Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen guzelsın de bakalım biz beğenecekmiyiz seniResım ekle diye masus yapıyorum kızz. Ya bugün şu yeni bir hayat'a baktım da. Ben de 110 kılo oldum, benle aynı kıloda hatunlar var ama anacım bi tuhaflar yaa. Kımsenın vucuduyla dalga gecmek haddıme degıl ama onlar nasıl öle kilo almıs. Hep oturmuslar mı ne yapmıslar. Afedersınız ya bacakları ınce popoları çok büyük ya da bacak kalın üst ince felan. Tamam orantısız olur da sanki hiç hareket etmeden kilo almışlar gibi. Eşim dıyokı sen böle degıldın asla, orantılı şişmandın. Aslında keske orantılı olmayaymışım, ona güvenıp yıyıp ıcmezdım işte:26:

vücut şeklinden ve yapısından kaynaklı bence o
mesela benim baba tarafımın vücut yapısı muhteşemdir, vücut yapım onlara kilolu olmam annemlere çekmiş,i keşke ikiside babamlara çekseymiş
ben 105 te diyetisyene gittim kadın inanmadı 95 duruyorsun dedi dışarıdan
dedim 10 killomu göstermemek için yaşıyorum

resmide en kısa sürede yüklemeye çalışıcam ne yazıkki benim boydan resmim doğru düzgün yoktur, adam akıllı güzel bir resim çektirip koymak istiyorum (gerçi resim çektirmekten de nefret ederim sanırım bu da kilolu olmamdan kaynaklı )

Ben de aslanim, aslanlarinda saci guzel olur derler benimki guzeldir diger uzuvlara kiyasla
benimde annem aslan burcudur mutluuu ve gerçekten saçları çok güzel ipek gibi anacığımın
en anaç burçlardan birisiymiş zaten ve çocuklarına çok bağlı olurlarmış
birde hep iktidarı sever diye bilinir ama o tamamen aslanın tavrından kaynaklıdır derler, öyle görünürmüş ama çok eşitlikçiymiş
severim aslanlarııı

ayyyy benmde kocişim aslandır...
babam da aslandır...

zaten benm 2 sırdasım vardır onlarda aslandır..
sanırım aslanlara özel ilgim var
ben ise oğlak

Yaa canım agzının tadını bılenler bellı oluyo:)) Burcun ne canım senin:)) Benim akrep, var mı benle aynı burçtan kızlarrr

değil mi yoksa burada nasıl buluşurduk :) benim burcum kova canım...

ahh ahhhh bende hep o orantı yüzünden yedim içtim dediğin gibi

benim annemde yürüyüş yapar gelirken belediye ekmek bayiden taze taze sıcacık kepekli ekmek alır sona oturur onu kahvaltıda 1 ekmeği yer anne 1 dlm yicen diyom olsun kızım ya beyaz ekmek yeseydim kardayım yani der offf sen yiyonda zayıflıyonmu sanki der banada kapak olur babamda aman kızım yemiş içmişde ölmüş desinler 3 gün fazla yaşıcam diye çektiğin eziyete bak der güüleriz ağlanacak halimize yaniii
siz ankaradaydınız demi nereye kime gidiyosunuz yaza kadar başaramazsam haziranda ankaraya gelicem bende gitmek istiyorumm artık olmuyo kendim bu kadar yapabiliyorum sanırım destek şart
allah rahmet eylesinnnn
ayyyy benmde kocişim aslandır...
babam da aslandır...

zaten benm 2 sırdasım vardır onlarda aslandır..
sanırım aslanlara özel ilgim var
ben ise oğlak

şahsen ben aslanım aslanlar neşeli insanlardır ayıptır sölemesi
yalnız benim koca oğğlak o bana ayak uyduramaz malesef o sakin kendi içinde halleder herşeyi bense gezelim tozalım gülelim evde durmak istemem oda film izlese sakin sakin otursa evi devamlı hayatı gibi düzenli olsa off bana göre deil yani burç uyumlarındada anlaşamazsınız diyo sanırım zıt kutuplar birbirini çeker tezi bizim için geçerliii

hayır canım ben samsundayım sen hangi ildesin acaba

bu arada dün komşular çaya geldilller kadının biri dediki inan sana diyemiyodum 10 kilo bile bu kadar fark edermi insanda çok kötü duruyodun eşinin yanında eşim kücük suratlıdır bense kiloda olunca yuvarlak yüzüm ve alltta gıdıklarımla 2 yüz gibi duruyomuşum abartma be 10 kilo verdik diye dedim aç resimlerin varsa bakalım dediler aa hakkaten baktımki insanın yüzü bile zayıflıyomuş ayy ne mutlu oldum daha bi gaza geldim nisanda fuul yapıcam kaçamaksız inşallah vericem birazdaha güzel övgüler almak mutllu ediyo insanı ama geri alırım diye o kadar korkuyorumkii allahım irademe sahip çıkmama yardım eder inşallah

bu arada 42 beden lcw düşük bel pantolonum geldi sığdım içine mutluyum yaniii ama süper verilmesi gereken 5 kilom daha var

iki ayda bir on kilo daha verebilirsin canım niye veremeyesin ki şuan bende öyle bi hırs var ki dünyanın en güzel yiyeceklerini önüme sürseler yemem herhalde bende yüz kilo ile doğum yaptım doğumdan sonra 5 kilo gitse 95 kilo idim bundan 16 ay önce bir on kilo verdim ara verdim bi on kilo daha verdim yine ara verdim 1.5 senin üstüne inşallah ideal kiloma kavuşup toplamda 30 kilo vermiş olucam

ayy inşallah bende hiç zayıf olmadım zayıflığın nası bişey olldunu unuttum hiç kendime uygun kıyafet bulamadım şimdilerde bedenleride genişlettiler kilolulura spor modeller çıkarıyolar artık tabi bu bizim gibi kilolulara + mı - mi bilinmez nasıl olsa kıyafet buluyorum diye yiyioruz malesef

evlendiğimde 73 kiloydum sonra hep aldım kocam 53 kilo çeyiz sermeye gittimizde ablası zannetmiş beni komşular söylediklerinde çok ağlamıştım nişan alış verişine gittik eşimle göbemi bebek zannedip hamile reyonu alt katta demişti eşim hiç bişey demedi saolsun yüzüme vurmadı taki kilo vermeye başlayınca adamıda mutlu görür oldum
ilk kızım 75 le hamile kaldım 95 le doğurdum sonra hep öle kaldım
2. düşüük 95 le hamile kaldım ne saçmalıkmış sonra burayla tanıştım 82 oldum
sonra tekrar hamiş olldum 95 oldum kızım 20 aylık bense zayıflamak üzere gene burdayım sizin sayenizde tek başına olsam veremem beni frenlememde en büüyük destek bu topik hesap vercem korkusuyla frenlemeye çalışıyorum ilk defa dahada fazla vermek en azından evlendiğim kiloya inmek istiyorum başara bilceme inanamıyorum bazen ama inşallah olur

neyse çenem düştü haftasonu kociş göreve gitti saldım iyice evimi toplayım kalkayımda herkeze mutlu hafta sonları

ayy benimde eylülde kaynımın düğünü var benim evlilik yıkdönümümle aynı tarih tesadüf bense kaynımın kınasında kendi kınamda giydiğim kına elbisemi bindallımı giymeyii planlıyorum inşallah tabi

Günleriniz aydın yemekleriniz az kalorili olsun inşallah
Dün müthiş bi yağmur yağdı ya.Yürüyüşe gidemedik maalsef.Çok fire verdim bu hafta.Pazartesinden itibaren bir saatlik yürüyüşe 15 dk ekleyerek telafi mi etsem acaba karar veremedim...

kızlar yalan dünyanın yeni bölümü yok mu bugün yaaa
haftalık hayat neşem oldu o dizi benimm

Elifcim bende sinir oldum dün ama sabah tv8 de erken baskı diye bi program var orda izledim.Yeni bölüm yayınlanmamasının sebebi rtükten reklam cezası gelmiş diziye yüklüce.Ürün yerleştirme yapıyorlar ya biraz fazla abartmışlar (gerçekten de öyle) o yüzden ceza gelmiş.Bi de Beyazıt reklam çekimleri için Maldivlere gitcekmiş ellerinde stok bölüm olsun diye yayınlamamışlar.bilemiyorum artık amaçları neydi.Ama sinir etti bi çok izleyicisini.Çünkü bütün hafta yeni bölüm fragmanı dönüp de yayınlanmayınca dumur oldu bizlere izleyecek bişey bulamadık 10 muydu 10,30 muydu hatırlamıyorum yattık bizde uyuduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…