Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maşşalah bak beni solladın ama haftaya sana yetişmeye çalışıcam sende daha vermeye çalısınca böyle gidicek kilolar bir bakıcaz 80 olmuşuz

geçen hafta 82
bu hafta 80.3
giden 1700 gr
sporum 510 dk

Allahım çok şükür inşallah 81li kabuslarıma geri dönmem

saol ablacım inşallah devam edebilirimde kurtulurum kilolarımdan...
efendim sizin gibi topikdaşlarımızı örnek alıyoruz...

cecove aynurrr erkeklerin hepsi öyle yaaa
sanki onlar bizi kendinlerine aşık etmemişlerde, biz kandırmışız onları
bence çoooook iyi yapmışızzz

yenacımm hayırlı uğurlu olsun perdelerin
iyi günlerde kullanın canım, sağlık sıhhat mutluluk ve huzurlaa

yenacım kim alındır darıldı bilemem ama biz zaten burda birbirimize destek olmak için bunları yapıyoruz, benim menüme seveeee seveeeee yorum yapabilirsin ve diğer kızlarda yapabilirr, ben çoook mutlu olurumm

günaydın hanımlarrr herkeze hayırlı cumalarr
gecen hafta ----96
yenacımm kılom--95,1

spor----130 dk cık

çok şükür sımsıkı olmasada yenıden başladımm yaa inş. böyle giderr

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr :122: :122:

Bu sabah ilk kez gördüğüm kiloya sevindim pek parlak bir sonuç olmasa bile
Hafta içi 113ü bile görmüştüm ve resmen beynimden vurulmuşa döndüm o an ama şükür değilmişim o kiloda

En son kaç kilo diye geçmiştim bilmiyorum sonuçta iki hafta falan oluyor ama bu hafta kilom:110.5
Allahım inşallah haftaya artık daha aşağısını nasip eder.... Aminnnn

Şimdide gidip kahvaltı hazırlayayım bari kızçeler bekliyor

kızlarrrrrrrrrrrrrrr 6ları ucundan da olsa gördümmmmmmm :)))))))

kilom 69.9 :))))
ELVEDAAAAAAAAAAAAAA 70lerrrrrrrrrr artık çok daha dikkat etmem gerek

Canım inan kendim o kiloya düşmüş kadar çok sevindim
Rabbim inşallah banada o günleri gösterir Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Tabi diğer bütün arkadaşlarımızada.
İnşallah bir daha 7li rakamları ucundan dahi olsa görmezsin ... Aminnnnnn

güzeller,

nasılız cuma cuma,

ben perşembe perşembe yiyince iskenderi, pazar pazar paçangayı, pazartesi pazartesi makarnayı veremedim bu hafta

kilo bildirimim,

geçen hafta 91.2 kg
bu hafta 91.3 kg

100 gramda artıdayım

haftaya zaten zor çok adet olucam terslik olmazsa, artıkım 8 ler nisanın ortasında yar olur ancak bana

mutlucum benim zıvanadan çıkmış gibi yemelerimin nedeni de belli oldu, adet oldum, tüm iştahım kaçtı şuanda
inşallahh nisan başında görürsün arkadaşım 8 li rakamları

fıstıklarım,

kilo veren ve sabit kalan herkesi kutlamayı unuttum.

gideyim ben yuruyeyim sonra bişi çıkıyor yuruyemiyorum... bu gün pazarda var oooo gez babam gez hava kapalı bir tek o fena...

hayırlı cumalar canıııım arkadaşlarımmm
1buçuk haftadır peşimi bırakmayan yeme krizlerimin nedeni bugün belli oldu
sabahın köründe kalktığımda, adet olduğumu gördüm ve dedim mideme rahatlamışsındır diye
şimdide canım hiç ama hiç birşey istemiyor, tabi istemesede yemek zorundayım
ama bugünden itibaren yavaş yavaş 30 dakikayla bile başlasam yürüyüş yapacağım ve daha sonra hızlanarak devam edecek
ama artarak devam edecek azalarak değil

bu hafta kilom aynı, diyetisyene gitmediğim için tartılmadımda benim tartı çok oynak iyice sinirlerim bozulmasın die çıkmadım bile üstüne
geçen hafta: 86.6
bugün: 86.6
spor: yok

kilo veren vermeyen çabalayan tüm çabalamayı düşünen tüm arkadaşlarımızı şimdiden tebrik ediyorumm
hepinizi öperim bol eksili günler olsun inşallaaahhh

martın 2 sinden buyana toplam 3.800 gram verdim. 2 güne 200 gram da gitse bu ay 4 kg vermiş olacağım.

beklentim(hayalim) 5 kg olsa da harika bir başlangıç yaptım.

nisan ayında da şöyle 4-5 kg gitse ooooo dadından yenmez.

fıstıklarım,

kilo veren ve sabit kalan herkesi kutlamayı unuttum.

gideyim ben yuruyeyim sonra bişi çıkıyor yuruyemiyorum... bu gün pazarda var oooo gez babam gez hava kapalı bir tek o fena...

Bugün havada biraz bozuk ama bende bayılırım pazar gezmeye
Bizim buradada pazartesi günü sosyete pazarımız var uzun zamandır gitmemiştim bende pazartesi orayı parmaklarken iyi gezmiş olurum
Neyse sana iyi gezmeler ben şimdilik kaçtım ama öğleden sonra kesin yine dayanamam uğrarım işler bitince

Hepinize hayırlı cumalar
Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin ve tüm dualarınız kabul etsin

günaydınlar herkese
gece sıfır uyku uyudum zombi gibiyim şuanda anlayacağınız ve işlerde çok yoğun sabahtan beri sistem yoktu onla tartış buna laf anlat ona yardım et derken vakit bu vakit olmuş

kilo bildirimi 103,100 kg

mutlu 200 gr da verir ve bu ayı 4 kiloyla tamamlarsın sen canım gayetde iyi bir rakam
nisanda da en az bu kadar vereceğine de ben inanıyorum
ben de bugün pazara gideceğim büyük ihtimal yürüyerek tabii öğlen kızım yemeğini yesin gitsin ondan sonra

asumancım nişantaşı pazzarına mı
şu ayrancının ordaki çarşamba pazarı eski halini alsa keşke çok seviyordum orayı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…