Yena'cım
kilom 95,5
sporum 170 dk
kilo verme yolunda çaba harcayan yoldaşlarım hepimize tebrikkk
belki 1,5 yıldır bu kiloyu görmediğim için sevindirik oldum kusuruma bakmayın.. Allah'ım 95 kiloya sevinecek haldeyim...Bu halimize de binlerce kez hamd olsun...
herkese hayırlı cumalar
nevincim tebrik ederim canım ben de sevindim valla senin için ne güzel vermeye başladın böyle de deavm et canım
ayşem içini ferah tut bol dua et bizim de dualarımız seninle
özlem ama ilbatum olan tekrar maşallah sana
toksin canım sen de vermişsin bu hafta tebrikler
lunacım sen de güzel başladın tekrar
atladığım arkadaşlar hepinizi tek tek tebrik ederim çabanızdan ötürü
ebru bak aklıma geldi bu hafta da vermişin yine canım pek umutlu değildin ama
Büyük kızım birkaç sene evvel soruyordu anne babamla nasıl tanıştınız diye Anlattığımda kopmuştu
Küçük kızım ilk doğduğunda sırf muziplik olsun diye dur anneciğim sana babanla nasıl tanıştığımızı anlatayım demiştimama ne hikmetse yeni doğmuş çocuk ne zaman anlatmaya başlasam uyuya kalıyordu hatta her seferinde eeee geçen sefer nerede kalmıştık diye devam ediyordum eşim ve büyük kızımda gülmekten kırılıyorlardı bak ufaklıkta sıkıntıdan uyuyor diye
Ben tatilin son günlerinde eşimi gözüme kestirmiştimtam bir hafta sırf artık bana gelip konuşsun diye günde 3 kere çalıştığı yerden geçiyordum tabi çaktırmamak için 1 saat yürüdükten sonra dönüyordum ne yürüyordum o zaman yaw en sonunda yakın arkadaşı gaza getirdide bir hafta bakışma sonunda konuşma cesareti bulmuştu şimdi hep der beni nasıl kandırdın ama diye
...
ahaha bizimkiside üniversite aşkı ama aynı üniversitede değildik
ben erzurumda okuyordum eşim karsta , ben karsa arkadaşımın yanına gezmeye gittim , bi gördüm benim herifi ,sanırım aşık oldum dedim , OH MY GOD
biraz çaba sarfetmemin neticesinde , 3 ay sonra çıkmaya başladık , aahh aahh halen bana diyor "sen beni ayarttın" diye:123::123:
neyse işte 5.5 yılın sonunda nihayet evlendik
işte bizimkiside böle bi hikaye
yenacımm hayırlı uğurlu olsun perdelerin.:)) Bizimde iş aşkı..dillere destan bir şekildeydi.
Ne yedim ben. sabah kahvaltı 2 dilim ekmekle akşam kahvaltı iki dilim artı yumurtalı aralarda badem leblebi nescafe..
bir yığın iş yaptım yine. storlar takıldı salon perdesi problem oldu götürüp düzeltip tekrar geldiler vs..
yorucu bir gündü.
yenacım kim alındır darıldı bilemem ama biz zaten burda birbirimize destek olmak için bunları yapıyoruz, benim menüme seveeee seveeeee yorum yapabilirsin ve diğer kızlarda yapabilirr, ben çoook mutlu olurummMenü paylaşımı gerekli bencede. önceleri hepimiz paylaşırdık menülerimizi, aktivitelerimizi..
Fakat zorunluluk yoktu...
Yine yapalım onu, paylaşalım fikir alalım birbirimizden hem örnek olur. bazen zorlanıyoruz ne pişirsek ne yesek diye..
Çok kilo verenlerin mamalarıda tüyo olur bize.:)
Naçizane fikrimizi afili cümleler kurmadan beyan edersek nahoş bir durumun olmasınıda engellemiş oluruz..
niçin söylüyorum bunu bir kaç problem yaşandı bu konuyla ilgili daha önce..Yorum yapılan gücendi vb.
Örneğin ben yeminliyim menü yorumu yapmakta beslenmenin tekniğini bilmeme rağmen gerek iyi bir örnek teşkil etmediğim için gerekse daha önce bu konuda ağzımın payını aldığım için susmayı tercih ediyorum..Nazımın geçtiği bir-iki kişi dışında söylememeyi yeğliyorum...
Nasılsa beğen tuşu var o çok işimize yarayacak...
Son olarak böylelikle kaçamaklarımızıda aza indirmiş oluruz en azından...
yazidık bakalım çıkarmı biilinmez ank çanakkale muğla aydın var listedebakalım kısmet
süppeerrr walllaa canımm yaageçen hafta 82
bu hafta 80.3
giden 1700 gr
sporum 510 dk
Allahım çok şükür inşallah 81li kabuslarıma geri dönmem
kızlarrrrrrrrrrrrrrr 6ları ucundan da olsa gördümmmmmmm :)))))))
kilom 69.9 :))))
ELVEDAAAAAAAAAAAAAA 70lerrrrrrrrrr artık çok daha dikkat etmem gerek
günaydın hanımlarrr herkeze hayırlı cumalarr
gecen hafta ----96
yenacımm kılom--95,1
spor----130 dk cık
çok şükür sımsıkı olmasada yenıden başladımm yaa inş. böyle giderr
güzeller,
nasılız cuma cuma,
ben perşembe perşembe yiyince iskenderi, pazar pazar paçangayı, pazartesi pazartesi makarnayı veremedim bu hafta
kilo bildirimim,
geçen hafta 91.2 kg
bu hafta 91.3 kg
100 gramda artıdayım
haftaya zaten zor çok adet olucam terslik olmazsa, artıkım 8 ler nisanın ortasında yar olur ancak bana
fıstıklarım,
kilo veren ve sabit kalan herkesi kutlamayı unuttum.
gideyim ben yuruyeyim sonra bişi çıkıyor yuruyemiyorum... bu gün pazarda var oooo gez babam gez hava kapalı bir tek o fena...
mutlu 200 gr da verir ve bu ayı 4 kiloyla tamamlarsın sen canım gayetde iyi bir rakam
nisanda da en az bu kadar vereceğine de ben inanıyorum
ben de bugün pazara gideceğim büyük ihtimal yürüyerek tabii öğlen kızım yemeğini yesin gitsin ondan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?