Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi güzel hoş yazıyorum yazıları da 10 g sütlü fındıklı çiko yedim cuma kaçamakları başladı eyvah....ama bugün aklımda dondurma varkendime cuma c.tesi pazar herhangi bir gün dondurma izni veriyorum kızlar...dün anlattınız yazdınız canım çekti..

Mutlucuğum daha ne olsun ya...Misler gibi 4 kg.
Ya tersi olsaydı düşün..
Bizde o kapasite var biliyorsun kısa sürede 5-10 kilo almak gibi..
:

yenam, o kadar haklısınki "aaa kastım 1 ay anca 4 kilo verdim" demek tam bir saçmalık benim bünyem için.(ne yazıkki o yoldan geçtim tam anlamamışımki bir daha geri döndüm- ah akıllı kafam_)
86 olduğumda "ay veremiyorum kas kas offf derken" bir saldım kendimi 96 kiloyu gördüm rahatladım. 91 kg olmak yerine eğer toplanmasaydım 101 kilonun altında olmayacağım kesin.... eee bu hesapla(züğürt tesellisi) verdimmi 1 ayda 10 kg... daha ne olsun paşalar gibin 91 immmm

Son düzenleme:

bak bak şimdiden kaçamak peşine düşmüş:)))canım kaçamak yapmayı kafaya koymamak lazım çok.eğer canın çok çekerse yemelisin.yoksa 3 gün dondurma diye beyninni şartlandırmışsın.1 tane yesen zaten isteğin gider.ben 3-4 ay çok sevdğim çoğu şeyden çocuklara aldığım halde ellerimle yedirdiğim halde yemedim.şartlanmıştı kafam bi de çörek otu çok işe yarıyordu tavisye ederim şiddetle.donudrmanın cal çok fazla.ilk 3-4 ay cumaları kaçamk yapmadım sadece hsonu kahvaltılarında azcık fazla dan yiyordum o kadar. karışmak istemem ama emeğine yazık canım benimmm

matematikten 100 verdim gitti akıllı hatun
söylediklerinde yerden göğe haklsın

ececiğim bu detoks sende çok işe yarıyor..

çok kaçamk yapyıorum da ondan yenacım malesef((yediklerimi bi görseydim ptesi salı çba sapıttım da sapıttım...hemen kilo aldım hemen verdim.almasam keşke yesemde bi düzene girsem ama yok illaki alacam.zaten vücut şartlanırmış hep en çok olduğu kiloya dönemeye çalışırmış bulduğu her fırsatta.o nedenle duraklamalarda iyiymiş diye kendimi avutuyorum.hedefime çok az kaldı ama mutlu misali az bıraksam hemen 80 üstünü görürüm.hedefime insemde onu korumaya çalışsam daha iyi.

nevin haftaya sollıcam seniiiiiiiiiiiiiiiii

hadi bakalım görelimmmm

estağfurullah olurmu canım ne karışması fikirlere sonuna kadar açığım öyle olmasa burda işim ne...Canım sen yanlış anladın kıs 3 gün dondurma yersem ne anladım ben bu işten...bu 3 günden birinde yiyeceğim dedim.abatmadan gündüz yer akşama dengelerim...onada mı izin yok örtmenim? Canselcim şaka bir yana matematik öğretmenlerimi hep çok sevmişimdir..matematiğide...

kızlar kilo verdikten sonra reglimde düzene girdi ve eskiye nazaran çok az geliyo..önceden 2-3 ayda bir olurdum..inş bundan sonra bozulmazda her ay zamanında olurum..kilo verdikçe herşey dahada iyiye gidiyo..yazın güzel güzel kıyafetler almak için can atıyorum :)

her kaçamak yaptıktan sonra en azından ben akşamı düzenliyorum akşam kaçamak yapmaktan korkuyorum zaten, ve her seferinde doktorumun şu lafı geliyor aklıma "sen insansın ve tabi ki de seninde direnemediğin şeyler olacak, ama o kaçamağı yaptım deyip o günü bırakma, onu yedin arkana bakmadan yola devam et ve düzenle hemen; öğlen kaçırdın mı, akşam yağzır bir tabak salata ye veya 1 kase yoğurt ve üstüne bir büyük bardak su iç, ama dönüp kaçamaklarına bakma. onlara bakarsan, hep orda kalır ve sürekli kaçamak yaparsın". işte o yüzden bende kaçamak yaptıysam akşamını dengeliyorum kesin, çünkü ben hep öğlen kaçamak yapıyorum

canım doktor bana çikolata yemek istediğinde ama tabi haftada en fazla 2 defa ve bir ara öğün niyetine, sütlü ısırmalık veya danette bir tane puding yiyebilirsin dedi. bende çooook canım isterse onları tüketiyorum

Tünaydınnnnn

Hanımlar tebrik ederim kilolar verilmiş. Ben de sabah kalktım evi temizledim. Temizlik dediysem camlar felan duruyo onları haftaya yapıcam da işte yerleri süpürdüm toz aldım sildim felan derken yoruldum

Sabah 10'da kahvaltımı yaptım klasik kahvaltımdan

Az önce de öğle yemeğimi yedim( kıymalı patlıcan yemeği yanına salata ve 1 dilim ekmek)

Sabah kaçta kalkarsam kalkayım öğle yemegını en gec 2de yıyorum

Benim de bu salı dıyetısyen rabdevum var. Dıyetısyene nisan sonuna kadar yani 2 kere daha gidicez sonra kendimiz devam edicez. Zaten ben bu 2 ay en yaptımsa yaptım haziran ayı sınav stresı hergun bilmem kaç saat çalışma derken kilomu korurum ancak. Ben bu hafta kaçamak yapmadım ama haftasonu sürlü tatlımızı yiycez eşimle. Onun dısında canım bişey çekmiyo ama bazen çok acıktıgımda fazladan 1 meyve ya da bir kaç diyet bisküvi yiyorum

2011 haziranda baslayan saglıklı yasam tam hız devam edıyor kızlar bakalım tökezleme olacak mı?Kşlo korumayı öğrendim gibi, 75lere bi varsam moralim düzelecek aslında. Sporu arttırmam lazım o kesin çünkü gerçekten kaçamaksız besleniyorum çogu zaman. Demekki vucut bi yerde direniyo. Zaten insülin direnci olanlarda vücüt sürekli eski klosuna varmaya çalışırmış. O yüzden ideal kilomuzda olmamız gerekiyormuş bizim.Yani 80 kilo olup o kiloda kalmak bile bizim için çok zor

Canım ben de sütlü çikolata yemememiz gerektiğini biliyodum aslında. Bitter dısında ki onu da az yiycez, diğer çikolatalar zararlı aslında. Zaten farkettiyseniz son 5 yıldır çikolatalar ucuzladı, sebebi ise içine artık gerçek şeker konmuyor. GDO'lar en çok çikolatalarda kullanıyormuş. Gerçi gıda mühendisi olan arkadaş daha iyi bilir ama:)))

Ben bii ara bittere sarmıştım ama şimdi çok canım istemezse almıyorum. Aslında gözüm görmesin yeter. Yazın dondurmaya dayanamam sanırım.

merhabalar hayırlı cumalr canlar Allah dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin benide unutmayın dualarınızda bildirim yapayım gene banada
geçen hafta kilom: 90.5
bu hafta: 90.7
200 gr almış görünüyorum plus plus plus
[a/B]

benim çikolataya bir düşkünlüğüm falan yok canımda karşımda yendiğinde çocuk gibi istiyorum aslında sevmem çikolata da . ama dayanamadığım tek çikolata, beyoğlu çikolatasıydı sanırım taksimden almıştık, hayatımda yediğim eeeennnn güzel çikolataydı. onu ne zaman görsem hayır diememm

baharcım 30 gün içerisinde değiştirmek zorundalar fişinde varsa zaten bir problem olmaz

Müşteri hizmetlerini aradım değişim olmaz servise gönderirler dedi :26: acaba aldığım mağazayamı gitsem yürüyerek gidip gelsem 1 saat yürümüş olurum ama akşama da misafir var annem kar yağdığını görünce ben depresyona girdim dedi oturdu evdeki bütün işler bana bakıyor şuanda :44: ay bilemedim napsam bunu verip tefal falan alsam diyorum :44:

Ya öylede ayıp olur sanki eşiyle gelirse diye düşündüm sanki birşey yapmamış evde bulduğu ıvır zıvırı önümüze koymuşlar gibi düşünülmese :26:

Bu süper bir haber ne güzel reglin düzene girmiş çok sevindim senin adına tez zamanda bebişşini kucağına alırsın umarım

HAFTANIN SPORCULARI

Fadime02..........285 dak

Nursena............100 dak

Toksin..............150 dak

Tomurcukkk.......180 dak

Nevzamansız......170 dak

Asumanzeynep...510 dak

Gulma...............130 dak

Akabe...............300 dak

Tombulkelebekim.200 dak

Ejje89...............250 dak

Toztoprak..........330 dak

agzının tadını bılıosun sekerım

kızlar ben menümü yazıyorum akşam belli şimdilik,

sabah
2 dilim light kepek ekmek, 2 domates 1 salatalık 1 dilim beyaz peynir

ara 1 elma 1 küçük bardak yarım yağlı süt

öğlen
kocaman bir kase kıvırcık salata- küçük ton balığı konservesi ile 1 dilim ligt kepekli ekmek(1 tatlı kaşığı yağ koydum koymasam olurmuş el alışkanlığı işte.. ben bu ara acı sos ve nar ekşisini yağ niyetine salatalara koyuyorum fena olmuyor eskiden yağı çok arardım aramıyorum)

ara meyve sut

akşam
balık kızartma(neyazıkki barbun olmuyormuş fırında), bol yeşil salata(roka marul vs)(ekmek yemiyeceğim.)

2.5 litre su, 1 kocaman bardak yeşil çay, 3 kocamn bardak metobolizma çayı, kahve...
1 saat yuruyus...

akşam delirmezsem iyi başladım diyebilirim haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…