Merhaba Kızlar,
Geciktim kusura bakmayınGeçmişe de bakamadım, liste çıkmamıştır umarım. Anneme uğrayıp evinin işini görmem gerekti, geç gelince de unutmuşum girmeyi
Gelelim bildirime, dün yemekten sonra gece vakti yediğim peynir-ekmek-kahvaltılık türevlerine rağmen düne göre ekside, geçen haftaya göre 500 gr artıdayım. Bu 500 gr kaslanmaya bağlı olsa bile -ki sanmıyorum artıya geçecek kadar değildir- gene de durum parlak değil
Geçen hafta 81
Bu hafta 81.5
Spor 250 dk yürüyüş
Biraz geçmişe bakayım şimdi
Yenacım Beyzuş ablam ellerinize sağlık...
dereceye girenlere ekstra tebrikler...
Ayşe hadi bakalım haftaya kim fazla vericek ama benim mzaret varrr regl haftasııı
menümü yazıyımm
sabah
2 ince dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
lor peyniri 3-5 çatal
salatalık
2 zeytin
1 tk reçel
ara
5 badem
2 galeta
yeşil çay
10 g sütlü fındıklı beyoğlu çiko
öğle
1 kase mercimek çorbası
3 adet kadın budu köfte
1 dilim kepek ekmeği
salata
ara
1 elma
akşam (planladığım menü)
1 kase domates çorba
1 porsiyon kıymalı brokoli
1 dilim kepek ekmek
bolll salata ya da yoğurtt
ara
kayısı+badem
yada elma + süt
inşallah tabiki..hee ben 5te cıkıp 6 da evde olup 40 dk bunları hazırlarsam süper olucak...
ayyy bugün topicte balık pişirme günü sanırım...
benmde canm cok cekti..
haftada 3-4gün yesem doymam..okadar seviyorum.
bende de tavuk-mantar var bu gün ama bilemiyorum..
barbunlar,sardalyalar,palamutlar havada ucustu vallahi..
seytan dior in hemen al gel
Bende bari yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım
Sabah
1 bardak taze sıkılmış greyfurt suyu
Kahvaltı
1/2 Domates
1/2 Salatalık
5 zeytin
1 1/2 haşlanmış yumurta ( kızdan kalan yarım yumurtayıda ziyan olmasın diye hüplettim)
Tabiki ekmeksiz kahvaltı ettim
Ara
1/2 Elma
1 Kupa Yeşil Çay
Öğlen
1 Koca Kase Patates Salatası ( az yağlı, bol yeşillikli, az patatesli )
1 Fincan Nescafe
Ara
1 Kase Yoğurt
Akşam ( 6 buçuk en geç 7 gibi yeriz herhalde )
1 Kepçe Domates Çorbası
4 - 5 YK Kuru Fasulye,
2 - 3 Yk Pilav ( yemeyedebilirim garantisi yok)
1 Kase Yoğurt
Yemekten sonra büyük ihtimalle 1 veya 2 fincan şekersiz çay içerim yada 1 Kupa Yeşil Çay
Yatmadanda 1 bardak tarçınlı Süt içerim herhalde
bende bu gün ki menümü paylaşıyımda irade örneği görün
sabah
4 zeytin
1 salatalık
1kk b.peynir
2 dilim ekmek
2 berdak şekersiz çay
öğlen
3 adet bişi(peynirli hamur kızartması)
yine 2 bardak çay
akşam
zeytin yağlı pırasa var
bulgurlu
ben ekmeksiz duramam pırasanın içindeki bulgura rağmen en azından 1 dilim ekmek yesem olur mu:44:
ben beyoğlu cikolatası nedir bilmiodum..
ama burdan suyunca arastırdım nette canm cekti yaa
bakalım başka kimlerin çekecek
Eki Görüntüle 379387
burada bulamam da..hamile degilim ama herseyi canım cekior
bende bu gün ki menümü paylaşıyımda irade örneği görün
sabah
4 zeytin
1 salatalık
1kk b.peynir
2 dilim ekmek
2 berdak şekersiz çay
öğlen
3 adet bişi(peynirli hamur kızartması)
yine 2 bardak çay
akşam
zeytin yağlı pırasa var
bulgurlu
ben ekmeksiz duramam pırasanın içindeki bulgura rağmen en azından 1 dilim ekmek yesem olur mu:44:
Pırasanın ıcındekı bulgur bısey yapmaz canım ne kadar olcakkı. Tabııkı ye 1 dilim. Hatta yanına yogurt da ekle
ahahhah bugün canım yaramazlık yapmak istiyor
çikolata görselleri falan...Sonu ii olur insallah
ahahahha ben gördüm sende o iradeyi...
eskısıne göre cok iyisin canm..
duramam dıosan ye bence..yoksa dymazsan falan daha byük kaçamaklar yaparsın gece boyu
dgru diiosun sanırımAmannn diyeyim iddadaşım sakınnnokadar güzel kilo vermişsin inan insanın siniri bozuluyor bir kilo bile eklenince
Birde nasıl bir işse zor verip anında alabiliyoruz :26:
Boşver iddadaşım sen o çikolatayı :34 yaza kadar kilocukları verelim söz ben sana pierre lotide kahvelerimizi hüpletirken o çikolatadan alıp eccük yediririm kahveyi şekersiz söyleyip
Bende taksime her gittiğimde o dükkanın camına yapışasım geliyor hatta her defasında alsammı diye düşünüp vazgeçiyorumbağımlılık yapar mağazallah
haklısın canım sizden onay alabilmek içimi rahatlatıyor yoksa hırsızlık yapıyormuş gibi hissediyorum kendimi
demi ama nasıl iyi bir irade örneyiyim hamur kızartması yiyen kaç kişi vardır diyet yaparken
bende paylaşıyorum menümü
sabah kahvaltısı: 1 yumurta ile yapılmış kabaklı yumurta (bol karabiberli)+yağsız beyaz peynir ve tulum peyniri (sadece bir küçük kare)+domates-salatalık-bol yeşillik+3 adet yeşil zeytin+2 dilim uno denge light ekmek+3 bardak şekersiz çay
öğle yemeği: kıymalı biberli domatesli kavurm (kendi yağında)+1 dilim uno denge light ekmek
ara öğün: sade actavia yoğurt+3 adet kuru kayısı+2 adet ceviz
akşam: 1 kase tarhana çorbası+1 kase light yoğurt
ara öğün:1 fincan nescafe sütlü+actavia sade yoğurt+3 adet kuru kayısı
nescafeyi gece deers çalışırken içicem acıkıyorum gece çünkü
Pırasanın ıcındekı bulgur bısey yapmaz canım ne kadar olcakkı. Tabııkı ye 1 dilim. Hatta yanına yogurt da ekle
Merhaba Kızlar,
Geciktim kusura bakmayınGeçmişe de bakamadım, liste çıkmamıştır umarım. Anneme uğrayıp evinin işini görmem gerekti, geç gelince de unutmuşum girmeyi
Gelelim bildirime, dün yemekten sonra gece vakti yediğim peynir-ekmek-kahvaltılık türevlerine rağmen düne göre ekside, geçen haftaya göre 500 gr artıdayım. Bu 500 gr kaslanmaya bağlı olsa bile -ki sanmıyorum artıya geçecek kadar değildir- gene de durum parlak değil
Geçen hafta 81
Bu hafta 81.5
Spor 250 dk yürüyüş
Biraz geçmişe bakayım şimdi
Pek iç açıcı olmasa da yazayım menümü alışkanlık haline gelsin
Sabah
1 salatalık 1 domates 1 kk peynir 2 adet lavaş 1 kupa çay
Ara
3 tane kayısı
Öğle
Makarna üzerine beyaz peynir
ara
bitter çikolata 3-4 parça ( o kadar çikolata dediniz ki günaha girdim)
Akşam
1 dilim tiramisu yerimacıkırsamda 3-4 kayısı
2 litre su
30 dakika yürüyüş
Bu arada bugün çok hafif bir tatlı keşfettim herkeslere öneririm ara öğün olarak yenebilir haftada 1 kez
Tarifi şöyle 1 elma rendeleyin içine 6-7 tane petibör bisküvi ezin un ufak edin içine tarçın hindistan cevizi 3-4 tane ceviz ( dövülmüş ceviz ) ekleyin yoğurun onları sonrada afiyetle yiyin internette buldum bunu çoğaltıp yani 2 elma 2 paket bisküvi 2 çorba kaşığı portakal suyu azıcık sütle yoğurup 5-6 saat buzdolabında bekletip servis yaparken üstüne çikolata sosu eklemişler görüntüsü süperdi bende bize uyarladım
Yorum yapmak serbest mi
Öğlen salata nerde?? ya da yogurt
Akşam sadece çorba içmişsin yemek olmasa bile salata olsaymıs ıyıymıs
ara öğünler güzel ama activia 2 tane fazla olmus, onun yerıne baska bısey olabılır. Gercı daha yememıssın birini:)) İçinde şeker var sonucta
afiyet olsun bende bir balık delisiyim bende ekmeksiz yiyemiyordum şimdi dukana başlayınca ekmeksiz yiyebiliyorumBende yapıyorum böyle karışık salata bu akşamda aynını yapacağım balık var menüde.:)
ayyy bugün topicte balık pişirme günü sanırım...
hiç sorma bizim balık günümüz perşembe
benmde canm cok cekti..
haftada 3-4gün yesem doymam..okadar seviyorum.
bende de tavuk-mantar var bu gün ama bilemiyorum..
barbunlar,sardalyalar,palamutlar havada ucustu vallahi..
seytan dior in hemen al gel
baharcım akşama tirmüsü yersen zaten acıkırsın canım tatlı sonuçta acıktırır kesin
özlemcim tabiki serbest şekerim
canım salata sevmediğim için yemedim, birde regli olduğum için yapmaya halim yoktu menümü bugün annem hazırladı
actavia şekerli mi yaa gerçekten peki bu diyetisyen yanlışmı veriyor acaba yaaa
gerçi normalinde akşam çorba içmemem ve et türü tüketmem lazım, ama karnım ağrıyor ve sıcak bir şeyler içmek istiyorum
bu hafta da protein diyeti yapıyorum aslında düzgün yapamadığım için, ama bugün mail atarak çorba içebilirsin dedi
gerçekten activa nın içinde şeker mi varr???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?