün belki kurtarır bak hala umutluyum
akşam akşam tartılma hem moralin bozulmasın ben pazartesiden beri tartılmıyorum bakalım ne göreceğim yarın
hafta da 3 gün bile başlangıç için yeter canım zamanla artırırsın
ne güzel 75 altı süper canım
ben o gariban menüsüne bayılıyorum ya simiti çok seviyorum ama ben de yarım ancak yiyorum mecburen
sen de süpersin ve müthiş azimlisin özlemler hep mi öyle acaba ilbatum gibi sen de kısa zamanda bitireceksin bu işi
zaten ben de yapıyorum yürüyüşüm aynen canım
suyu zaten hep bol içmeye çalışıyorum gerisi de gelecek nasılsa
Eve dönmedin değilmi.?
Orda daha iyi hissediyorsundur kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?