- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızzz sen napıyosun burda ders çalışmaya bakimm:)) Nasıl gıdıyo kpss
Moralım çok bozuldu. Karsı komsumuzun kocası vefat etmıs 40 gün olmus daha yenı haberımız oldu. Babamla aynı yaştaymıs adam. Sadece 50 yasında yani. Hiçbir hastalıgı yokmus bi gidiyolar doktora pankreas kanseri. Öncesinde hiçbir belirti yok. Adam 2.5 ay hastanede yatmıs sonda vefat etmiş. Karı koca birbirlerine o kadar baglılardıkı çok üzüldüm. Adam evınden cıkmayan tam bir baba tipi yani. İçkisi felan da yokmus. Daha dun gibi adamı kapı önünde görmem(
sağol canım benim allah senden razı olsun, inşallah hepimiz vereceğiz ve kurtulacağız bu fazlalıklardanhayır olsun arkadaşım allah kuluna taşıyamayacağı yük vermezmiş sabır ett dua et
ayyy maşşallahh içimizden biri kkilo verdikce sanki ben vermişim gibi seviniyorum hepimiz bir vücut gibiyiz sanki
süper vermişsin canım sende ,sana da maşallahgeçen hafta 82
bu hafta 80.3
giden 1700 gr
sporum 510 dk
Allahım çok şükür inşallah 81li kabuslarıma geri dönmem
aminnnnn inşallah canım sen inatla devam et olacak bak emin ol...Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr :122: :122:
Bu sabah ilk kez gördüğüm kiloya sevindim pek parlak bir sonuç olmasa bile
Hafta içi 113ü bile görmüştüm ve resmen beynimden vurulmuşa döndüm o an ama şükür değilmişim o kiloda
En son kaç kilo diye geçmiştim bilmiyorum sonuçta iki hafta falan oluyor ama bu hafta kilom:110.5
Allahım inşallah haftaya artık daha aşağısını nasip eder.... Aminnnn
Şimdide gidip kahvaltı hazırlayayım bari kızçeler bekliyor
Canım inan kendim o kiloya düşmüş kadar çok sevindim
Rabbim inşallah banada o günleri gösterirAminnnnnnnnnnnnnnnnn
Tabi diğer bütün arkadaşlarımızada.
İnşallah bir daha 7li rakamları ucundan dahi olsa görmezsin ... Aminnnnnn
delirmek ne kelime artık çıldırmak istiyorum :) hediyeme kavuşacağım ama ne alacağımı bilmiyorum :) eşim söz vermişti ama ben ne istesem acep :)Ayşeciğim,olay herneyse seni çok üzdüğü belli. inşallah yakın zamanda herşey yoluna girer..
Allah yardımcın olsun..
Delimisin sen yaaaa bu rakam ne..:)))
Hoşgeldin
Sürekli düzenli paylaşım ve bildirim yaparsan önümüzdeki cuma listedesin canım..
Sevinmekte çok haklısın canım ben olsam bende sevinçten zıplardım valla.:)
Mutlucuğum daha ne olsun ya...Misler gibi 4 kg.
Ya tersi olsaydı düşün..
Bizde o kapasite var biliyorsun kısa sürede 5-10 kilo almak gibi..
Ya ne geldi aklıma sabah sabah hatırlarsanız biri gelip bize demiştiki bu kiloya gelinceye kadar hiç farketmedinizmi..
Sevimciğim bende nisan ayı itibariyle insan gibi yemeye başlayacağım.:))
canım benim düzene giriyor demekki, bak kilo vermek naıslda fayda etti sana kuzum benim,rabbim gönlüne göre verecek inşallah3 Martta adet olmuştum.Bugün yeni adetim başladı.28. gün.Normal mi sizce? Hep düzensizdi 35-40 günde birdi.İlk defa 28 gün sonra adet oldum.Ne diyosunuz kızlar yardımcı olun korkmaya başladım alışık değilim
süper bir denklem canım benim... sen ballı çörekotlu bir karışım vardı onu denedin mi?Diyet + Spor + Glukofen = Kilo verme = Pco'ya SON = Adet düzeni = Bebiş inşallah...
Nasıl denklemim
canım ya ellerine sağlık allah razı olsun senden...HAFTANIN 1.si _________ - 1.7 kg. ____ Asumanzeynep:119:
HAFTANIN 2.si _________ - 1.5 kg. ________ TozToprak:118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1.2 kg. _________ İlbatum:122:
Eksi olmayanı topiğe almayalım..
Allah mekanını cennet etsin ailesine de sabır versin canım
Çok zor bir durum heleki böyle beklenmedik bir anda oluncaRabbim geride kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler versin ... ami,nnnnnnn
Daha sonraki dönemmiş o :) Biz de öyle sayılırız, aynı sınıfta değildik o bir sınıf üstteydi ama aynı okuldaydık, öyle tanışmıştık. Tanıştığımız yaz eşim mezun olmuştu, hikayemiz üniversitede başladı ama lise arkadaşları sayılırız sonuçta :) Hey gidi günler :)2000 mezunu.biz sınıf arkadaşışıy liseden eşimle
HAFTANIN 1.si _________ - 1.7 kg. ____ Asumanzeynep:119:
hamsi ve palamuta bende bayılırımmmmmmmmYarın benım kpss kursum var. Kocam bana surprız yemek yapacakmıs. Tahmınımce balık yapıcak.Çook severım balıgı ama özellıkle palamut favorımdir:)
aynen devam canım kırdın şeytanın bacağını bence :)ellerine sağlık beyzuş ablacım
yürüdüm yürüdüm yürüdüm
o biraz zor canım hadi bakalım ben yürüdüm geldim yine 1 satten fazla hem de
ellerine sağlık yenacım
Allahım bugünleri de gördüm şükürler olsun inşallah beraberce daim olsun
sağol canım valla ben de çok sevindim hatta sevinçten ağlayacağım nerdeyse inşallah eksilerle devam edebilirim
ama bugün napcam bilemem sabah salata ve peynirle kahvaltı ettim arada pazardan aldığım günkurusu ve kayısı çekirdeklerinden yedim
arkadaşla kahve ve piko yürüyüşten önceydi bu
akşama ne yaparım belli değil şöyleki bir arkadaşın eşi oğlunu da alıp iş gezisine gidecek ben ve 2 kızım başka bir arkadaş ve 2 kızı ve gideceğimiz arkadaş ve 1 kızı pijama partisi düzenleyeceğiz akşama fellah köftesi yapmayı planlıyoruz bakalım
Hayırrr sana çiko yokkk. Annen kızar bak yeme çikooo:)))
Ya hanı şu minik toplar var ya fındık üstü çiko kaplı. Ben ona ölüyorum yaaaa. Pıt pıt atıyodum agzıma
evet canım, zaten kadın dıyo hastalıgı önceden bellı olsaydı hıc olmazsa alısırdık dıyo. Hıcbıseyı yokmus adamın resmen. Mavı kucuk bı arabası vardı hergun temızlermıs onu. Sımdı araba garajda duruyo dıyo sahıpsız. Hayat cok kısa ve hepımız şans eserı yasıyoruz bunu bir kez daha anladım
hamsi ve palamuta bende bayılırımmmmmmmm
aynen devam canım kırdın şeytanın bacağını bence :)
ayyy özlem sanırım isimlerimiz ortak olduğu gibi zevklerimizde ortak ben ona da bayılrımmmmm :)
Yaa canım agzının tadını bılenler bellı oluyo:)) Burcun ne canım senin:)) Benim akrep, var mı benle aynı burçtan kızlarrr
House bir numara bence :) Eski tadı olmasa da hala favorim benim. Birkaç bölüm sonra bitiyor diye üzülüyorum, resmen izlemeye kıyamıyorum :) Ben de ağırlıklı yabancı dizileri izliyorum hatta abartıp canlı izliyorum bazılarını. Sadece House için altyazı beklemek canımı sıkıyor,diğerlerini altyazısız iziliyorum ama onda tıbbi terimler fazla, beklemeyi tercih ediyorum.Mentalist; hause; vampire gunlukleri; fringe; game ofbthornes; luther;super naturel; person interest ; aklima gelmeyen de vardir allakim ben dizi manyahiyim
Benim büyük kızım akrep
Çok fazla dobra hatta bazen karşısındakinin canını yakacağını bile bile açık sözlüdür
Rahatına düşkün, lider ruhlu, ön planda olmayı seven, işine karışılmasından nefret eden,
6.ci hissi çok kuvvetli, merhametli ama birine taktımı takan,
elinden her iş gelen ama canı isterse yapan
Hareketli ama boğazına düşkün
Hayatı dolu dolu yaşamak isteyen
Herşeye atlayıp çabukta bıkabilen
Böyle karışık bir Kızım vartabi çoğu insanda farklıdır ama hamileyken herkez aman çok şükür akrep olmayacak yoksa çok uğraşırdın diyorlardı çünkü akrep burçu en zor olanlardanmış. Tabi bizim büyük cadı 1 ay evvel gelince akrebi kuyruğundan tuttuk
Seninde varmı bunlardan bir kaç özelliğin yoksa benim cadıya mı mahsus
HAFTANIN 1.si _________ - 1.7 kg. ____ Asumanzeynep:119:
özlemcim benim hem burcum hem de yükselenim akrepYaa canım agzının tadını bılenler bellı oluyo:)) Burcun ne canım senin:)) Benim akrep, var mı benle aynı burçtan kızlarrr
Evet var canım. Hepsi var. Akreplerle yaşamak zordur ama çok duygusallardır da aynı zamanda. Mesela ben hıc polıtık olmamam. Birini sevmıyorsam sevmem sahte davranamam. Kinciyimdir. Ya hep ya hiçciyimdir. Zevkıme duskunumdur. Kızınla uğrasıcan desene
özlemcim benim hem burcum hem de yükselenim akrep
ondan mıdır bilemem ama ben kin tutmayı beceremem, dediğin gibi ya hep ya hiçiyimdir, dost canlısı ve çok sadığımdır, ama çok çabuk unuturum bana yapılan yanlışı, bazen keşke unutmasam dediğim oluyor
biz iki zıt akrebiz o zaman yaaCanım ben de sevmedıgım kısının yaptıgı yanlısı unutmam da sevdıgımı unuturum. Unuturum ama bi anında da ona hatırlatırım:)) Dost canlısı da degılım aslında herseyımı herkese açmam:)) Ya hep ya hıc olayı yemeklerde pek ıyı olmuyo kızz.
Sorma canım yaa daha şimdiden ( 11 yaşında ) babasıyla bazen bir inatlaşıyor inan evde savaş çıktı sanır dışardan duyan
Oda birine baştan ısınırsa canını verir ama sevmediğini eve bile istemez
Bir ara onun bir sınıf arkadaşının annesiyle görüşüyordum daha ilk tanıştığında bile ben bu kadını sevmedim çağırma sonra başımıza dert olur demişti tabi bende aman kızla arada tartışıyorsun diye bahane üretme demiştim ama çocuk haklı cıktı
Kadını bir kere çağırdım sonra bir baktım her gün kadın bende öğlenden akşama kadar :26: hadi bir kaç hafta yine idare ettim kadının arkadaşı yok işte yok eşinden dertli diye ama sonra baktım olmayacak kadın benide bunalıma sokacak ayağımı kestim tamamen
Sonradan kızım bana onu ilk gördüğümde kendimi kötü hissettim onunla aynı ortamda olunca dedi ve gerçektende yanılmadı
Eşim diyor zaten her iki kızlada çok uğraşacağız büyüğü çok fazla dobralığından başını derde sokar ( kesin üni de artık karakollardan toplarız diyor)
Küçüğü desen aşırı derece sırnaşık oda kesin erkekleri peşine takar beni karakolluk eder diyor ( kızına asılan erkekleri dövmekten)
Yani her halikarda yandı adamİkiside senden büyük bir çoğunluk huylarını almış diyor
biz iki zıt akrebiz o zaman yaa
sorma sorma evet hiç iyi olmuyor bu yemeklerde, ya sonuna kadar yiyorum ya tam anlamıyla diyete uyuyorum
tv de dinlemiştim en iyi rejim yapan burçlar arasındaymış, çünkü sonuna kadar götürürmüş işi
bak buda uymuyor bana daha sonunu göremedim
Neyse kızlar sizlere doyum olmaz ama benim grip iyice azdı
Yatmadan sıcak bir duş alayım sonrada eşime kendimi wicksleteyimsıcak sıcak sabaha kadar rahat uyursam belki biraz daha rahat olurum yarın
Görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
Hepinize hayırlı geceler
Öpüyorum kocaman
ayy özlemm gülmekten yıkıldım gece gece allahta seni güldürsün emiKız biz akrep değiliz desene:)) sonuna kadar götürseydik şimdiye zayıf olurduk o zaman. Canım bana saçma gelıyo ama göz yapıları çok güzel yazar, ya gerçekten de doğru. Kaç akrep tanıdıysam gözleri güzel, güzel dediğim ya şekli güzel ya bakışları etkileyici ve keskin:))))Ben burcumu sevıyorum kıss
Benım kan grubumda O(-). annemle babamın pozitif. Annem dıyokı zaten sen çok asiydin küçükken ondan negatif oldun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?