Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım onun ıcınde yazar baksana ıcıne. Şeker oranı yazar. Dıyetısyen bana da vermıstı ılk dıyete basladıgımda. Ama bır tane vermıstı günde. Bagırsaklarım calıssın dıye. Ben kendin yiyosun sandım dıyetısyen verdıyse ben bısey dıyemem:))

Sadesinde şeker yok ama meyvelilerinde var sadesinde problem yok yani senin sindirimde problem var sanırım ondan vermiş yani kabızlık için

benim diyetisyen 8 dilim vermişti kilom inince ekmeklerde azalıyordu .ama dr bıraktım artık adam hiç ilgilenmiyor liste verip gönderiyor ben zaten ilaç yüzünden az kilo veriyordum hiç teseli etmiyordu azarlar gibi konuşunca bıraktım

benimde tüm listelerim birbirinden farklı yenacım
önce tahıllı ekmekle başladım mesela ama şimdi denge light yiyorum
hatta öğlen ve akşam ekmeğim yok, yediklerim farklılaşıyor ve değişiyor sürekli bu hafta gitmediğim için geçen haftaki protein diyetine devam ediyorum çünkü düzgün yapmadım

özlemcim sanırım protein diyetinde kabızlık sorunu yaşamamam için verdi onu
normal diyetimde yok çünkü actavia, sadece yemeklerimde normal yoğurt var

Sadesinde şeker yok ama meyvelilerinde var sadesinde problem yok yani senin sindirimde problem var sanırım ondan vermiş yani kabızlık için

evet sade tüketiyorum, protein diyetinde kabızlık olmasın die verdi sanırım canım
Ya kızlar sizi özledim ama hiç rastgelmiyoruz daha çok gelicem bundan sonra
bekleriz biz hep burdayızz

butterflyelf gelirim canım , bende senin kilolarında gelmiştim ve 71 e düşmüştüm bu topicte sonrada hamiş oldum işte , şu an gene almaya başladım ama

bağırsaktaki iyi bakterilerin beslenmesine yardımcı. benimde diyetisyenim tavsiye etmişti kefir veya activyanın sadesini. akşam son öğün için.

bağırsaktaki iyi bakterilerin beslenmesine yardımcı. benimde diyetisyenim tavsiye etmişti kefir veya activyanın sadesini. akşam son öğün için.

Kefir kesınlıkle mukemmel canım yaa. Bugun en sonunda aldım ama lıght'ını bulamadım o yuzden yemekte yarım bardak ıctım. Yatmadan bı yarım bardak daha ıcıcem bakalım

butterflyelf gelirim canım , bende senin kilolarında gelmiştim ve 71 e düşmüştüm bu topicte sonrada hamiş oldum işte , şu an gene almaya başladım ama

canım sen hamilelikten sonra verirsin zaten, emzireceksin uykusuz kalacaksın, kesin atacaksın kilolarını, ben hayatımda sadece bir defa 55 oldum sonrada hızla arttı kilom yedim çünkü ama eminim en kısa sürede verirsin bebişin hayırlısıyla doğsun sonra yine verirsin kilocuklarını

canım meyva yersem eğer sadesini tüketiyorum, yoksa meyvalısını yiyorum
ama sadesini tercih ediyorum, meyvalısını sevmiyorum

iyi akşamlar kızlar bugün o kadar yoğun ve hareketli bir gün geçirdim ki anlatamam acayip derecede yorgunum bi sürü evrak vardı saatlerce ayakta dosyalama yaptım kollarım koptu insan hareketsiz olunca böyle dumura ugruyo işte herneyse bugünki menümü paylaşmak istiyorum
sabah 6.30 uyandım 2 gün kurusu yeşilçay eşliğinde
işe gittim saat 8.30 da ki kahvaldım
1 dilim peynir 30 gr
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
ögle 1 knorr bardak çorba kremalı sebzeli
200 gr ligt yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
1 tabak (7 yk ) kıymalı ıspanak yemeği
200 gr ev yoğurdu
1 dilimk kepek ekmeği
az öncede 1 adet gün kurusu yedim çok acıkırsamda nescafe içerim

canım dünde sanırım öğlen hazır çorba içmiştin öğlen, çok zararlı hazır çorbalar uzak dur derim ben kendi adıma, hem yağ dengesi fazla onların hemde gdo lu ürünler sınıfında bende çok severdim yaklaşık 6 senedir içmiyorum onlardan daha doğrusu annem sayesinde vazgeçtim

kızlar yalan dünyanın yeni bölümü yok mu bugün yaaa
haftalık hayat neşem oldu o dizi benimm

Evet yaa zaten gülebileceğimiz çok az dizi var ama onunda yeni bölümü yok bu hafta:26:
Başkada birşey yok bildiğim kadar :44:

ben bizzat internetten izlediğim yabancı dizilere dönüş yaptım canım
,dediğin gibi tv de izlenecek başka bir şey bulamadım, diziden sonra beyazda iyi birileri olsa bari :44::44::44:

ben netten hiç dizi seyretmedim
aynen bende yalan dünyadan sonra beyezı seyrederim inşallah dediğin gibi iyi konukları olsa bari

evt canım haklısın hazır çorba tabiki ev yapımı gibi sağlıklı olamaz önümüzdeki hafta ev yapımı olanlardan götürücem işyerine erinmezsem tabiki bende hiç sevmem hazır corbayı banada diyetisyenim önerdi ondan dolayı içiyorum

öğlen sadece çorba mı içebiliyorsun canım, sandviç falan yiyemiyor musun?? iş yerinde daha rahat oluyor. ben çalışırken öyle yapardım, kepekli ekmek arasına sandviç ve küçük danone light yoğurt alırdım yanınada, hem rahat hem pratikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…