Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben beyoğlu cikolatası nedir bilmiodum..
ama burdan suyunca arastırdım nette canm cekti yaa
bakalım başka kimlerin çekecek

burada bulamam da..hamile degilim ama herseyi canım cekior

Son düzenleme:
ahahhah bugün canım yaramazlık yapmak istiyor

çikolata görselleri falan...Sonu ii olur insallah

bende bu gün ki menümü paylaşıyımda irade örneği görün
sabah
4 zeytin
1 salatalık
1kk b.peynir
2 dilim ekmek
2 berdak şekersiz çay
öğlen

3 adet bişi(peynirli hamur kızartması)
yine 2 bardak çay
akşam
zeytin yağlı pırasa var
bulgurlu
ben ekmeksiz duramam pırasanın içindeki bulgura rağmen en azından 1 dilim ekmek yesem olur mu:44:

Pırasanın ıcındekı bulgur bısey yapmaz canım ne kadar olcakkı. Tabııkı ye 1 dilim. Hatta yanına yogurt da ekle

ahahahha ben gördüm sende o iradeyi...
eskısıne göre cok iyisin canm..
duramam dıosan ye bence..yoksa dymazsan falan daha byük kaçamaklar yaparsın gece boyu

ahahhah bugün canım yaramazlık yapmak istiyor

çikolata görselleri falan...Sonu ii olur insallah

Amannn diyeyim iddadaşım sakınnn okadar güzel kilo vermişsin inan insanın siniri bozuluyor bir kilo bile eklenince
Birde nasıl bir işse zor verip anında alabiliyoruz :26:

Boşver iddadaşım sen o çikolatayı :34 yaza kadar kilocukları verelim söz ben sana pierre lotide kahvelerimizi hüpletirken o çikolatadan alıp eccük yediririm kahveyi şekersiz söyleyip
Bende taksime her gittiğimde o dükkanın camına yapışasım geliyor hatta her defasında alsammı diye düşünüp vazgeçiyorum bağımlılık yapar mağazallah

ahahahha ben gördüm sende o iradeyi...
eskısıne göre cok iyisin canm..
duramam dıosan ye bence..yoksa dymazsan falan daha byük kaçamaklar yaparsın gece boyu

haklısın canım sizden onay alabilmek içimi rahatlatıyor yoksa hırsızlık yapıyormuş gibi hissediyorum kendimi
demi ama nasıl iyi bir irade örneyiyim hamur kızartması yiyen kaç kişi vardır diyet yaparken

bende paylaşıyorum menümü

sabah kahvaltısı: 1 yumurta ile yapılmış kabaklı yumurta (bol karabiberli)+yağsız beyaz peynir ve tulum peyniri (sadece bir küçük kare)+domates-salatalık-bol yeşillik+3 adet yeşil zeytin+2 dilim uno denge light ekmek+3 bardak şekersiz çay
öğle yemeği: kıymalı biberli domatesli kavurm (kendi yağında)+1 dilim uno denge light ekmek
ara öğün: sade actavia yoğurt+3 adet kuru kayısı+2 adet ceviz
akşam: 1 kase tarhana çorbası+1 kase light yoğurt
ara öğün:1 fincan nescafe sütlü+actavia sade yoğurt+3 adet kuru kayısı

nescafeyi gece deers çalışırken içicem acıkıyorum gece çünkü

Pek iç açıcı olmasa da yazayım menümü alışkanlık haline gelsin

Sabah
1 salatalık 1 domates 1 kk peynir 2 adet lavaş 1 kupa çay
Ara
3 tane kayısı
Öğle
Makarna üzerine beyaz peynir
ara
bitter çikolata 3-4 parça ( o kadar çikolata dediniz ki günaha girdim )
Akşam
1 dilim tiramisu yerim acıkırsamda 3-4 kayısı

2 litre su

30 dakika yürüyüş

Bu arada bugün çok hafif bir tatlı keşfettim herkeslere öneririm ara öğün olarak yenebilir haftada 1 kez

Tarifi şöyle 1 elma rendeleyin içine 6-7 tane petibör bisküvi ezin un ufak edin içine tarçın hindistan cevizi 3-4 tane ceviz ( dövülmüş ceviz ) ekleyin yoğurun onları sonrada afiyetle yiyin internette buldum bunu çoğaltıp yani 2 elma 2 paket bisküvi 2 çorba kaşığı portakal suyu azıcık sütle yoğurup 5-6 saat buzdolabında bekletip servis yaparken üstüne çikolata sosu eklemişler görüntüsü süperdi bende bize uyarladım

dgru diiosun sanırım
zaten yemıcem...yiyemem..tatlıyı azalttım ben..
gecen hafta bikaç kez tatlı komasına girdimde

olleeyyyssss ozaman kahve esliginde çikolata yaparıs seninle:119:

ama sana maaşallah.azar azar da olsa verdin yine.
ben bundan 4 ay önce diyete basladıgım ilk gündü
o gün k.v kahvaltıya cagrdı bizi kadın ne bilsim aksam diete basladıgımı..
hamur kızartmış,patatesli yumurta yapmış..
anamm sofra harikaydı..ama gel gelelim 1 tane bile yiyememiştim..
o zamandan beri de yemedim

Yorum yapmak serbest mi

Öğlen salata nerde?? ya da yogurt
Akşam sadece çorba içmişsin yemek olmasa bile salata olsaymıs ıyıymıs

ara öğünler güzel ama activia 2 tane fazla olmus, onun yerıne baska bısey olabılır. Gercı daha yememıssın birini:)) İçinde şeker var sonucta

Pırasanın ıcındekı bulgur bısey yapmaz canım ne kadar olcakkı. Tabııkı ye 1 dilim. Hatta yanına yogurt da ekle

canm ii hoş alıntı yapıyorsun ama altlarına yazmamıssın..

bak 1 sayfa önce öle kalmış..bana dayazacakmıssın kalmış..

oqute lerle baslıor öle bitiyor alıntılar parantez kapanınca yaz yazacagını

Umuttçuğum bozma moralini kasların şişmiştir çünkü sen bu kadar fazla yürümüyordun değilmi.?
Haftaya 1.5 kg. cepte gör bak..

Yarın sınavında başarılar..
Umarım çok çok iyi geçer...

Merry,
uzat elini ekrandan, birde tabak. balık vereceğim sana.

baharcım akşama tirmüsü yersen zaten acıkırsın canım tatlı sonuçta acıktırır kesin

özlemcim tabiki serbest şekerim
canım salata sevmediğim için yemedim, birde regli olduğum için yapmaya halim yoktu menümü bugün annem hazırladı
actavia şekerli mi yaa gerçekten peki bu diyetisyen yanlışmı veriyor acaba yaaa
gerçi normalinde akşam çorba içmemem ve et türü tüketmem lazım, ama karnım ağrıyor ve sıcak bir şeyler içmek istiyorum
bu hafta da protein diyeti yapıyorum aslında düzgün yapamadığım için, ama bugün mail atarak çorba içebilirsin dedi

gerçekten activa nın içinde şeker mi varr???

Bende yapıyorum böyle karışık salata bu akşamda aynını yapacağım balık var menüde.:)
afiyet olsun bende bir balık delisiyim bende ekmeksiz yiyemiyordum şimdi dukana başlayınca ekmeksiz yiyebiliyorum

şeytan benide dürttü ama yemegimi 5 de yedim

Canım diyetisyenin öneriyorsa sorun yok galiba..ben hiiç almadım activa nasıldır bilmiyorum probiyotik değilmi.?

Birde genel olarak aynı olsa bile her diyetisyenin menü önerileri değişiyor sanırım..

Ben 3 kez gittim diyetisyene ortalama aynı gibiydi ama yinede değişiyordu..106 kg. iken gittiğim en son diyetisyen ekmek grubuma 11 dilim ekmek vermişti..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…