ayşecim geçmiş olsun canım
iyi gecelerr
ayy özlemm gülmekten yıkıldım gece gece allahta seni güldürsün emi
annemde der bana asisin diyede ne asiliğim var anlamadım vallaa, gerçi benim kan grubu 0(+) ben negatif yüklenmemişim anacım
evet gerçekten değiliz akrep, yoksa incecik olurduk
evet benimde tanıdığım tüm akrepler gözleri güzel ayıptır söylemesi benimde güzeldir, hem bakışlarım hemde göz yapım
en azından vücudumda bir yüzüm güzel başkada bişey güzel değil zaten
oda olmasa yanıştım anacımm
vücut şeklinden ve yapısından kaynaklı bence oSen guzelsın de bakalım biz beğenecekmiyiz seniResım ekle diye masus yapıyorum kızz. Ya bugün şu yeni bir hayat'a baktım da. Ben de 110 kılo oldum, benle aynı kıloda hatunlar var ama anacım bi tuhaflar yaa. Kımsenın vucuduyla dalga gecmek haddıme degıl ama onlar nasıl öle kilo almıs. Hep oturmuslar mı ne yapmıslar. Afedersınız ya bacakları ınce popoları çok büyük ya da bacak kalın üst ince felan. Tamam orantısız olur da sanki hiç hareket etmeden kilo almışlar gibi. Eşim dıyokı sen böle degıldın asla, orantılı şişmandın. Aslında keske orantılı olmayaymışım, ona güvenıp yıyıp ıcmezdım işte:26:
benimde annem aslan burcudur mutluuu ve gerçekten saçları çok güzel ipek gibi anacığımınBen de aslanim, aslanlarinda saci guzel olur derler benimki guzeldir diger uzuvlara kiyasla
Yaa canım agzının tadını bılenler bellı oluyo:)) Burcun ne canım senin:)) Benim akrep, var mı benle aynı burçtan kızlarrr
Sen guzelsın de bakalım biz beğenecekmiyiz seniResım ekle diye masus yapıyorum kızz. Ya bugün şu yeni bir hayat'a baktım da. Ben de 110 kılo oldum, benle aynı kıloda hatunlar var ama anacım bi tuhaflar yaa. Kımsenın vucuduyla dalga gecmek haddıme degıl ama onlar nasıl öle kilo almıs. Hep oturmuslar mı ne yapmıslar. Afedersınız ya bacakları ınce popoları çok büyük ya da bacak kalın üst ince felan. Tamam orantısız olur da sanki hiç hareket etmeden kilo almışlar gibi. Eşim dıyokı sen böle degıldın asla, orantılı şişmandın. Aslında keske orantılı olmayaymışım, ona güvenıp yıyıp ıcmezdım işte:26:
benim annemde yürüyüş yapar gelirken belediye ekmek bayiden taze taze sıcacık kepekli ekmek alır sona oturur onu kahvaltıda 1 ekmeği yer anne 1 dlm yicen diyom olsun kızım ya beyaz ekmek yeseydim kardayım yani der offf sen yiyonda zayıflıyonmu sanki der banada kapak olur babamda aman kızım yemiş içmişde ölmüş desinler 3 gün fazla yaşıcam diye çektiğin eziyete bak der güüleriz ağlanacak halimize yaniiiDakka bir gol bir kaçamaklarımı yazayım bari..
Yemek bitiminde 2 kk kadar helva,yemek esnasında 1 bardak cola zerosundan..
-----
Sanırım bir dizideydi şöyle bir konuşma geçmişti..tepsi kadar pizza söylerler yanınada kolam layt olsun lütfeeeen derler..
siz ankaradaydınız demi nereye kime gidiyosunuz yaza kadar başaramazsam haziranda ankaraya gelicem bende gitmek istiyorumm artık olmuyo kendim bu kadar yapabiliyorum sanırım destek şartaynen canım aynen benim diyetisyenimde süper bi diyetisyen birde çok tatlı dilli acayip motive eder insanı süper moral verir güc verir semiranda iyi bilir oda ona gidiyodu inşallah güzel sonuçlara ulaşıcaz canım inanıyorum ben
allah rahmet eylesinnnnKızzz sen napıyosun burda ders çalışmaya bakimm:)) Nasıl gıdıyo kpss
Moralım çok bozuldu. Karsı komsumuzun kocası vefat etmıs 40 gün olmus daha yenı haberımız oldu. Babamla aynı yaştaymıs adam. Sadece 50 yasında yani. Hiçbir hastalıgı yokmus bi gidiyolar doktora pankreas kanseri. Öncesinde hiçbir belirti yok. Adam 2.5 ay hastanede yatmıs sonda vefat etmiş. Karı koca birbirlerine o kadar baglılardıkı çok üzüldüm. Adam evınden cıkmayan tam bir baba tipi yani. İçkisi felan da yokmus. Daha dun gibi adamı kapı önünde görmem(
ayyyy benmde kocişim aslandır...
babam da aslandır...
zaten benm 2 sırdasım vardır onlarda aslandır..
sanırım aslanlara özel ilgim var
ben ise oğlak
benim annemde yürüyüş yapar gelirken belediye ekmek bayiden taze taze sıcacık kepekli ekmek alır sona oturur onu kahvaltıda 1 ekmeği yer anne 1 dlm yicen diyom olsun kızım ya beyaz ekmek yeseydim kardayım yani der offf sen yiyonda zayıflıyonmu sanki der banada kapak olur babamda aman kızım yemiş içmişde ölmüş desinler 3 gün fazla yaşıcam diye çektiğin eziyete bak der güüleriz ağlanacak halimize yaniii
siz ankaradaydınız demi nereye kime gidiyosunuz yaza kadar başaramazsam haziranda ankaraya gelicem bende gitmek istiyorumm artık olmuyo kendim bu kadar yapabiliyorum sanırım destek şart
allah rahmet eylesinnnn
şahsen ben aslanım aslanlar neşeli insanlardır ayıptır sölemesi
yalnız benim koca oğğlak o bana ayak uyduramaz malesef o sakin kendi içinde halleder herşeyi bense gezelim tozalım gülelim evde durmak istemem oda film izlese sakin sakin otursa evi devamlı hayatı gibi düzenli olsa off bana göre deil yani burç uyumlarındada anlaşamazsınız diyo sanırım zıt kutuplar birbirini çeker tezi bizim için geçerliii
hayır canım ben samsundayım sen hangi ildesin acaba
bu arada dün komşular çaya geldilller kadının biri dediki inan sana diyemiyodum 10 kilo bile bu kadar fark edermi insanda çok kötü duruyodun eşinin yanında eşim kücük suratlıdır bense kiloda olunca yuvarlak yüzüm ve alltta gıdıklarımla 2 yüz gibi duruyomuşum abartma be 10 kilo verdik diye dedim aç resimlerin varsa bakalım dediler aa hakkaten baktımki insanın yüzü bile zayıflıyomuş ayy ne mutlu oldum daha bi gaza geldim nisanda fuul yapıcam kaçamaksız inşallah vericem birazdaha güzel övgüler almak mutllu ediyo insanı ama geri alırım diye o kadar korkuyorumkii allahım irademe sahip çıkmama yardım eder inşallah
bu arada 42 beden lcw düşük bel pantolonum geldi sığdım içine mutluyum yaniii ama süper verilmesi gereken 5 kilom daha var
Eki Görüntüle 379705 aldığım pantolon ilk defa siyah dışına çıktım
iki ayda bir on kilo daha verebilirsin canım niye veremeyesin ki şuan bende öyle bi hırs var ki dünyanın en güzel yiyeceklerini önüme sürseler yemem herhalde bende yüz kilo ile doğum yaptım doğumdan sonra 5 kilo gitse 95 kilo idim bundan 16 ay önce bir on kilo verdim ara verdim bi on kilo daha verdim yine ara verdim 1.5 senin üstüne inşallah ideal kiloma kavuşup toplamda 30 kilo vermiş olucam
çok güzelmiş canım güle güle kulaln bende bu yaza 6 sene önce giydiğim ve ondan sonra daha giyemediğim beyaz pantolunu giymenin hayalini kuruyorum birde levis kot mavi renkli üstüne beyaz badi ve kemer bunların hayali var şimdi bende
kızlar yalan dünyanın yeni bölümü yok mu bugün yaaa
haftalık hayat neşem oldu o dizi benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?