Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eki Görüntüle 379705 aldığım pantolon ilk defa siyah dışına çıktım

Slm kizlarr
cnm çok güzelmiş gule gule kullan
dün nisanın gazını almışsın bu gazla iyi zayiflarsin

ben de aslan burcuyum çok neseliyimdir deli dolu biriyimdir çocukla çocuk olurdum artık yaş 40 sanki biraz. Oturaklı oldum.
Bu gün kızım 21 yaşına giriyor kuzeni geldi makyajıni yapıyor susluyor neymis bir dudağı siyah biri kırmızı olcakmis. Misafirleri korkutmayami ugrasiyon diyom gülüyor

ooyy canım benim allah hayırlllı ömürler versin yavrularına sana vefakar anne doğum gününüz kutlu olsun

Son düzenleme:
Günaydın kızlar Toksincim burdaymış nasılsın canım? Manken oldun artık yeter
Faktorcum ben de boy olsa manken olurdum
verebildigim kadar veremde. Dikkat etmeyince zaten alıyoruz

senin bebiste büyüyor çok güzel duygu deilmi cnm
ben cikiyom kek yapicam evi toplucam felan filan by şimdilik

Nursenacım ben kilo verdiğimdede sen burdaydın belki herkes gibi büyük kilolar vermedin ama hiç olmazsa burayı ve dikkat etmeyide bırakmadın o yüzden kutluyorum seni , eminim gerçekten istesen yapıcaksında çok istemiyorsun sanırım yada erteliyorsun :44:

Bizde bekliyoruz özetten sonra başlar die bizde şaşırdık eşimle bütün hafta Nurhayatı bekliyorum ben

Faktorcum ben de boy olsa manken olurdum
verebildigim kadar veremde. Dikkat etmeyince zaten alıyoruz

senin bebiste büyüyor çok güzel duygu deilmi cnm
ben cikiyom kek yapicam evi toplucam felan filan by şimdilik

Çok güzel duygu gerçekten tatlım Allah isteyen herkese nasip etsin benide tamamına erdirsin inşallah , senin bebişte büyümüştür artık

Allah kızına hayırlı , sağlıklı daha nice yaşlar nasip etsin canım

elifcimm napıorsun bakalım burda tek basına..
canın sıkılmadı mı

merryycciimm sen yazdığın sırlarda kapatmıştım sabah gördüm canım
ben gece ders çalışabiliyorum ancak o yüzden arada bakıyordum, kızlarla çene çaldık biraz, onlar yattı sanırım bende bekçilik yaptım resmen 3 ay kaldı ders çalışmam için ben geç başlayanlardanım ders çalışmaya o yüzden tam gaz gidiyorum bakalım nolcekk :44::44::44:

sorma ebrucum yaa bende dedim bi bit yeniği var die, ben de reklamlardan çok rahatsızdım aslında iyi olmuş, dizimi izliyoruz o bölümlerde reklam mı anlamadık zaten, o kadarda reklam almasınlar canım o zaman haftaya cumay kaldı bizim hevesler bende oturdum tekrarını izledim sonra beyaz show derken ders çalışıp bir yandan da baktım, neyse dedim bu cuma böyle olsun haftaya kabul etmem

kızzzlllarrrr güüünnnayyydddııınn
herkeseee çoook güzel bir haftasonu diliyorum ve en önemlisi kaçamaksız
gece geç yatıyorum ama sabah erken kalkıyorum azcık sarsılsamda yarım saate toparlanıyorum
bol su içince ancak kendime geliyorum bunu alışkanlık haline getirmem süper oldu
gecede ders çalışırken çok fazla su içiyorum sabaha kadar yatamıyorum sonrada
hadi bakalım yeni bir hafta başlayacak haftasonundan az kaçamaklarla ya da hiç kaçamaksız bu haftaya başlayacağız, herkeşlllerr eksilerde olcakkk

Eki Görüntüle 379705 aldığım pantolon ilk defa siyah dışına çıktım

Çok güzel güle güle kullan canım.

Bende bayılıyorum ya bu sene rengarenk pantolonlar moda LCW da gördüm ama en büyükleri bazıları 42 bazıları 44 benim onlara girmem için 20-25 kilo vermem lazım o zamana kadarda modası geçer kütük bacaklıyım işte

Günaydın Kızlar

Bölük pörçük uyudum uyandım ki rüzgar evi uçurçak nerdeyse kapalı rüzgarlı sıkıcı bir hava Kaçamaksız bir haftasonu olmasını diliyorum fakat bu rüzgarda yürümem zor lesliede şimdilik istemiyorum kendime gelirsem afyonum patlarsa yaparım belki.

bahaaarrr onurun gelmesine az kaldı bi leslie patlat bugün
dün tramisü yedin bak hatırlatırımm
akşama doğru bir leslie 30 dak ne dersin

Allah kızına hayırlı , sağlıklı daha nice yaşlar nasip etsin canım

Aminnn cnm her yaş gününde belki bu son yaş günümüzmu diye aklımdan geçiyor
geçende tvde hasta olan deilde bekleyen vefat eder diye. Duydum kızda diyor ana duydunmu birde gülüyor.

Minik prensesimde büyüdü ya teyzesi 24nisanda 2yaşında olcak. Tv den duyduklarını tekrarlıyor hayatimmm diyor almanca kelimeleri tekrarlıyor. Aslında hiç tv bakma salincakta sallanırken demek kulağı tvde

o günllerde gelir canım meraklanma onur gelsin gitsin o zamman daha gaza gelirsin meraklanma biz süperiz

kızlar az önce tv de diyetisyenin dediklerini yazayım twv izlerken 1 kase badem yedik diyelim kkalorisi 1 hamburger menüsüymüş şok oldum oda neki 1 kasede çekirdek çıtlatırız üstüne

ve yememiz gereken meyveler günde yarım ananas 1 armut ve çok canımız tatlı çikolata çektiğinde 7 tane hurma günlük yanına 1 avuç lebllebi yiyebiilirmişiz

canınız baklavamı çekti 2 hurmayı çekirdeklerini çıkarıp atın ağzınıza birazda leblebi suyla yiyin alın baklava diyo:))

çikolata gösterdi haftada yarım paket kadar yenebilir dedi sütlü sütsüz fark etmez sonuçta vücuda zararllı dedi

3 sss unutmayın 1 spor 2 sıkyemek 3 suuu

yediklerimi yazayım

sabah 2 dlm kepekli ekmek 1 dlm kaşar lı tost
4 zeytin

arada 2 hurma

öğlen 1 tabak mercimek çorba 1 dlm ekmek

şimdide nescafe içiyorum

Son düzenleme:
ay bende nasıl okuduysam 3 gün 3 dondurma yiyeceksin sandım 1 tane yiyebilirsin izin veriyorum

ben dolAPta dondurma varsa o gece uyuyamam bitirmeden...

bende öyleydim deli gibi uykumda uyanıp yerdm.insülin direnci belirtileri gibi ama inşallah sende yoktur mutlucum..

canım benimde insülin direncim vardı.diyetisyene 1 kere gittim ve bana mutlaka 30 ile 60 dk arası hergün yürüyüş yada spor verdi.emizrnelere vermiyorum ama sana vereceğim dedi.3 ana 3 ara öğün vermişti diyetisyenim ve ben emzirdiğim için 2200 cal lik bir diyette 97 kilo idim.ara öğünde kısır bilenek vardı.ama asla pilav,makarna,mantar,kırmızı biber(taze),bezelye,patetes,kavun,karpuz,üzüm,muz yiyemedim 3 ay ...3 ayda 15 gibi vermiştim dirence rağmen.ama ben haftada 6 gün yaptım sporu lelsi yaptım çoğunlukla.şuan 1-2 aydır haftada 1 yapmama rağmen kiloalrı geri almıyorum.yersem 1-2 kg alıp veriyorum.sporu hayatım bouynca 6 gün yapamam ama bu bana çok aşk şevk verdi.bi de diyetisyen yönlerdiği içn içim rahattı.şimdi terkar haftada 3-4 e çıkarmaya çalışıyorum.yalnız şu var ben 3 çocukluyum o nedenle evde azda olsa apor yapıyor gibiyim sanırım:)))benim acıkmadığım tek diyet karatay oldu onda da kabızlık yaşayıp bıraktım.yoksa akşmaları leblebi ve badem veya meyve-süt yiyorum mutlaka

benm doğum sonrası olduğu için herkesten biraz daha fazla gitmişti 1 haftada 2200 gr vermiştim ama bi daha öyle veremedim sanırım şişiliklerimni indiği haftaya denk geldi o hafta ilk reglmide oldum çünkü.ama tavsiye ederim içimi hoş işede yarıyor

banucum 1 kere diyetisyene gitsen de liste alsan insülin direnci için.asla pilav,patetes yok uzun bi süre canım.ben patetesi hayatımdan çıkarmıştım kiloyu verene kadar pilavıda aynı şekilde.onlar bizim gizli düşmanımız.istesen özkanın listelerinden de yararlanabilirsin yada ayşenin.onlarda insülin direncine göre liste uyguluyorlar bildiğim.kafana göre takılma.çok az yiyorsun bazen ama kilo almış görünüyorsun motivasyonunu bozuyor.öyle bir liste edin.biz herkesi zayıflatsada umumi listelere güvenmemeliyiz.
Kızlar nerde satılıyor o çikolata bende istiyorummmmmmm Onura söliyim gelirken getirsin

bana çikooo demeyinnn

bu sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik güzel bi yere.biraz yazlık giyinmişim dardı yani giydiklerim.mankenimiz geldi dediler.hala lesli yapıyormusun dediler.baya bi ilgi odağı oldum sanırım ben şımarıp kendimi sıkamıyorum..hem orda hem gelinc eevde cıss şeyler yedim.zaten öyle başlayınca kendimi dengelyemiyorum canım o tarz şeyler istiyor.neyse metobolizma hızlandırıcmdan içim bari

Canım boyun kaç senin BMI çok ideal geldi bana :26:

Canım ben ınsanların bu ıkıyuzlugulune sınır oluyorum. Demek kılo veremeesen hala hakkında aynı dusuneceklermıs. Hersey zaten kilo bu insanlar için.Komsunu tanımıyorum ama etrafımızdakı çogu ınsan böyle. Kilo verdıgımızfe söyluyolar gercek düşüncelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…