Eki Görüntüle 379705 aldığım pantolon ilk defa siyah dışına çıktım
Slm kizlarr
cnm çok güzelmiş gule gule kullan
dün nisanın gazını almışsın bu gazla iyi zayiflarsin
ben de aslan burcuyum çok neseliyimdir deli dolu biriyimdir çocukla çocuk olurdum artık yaş 40 sanki biraz. Oturaklı oldum.
Bu gün kızım 21 yaşına giriyor kuzeni geldi makyajıni yapıyor susluyor neymis bir dudağı siyah biri kırmızı olcakmis. Misafirleri korkutmayami ugrasiyon diyom gülüyor
Faktorcum ben de boy olsa manken olurdumGünaydın kızlar Toksincim burdaymış nasılsın canım? Manken oldun artık yeter
ayy benimde eylülde kaynımın düğünü var benim evlilik yıkdönümümle aynı tarih tesadüf bense kaynımın kınasında kendi kınamda giydiğim kına elbisemi bindallımı giymeyii planlıyorum inşallah tabi
Günleriniz aydın yemekleriniz az kalorili olsun inşallah
Dün müthiş bi yağmur yağdı ya.Yürüyüşe gidemedik maalsef.Çok fire verdim bu hafta.Pazartesinden itibaren bir saatlik yürüyüşe 15 dk ekleyerek telafi mi etsem acaba karar veremedim...
Elifcim bende sinir oldum dün ama sabah tv8 de erken baskı diye bi program var orda izledim.Yeni bölüm yayınlanmamasının sebebi rtükten reklam cezası gelmiş diziye yüklüce.Ürün yerleştirme yapıyorlar ya biraz fazla abartmışlar (gerçekten de öyle) o yüzden ceza gelmiş.Bi de Beyazıt reklam çekimleri için Maldivlere gitcekmiş ellerinde stok bölüm olsun diye yayınlamamışlar.bilemiyorum artık amaçları neydi.Ama sinir etti bi çok izleyicisini.Çünkü bütün hafta yeni bölüm fragmanı dönüp de yayınlanmayınca dumur oldu bizlere izleyecek bişey bulamadık 10 muydu 10,30 muydu hatırlamıyorum yattık bizde uyuduk
Faktorcum ben de boy olsa manken olurdum
verebildigim kadar veremde. Dikkat etmeyince zaten alıyoruz
senin bebiste büyüyor çok güzel duygu deilmi cnm
ben cikiyom kek yapicam evi toplucam felan filan by şimdilik
Slm kizlarr
cnm çok güzelmiş gule gule kullan
dün nisanın gazını almışsın bu gazla iyi zayiflarsin
ben de aslan burcuyum çok neseliyimdir deli dolu biriyimdir çocukla çocuk olurdum artık yaş 40 sanki biraz. Oturaklı oldum.
Bu gün kızım 21 yaşına giriyor kuzeni geldi makyajıni yapıyor susluyor neymis bir dudağı siyah biri kırmızı olcakmis. Misafirleri korkutmayami ugrasiyon diyom gülüyor
elifcimm napıorsun bakalım burda tek basına..
canın sıkılmadı mı
sorma ebrucum yaa bende dedim bi bit yeniği var die, ben de reklamlardan çok rahatsızdım aslında iyi olmuş, dizimi izliyoruz o bölümlerde reklam mı anlamadık zaten, o kadarda reklam almasınlar canımGünleriniz aydın yemekleriniz az kalorili olsun inşallah
Dün müthiş bi yağmur yağdı ya.Yürüyüşe gidemedik maalsef.Çok fire verdim bu hafta.Pazartesinden itibaren bir saatlik yürüyüşe 15 dk ekleyerek telafi mi etsem acaba karar veremedim...
Elifcim bende sinir oldum dün ama sabah tv8 de erken baskı diye bi program var orda izledim.Yeni bölüm yayınlanmamasının sebebi rtükten reklam cezası gelmiş diziye yüklüce.Ürün yerleştirme yapıyorlar ya biraz fazla abartmışlar (gerçekten de öyle) o yüzden ceza gelmiş.Bi de Beyazıt reklam çekimleri için Maldivlere gitcekmiş ellerinde stok bölüm olsun diye yayınlamamışlar.bilemiyorum artık amaçları neydi.Ama sinir etti bi çok izleyicisini.Çünkü bütün hafta yeni bölüm fragmanı dönüp de yayınlanmayınca dumur oldu bizlere izleyecek bişey bulamadık 10 muydu 10,30 muydu hatırlamıyorum yattık bizde uyuduk
Eki Görüntüle 379705 aldığım pantolon ilk defa siyah dışına çıktım
bahaaarrr onurun gelmesine az kaldı bi leslie patlat bugünGünaydın Kızlar
Bölük pörçük uyudum uyandım ki rüzgar evi uçurçak nerdeyse kapalı rüzgarlı sıkıcı bir havaKaçamaksız bir haftasonu olmasını diliyorum fakat bu rüzgarda yürümem zor lesliede şimdilik istemiyorum kendime gelirsem afyonum patlarsa yaparım belki.
bahaaarrr onurun gelmesine az kaldı bi leslie patlat bugün
dün tramisü yedin bak hatırlatırımm
akşama doğru bir leslie 30 dak ne dersin
Allah kızına hayırlı , sağlıklı daha nice yaşlar nasip etsin canım
Çok güzel güle güle kullan canım.
Bende bayılıyorum ya bu sene rengarenk pantolonlar moda LCW da gördüm ama en büyükleri bazıları 42 bazıları 44benim onlara girmem için 20-25 kilo vermem lazım o zamana kadarda modası geçer kütük bacaklıyım işte
ay bende nasıl okuduysam 3 gün 3 dondurma yiyeceksin sandımhadi bakalım görelimmmm
estağfurullah olurmu canım ne karışması fikirlere sonuna kadar açığım öyle olmasa burda işim ne...Canım sen yanlış anladın kıs 3 gün dondurma yersem ne anladım ben bu işten...bu 3 günden birinde yiyeceğim dedim.abatmadan gündüz yer akşama dengelerim...onada mı izin yok örtmenim? Canselcim şaka bir yana matematik öğretmenlerimi hep çok sevmişimdir..matematiğide...
ben dolAPta dondurma varsa o gece uyuyamam bitirmeden...
O zaman cok sanslısın canım. Sen bızım kadar acıkmazsın ara öğünlerde. Bazen elim ayağım titriyor resmen light sütle nescafe yapıp ıcıyorum. Ara öğünler bizim sıkı olmalı. Mesela bana bi ara öğlen ve akşam ekmek vermemişti sadece 1 haftalık. Ama ara öğünde kepekli tost vermişti. Aç kalırsam ben yapamam zaten bu zayıflama işini. Özellikle öğleden sonra çok acıkıyorum. Benım yedıklerım fazla gelebılır ama kadın ne dedıyse aynen yıyorum. Hesapladım maksımum 1350 kalori edıyor
bende deniyorum canım 1 hafta düzenli içmeye çalışıcam, valla dün grip oluyordum burnum akıyordu onada iyi geldi, sana bol bol dua ettimm arkadaşım
1.5 kilo üstünde mi verdiriyormuşbardak bardak içerim wallaaaa, koyarım demliği yanıma bittikçe içerim
buarada yeşil çorbayı yaptın mı mutlu?? nasıldı tadı??
Bende bari yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım
Sabah
1 bardak taze sıkılmış greyfurt suyu
Kahvaltı
1/2 Domates
1/2 Salatalık
5 zeytin
1 1/2 haşlanmış yumurta ( kızdan kalan yarım yumurtayıda ziyan olmasın diye hüplettim)
Tabiki ekmeksiz kahvaltı ettim
Ara
1/2 Elma
1 Kupa Yeşil Çay
Öğlen
1 Koca Kase Patates Salatası ( az yağlı, bol yeşillikli, az patatesli )
1 Fincan Nescafe
Ara
1 Kase Yoğurt
Akşam ( 6 buçuk en geç 7 gibi yeriz herhalde )
1 Kepçe Domates Çorbası
4 - 5 YK Kuru Fasulye,
2 - 3 Yk Pilav ( yemeyedebilirim garantisi yok)
1 Kase Yoğurt
Yemekten sonra büyük ihtimalle 1 veya 2 fincan şekersiz çay içerim yada 1 Kupa Yeşil Çay
Yatmadanda 1 bardak tarçınlı Süt içerim herhalde
Kızlar nerde satılıyor o çikolata bende istiyorummmmmmm Onura söliyim gelirken getirsin
bu sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik güzel bi yere.biraz yazlık giyinmişim dardı yani giydiklerim.mankenimiz geldi dediler.hala lesli yapıyormusun dediler.baya bi ilgi odağı oldumsanırım ben şımarıp kendimi sıkamıyorum..hem orda hem gelinc eevde cıss şeyler yedim.zaten öyle başlayınca kendimi dengelyemiyorum canım o tarz şeyler istiyor.neyse metobolizma hızlandırıcmdan içim bari
bu arada dün komşular çaya geldilller kadının biri dediki inan sana diyemiyodum 10 kilo bile bu kadar fark edermi insanda çok kötü duruyodun eşinin yanında eşim kücük suratlıdır bense kiloda olunca yuvarlak yüzüm ve alltta gıdıklarımla 2 yüz gibi duruyomuşum abartma be 10 kilo verdik diye dedim aç resimlerin varsa bakalım dediler aa hakkaten baktımki insanın yüzü bile zayıflıyomuş ayy ne mutlu oldum daha bi gaza geldim nisanda fuul yapıcam kaçamaksız inşallah vericem birazdaha güzel övgüler almak mutllu ediyo insanı ama geri alırım diye o kadar korkuyorumkii allahım irademe sahip çıkmama yardım eder inşallah
bu arada 42 beden lcw düşük bel pantolonum geldi sığdım içine mutluyum yaniii ama süper verilmesi gereken 5 kilom daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?