bende beyoğlu çiko istiyoruuummmYenacım Beyzuş ablam ellerinize sağlık...
dereceye girenlere ekstra tebrikler...
Ayşe hadi bakalım haftaya kim fazla vericek ama benim mzaret varrr regl haftasııı
menümü yazıyımm
sabah
2 ince dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
lor peyniri 3-5 çatal
salatalık
2 zeytin
1 tk reçel
ara
5 badem
2 galeta
yeşil çay
10 g sütlü fındıklı beyoğlu çiko
öğle
1 kase mercimek çorbası
3 adet kadın budu köfte
1 dilim kepek ekmeği
salata
ara
1 elma
akşam (planladığım menü)
1 kase domates çorba
1 porsiyon kıymalı brokoli
1 dilim kepek ekmek
bolll salata ya da yoğurtt
ara
kayısı+badem
yada elma + süt
inşallah tabiki..hee ben 5te cıkıp 6 da evde olup 40 dk bunları hazırlarsam süper olucak...
bende beyoğlu çiko istiyoruuummm
Kızlar ben bu kılo cızelgesı guncelleme lınkımı silmişim yanlıslıkla. Artık guncelleyemem demi, kılom degısınce bastan çizelge yapmam lazım demi:))
Bir de bişey sorucam. Bilgisayar mühendisi olmus bılmıyo demeyın amaaa
Şimdi birden fazla kısıden aynı andan alıntı yapıp cevap verıyosunuz ya. Onu nasıl yapıyosunuz. Mesela ben bırınnın mesajına alıntı yapıcam, alıntı yap'a tıkladım ama sonra aynı yere baska bırınden nasıl alıntı yapcam. Çoklu alıntı nasıl oluyo
aynen dediğin gibi yapıyorum canım hatta pirinç bulgur eklemeden yaparım eşime makarna yaparım ben yememmmm....inanki senin paylaşımlarından çok kopya çekiyorum saol canımmMenün süper canım. İşte benım dedıgım buydu. Bak mesela çorba ıcmeseymıssın 2 dılım ekmek yıyebılırdın. 90lı kılolarda öğünlerde çorba yoksa 2, varsa 1 dilim ekmek verıyodu dıyetısyenım. Kaçamaklar olmazsa hem saglıklı bem pcos'ay uygun bir diyet.
Ben ısten cıkınca en erken 6.30da evde oluyordum. 5.15de kalkıyordu servısım. Esım benden once gelıyordu, ya ızgara tavuk yapıyorduk bızım fırında, ya da esım yemek yapıyoru, ya da ben aksamdan yapıyodum:)) ama 6da evdeysen brokolı cok cabuk pıser.
Bak söyle yap. Brokolılerı yıka. Kıymayı yagsız tavada kavur. Sonra tencereye sogan, sarımsak(ıstege baglı) kavrulan kıyma, 2 domates, en üste de brokolıyı koy. Agzını kapat, kısık ateste yarım 20 dakka açma. 20 dakka sonra aç,b,r avuc bulgur ve sıcak su koy kapat. 10dlk daha pişir. Ektra yaga gerek yok. Hem doyurucu hem az kalorili:)))
gönderrim canı ben sana bizde kilo kilo varrrbende beyoğlu çiko istiyoruuummm
Kızlar ben bu kılo cızelgesı guncelleme lınkımı silmişim yanlıslıkla. Artık guncelleyemem demi, kılom degısınce bastan çizelge yapmam lazım demi:))
Şimdi birden fazla kısıden aynı andan alıntı yapıp cevap verıyosunuz ya. Onu nasıl yapıyosunuz. Mesela ben bırınnın mesajına alıntı yapıcam, alıntı yap'a tıkladım ama sonra aynı yere baska bırınden nasıl alıntı yapcam. Çoklu alıntı nasıl oluyo
ayyy bugün topicte balık pişirme günü sanırım...
benmde canm cok cekti..
haftada 3-4gün yesem doymam..okadar seviyorum.
bende de tavuk-mantar var bu gün ama bilemiyorum..
barbunlar,sardalyalar,palamutlar havada ucustu vallahi..
seytan dior in hemen al gel
canmcımmm hani alıntı yap ın yanında alıntı işareti ve artı işareti varya..oradan seciyorsun kmlere ne yazmak istiyorsan.sonra konuya cevap vere basınca o işaretli alıntılar hepsi birden önüne geliyor.
aralara yazıosun herkese..
umarım anlatabilmişimdir..
bende kilo çizelgesini güncellemeyi bilmiyorum..
her sefernde yeniden yapıorum bak
aynen dediğin gibi yapıyorum canım hatta pirinç bulgur eklemeden yaparım eşime makarna yaparım ben yememmmm....inanki senin paylaşımlarından çok kopya çekiyorum saol canımm
gönderrim canı ben sana bizde kilo kilo varrr
yok canım aynı konuyu bende ayrlar sonra sorark öğrendim
alıntı ile cevapla yazan kısmın yanındakı kutucuga tıkla okurken sonra topluca cevap yaz canım
canmcımmm hani alıntı yap ın yanında alıntı işareti ve artı işareti varya..oradan seciyorsun kmlere ne yazmak istiyorsan.sonra konuya cevap vere basınca o işaretli alıntılar hepsi birden önüne geliyor.
aralara yazıosun herkese..
umarım anlatabilmişimdir..
bende kilo çizelgesini güncellemeyi bilmiyorum..
her sefernde yeniden yapıorum bak
aynen dediğin gibi yapıyorum canım hatta pirinç bulgur eklemeden yaparım eşime makarna yaparım ben yememmmm....inanki senin paylaşımlarından çok kopya çekiyorum saol canımm
alıntı ile cevapla yazan kısmın yanındakı kutucuga tıkla okurken sonra topluca cevap yaz canım
canım şifreeni girdiğinde güncelleme sayfan çıkıyor diye biliyorum ama emin değilim bir dene istersenKızlar ben bu kılo cızelgesı guncelleme lınkımı silmişim yanlıslıkla. Artık guncelleyemem demi, kılom degısınce bastan çizelge yapmam lazım demi:))
Hayırrr sana çiko yokkk. Annen kızar bak yeme çikooo:)))
Ya hanı şu minik toplar var ya fındık üstü çiko kaplı. Ben ona ölüyorum yaaaa. Pıt pıt atıyodum agzıma
hahahah dondurmayla olan münasebetini de biliyorum canmHastasiyim her aksam balik yiyebilirim o derece, ustune dondurma benim mukemmel menum:))))
Bende bari yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım
Sabah
1 bardak taze sıkılmış greyfurt suyu
Kahvaltı
1/2 Domates
1/2 Salatalık
5 zeytin
1 1/2 haşlanmış yumurta ( kızdan kalan yarım yumurtayıda ziyan olmasın diye hüplettim)
Tabiki ekmeksiz kahvaltı ettim
Ara
1/2 Elma
1 Kupa Yeşil Çay
Öğlen
1 Koca Kase Patates Salatası ( az yağlı, bol yeşillikli, az patatesli )
1 Fincan Nescafe
Ara
1 Kase Yoğurt
Akşam ( 6 buçuk en geç 7 gibi yeriz herhalde )
1 Kepçe Domates Çorbası
4 - 5 YK Kuru Fasulye,
2 - 3 Yk Pilav ( yemeyedebilirim garantisi yok)
1 Kase Yoğurt
Yemekten sonra büyük ihtimalle 1 veya 2 fincan şekersiz çay içerim yada 1 Kupa Yeşil Çay
Yatmadanda 1 bardak tarçınlı Süt içerim herhalde
Hayırrr sana çiko yokkk. Annen kızar bak yeme çikooo:)))
Ya hanı şu minik toplar var ya fındık üstü çiko kaplı. Ben ona ölüyorum yaaaa. Pıt pıt atıyodum agzıma
o çiko değil beyoğlu çiko ondan kalori malori yokmuş
yaa çikolata sevmemde özlemcim, beyoğlu çikolatasından doymam heralde yedikçe
mest oldum resmen, erkek arkadaşıma gelirken getir dedim sonra vazgeçtim getirme dedim
ne dediğimi bilemedim kısacası
bahaaarrrr aldırmaa arkadaşım yapmaa sakın alışırsın bırakamazsınKızlar nerde satılıyor o çikolata bende istiyorummmmmmm Onura söliyim gelirken getirsin
hahahah dondurmayla olan münasebetini de biliyorum canm
iddiadaşım neden sabah kahvaltısında ekmek yemıyorsun sen
kepek ekmegi 1-2 küçük dilim yiyebilirsin..çünkü bu bagırsaklarını calıstırır bol su ile birlikte.
sabah ögünleri biraz fazla olsa vucud daha cok yakıp metobolzmayı hızlandırıyormuş
bir de ben fasülye piştimi 9 yemek kaşıgı yerim.
3yemek kasıgı fasülye 1 köfte yerine geçiyorya.3 köfte yemiş gibi oluyorum
bunlar diyetsyenmden duyduklarım ve nacizane tavsiyelerim canm benm
HAFTANIN BİRİNCİSİ..........ASUMANZEYNEP.......... 510 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ............TOZTOPRAK............... 330 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.........AKABE...................... 300 DAK
..........
:26: Anammmm acaba o yüzdenmi gitmiyor kilocuklar :26:
Dur bakayım yarından itibaren bende iki küçük dilim tam tahıllı ekmek ekleyeyim kahvaltıma
Pilav yaparsam diye okadar az yerim demiştim Kuru Fasulyeyi ama eğer pilav yemezsem bende o zaman 9 kaşık yerim
Sağ ol iddadaşıminşallah daha faydalı olurda şu 3lü rakamları terk edebilirim bu ara fena taktımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?