- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
asumancım nişantaşı pazzarına mı
şu ayrancının ordaki çarşamba pazarı eski halini alsa keşke çok seviyordum orayı ben
cecove aynurrr erkeklerin hepsi öyle yaaa
sanki onlar bizi kendinlerine aşık etmemişlerde, biz kandırmışız onları
bence çoooook iyi yapmışızzz
gulmaaa canııım çooook sevindimmmm
devam devam devammmm
hayırlı cumalar canıııım arkadaşlarımmm
1buçuk haftadır peşimi bırakmayan yeme krizlerimin nedeni bugün belli oldu
sabahın köründe kalktığımda, adet olduğumu gördüm ve dedim mideme rahatlamışsındır diye
şimdide canım hiç ama hiç birşey istemiyor, tabi istemesede yemek zorundayım
ama bugünden itibaren yavaş yavaş 30 dakikayla bile başlasam yürüyüş yapacağım ve daha sonra hızlanarak devam edecek
ama artarak devam edecek azalarak değil
bu hafta kilom aynı, diyetisyene gitmediğim için tartılmadımda benim tartı çok oynak iyice sinirlerim bozulmasın die çıkmadım bile üstüne
geçen hafta: 86.6
bugün: 86.6
spor: yok
kilo veren vermeyen çabalayan tüm çabalamayı düşünen tüm arkadaşlarımızı şimdiden tebrik ediyorumm
hepinizi öperim bol eksili günler olsun inşallaaahhh
harikasın cnm tebrik ediyorumYena'cım
kilom 95,5
sporum 170 dk
kilo verme yolunda çaba harcayan yoldaşlarım hepimize tebrikkk
belki 1,5 yıldır bu kiloyu görmediğim için sevindirik oldum kusuruma bakmayın.. Allah'ım 95 kiloya sevinecek haldeyim...Bu halimize de binlerce kez hamd olsun...
semiranım yeter artık toparlan canım pilav yemeeeee kurabiye yemeeee hele akşma hiç yemeee yemeeee tamammı tatlım yok sana 100 felan olmak fena yaparım bak seni
canım 180 dk ne spor yapıyosun bir gün için çok uzun bir süre belki bende feyz alırım
Kızzzzzzzzlar Fikir ve tarif istiyorum
Akşama ablamın arkadaşı çaya gelecekmiş ve o da rejim yapıyor bebekten sonra bayağı kilo almıştı 9 kilosunu vermiş maşallah ablam çayın yanına birşeyler yap dedi bana ama gelecek olan arkadaşta rejimde olduğu için böyle diyet tatlı kurabiye diyet pasta falan tarifiniz varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
haftayada ben gelcem canım inşallaaahhevet canım nişantaşına gideceğiz
bizim burdaki pazar çok güzeldi eskiden şimdi de yavaştan başladı yine çarşambaları ama eskisi gibi değil zamanla hareketlenir belki
günaydınlarr semiran geldiiiii
kilom aldı başını gidiyor ne deseniz haklısınız geçen haftaki yemeler + olarak geri döndü yedim biliyorum ben pilavlar tatlılar gece kurabiyeler al sana artılar neyse her şeyde bir hayır vardır olan oldu geçen hafta sanırım 92.900 dü bu hafta 93.900 eh yakında 100 ü de görürüm bu gidişleeama ne spor yaptım ne dikkat ettim sonuç bu olur tabiki sporumda 0 istemedi canım
Neyse yola devam aşağı çekmek üzere inş diyorum kilo veren sabit kalan kilo alan topiğimizde olan herkese tebrikler hayırlı cumalar Allah gönlümüzdekini hayırlı kılsın inş
desteğim her zaman seninle gulmacımcol saol cnm gercektenn manevi destek buldumm sendee
cnm benımm regl olmussun bak oyuzden mıs sebebı bellı oldu tartıya cıkmamakla ıyı etmısın ınsanının sınırı daha beter bozuluyor bosverr ayın kal
sporsun gümün gecmeyek diye söz verdım kendı kendıme demiştinn bende hergun spor yapmaya calısıyorumm inş. nisan sonunda 80 ın ucundan görürümm inş. bu azmım boyle devam eder
kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenlerde inşallah haftaya verirler nisan ayı hepinize güzellik getirsin inşallah dualarım sizlerle
İlk kilo bildirimimi yapıyorum
başlangıç olarak yazıyorum bu kilomu çünkü burdan ayrıldığım zaman 75 küsürlü kilodaydım yeniden dönüşümdede aynı kiloyu yakaladım şükürler olsun birdahaki haftadan itibaren benide listeye eklerseniz cok sevinirim.
Başlangıç : 75,9
hepinizi öpüyorum
baharcım 30 gün içerisinde değiştirmek zorundalar fişinde varsa zaten bir problem olmazGünaydınlar Hayırlı Cumalar olsun inşallah
Kilo bildirimi : 111.7
Spor : 200 dk.
Kızlar birşey sorucam yeni baskülü dediğim gibi elektro worldden almıştım faturası falan duruyor götürüp değiştirsem olurmu acaba ya dün farkettim zaten kutusunun üstünde teşhir yazıyormuş 9 martta almışım 20 gün olmuş acaba değişirlermi :44:
geçen hafta 82
bu hafta 80.3
giden 1700 gr
sporum 510 dk
Allahım çok şükür inşallah 81li kabuslarıma geri dönmem
semirancım hadi canım nisan ayı başlangıcın olsun hazirana iki ay var en az 8 ila 10 kilo verebilirsin ve buda sende bayağı bi fark yaratır hadi semiran hadi semiran tekrar topla motivasyonunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?