Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kuzumm ben inanıyorum vereceksınn du bskslım ıyı gaza gelıyorum hadı hayırlısııı
sakın ıddayı kaybetmek yokk ona göree

harikasın cnm tebrik ediyorum
yakın zamanda aynı kilodayken bak şimdi aramıza 8 kilo fark var
Ayşem sende çok iyi biliyorsun ki.. bu kısa sürede aldığın bir kilo canım...istediğinde vereceksin ve de benden daha hızlı. benim durumumda olsan en yapardın kıs önümde envayi çeşit pasta kurabiye tatlı ve sürekli ikram içinde...nefis mücadelesi bu arkadaşım...3 haftadır kaçamak yapmamaya ve dengeli beslenmeye başladm peki bunca zaman nemi yaptım senden farklı değildim...akşam ağır yemem gece kalkıp asla yemem ama işteyken..ohooo gelsin kurabiyeler gitsin petifürler. herşeyden önce Rabbimizin bize verdiği kusursuz bedeni sadece anlık zevk için mahvetmişiz.Vücudumda ki yağ oranı öyle fazlaki.. tatlının bedenimize verdiği hiç bir fayda yok zaten gerekli şekeri meyvelerden alıyoruz.yediğimiz hersey katkılı ve bağımlı olmuşuz... canım ben daha anne bile olmadım ve bu kilolara gelmişim yazık değil mi bize..sen daha şanslısın dünya tatlısı oğluşun var...

peşini bırakmam Ayşe bu kilolar gidicek çünkü bunu gerçekten isteyeceğiz...hepimizin koptuğu noktalar var kaç kere beraber başladık yenildik..ama bırakmadık.. bırakmayacağız...
listeleremi yazıyorum karnımı iyice doyuruyorum valla öle şok diyet bir ayda 4-5kilo hedefim yok benim..az gitsin aklıcı olsun uzun sürsün nefsim körelsin artık dua ediyorum...

hoşbulduk semirancığım iyiyim şükürler olsun sende iyisindir inşallah evt canım başladım merveye eski listelerimle denedim olmadı yaa veremedim bende gittim yanına dedim artık kurtar beni bıktım usandım 65 kilo olmak istiyorum ben tamam dedi sıkı bir diyetle kısa zamanda vericeksin dedi bilirsin cok motive eder insanı sagolsun verdi güzel bir liste bana 1 haftadır listeyi uyguluyorum ve çokda güzel sonuç aldım yarında kontrolüm var selamını iletirim canım bu arada sende motivasyonunu kaybetmişssin ama lütfen nisan ve mayıs ayını güzel değerlendir semirancım çok kıymetli bence bu aylar çünkü yazın zayıf olmak başka bisey yaaa lütfen canım çok ama çok rica ediyorum sana amann ömür boyu yemicek değiliz ya o güzel yicekleri elbet ideal kilomuza ulaştktan sonra yicez zaten en azından 10 kilo atsan yine çok büyük bir fark yaratırsın başarırsın sen inanıyorum

herkese günaydın.gönül isterdi ki size güzel haberler vereyim ama ne yazık ki yok
geçen hafta:94.5
bu hafta:93.7
giden:800 gramcık
aslına bakarsak haftasonu 1 kilo aldığımı düşünürsek 4 günde yaklaşık 2 kilo vermiş oluyorum.karar verdim bundan sonra haftasonu kaçamakları yok.istanbuldayken zaten yemiyorum da bursaya gittiğimde bi güzel yiyiyorum.annemle babam da yiyiyo tabii onlara da kötülük etmiş oluyorum.nisan 20ye kadar sıfır kaçamak olayına başlıyorum.20sinde Gap turuna gideicez orda bayağı kilo alacağımı düşünerek o zamana kadar verebileceğim maksimum kiloyu vermem lazım.
Not:Sıfır kaçamak olayına doğumgünümde (10 nisan) yiyeceğim bir dilim pasta dahil değildir.

haa unutmadan sporumu da yazayım toplam 250 dakika :44: :44: bu hafta az ama telafi edicem inşallah.bi kez daha söylüyorum spor yapmaya üşenenlere bi kez başlayın yaktığınız kalorileri görünce daha çok yapmak isteyeceksiniz lütfen spordan vazgeçmeyin

değiştirirler daha 30 gün olmamış ama acele et ve iyi bir tartı al bence:)))bende simbo almıştım farklı tartıyordu gene gidip daha iyi bir simbo almıştım 2 yıl düzgün tarttı sonra farklı gösteriyordu her çıkışta.bende tefal aldım bozuk geldi(hepsi burdadan) servise götürdük yaptılar.iyiydi.ama gene farklı göstermeye başladı.garantisi varken götüreceğim servise gene.şans galiba biraz da yada ben her dk tepesindeyim ondan da olabilir

diyette olsa hepsi kalorili şeyler.çiğ badem ,leblebi,incir ,kayısıdan oluşan bir tabak yap hatun diyetteymiş madem...çayla nesif olur.hemde vicdan yapmaz sizin yüzünüzden:)))ama aç gelmişse (ben bazen tüm gün az yiyip öyle gidiyorum bişeyler yerim ayıp olmasın diye düşünüp:))) fena olur bi börek yap istersen her ihtimale karşı az yağlı.
haftayada ben gelcem canım inşallaaahh
hareketlenmiştir şişmdi nişan taşı, çarşamba pazarıda hareketlenirse süper olur, İstanbul pazarı gibi oluyor çünkü orası

eee dibime geliyorsunuz bana uğramıyorsunuz???bi buluşma ayarlayalım yakında güzeller:)))

eveeet 1 günlük ayran detoksumun sonucunu açıklıyorummmm ama biraz kaçamaklı oldu.akşam üzeri küçük bir avuç leblebi.gece 10 da 20 ye yakın çiğ badem ,bebeğe yaptığım muhallebiden 1 2- küçük kaşık,milföylü tatlıdan 2 ısırk ve bol emzirme sonucu(çok emmesin diye sık sık ağzına bişeyler verdim ama emdi durdu) 1 günde 1200 veya 1400 gr( ilk gün 200 gr farklı tartmıştı ondan tam bilemedim)
sonuç olarak

geçen hafta:75,5
bu hafta:75,8
gelen:300 gr
spor yokk

ben bi al bi ver ancak kilo koruyorum.bu haftayı iyi değerlendirmem lazım.sonraki hafta eşim yurt dışına gidiyor 1 haftalığına ben ya 3 çocukla yalnız kalıp kafayı yiycem yada annem gelecek annemin yemeklerini yicem:)))gerçi annem çok yoruldu ben yaparım yemekelri heralde.

Ayşeciğim,olay herneyse seni çok üzdüğü belli. inşallah yakın zamanda herşey yoluna girer..
Allah yardımcın olsun..

kızlarrrrrrrrrrrrrrr 6ları ucundan da olsa gördümmmmmmm :)))))))

kilom 69.9 :))))
ELVEDAAAAAAAAAAAAAA 70lerrrrrrrrrr artık çok daha dikkat etmem gerek

Delimisin sen yaaaa bu rakam ne..:)))

mrb kızlar bende 103,400 iken şimdi 104,6 düzenli beslandiğim halde

Hoşgeldin
Sürekli düzenli paylaşım ve bildirim yaparsan önümüzdeki cuma listedesin canım..

Sevinmekte çok haklısın canım ben olsam bende sevinçten zıplardım valla.:)

Mutlucuğum daha ne olsun ya...Misler gibi 4 kg.
Ya tersi olsaydı düşün..
Bizde o kapasite var biliyorsun kısa sürede 5-10 kilo almak gibi..

Ya ne geldi aklıma sabah sabah hatırlarsanız biri gelip bize demiştiki bu kiloya gelinceye kadar hiç farketmedinizmi..

Kilo bildirimi yapıyorum utanarak Nisan itibari ile toparlanmaya karar verdim bakalım
Geçen hafta : 92 kg
Bu hafta : 93.1 kg

Sevimciğim bende nisan ayı itibariyle insan gibi yemeye başlayacağım.:))

ececiğim bu detoks sende çok işe yarıyor..

cnm benim yazdıkların o kadar doğru ki ne diyeyim bilemedim
sabah kalktım besmelemi çekip bir bardak suyumu içtim
bundan sonra rabbim irade versin bana inşallah sadece emirin doğum günü var salı günü orda azıcık yerim elbet ama diğer günler inşallah dikkat edicem bundan sonra
bugün 30 mart ve benimkaçıncı miladım bilmiyorum
her zaman olduğu gibi bu son olsun diliyorum
şu saate kadar iyi ztn ben eve gidene kadar işyerinde gayet gzl herşey akşam yemeği ve sonrası tüm gün yediğimden çok daha fazla yiyorum abur cubur bisküvi vs. hadi hayırlısı

3 Martta adet olmuştum.Bugün yeni adetim başladı.28. gün.Normal mi sizce? Hep düzensizdi 35-40 günde birdi.İlk defa 28 gün sonra adet oldum.Ne diyosunuz kızlar yardımcı olun korkmaya başladım alışık değilim

ne güzel canım normal döngüye girmişsin sen pkodan kurtulmuşsun inşallah yakında yavruna kavuşursun

hayırlı cumalar kızlar

geçen hafta:90,50
bu hafta:89
giden 1500 gr

spor:330 dakika

çok şükür 89a inebildim

kilo veren arkadaşlarıda tbr ederim..

ayşem güzelim bebeğim canım ciiccciiimmm,

bak sendeki sorun ben de ve bir çok arkadaşımda olan sorun.
"biz ya hep ya hiçciyiz."
yani tam konsantre, herşey doğru olursa başarı ile devam ediyoruz, ama en küçük kaçamaktan sonra gitti artık bu gün diyet değip bozuluyoruz, yahut 1-2 gün kaçırınca pzt bekliyoruz... moralimizi bozan ya da zihnimizi meşgul eden bir şey olunca yine kopuveriyoruz gerçek dunyadan ve sarılıyoruz olmadık mamalara...

özetle artık kaçamak yapınca o gün içinde telafi etmeyi, 1 gün kaçırınca kopmak yerine o haftayı artısız yahut eksi ile kapatmak için savaşmayı kafamıza koymamız şart... moralman çöktüğümüzde kendimize daha iyi bir yoldaş bulmamız gerekiyor elbette bir de...

evettt olan olduu geriyi bırakalımda önümüze bakalım.canım akşam yenenler zaten yapışıp kalıyor resmen...önce o abur cuburları kes alma artık bende cok yerdım cayın yanınd ailla bişi olcakı eşimde sever ama kızların dediği gibi badem ceviz fındık kuru incir kayısı az az karıstıyprum eşimde alıştı..hem oğluşunda uzak durmus olur yavrum bu yaşta katkılar birikmesin vücudunda...

canım spor yapıyorsun kilo veriyorsun vücudun ritim kazanıyor bence...

ne güzel canım normal döngüye girmişsin sen pkodan kurtulmuşsun inşallah yakında yavruna kavuşursun

maşallah bebeğim düzene giriyor demekki.

Yüreğime su serptiniz Allah razı olsun.Korktuydum valla alışık olmayınca.Sanki bi ayda 2 kere adet olmuşum gibi geldi.İnşallah böyle devam eder o zaman

Bu arada geçen ay arı sütü yemiştim her sabah sanırım onun etkisi oldu.İşe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…