Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nugetlerden uzak duruyoruz hazir gidalar en tehlikelileri hem yagli hem tuzlu hemde uzun sure dayanmalri icin katkili. Yogurt ve izgara tavuk goysu ekle bence

Çokkk haklısın canım. Kendimiz yemıyelım cocuklara da yedırmemek lazım. Tavuk göğüsü iyice dövdürüp galeta unu mu dıyolar bi un var ya ona bulayıp kızartınca nuget gibi oluyo güzel oluyo. Çocuklar felan da sever

HAFTANIN 1.si _________ - 1.7 kg. ____ Asumanzeynep :119:

HAFTANIN 2.si _________ - 1.5 kg. ________ TozToprak :118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1.2 kg. _________ İlbatum :122:

yenacım ellerine sağlık
ilk 3ü ve bu zor yolda savaşan tüm arkadaşlarımı canı gönülden kutlarım
kızlar haftaya herkes eksi olcak ona göreeee

Kilo alan kilo veren herkeşlerı tebrik adiyorum şlaapp diye öpüyorum.:)

Asuuuu hadi gözün aydın çok sevindim senin adına.:)

Son düzenleme:

Bende yapıyorum böyle karışık salata bu akşamda aynını yapacağım balık var menüde.:)

Bende yazayım yediklerimi ve yiyeceklerimi.:)

Sabah: ( 11:00 gibiydi )
3 dilim tb ekmek,peynir,4 zeytin,kahvaltılık salça,domates,1 lokma ayva marmelatı

tam şu anda:) 16 badem,çeyrek avuç leblebi,5 kaju fıstığı ve sütlü nescafe

Akşam:Sardalya var. balık tavasında 1 kaşık yağla yapıyorum çıtır çıtır nefis oluyor..Bool salata, 2 dilim ekmek yerim diye düşünüyorum balığı ekmeksiz hiiç sevmem..

@ 45 dk. yürüyeceğim akşam üzeri..

Son düzenleme:

tebrik ederim arkadaşlarım
asumanzeynep maşallah hergün yaptığın yürüyüşlerin mükafatını almışsın

Nugetlerden uzak duruyoruz hazir gidalar en tehlikelileri hem yagli hem tuzlu hemde uzun sure dayanmalri icin katkili. Yogurt ve izgara tavuk goysu ekle bence

haklısın işte kolayıma geldi nedense bide eşimde seviyo diye demiştin en iyisi göğüs alıp ızgara yapmak :)

evet cnm bende severim karışık
hem rakip hem yoldaşız biz

Cok emin degilim kivam konusunda kayisi olsayeter heralde cok kaynamasi da iyi degil

saol cnm

KEyifli,hareketli ve hafif bir haftasonu diliyorum..

Bende yapıyorum böyle karışık salata bu akşamda aynını yapacağım balık var menüde.:)

Yarın benım kpss kursum var. Kocam bana surprız yemek yapacakmıs. Tahmınımce balık yapıcak.Çook severım balıgı ama özellıkle palamut favorımdir:)

Son düzenleme:
ellerine sağlık beyzuş ablacım
emeğine ellerine sağlık beyzuş abla tşkler..
asumanzeynep maşallah 510 dakika nasıl spor yaptın
yürüdüm yürüdüm yürüdüm
Ben yürümeye gidiyorum asumanı geçmem lazım
o biraz zor canım hadi bakalım ben yürüdüm geldim yine 1 satten fazla hem de

ellerine sağlık yenacım
Allahım bugünleri de gördüm şükürler olsun inşallah beraberce daim olsun
Kilo alan kilo veren herkeşlerı tebrik adiyorum şlaapp diye öpüyorum.:)

Asuuuu hadi gözün aydın çok sevindim senin adına.:)

sağol canım valla ben de çok sevindim hatta sevinçten ağlayacağım nerdeyse inşallah eksilerle devam edebilirim
ama bugün napcam bilemem sabah salata ve peynirle kahvaltı ettim arada pazardan aldığım günkurusu ve kayısı çekirdeklerinden yedim
arkadaşla kahve ve piko yürüyüşten önceydi bu
akşama ne yaparım belli değil şöyleki bir arkadaşın eşi oğlunu da alıp iş gezisine gidecek ben ve 2 kızım başka bir arkadaş ve 2 kızı ve gideceğimiz arkadaş ve 1 kızı pijama partisi düzenleyeceğiz akşama fellah köftesi yapmayı planlıyoruz bakalım

ben çıkıyorum kızlar iyi bakın kendinize hafta sonu pc evde olursa giricem inşallah
kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum

Yenacığımmmm ellerine ve emeğine sağlık

Kızlar harikasınız
Darısı bizlerinde başına
Bundan sonra hepimiz hep eksilerde bildiriler yaparız inşallah... Aminnnnnnnnn

Merhaba Kızlar,

Geciktim kusura bakmayın Geçmişe de bakamadım, liste çıkmamıştır umarım. Anneme uğrayıp evinin işini görmem gerekti, geç gelince de unutmuşum girmeyi

Gelelim bildirime, dün yemekten sonra gece vakti yediğim peynir-ekmek-kahvaltılık türevlerine rağmen düne göre ekside, geçen haftaya göre 500 gr artıdayım. Bu 500 gr kaslanmaya bağlı olsa bile -ki sanmıyorum artıya geçecek kadar değildir- gene de durum parlak değil

Geçen hafta 81
Bu hafta 81.5

Spor 250 dk yürüyüş

Biraz geçmişe bakayım şimdi

Yenacım Beyzuş ablam ellerinize sağlık...

dereceye girenlere ekstra tebrikler...

Ayşe hadi bakalım haftaya kim fazla vericek ama benim mzaret varrr regl haftasııı

menümü yazıyımm

sabah
2 ince dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
lor peyniri 3-5 çatal
salatalık
2 zeytin
1 tk reçel

ara
5 badem
2 galeta
yeşil çay
10 g sütlü fındıklı beyoğlu çiko

öğle
1 kase mercimek çorbası
3 adet kadın budu köfte
1 dilim kepek ekmeği
salata

ara
1 elma

akşam (planladığım menü)
1 kase domates çorba
1 porsiyon kıymalı brokoli
1 dilim kepek ekmek
bolll salata ya da yoğurtt

ara
kayısı+badem
yada elma + süt

inşallah tabiki..hee ben 5te cıkıp 6 da evde olup 40 dk bunları hazırlarsam süper olucak...

Menün süper canım. İşte benım dedıgım buydu. Bak mesela çorba ıcmeseymıssın 2 dılım ekmek yıyebılırdın. 90lı kılolarda öğünlerde çorba yoksa 2, varsa 1 dilim ekmek verıyodu dıyetısyenım. Kaçamaklar olmazsa hem saglıklı bem pcos'ay uygun bir diyet.

Ben ısten cıkınca en erken 6.30da evde oluyordum. 5.15de kalkıyordu servısım. Esım benden once gelıyordu, ya ızgara tavuk yapıyorduk bızım fırında, ya da esım yemek yapıyoru, ya da ben aksamdan yapıyodum:)) ama 6da evdeysen brokolı cok cabuk pıser.

Bak söyle yap. Brokolılerı yıka. Kıymayı yagsız tavada kavur. Sonra tencereye sogan, sarımsak(ıstege baglı) kavrulan kıyma, 2 domates, en üste de brokolıyı koy. Agzını kapat, kısık ateste yarım 20 dakka açma. 20 dakka sonra aç,b,r avuc bulgur ve sıcak su koy kapat. 10dlk daha pişir. Ektra yaga gerek yok. Hem doyurucu hem az kalorili:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…