baharcım akşama tirmüsü yersen zaten acıkırsın canım tatlı sonuçta acıktırır kesin
özlemcim tabiki serbest şekerim
canım salata sevmediğim için yemedim, birde regli olduğum için yapmaya halim yoktu menümü bugün annem hazırladı
actavia şekerli mi yaa gerçekten peki bu diyetisyen yanlışmı veriyor acaba yaaa
gerçi normalinde akşam çorba içmemem ve et türü tüketmem lazım, ama karnım ağrıyor ve sıcak bir şeyler içmek istiyorum
bu hafta da protein diyeti yapıyorum aslında düzgün yapamadığım için, ama bugün mail atarak çorba içebilirsin dedi
gerçekten activa nın içinde şeker mi varr???
baharcım akşama tirmüsü yersen zaten acıkırsın canım tatlı sonuçta acıktırır kesin
canım salata sevmediğim için yemedim, birde regli olduğum için yapmaya halim yoktu menümü bugün annem hazırladı
gerçi normalinde akşam çorba içmemem ve et türü tüketmem lazım, ama karnım ağrıyor ve sıcak bir şeyler içmek istiyorum
bu hafta da protein diyeti yapıyorum aslında düzgün yapamadığım için, ama bugün mail atarak çorba içebilirsin dedi
canım diyetisyenin öneriyorsa sorun yok galiba..ben hiiç almadım activa nasıldır bilmiyorum probiyotik değilmi.?
Birde genel olarak aynı olsa bile her diyetisyenin menü önerileri değişiyor sanırım..
Ben 3 kez gittim diyetisyene ortalama aynı gibiydi ama yinede değişiyordu..106 kg. Iken gittiğim en son diyetisyen ekmek grubuma 11 dilim ekmek vermişti..:)
Canım diyetisyenin öneriyorsa sorun yok galiba..ben hiiç almadım activa nasıldır bilmiyorum probiyotik değilmi.?
Birde genel olarak aynı olsa bile her diyetisyenin menü önerileri değişiyor sanırım..
Ben 3 kez gittim diyetisyene ortalama aynı gibiydi ama yinede değişiyordu..106 kg. iken gittiğim en son diyetisyen ekmek grubuma 11 dilim ekmek vermişti..:)
Canım onun ıcınde yazar baksana ıcıne. Şeker oranı yazar. Dıyetısyen bana da vermıstı ılk dıyete basladıgımda. Ama bır tane vermıstı günde. Bagırsaklarım calıssın dıye. Ben kendin yiyosun sandım dıyetısyen verdıyse ben bısey dıyemem:))
Sadesinde şeker yok ama meyvelilerinde var sadesinde problem yok yani senin sindirimde problem var sanırım ondan vermiş yani kabızlık için
bekleriz biz hep burdayızzYa kızlar sizi özledim ama hiç rastgelmiyoruzdaha çok gelicem bundan sonra
bağırsaktaki iyi bakterilerin beslenmesine yardımcı. benimde diyetisyenim tavsiye etmişti kefir veya activyanın sadesini. akşam son öğün için.
butterflyelf gelirim canım , bende senin kilolarında gelmiştim ve 71 e düşmüştüm bu topicte sonrada hamiş oldum işte , şu an gene almaya başladım ama
canım meyva yersem eğer sadesini tüketiyorum, yoksa meyvalısını yiyorumbağırsaktaki iyi bakterilerin beslenmesine yardımcı. benimde diyetisyenim tavsiye etmişti kefir veya activyanın sadesini. akşam son öğün için.
canım dünde sanırım öğlen hazır çorba içmiştin öğlen, çok zararlı hazır çorbalar uzak dur derim ben kendi adıma, hem yağ dengesi fazla onların hemde gdo lu ürünler sınıfındaiyi akşamlar kızlar bugün o kadar yoğun ve hareketli bir gün geçirdim ki anlatamam acayip derecede yorgunum bi sürü evrak vardı saatlerce ayakta dosyalama yaptım kollarım koptu insan hareketsiz olunca böyle dumura ugruyo işte herneyse bugünki menümü paylaşmak istiyorum
sabah 6.30 uyandım 2 gün kurusu yeşilçay eşliğinde
işe gittim saat 8.30 da ki kahvaldım
1 dilim peynir 30 gr
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
ögle 1 knorr bardak çorba kremalı sebzeli
200 gr ligt yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
1 tabak (7 yk ) kıymalı ıspanak yemeği
200 gr ev yoğurdu
1 dilimk kepek ekmeği
az öncede 1 adet gün kurusu yedim çok acıkırsamda nescafe içerim
kızlar yalan dünyanın yeni bölümü yok mu bugün yaaa
haftalık hayat neşem oldu o dizi benimm
hayal kırıklığı içerisinde eski bölümleri izliyorum bende cecocum yaaaEvet yaa zaten gülebileceğimiz çok az dizi var ama onunda yeni bölümü yok bu hafta:26:
Başkada birşey yok bildiğim kadar :44:
hayal kırıklığı içerisinde eski bölümleri izliyorum bende cecocum yaaa
ben bizzat internetten izlediğim yabancı dizilere dönüş yaptım canımtelevizyonda seyredecek bişey bulamadım yalan dünyanında yeni bölümü yok burada sesiz
ne yapsam ki:44:
ben bizzat internetten izlediğim yabancı dizilere dönüş yaptım canım
,dediğin gibi tv de izlenecek başka bir şey bulamadım, diziden sonra beyazda iyi birileri olsa bari :44::44::44:
canım dünde sanırım öğlen hazır çorba içmiştin öğlen, çok zararlı hazır çorbalar uzak dur derim ben kendi adıma, hem yağ dengesi fazla onların hemde gdo lu ürünler sınıfındabende çok severdim yaklaşık 6 senedir içmiyorum onlardan daha doğrusu annem sayesinde vazgeçtim
öğlen sadece çorba mı içebiliyorsun canım, sandviç falan yiyemiyor musun?? iş yerinde daha rahat oluyor. ben çalışırken öyle yapardım, kepekli ekmek arasına sandviç ve küçük danone light yoğurt alırdım yanınada, hem rahat hem pratiktievt canım haklısın hazır çorba tabiki ev yapımı gibi sağlıklı olamaz önümüzdeki hafta ev yapımı olanlardan götürücem işyerine erinmezsem tabiki bende hiç sevmem hazır corbayı banada diyetisyenim önerdi ondan dolayı içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?