desteğim her zaman seninle gulmacım
evet ya regli oldumda kurtuldum resmen gulmacım ya, hem iştahım kesildi, hem de daha iyiyim gerçi biraz halsizlik var o kadar
ama düzenli spora başlıyorum arkadaşım, beraberce vericez kiloları hep birlikte iiinnşşşaaalllaahhh
2 ay içinde en az 8 kilo vermem lazım, yok benim sevgilimle iddaam yatacak
Ayşem sende çok iyi biliyorsun ki.. bu kısa sürede aldığın bir kilo canım...istediğinde vereceksin ve de benden daha hızlı. benim durumumda olsan en yapardın kıs önümde envayi çeşit pasta kurabiye tatlı ve sürekli ikram içinde...nefis mücadelesi bu arkadaşım...3 haftadır kaçamak yapmamaya ve dengeli beslenmeye başladm peki bunca zaman nemi yaptım senden farklı değildim...akşam ağır yemem gece kalkıp asla yemem ama işteyken..ohooo gelsin kurabiyeler gitsin petifürler. herşeyden önce Rabbimizin bize verdiği kusursuz bedeni sadece anlık zevk için mahvetmişiz.Vücudumda ki yağ oranı öyle fazlaki.. tatlının bedenimize verdiği hiç bir fayda yok zaten gerekli şekeri meyvelerden alıyoruz.yediğimiz hersey katkılı ve bağımlı olmuşuz... canım ben daha anne bile olmadım ve bu kilolara gelmişim yazık değil mi bize..sen daha şanslısın dünya tatlısı oğluşun var...harikasın cnm tebrik ediyorum
yakın zamanda aynı kilodayken bak şimdi aramıza 8 kilo fark var
özlem hg dedim ama geçmişte kaçırdın sanırım görmedin ya da özlemler karıştı sanırım neyse tekrar deyim hg cnm nasılsın merve ablaya başlamışsın hayırlı olsun slm mı iletirsen sevinirim ben gidemiyorum çok öptm seni de
Günaydınlar Hayırlı Cumalar olsun inşallah
Kilo bildirimi : 111.7
Spor : 200 dk.
Kızlar birşey sorucam yeni baskülü dediğim gibi elektro worldden almıştım faturası falan duruyor götürüp değiştirsem olurmu acaba ya dün farkettim zaten kutusunun üstünde teşhir yazıyormuş 9 martta almışım 20 gün olmuş acaba değişirlermi :44:
Kızzzzzzzzlar Fikir ve tarif istiyorum
Akşama ablamın arkadaşı çaya gelecekmiş ve o da rejim yapıyor bebekten sonra bayağı kilo almıştı 9 kilosunu vermiş maşallah ablam çayın yanına birşeyler yap dedi bana ama gelecek olan arkadaşta rejimde olduğu için böyle diyet tatlı kurabiye diyet pasta falan tarifiniz varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
haftayada ben gelcem canım inşallaaahh
hareketlenmiştir şişmdi nişan taşı, çarşamba pazarıda hareketlenirse süper olur, İstanbul pazarı gibi oluyor çünkü orası
saat 2 oldu 5.30 da kalkmam lazım ama gram uyku yok gözümde
moral deseniz sıfır
gittim emirin beşiğinin başında oturdum onu izledim ağladım durdum
içim daralıyo nefes alamıyorum resmen
allah sıkıntılarımıza bir an önce bi son versin inşallah
açtım kral fm i de tam damara bağlandım
anlayacağınız hiç ama hiç iyi değilim
bugünümüze de şükür yinede herşeye rağmen
kızlarrrrrrrrrrrrrrr 6ları ucundan da olsa gördümmmmmmm :)))))))
kilom 69.9 :))))
ELVEDAAAAAAAAAAAAAA 70lerrrrrrrrrr artık çok daha dikkat etmem gerek
mrb kızlar bende 103,400 iken şimdi 104,6 düzenli beslandiğim halde
Yena'cım
kilom 95,5
sporum 170 dk
kilo verme yolunda çaba harcayan yoldaşlarım hepimize tebrikkk
belki 1,5 yıldır bu kiloyu görmediğim için sevindirik oldum kusuruma bakmayın.. Allah'ım 95 kiloya sevinecek haldeyim...Bu halimize de binlerce kez hamd olsun...
martın 2 sinden buyana toplam 3.800 gram verdim. 2 güne 200 gram da gitse bu ay 4 kg vermiş olacağım.
beklentim(hayalim) 5 kg olsa da harika bir başlangıç yaptım.
nisan ayında da şöyle 4-5 kg gitse ooooo dadından yenmez.
Kilo bildirimi yapıyorum utanarak Nisan itibari ile toparlanmaya karar verdim bakalım
Geçen hafta : 92 kg
Bu hafta : 93.1 kg
Ayşem sende çok iyi biliyorsun ki.. bu kısa sürede aldığın bir kilo canım...istediğinde vereceksin ve de benden daha hızlı. benim durumumda olsan en yapardın kıs önümde envayi çeşit pasta kurabiye tatlı ve sürekli ikram içinde...nefis mücadelesi bu arkadaşım...3 haftadır kaçamak yapmamaya ve dengeli beslenmeye başladm peki bunca zaman nemi yaptım senden farklı değildim...akşam ağır yemem gece kalkıp asla yemem ama işteyken..ohooo gelsin kurabiyeler gitsin petifürler. herşeyden önce Rabbimizin bize verdiği kusursuz bedeni sadece anlık zevk için mahvetmişiz.Vücudumda ki yağ oranı öyle fazlaki.. tatlının bedenimize verdiği hiç bir fayda yok zaten gerekli şekeri meyvelerden alıyoruz.yediğimiz hersey katkılı ve bağımlı olmuşuz... canım ben daha anne bile olmadım ve bu kilolara gelmişim yazık değil mi bize..sen daha şanslısın dünya tatlısı oğluşun var...
peşini bırakmam Ayşe bu kilolar gidicek çünkü bunu gerçekten isteyeceğiz...hepimizin koptuğu noktalar var kaç kere beraber başladık yenildik..ama bırakmadık.. bırakmayacağız...
listeleremi yazıyorum karnımı iyice doyuruyorum valla öle şok diyet bir ayda 4-5kilo hedefim yok benim..az gitsin aklıcı olsun uzun sürsün nefsim körelsin artık dua ediyorum...
eveeet 1 günlük ayran detoksumun sonucunu açıklıyorummmm ama biraz kaçamaklı oldu.akşam üzeri küçük bir avuç leblebi.gece 10 da 20 ye yakın çiğ badem ,bebeğe yaptığım muhallebiden 1 2- küçük kaşık,milföylü tatlıdan 2 ısırk ve bol emzirme sonucu(çok emmesin diye sık sık ağzına bişeyler verdim ama emdi durdu) 1 günde 1200 veya 1400 gr( ilk gün 200 gr farklı tartmıştı ondan tam bilemedim)
sonuç olarak
geçen hafta:75,5
bu hafta:75,8
gelen:300 gr
spor yokk
ben bi al bi ver ancak kilo koruyorum.bu haftayı iyi değerlendirmem lazım.sonraki hafta eşim yurt dışına gidiyor 1 haftalığına ben ya 3 çocukla yalnız kalıp kafayı yiycem yada annem gelecek annemin yemeklerini yicem:)))gerçi annem çok yoruldu ben yaparım yemekelri heralde.
Ayşem sende çok iyi biliyorsun ki.. bu kısa sürede aldığın bir kilo canım...istediğinde vereceksin ve de benden daha hızlı. benim durumumda olsan en yapardın kıs önümde envayi çeşit pasta kurabiye tatlı ve sürekli ikram içinde...nefis mücadelesi bu arkadaşım...3 haftadır kaçamak yapmamaya ve dengeli beslenmeye başladm peki bunca zaman nemi yaptım senden farklı değildim...akşam ağır yemem gece kalkıp asla yemem ama işteyken..ohooo gelsin kurabiyeler gitsin petifürler. herşeyden önce Rabbimizin bize verdiği kusursuz bedeni sadece anlık zevk için mahvetmişiz.Vücudumda ki yağ oranı öyle fazlaki.. tatlının bedenimize verdiği hiç bir fayda yok zaten gerekli şekeri meyvelerden alıyoruz.yediğimiz hersey katkılı ve bağımlı olmuşuz... canım ben daha anne bile olmadım ve bu kilolara gelmişim yazık değil mi bize..sen daha şanslısın dünya tatlısı oğluşun var...
peşini bırakmam Ayşe bu kilolar gidicek çünkü bunu gerçekten isteyeceğiz...hepimizin koptuğu noktalar var kaç kere beraber başladık yenildik..ama bırakmadık.. bırakmayacağız...
listeleremi yazıyorum karnımı iyice doyuruyorum valla öle şok diyet bir ayda 4-5kilo hedefim yok benim..az gitsin aklıcı olsun uzun sürsün nefsim körelsin artık dua ediyorum...
3 Martta adet olmuştum.Bugün yeni adetim başladı.28. gün.Normal mi sizce? Hep düzensizdi 35-40 günde birdi.İlk defa 28 gün sonra adet oldum.Ne diyosunuz kızlar yardımcı olun korkmaya başladım alışık değilim
3 Martta adet olmuştum.Bugün yeni adetim başladı.28. gün.Normal mi sizce? Hep düzensizdi 35-40 günde birdi.İlk defa 28 gün sonra adet oldum.Ne diyosunuz kızlar yardımcı olun korkmaya başladım alışık değilim
Ayşeciğim,olay herneyse seni çok üzdüğü belli. inşallah yakın zamanda herşey yoluna girer..
Allah yardımcın olsun..
cnm benim yazdıkların o kadar doğru ki ne diyeyim bilemedim
sabah kalktım besmelemi çekip bir bardak suyumu içtim
bundan sonra rabbim irade versin bana inşallah sadece emirin doğum günü var salı günü orda azıcık yerim elbet ama diğer günler inşallah dikkat edicem bundan sonra
bugün 30 mart ve benimkaçıncı miladım bilmiyorum
her zaman olduğu gibi bu son olsun diliyorum
şu saate kadar iyi ztn ben eve gidene kadar işyerinde gayet gzl herşey akşam yemeği ve sonrası tüm gün yediğimden çok daha fazla yiyorum abur cubur bisküvi vs. hadi hayırlısı
cnm benim yazdıkların o kadar doğru ki ne diyeyim bilemedim
sabah kalktım besmelemi çekip bir bardak suyumu içtim
bundan sonra rabbim irade versin bana inşallah sadece emirin doğum günü var salı günü orda azıcık yerim elbet ama diğer günler inşallah dikkat edicem bundan sonra
bugün 30 mart ve benimkaçıncı miladım bilmiyorum
her zaman olduğu gibi bu son olsun diliyorum
şu saate kadar iyi ztn ben eve gidene kadar işyerinde gayet gzl herşey akşam yemeği ve sonrası tüm gün yediğimden çok daha fazla yiyorum abur cubur bisküvi vs. hadi hayırlısı
ne güzel canım normal döngüye girmişsin sen pkodan kurtulmuşsun inşallah yakında yavruna kavuşursun
maşallah bebeğim düzene giriyor demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?