Mutlucuğum daha ne olsun ya...Misler gibi 4 kg.
Ya tersi olsaydı düşün..
Bizde o kapasite var biliyorsun kısa sürede 5-10 kilo almak gibi..
:
iyi güzel hoş yazıyorum yazıları da 10 g sütlü fındıklı çiko yedimcuma kaçamakları başladı eyvah....ama bugün aklımda dondurma varkendime cuma c.tesi pazar herhangi bir gün dondurma izni veriyorum kızlar...dün anlattınız yazdınız canım çekti..
yenam, o kadar haklısınki "aaa kastım 1 ay anca 4 kilo verdim" demek tam bir saçmalık benim bünyem için.(ne yazıkki o yoldan geçtim tam anlamamışımki bir daha geri döndüm- ah akıllı kafam_)
86 olduğumda "ay veremiyorum kas kas offf derken" bir saldım kendimi 96 kiloyu gördüm rahatladım. 91 kg olmak yerine eğer toplanmasaydım 101 kilonun altında olmayacağım kesin.... eee bu hesapla(züğürt tesellisi) verdimmi 1 ayda 10 kg... daha ne olsun paşalar gibin 91 immmm
ececiğim bu detoks sende çok işe yarıyor..
nevin haftaya sollıcam seniiiiiiiiiiiiiiiii
bak bak şimdiden kaçamak peşine düşmüş:)))canım kaçamak yapmayı kafaya koymamak lazım çok.eğer canın çok çekerse yemelisin.yoksa 3 gün dondurma diye beyninni şartlandırmışsın.1 tane yesen zaten isteğin gider.ben 3-4 ay çok sevdğim çoğu şeyden çocuklara aldığım halde ellerimle yedirdiğim halde yemedim.şartlanmıştı kafam bi de çörek otu çok işe yarıyordu tavisye ederim şiddetle.donudrmanın cal çok fazla.ilk 3-4 ay cumaları kaçamk yapmadım sadece hsonu kahvaltılarında azcık fazla dan yiyordum o kadar. karışmak istemem ama emeğine yazık canım benimmm
yok yok onu kaybedemem zatenkuzumm ben inanıyorum vereceksınn du bskslım ıyı gaza gelıyorum hadı hayırlısııı
sakın ıddayı kaybetmek yokk ona göree
bende istiyorum bir buluşma hazırlayalımda görüşelim diee...
eee dibime geliyorsunuz bana uğramıyorsunuz???bi buluşma ayarlayalım yakında güzeller:)))
matematikten 100 verdim gitti akıllı hatun
söylediklerinde yerden göğe haklsın
i.
her kaçamak yaptıktan sonra en azından ben akşamı düzenliyorum akşam kaçamak yapmaktan korkuyorum zaten, ve her seferinde doktorumun şu lafı geliyor aklıma "sen insansın ve tabi ki de seninde direnemediğin şeyler olacak, ama o kaçamağı yaptım deyip o günü bırakma, onu yedin arkana bakmadan yola devam et ve düzenle hemen; öğlen kaçırdın mı, akşam yağzır bir tabak salata ye veya 1 kase yoğurt ve üstüne bir büyük bardak su iç, ama dönüp kaçamaklarına bakma. onlara bakarsan, hep orda kalır ve sürekli kaçamak yaparsın". işte o yüzden bende kaçamak yaptıysam akşamını dengeliyorum kesin, çünkü ben hep öğlen kaçamak yapıyorumayşem güzelim bebeğim canım ciiccciiimmm,
bak sendeki sorun ben de ve bir çok arkadaşımda olan sorun.
"biz ya hep ya hiçciyiz."
yani tam konsantre, herşey doğru olursa başarı ile devam ediyoruz, ama en küçük kaçamaktan sonra gitti artık bu gün diyet değip bozuluyoruz, yahut 1-2 gün kaçırınca pzt bekliyoruz... moralimizi bozan ya da zihnimizi meşgul eden bir şey olunca yine kopuveriyoruz gerçek dunyadan ve sarılıyoruz olmadık mamalara...
özetle artık kaçamak yapınca o gün içinde telafi etmeyi, 1 gün kaçırınca kopmak yerine o haftayı artısız yahut eksi ile kapatmak için savaşmayı kafamıza koymamız şart... moralman çöktüğümüzde kendimize daha iyi bir yoldaş bulmamız gerekiyor elbette bir de...
canım doktor bana çikolata yemek istediğinde ama tabi haftada en fazla 2 defa ve bir ara öğün niyetine, sütlü ısırmalık veya danette bir tane puding yiyebilirsin dedi. bende çooook canım isterse onları tüketiyorumiyi güzel hoş yazıyorum yazıları da 10 g sütlü fındıklı çiko yedimcuma kaçamakları başladı eyvah....ama bugün aklımda dondurma varkendime cuma c.tesi pazar herhangi bir gün dondurma izni veriyorum kızlar...dün anlattınız yazdınız canım çekti..
canım doktor bana çikolata yemek istediğinde ama tabi haftada en fazla 2 defa ve bir ara öğün niyetine, sütlü ısırmalık veya danette bir tane puding yiyebilirsin dedi. bende çooook canım isterse onları tüketiyorum
benim çikolataya bir düşkünlüğüm falan yok canımda karşımda yendiğinde çocuk gibi istiyorumCanım ben de sütlü çikolata yemememiz gerektiğini biliyodum aslında. Bitter dısında ki onu da az yiycez, diğer çikolatalar zararlı aslında. Zaten farkettiyseniz son 5 yıldır çikolatalar ucuzladı, sebebi ise içine artık gerçek şeker konmuyor. GDO'lar en çok çikolatalarda kullanıyormuş. Gerçi gıda mühendisi olan arkadaş daha iyi bilir ama:)))
Ben bii ara bittere sarmıştım ama şimdi çok canım istemezse almıyorum. Aslında gözüm görmesin yeter. Yazın dondurmaya dayanamam sanırım.
baharcım 30 gün içerisinde değiştirmek zorundalar fişinde varsa zaten bir problem olmaz
değiştirirler daha 30 gün olmamış ama acele et ve iyi bir tartı al bence:)))bende simbo almıştım farklı tartıyordu gene gidip daha iyi bir simbo almıştım 2 yıl düzgün tarttı sonra farklı gösteriyordu her çıkışta.bende tefal aldım bozuk geldi(hepsi burdadan) servise götürdük yaptılar.iyiydi.ama gene farklı göstermeye başladı.garantisi varken götüreceğim servise gene.şans galiba biraz da yada ben her dk tepesindeyim ondan da olabilir
diyette olsa hepsi kalorili şeyler.çiğ badem ,leblebi,incir ,kayısıdan oluşan bir tabak yap hatun diyetteymiş madem...çayla nesif olur.hemde vicdan yapmaz sizin yüzünüzden:)))ama aç gelmişse (ben bazen tüm gün az yiyip öyle gidiyorum bişeyler yerim ayıp olmasın diye düşünüp:))) fena olur bi börek yap istersen her ihtimale karşı az yağlı.
3 Martta adet olmuştum.Bugün yeni adetim başladı.28. gün.Normal mi sizce? Hep düzensizdi 35-40 günde birdi.İlk defa 28 gün sonra adet oldum.Ne diyosunuz kızlar yardımcı olun korkmaya başladım alışık değilim
agzının tadını bılıosun sekerımbenim çikolataya bir düşkünlüğüm falan yok canımda karşımda yendiğinde çocuk gibi istiyorumaslında sevmem çikolata da . ama dayanamadığım tek çikolata, beyoğlu çikolatasıydı sanırım taksimden almıştık, hayatımda yediğim eeeennnn güzel çikolataydı. onu ne zaman görsem hayır diememm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?