Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende beyoğlu çiko istiyoruuummm

Kızlar ben bu kılo cızelgesı guncelleme lınkımı silmişim yanlıslıkla. Artık guncelleyemem demi, kılom degısınce bastan çizelge yapmam lazım demi:))

Bir de bişey sorucam. Bilgisayar mühendisi olmus bılmıyo demeyın amaaa

Şimdi birden fazla kısıden aynı andan alıntı yapıp cevap verıyosunuz ya. Onu nasıl yapıyosunuz. Mesela ben bırınnın mesajına alıntı yapıcam, alıntı yap'a tıkladım ama sonra aynı yere baska bırınden nasıl alıntı yapcam. Çoklu alıntı nasıl oluyo

canmcımmm hani alıntı yap ın yanında alıntı işareti ve artı işareti varya..oradan seciyorsun kmlere ne yazmak istiyorsan.sonra konuya cevap vere basınca o işaretli alıntılar hepsi birden önüne geliyor.
aralara yazıosun herkese..
umarım anlatabilmişimdir..

bende kilo çizelgesini güncellemeyi bilmiyorum..
her sefernde yeniden yapıorum bak

ayyy bugün topicte balık pişirme günü sanırım...

benmde canm cok cekti..
haftada 3-4gün yesem doymam..okadar seviyorum.
bende de tavuk-mantar var bu gün ama bilemiyorum..

barbunlar,sardalyalar,palamutlar havada ucustu vallahi..
seytan dior in hemen al gel

aynen dediğin gibi yapıyorum canım hatta pirinç bulgur eklemeden yaparım eşime makarna yaparım ben yememmmm....inanki senin paylaşımlarından çok kopya çekiyorum saol canımm
bende beyoğlu çiko istiyoruuummm
gönderrim canı ben sana bizde kilo kilo varrr

yok canım aynı konuyu bende ayrlar sonra sorark öğrendim

alıntı ile cevapla yazan kısmın yanındakı kutucuga tıkla okurken sonra topluca cevap yaz canım

Hastasiyim her aksam balik yiyebilirim o derece, ustune dondurma benim mukemmel menum:))))

Teşekkürler cevap ıcınnn

Acıklayıcı oldu sacım cok saol

Bende bari yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım

Sabah
1 bardak taze sıkılmış greyfurt suyu

Kahvaltı
1/2 Domates
1/2 Salatalık
5 zeytin
1 1/2 haşlanmış yumurta ( kızdan kalan yarım yumurtayıda ziyan olmasın diye hüplettim )
Tabiki ekmeksiz kahvaltı ettim

Ara
1/2 Elma
1 Kupa Yeşil Çay

Öğlen
1 Koca Kase Patates Salatası ( az yağlı, bol yeşillikli, az patatesli )
1 Fincan Nescafe

Ara
1 Kase Yoğurt

Akşam ( 6 buçuk en geç 7 gibi yeriz herhalde )
1 Kepçe Domates Çorbası
4 - 5 YK Kuru Fasulye,
2 - 3 Yk Pilav ( yemeyedebilirim garantisi yok )
1 Kase Yoğurt

Yemekten sonra büyük ihtimalle 1 veya 2 fincan şekersiz çay içerim yada 1 Kupa Yeşil Çay
Yatmadanda 1 bardak tarçınlı Süt içerim herhalde

ahh ahhh istemem mi nevincim yaaa
ama yasak bana özlem (özka) öyle dedi annem kızıyormuş
annem benden önce götürür gerçi o çikolatayı görse, gerçekten kızar, sen yeme ben yerim diyeee

canım şifreeni girdiğinde güncelleme sayfan çıkıyor diye biliyorum ama emin değilim bir dene istersen
Hayırrr sana çiko yokkk. Annen kızar bak yeme çikooo:)))

Ya hanı şu minik toplar var ya fındık üstü çiko kaplı. Ben ona ölüyorum yaaaa. Pıt pıt atıyodum agzıma
o çiko değil beyoğlu çiko ondan kalori malori yokmuş

yaa çikolata sevmemde özlemcim, beyoğlu çikolatasından doymam heralde yedikçe
mest oldum resmen, erkek arkadaşıma gelirken getir dedim sonra vazgeçtim getirme dedim
ne dediğimi bilemedim kısacası

Alıntı yapamadın kusura bakmayın yoğunum çok.Kilo veren ve dereceye girenleri tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

YENA ve BEYZUŞ ellerinize sağlık Allah sizi başımızdan eksik etmesin...

Hastasiyim her aksam balik yiyebilirim o derece, ustune dondurma benim mukemmel menum:))))
hahahah dondurmayla olan münasebetini de biliyorum canm

iddiadaşım neden sabah kahvaltısında ekmek yemıyorsun sen
kepek ekmegi 1-2 küçük dilim yiyebilirsin..çünkü bu bagırsaklarını calıstırır bol su ile birlikte.
sabah ögünleri biraz fazla olsa vucud daha cok yakıp metobolzmayı hızlandırıyormuş
bir de ben fasülye piştimi 9 yemek kaşıgı yerim.
3yemek kasıgı fasülye 1 köfte yerine geçiyorya.3 köfte yemiş gibi oluyorum

bunlar diyetsyenmden duyduklarım ve nacizane tavsiyelerim canm benm

Bende menümü paylaşayım

Sabah:
1 domates
1 salatalık
7 adet siyah zeytin
2 kib.kt. kadar beyaz peynir
2 dilim kepek ekmeği

İşler çok yoğundu ara öğüne vakit bulamadım

Öğlen:
1 pk etiform
Salata (Marul,salatalık,biberli yeşil zeytin,küp küp kaşar,tane mısır)

Ara öğün
1 elma

Akşama Allah Kerim hele bi eve gideyimde bakcaz artık

Son düzenleme:
Hayırrr sana çiko yokkk. Annen kızar bak yeme çikooo:)))

Ya hanı şu minik toplar var ya fındık üstü çiko kaplı. Ben ona ölüyorum yaaaa. Pıt pıt atıyodum agzıma

Kızlar nerde satılıyor o çikolata bende istiyorummmmmmm Onura söliyim gelirken getirsin

Kızlar nerde satılıyor o çikolata bende istiyorummmmmmm Onura söliyim gelirken getirsin
bahaaarrrr aldırmaa arkadaşım yapmaa sakın alışırsın bırakamazsın
önden uyarımı yapayım sonra da yerini söylerim

:26: Anammmm acaba o yüzdenmi gitmiyor kilocuklar :26:
Dur bakayım yarından itibaren bende iki küçük dilim tam tahıllı ekmek ekleyeyim kahvaltıma
Pilav yaparsam diye okadar az yerim demiştim Kuru Fasulyeyi ama eğer pilav yemezsem bende o zaman 9 kaşık yerim
Sağ ol iddadaşım inşallah daha faydalı olurda şu 3lü rakamları terk edebilirim bu ara fena taktımda

sporculaarı tebrik ediyorummm süpersinizz

kilo verenleride tabi bu hafta süüper 3 lü listenin ilk 3 ünde eee azmib elinden kurtulmuyo bişey

yena ellerine sağlık bende nisanda milat yapayım da artık 7 li rakamlara döneyim 10 yıl önce görmüştüm en sonnn

ahhhh insallah canm..beraberce kurtulalım su 3 hanelilerden...

bizde normal insan olma yoluna girelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…