Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

asumancım nişantaşı pazzarına mı
şu ayrancının ordaki çarşamba pazarı eski halini alsa keşke çok seviyordum orayı ben

evet canım nişantaşına gideceğiz
bizim burdaki pazar çok güzeldi eskiden şimdi de yavaştan başladı yine çarşambaları ama eskisi gibi değil zamanla hareketlenir belki

cecove aynurrr erkeklerin hepsi öyle yaaa
sanki onlar bizi kendinlerine aşık etmemişlerde, biz kandırmışız onları
bence çoooook iyi yapmışızzz

Benim aşkımda aynı şeyi deyip duruyor beni sen ayarttın diye haksızda sayılmaz birbirimize önerildiğimiz zaman tanışsak şuan 2 seneyi bitirmiş olurduk ama ona kalsa ooooooo biz daha konuşamamıştık bile çok utangaçtı çooooooooook ama artık sayemde utanmaz oldu çıktı

gulmaaa canııım çooook sevindimmmm
devam devam devammmm

col saol cnm gercektenn manevi destek buldumm sendee

cnm benımm regl olmussun bak oyuzden mıs sebebı bellı oldu tartıya cıkmamakla ıyı etmısın ınsanının sınırı daha beter bozuluyor bosverr ayın kal
sporsun gümün gecmeyek diye söz verdım kendı kendıme demiştinn bende hergun spor yapmaya calısıyorumm inş. nisan sonunda 80 ın ucundan görürümm inş. bu azmım boyle devam eder

harikasın cnm tebrik ediyorum
yakın zamanda aynı kilodayken bak şimdi aramıza 8 kilo fark var

Günaydınlar Hayırlı Cumalar olsun inşallah

Kilo bildirimi : 111.7
Spor : 200 dk.

Kızlar birşey sorucam yeni baskülü dediğim gibi elektro worldden almıştım faturası falan duruyor götürüp değiştirsem olurmu acaba ya dün farkettim zaten kutusunun üstünde teşhir yazıyormuş 9 martta almışım 20 gün olmuş acaba değişirlermi :44:

günaydınlarr semiran geldiiiii
kilom aldı başını gidiyor ne deseniz haklısınız geçen haftaki yemeler + olarak geri döndü yedim biliyorum ben pilavlar tatlılar gece kurabiyeler al sana artılar neyse her şeyde bir hayır vardır olan oldu geçen hafta sanırım 92.900 dü bu hafta 93.900 eh yakında 100 ü de görürüm bu gidişlee ama ne spor yaptım ne dikkat ettim sonuç bu olur tabiki sporumda 0 istemedi canım
Neyse yola devam aşağı çekmek üzere inş diyorum kilo veren sabit kalan kilo alan topiğimizde olan herkese tebrikler hayırlı cumalar Allah gönlümüzdekini hayırlı kılsın inş

semiranım yeter artık toparlan canım pilav yemeeeee kurabiye yemeeee hele akşma hiç yemeee yemeeee tamammı tatlım yok sana 100 felan olmak fena yaparım bak seni

canım 180 dk ne spor yapıyosun bir gün için çok uzun bir süre belki bende feyz alırım

Merhaba canım.1 günde yapmıyorum ben 180 dk.Canım çıkar kız yoksa :) Günde 1 saat yürüyoduk ablamla.Normalde haftanın 6 günü 1 er saat toplam 360 dk yapıyorduk yürüyüş.Bu hafta ablamın misafiri vardı sonrada hastalandı sadece 3 gün çıktım 1 er saatten 180 dk yaptı canım.Bildirimi toplu yaptığımızdan öyle yazdım.

Sen spor yapmıyor musun? Yürüme imkanın varsa en güzeli.Her yerinden dengeli inceliyorsun...

Kızzzzzzzzlar Fikir ve tarif istiyorum

Akşama ablamın arkadaşı çaya gelecekmiş ve o da rejim yapıyor bebekten sonra bayağı kilo almıştı 9 kilosunu vermiş maşallah ablam çayın yanına birşeyler yap dedi bana ama gelecek olan arkadaşta rejimde olduğu için böyle diyet tatlı kurabiye diyet pasta falan tarifiniz varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

cnm nette bir site var özelden atarım sana yulaflı kurabıyeler falan var ordan bulabılırsınn belki

kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenlerde inşallah haftaya verirler nisan ayı hepinize güzellik getirsin inşallah dualarım sizlerle
İlk kilo bildirimimi yapıyorum
başlangıç olarak yazıyorum bu kilomu çünkü burdan ayrıldığım zaman 75 küsürlü kilodaydım yeniden dönüşümdede aynı kiloyu yakaladım şükürler olsun birdahaki haftadan itibaren benide listeye eklerseniz cok sevinirim.
Başlangıç : 75,9
hepinizi öpüyorum

evet canım nişantaşına gideceğiz
bizim burdaki pazar çok güzeldi eskiden şimdi de yavaştan başladı yine çarşambaları ama eskisi gibi değil zamanla hareketlenir belki
haftayada ben gelcem canım inşallaaahh
hareketlenmiştir şişmdi nişan taşı, çarşamba pazarıda hareketlenirse süper olur, İstanbul pazarı gibi oluyor çünkü orası

semirancım hadi canım nisan ayı başlangıcın olsun hazirana iki ay var en az 8 ila 10 kilo verebilirsin ve buda sende bayağı bi fark yaratır hadi semiran hadi semiran tekrar topla motivasyonunu

desteğim her zaman seninle gulmacım
evet ya regli oldumda kurtuldum resmen gulmacım ya, hem iştahım kesildi, hem de daha iyiyim gerçi biraz halsizlik var o kadar
ama düzenli spora başlıyorum arkadaşım, beraberce vericez kiloları hep birlikte iiinnşşşaaalllaahhh
2 ay içinde en az 8 kilo vermem lazım, yok benim sevgilimle iddaam yatacak

özlem hg dedim ama geçmişte kaçırdın sanırım görmedin ya da özlemler karıştı sanırım neyse tekrar deyim hg cnm nasılsın merve ablaya başlamışsın hayırlı olsun slm mı iletirsen sevinirim ben gidemiyorum çok öptm seni de

baharcım 30 gün içerisinde değiştirmek zorundalar fişinde varsa zaten bir problem olmaz

Kilo bildirimi yapıyorum utanarak Nisan itibari ile toparlanmaya karar verdim bakalım
Geçen hafta : 92 kg
Bu hafta : 93.1 kg

semirancım hadi canım nisan ayı başlangıcın olsun hazirana iki ay var en az 8 ila 10 kilo verebilirsin ve buda sende bayağı bi fark yaratır hadi semiran hadi semiran tekrar topla motivasyonunu

evet bu hafta öyle berbat geçtiki 1 kilo aldım hemen neyse ki 1 kilo almışım dedik ama annemle bu hafta diyet adına kötü bir haftaydı bugün ki hezimetten sonra yemeğe elim uzanır mı gidiyim kuru kayısı galeta alayım eve olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…