Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızz afıyet olsun da birini de yarın ye derim ben. 2 tane fazla olmaz mı hıı:))

Kızz afıyet olsun da birini de yarın ye derim ben. 2 tane fazla olmaz mı hıı:))

saol özlemcim afiyet oldu gerçekten ya
akşam yemeği bile yiyecek gibi değilim şuanda inşallaah akşamıda kaçamskzı atlatırım
dediğin gibi yarına kalıcak zaten ve benidme gözüm o kasenin içind ekalcak

Canım yıyeceklerı öyle cancanlı yapıyolar kı. Bir uyusturucu gibi çekiyor insanı kendine. Özellikle alısverıs merkezindeki yemek katındaki kokular insanları çekiyor

Yediysen yedin bosver canım. 2 gun daha dıkkat edersın erir gider o. Senın gıttıgın alısverıs merkezınde anadolu yemeklerı dıye bir yer var bazen orda bazen de çiçek ızgarada yemek yeriz biz eşimle. Izgara tavugu köftesı güzel oluyor. Ben genelde ızgara gögüs yiyorum orda

Şimdi ben kendıme hedef koydum o hedefe gelirsem TV'de Vedat minör'ün tam not verdiği bi kebapçı var, Fatih'de horhor caddesinde, ordan kebap yiycem çok canım çekti. Ama biliyorumki ideal kiloma inmem ne kadar uzarsa sevdiğim şeylerden uzak kalma sürem de uzayacak

Zayıf ınsanların yaptıgı gibi ben de haftada bir istediğimi yiyiğ diğer günler dikkat etmek istiyorummmm

Yaa benım de öyle sarkıcak ıste. Sımdıden sarkık zaten. Yok yok kesın benım çarem amelıyat. Ama tabi bebekten sonra olur anca. Duruma göre 1 beden küçülttürebilirim de bakalım. İzlere katlanıcaz artık.

Yediklerimmm

Sabah 2 dilim tahıllı ekmek( tanesi 36 kalori), 1 dilim light beyaz peynir, domates salatalık

Ara: 4 kuru kayısı(günkurusu)

Öğle 160 gr diet ton balıgıyla yapılmış marul salatası( 1 tatlı kaşığı yağ koydum salataya), 1 dilim tahıllı ekmek

Ara: 1 elma, 1/2 paket diyet bisküvü( çizi tarzı)

Akşam 150-200 gr arası tavuk ızgara

Marul salatası, 1 dilim tahıllı ekmek

Ara: 1 elma ve yine 1/2 paket diet bis yerim

Gece: light sütle nescafe içerim

Ayşeciğim sen akıllı fikirli kızsın, sağlık konularından pek çok kişiden bilgilisin de. Biliyorsun yediklerin (karbonhidrat türevi oldukları için) insülini hızlıca çıkarıp çok kısa sürede daha fazla acıkmana sebep oluyor. Bu nedenle yediklerin abartı değil, tabii seni örnek verdim aynı şey benim için de bu şekilde kaçamak yapıp abartan herkes için de geçerli.
Ama sen kurtulacaksın bu kilolardan, çünkü ucunu bırakmıyorsun, yeniden başlıyorsun, mücadele ediyorsun yani. Mücadeleye devam ettikçe umut var hep :)) Bir de senin ciddi biçimde çabaladığını düşünüyorum ben, sadece o kırılma eşiğini geçemedin. Ben de öyleyim ne yazık ki
süper bi tarif teşekkür ederim bunu levrekle yapsak olurmuki
Halka kesilmiş iri balıklarla daha iyi sonuç alırsın canım, levreği ben genelde buharda pişiriyorum. Böylelikle vitamin ve yağları da kaybolmuyor. Limon suyu, sızma zeytinyağı, küçük bir diş sarımsak ve ince kıyılmış taze baharatlarla (hangisini seviyorsan, maydonoz-kekik-kişniş-kereviz yaprağı-dereotu-defne yaprağı vb.) sos hazırlıyorum. Ben piştikten sonra üzerine gezdiriyorum ama dilersen bu sosla da pişirebilirsin. Gene bu sosla fırınlayabilirsin... *Taze baharatlardan kadtım yeşil renkli taze otlar, kuru baharatla iyi sonuç alınmıyor... Ben balık tadını çok sevmediğim için böyle baskın soslarla tüketmeyi seviyorum
Kizlar ben toriuma gidiyom arabayla bize kismen yakin ama e 5 ustunde hadi bakalim dualariniz benle olsun kazsiz belasiz insallah
Hımmm Torium'a kadar gitmişken Forum'a gelmedin diye küselim mi sana şimdi Şaka bir yana, iyi ki kimse gelemedi, mahçup olacaktık çünkü. Beyza'nın eşinin seyahati çıkmış eve gelecekmiş, erkenden eve dönmesi gerekti, benim de tabii :))
...canım ya sıkılma ne olur onlar ödem değil diyorsun ama ödemdir bence, şu ayran detoksunu yapsana 1 gün ne dersin?
diyetisyenle devam edebilirim diyorsan başla canım
Özlemciğim, ben hamileliklerimde aşırı bulantı ve kusma yaşadım, ki o güne kadar en ufak bir sindirim problemi yaşamamıştım. Ve bu hamileliklerden sonra kusma refleksim çok çabuk uyarılıyor, öyle tüm gün aynı gıdayı tüketemiyorum. Sanırım tüm gün ayranlı çorba içiliyor değil mi?? Yapamam ben onu ya, ödem olmadığına da emin gibiyim zaten. Hiçbir yerimde şişlik yok, yani ekstra şişlik yok diyeyim :))

odtü elektrik elktronik mezunu bilgi işlemde çalışıyor.
Cansel kaç mezunu eşin? Benim eşim de ODTÜ mezunu (Mimarlık-97). Bir bakarsın hazırlıktan filan arkadaş çıkarlarmış? :)
Asuman, canım sen 30 kilodan fazla verdin, senin metabolizma direnir de benimkine ne oluyor? Bende öyle bir disiplin ve azim yoktu ki başından beri

Tarif nefis, ben de buna çok benzer yapıyorum levrek ve türevi balıkları, çoğu zaman buharda pişiriyorum, bazen de fırında. Yalnız mutlucuğum "alüminyum" folyo adı üzerinde alüminyum içeren ve asla ısı görmemesi gereken bir maddedir. Gerçekten ciddi kanserojen etkisi var, zehirlenme riski var, fırında pişireceğiniz hiçbir üründe folyo kullanmayın derim. Fırın kağıdı bir alternatif olabilir...

Son düzenleme:

anam adanalı olupta halalrına benzemeyen varmıdırkii ben halalarımla toplandımmı 24 parça yemek takımı gibi oluyoz yusyuvarla k hepicimiz

sevindim arkadaş ortamı iyi gelir bazen insana

yyaww dondurmalar irmik tatlıları cuma yarın napsakkiiii:)))

haftalar ne çabuk geçiyo bense hala yerimde sayıyorum tartıda + görürsem şaşmıcam neden böyle olldum anlamadım çokkk ta su iççiyorum artıkkk

yediklerimmmsabah 2 dlm ekmek 2 kaşık tulum 1 yeşil çay
arada 4 badem 5 fındık
öğlen 1 kase mmercimek corba 1 dlm ekmek 3 kaşık yoğurt

arada 2 bisküvi 1 ev yapımı kücük puaça gezmedeydim

akşam fırında somon 1 parça
salata
3 dlm patatesinden aldım balığın
1 çatal helva attım ağzıma

Arkadaşlar Beyza ile buluştuk, herkese selamları var :) Önceki mesajımda unuttum yazmayı. Dechatlon'a (spor mağazası) gitmek istediği için Forum'da buluştuk. Ufak tefek şeyler aldık ama tam 1 saat harcamışız Dechatlon'da... En minik oğluşunu da getirmişti, 17 aylık tam bir kuzu. Hem kuzu gibi durdu hem de kuzu kadar sevimli Sonra'da sadece yemek yiyecek vaktimiz kaldı, birşeyler atıştırıp hemen geri dönmemiz gerekti. Bu sabah Beyza'nın eşinin seyahati çıkmış, eve gelip valiz hazırlayacaklarmış, bu nedenle en geç 1'de kalkmamız gerekiyordu :) Yani iyi ki kimse bize katılamadı görüşemeyecektik doğru dürüst... Evlerimiz yakın olduğu için sağolsun Beyza alıp bırakıyor beni yoksa benim evden 3 saatte gidemem herhalde ben Forum'a...

...

Menülerin düzenli yazılması konusunda ben de fikrimi yazayım: Bence bilgilendirici olur, hem yorumlardan faydalanırız hem de menüler hepimize ikir verir. Ama zorunlu değil de gönüllü yapılacak bir paylaşım olmalı diye düşünüyorum. Ben sabah-öğle-akşam her yediğimi ve her gün yazamam örneğin, aksar mutlaka bir yerlerde.

Açıkçası istisnasız herkesin yazdığı durumda sayfalarca menü ve sayfalarca menü yorumu okumak da zor olur diye düşünüyorum. Daha önceki uygulama da bu nedenle terk edilmiştir bence. Özetle daha fazla menü paylaşımı güzel fikir, ama herkes yazacaksa farklı bir sistem getirilmeli. Bu, gruplar kurarak mı olur, beğen butonu ile mi olur bilmiyorum ama bir sistem gerekiyor gibi. Diğer gruplarda nasıl, takip eden arkadaşlar bilgi verse?

Akşam akşam bir avm yapıp geldim AVM bize çok yakın yürüyerek 5-10 dakka sürmüyor bile evde canım sıkıldı baktım kendimi yemeye vurucam dedim ben gidip kendime kayısı alıp geleyim hem yürüyüş yapmış olurum. Gittim kayısılarımı aldım sonra bütün reyonları dolaştım bisküvi reyonunda elimi bisküvilere brownilere keklere uzattım her dokunduğum paket için ben bunu gerçekten istiyormuyum dedim kendi kendime ve hepsi için yanıt aynıydı hayır istemiyorum bugüne kadar yeriz deyip o alışveriş arabalarını boşuna doldurmuşum 2 paket kayısı alıp çıktım üstünede bir güzel yürümüş oldum.
benden herkese tavsiye birşey alırken ben bunu gerçekten istiyormuyum diye sorun kendinize

bugün dondurma denince ilk aklıma gelen o oldu :) sende yedim deyince offf nasıl canım çekti ya...
hafif olmuştur eminim canım ellerine sağlık, bende sütlü tatlılara bayılırım ,zaten ne geldiyse başıma tatlı yüzünden geldi :)
sen yinede onlara uyma bak :)

anlıyorum canım benim sen bilirsin tabiki benimki naçizane bir fikirdi işte:) sabah kahvaltıda peynir,yumurta,ekmek ve sınırsız yeşillik var cnaım sonra çorbaya devam :)

selamun aleyküm güzeller

Oy canim o nasil söz estagfirullah ,hic cekinme valla gücenirim,birbirmize destek olmayacaksak topigin de anlami kalmazdi yani..
Bu alamanlar birseyden anlamiyorlarki adami öldürüyorlar acliktan :) keske oralarda olsam da sizin dietisyene gidebilsem :)

Dalokaysmom cok saol canim cay tarifi icin,cubuk tarcinim yok yarin hemen alip cayi denicem insallah
Allah razi olsunkilolarin löp löp dökülsün:)

Julyet masallah 4 haftada 4 kilo cok güzel,insallah en kisa zamanda saglikli bir sekilde hedefine ulasirsin

Umuttt moralini bozma canim,büyük olasilikla kaslardan dolayi artilari görüyor olabilirsin

ayse_c52 ,Allah kolayligini versin seni cok kararli gördüm insallah 30 mart yeni baslangicin olacak
haydi ya Allah ..Ya bismillah

oy ece78 masallah ya valla helal olsun 21 kilo vermissin ne güzel yahu

tennec hosgeldin sefalar getirdin..Allah yardimcin olsun

kizlar bu sabah esim beni ikna etti
gel az alis veris yapalim sana dedi
yolda gidiyoruz ama ben kalbim pir pir..giydiklerim olmayacak yine üzülcem diye
esimde sürekli motive etmeye calisiyor beni

neyse..bir magazaya girdik üzerime bir pardüse giydim oy bir bakarim ki 56 beden ama dönüyorum icinde
öyle sevindim ,ama pardüse kislik oldugundan onu almadim
yazliklara bakayim dedim
onlarda 52 bedenmis..10 tane denedim 1 tane üzerime olmadi
ellerim bos döndüm gözlerim yasli yasli
esimle bir yerde oturduk o masallah lahmacunlari götürdü
bende 1 karisik izgara yedim ,yaninda bol salata,pilavsiz ve ekmeksiz ama her bir lokmasi bogazimda kalarak

sabah da 2 dilim ekmek ,peynir,domates,salatalik,biber 1 yumurta ,3 incir,1 elma

aksam da
1 kase coban salatasi
2 kase cacik
2 dilim ekmek
1 elma yedim

Son düzenleme:

cansellllllllllll canım senin o detoksu geçen gün bizim servisten birine söyledim kız yapmış ve 1 günde 1600 gitmiş maşallah dedim valla benden giden 600 dü :)

canım valla yaptım ama çok zorlandım zorlanıyorumda.. o kadar çok yemekten sonra nasıl zorladı beni bir bilsen...cinlerim tepemde sinirliyim çok.sanki bugn ilk yaptığım gibi de şişliğimi azaltmadı ama asıl yarın belli olur tabi.senin detoksla 600 gr vermen bile süper çünkü diyete devam ediyorsun.zaten az az da olsa sürekli veriyorsun.ben durakladım ve diyet yapamıyorum çoğu zaman.ayran detoksu ile kendime geldim derken kv ile tekrar dağıldım....bugünün bitmesini de iple çekiyorum güzel bişeyler yemek içni.yani sebzede olsa çorbada olsa özledim yemeyi...

Cansel kaç mezunu eşin? Benim eşim de ODTÜ mezunu (Mimarlık-97). Bir bakarsın hazırlıktan filan arkadaş çıkarlarmış? :)

...

2000 mezunu.biz sınıf arkadaşışıy liseden eşimle

...

anlıyorum canım benim sen bilirsin tabiki benimki naçizane bir fikirdi işte:) sabah kahvaltıda peynir,yumurta,ekmek ve sınırsız yeşillik var cnaım sonra çorbaya devam :)
Canım, senin fikirlerini uygulasam benim de şimdiye kadar 70'li kiloları görmem lazımdı ama nerdeee. Görüyorsun herşeye bir bahanem var Aslında sabah kahvaltısı gayet iyiymiş, o zaman öğle ve akşam ayran çorbası, kötü de değilmiş. bazen bir kap yemek yapıp öğle ve akşam aynı şeyi yediğimiz oluyor sonuçta. Yoğurtlu çorba versiyonlarını da severim ben. Bir gün için yapmak üzere aklımı bir köşesine koydum
...Umuttt moralini bozma canim,büyük olasilikla kaslardan dolayi artilari görüyor olabilirsin

Umarım öyledir canım, epeydir gitmiyorum diyetisyene unuttum, bir haftada ne kadar fark ediyordu kas artışı... Önceden gittiğimde her hafta tartıp ne kadar yağdan vermişim ne kadar sudan vermişim, ne kadar kas kaybetmişim-kazanmışım ölçüyordu...

hiççç üzülme çok iyi gidiyorsun 56 bol geldiğine göre 54 e giriyorsun demekki az daha verince 52 lere de gireceksin.lahmacun da yiyebilirsin öğle yemeğinde 1 tane salatayla sık olmamak kaydıyla dimi asuuuuu?

bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
domates,salatalık
ara öğün:1 bardak süt
öğle:1 kase domates çorbası
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:3 yk light yoğurt
akşam:domatesli kıymalı yumurta
1 dilim kepekli ekmek

spor:100 dakika spor salonu + 100 mekik

yarın herkese bol eksili sonuçlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…