Kızlar ben de dersaneden geldim. Eşim bana sürpriz yemek yapmıs. Tv de gördüğü levrekli pazı dolmadını yapmıs. Baya ugrasmıs degısık bi tadı vardı güzeldi. Yanında salatayla onu yedim. Aksam da ara öğün olarak sütlü tatlı yiycem sanırım. Bu sabah öylesine tartıldım midem şiş olmasına rağmen 79.5 cıktım. Bakalım dıyetıstenden kac cıkıcam salı günü
Bu aralar sınav stresınden dolayı psıkolojım cok ıyı degil. Eşimin sürpriziyle biraz kendime geldim. Hepinizi çook öpüyorum
Merhaba. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Beni de kabul eder misiniz?
Kendimden bahsetmem gerekirse 18 yaşındayım. 1.63 boyunda 98 kiloyum. Hep balık etliydim. Geçen sene liseden mezun oldum ve sınava tekrardan hazırlandım. Hatta sınav yarın
Kafamı rahatlatmak için son günler foruma girip duruyorum. Artık zayıflamak istiyorum. 1 haftadır da çabalıyorum. Spor yapmaya geç saatte yememeye ve tuzu,şekeri azaltmaya çalışıyorum. İnşallah bu sefer başarırım. Daha önce hiç bu kadar istekli değildim. Bu sefer kendimde gerekli gücü ve sabrı görüyorum. Burada size estek olup sizden destek almak istiyorum.
valla benim çevremde çok çünki devamlı tainciyiz en fazla 2 yıl birlikte kalıyoruz arkadaşlarımızla işine gelmedimi anında satıyollarr dost bulmak zorrCanım ben ınsanların bu ıkıyuzlugulune sınır oluyorum. Demek kılo veremeesen hala hakkında aynı dusuneceklermıs. Hersey zaten kilo bu insanlar için.Komsunu tanımıyorum ama etrafımızdakı çogu ınsan böyle. Kilo verdıgımızfe söyluyolar gercek düşüncelerini
Merhaba. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Beni de kabul eder misiniz?
Kendimden bahsetmem gerekirse 18 yaşındayım. 1.63 boyunda 98 kiloyum. Hep balık etliydim. Geçen sene liseden mezun oldum ve sınava tekrardan hazırlandım. Hatta sınav yarın
Kafamı rahatlatmak için son günler foruma girip duruyorum. Artık zayıflamak istiyorum. 1 haftadır da çabalıyorum. Spor yapmaya geç saatte yememeye ve tuzu,şekeri azaltmaya çalışıyorum. İnşallah bu sefer başarırım. Daha önce hiç bu kadar istekli değildim. Bu sefer kendimde gerekli gücü ve sabrı görüyorum. Burada size estek olup sizden destek almak istiyorum.
hg güzel kardeşim karar vermişsin yolun yarısını geçmiş istemende güzel hadi bakalım işi pratiğe dökelim biz burdayız birbirimize destek oluyoruz yaşın daha çok genç kısa zamanda halledersin işin özü sabır tatlım yarın ki sınavda da sana başarılar diliyorum umarım istediğin neresi ise gerçekleşir herşey dilediğin gibi olur aramıza seni kabul ederiz tabikide hg tekrardan hadi bol şans sanaaaaaa
sınavda başarılar hoş geldinnnnnnnnnnn
Çok teşekkürler tüm iyi dilekleriniz için :) yaşıtlarım gibi ben de zayıf olmak istiyorum artık. Bir yerden başlamak gerekiyor. Hiç bir çaba göstermeden sonuca ulaşmayı bekleyemem. Daha önce hep bir an önce gitsin şu kilolar düşüncesiyle yola çıkıyor ve öylece kalıyordum. 1 ay sonra tüm kilolarımdan kurtulmuş olamıcam diye tüm seneyi heba etmek gibi birşeydi. Ama artık bilincindeyim. Ayrıca spor yapmadan düzgün bir sistem oturtmadan yapılan her diyetin sonu hüsran. Hızla verilen tüm kilolar aynı hızla geri geliyor. Önemli olan bunları farkederek davranmak. Yiyecekler kaçmıyor. Ya da çok yersen fazladan bir getirisi olmuyor. Tadını daha uzun süre hissetmek istiyorsan daha az miktarını daha uzun sürede yermek gibi bir çözüm de var. Çevremde kimse destek olmadığı için hep hevesim kırılıyordu. Ama kimseye bağlı yapmıcam diyetimi. Olumsuz düşünceler yıkamıcak isteğimi. Aynı sorunları yaşayanlar bir birlerine daha iyi yardımcı olur diye düşünüyorum. Buraya yazmak istemememin sebebi de buydu :)
evet işin farkına varmışsın cnm ne deyim diyecek tek söz hepimiz burda aynı dertten muzdaribiz neyin ne olduğunu biliyoruz uygulamakta bize kalmış evet yolumuzdan caydırmak isteyenler oluyor onlarsız olmayacak ama bunlara kulağımızı tıkayacağız önemli olan hedefe ulaşmak ödülümüzü almak değil mi hadi sen de artık aramızdasın yola çıkıyorsun başarılarr yarın sınavı geç sonra bizimle yola devamm göster kendini sana güveniyoruz.....
Asuuu ve kızları şu an parti ortamındalar
kimbilir ne yapıyorlar neler yiyorlar.
ben geldim yedi yedim geldim valla pide ıspanaklı pasta çekirdek cheese kek ama valla abartmadım yemeden olmazdı hafta içi ankaranın yollarını aşındırırım artık bugün de yürüdüm 1saat
toksincim kızının yeni yaşı hayırlı olsun Allah sağlıklı ömürler versin inşallah
iyi akşamlar kızlarrrrr
tüm kilo verenleri tebrik ediyorum
Asuman canım kırmışsın 81 in bacaklarını devamı gelir inanıyorum ben sana
-----------------------------
bugün izinli olmama rağmen çalıştım
umrecilerimiz döndü gitti bizim tatil
asıl feci olan çarşamba sabaha karşı gidecekler ve öğleden sonrada bir grup gelecek.....
pöfffff şaftım kayacak yine..............
cnm kıyamam yaa kolay gelsin dikkat et kendinee
sağol canım yaaaaa
bu meslek beni çok yordu.......
gece yarım avuç çekirdek yedim ıhlamur içtim 3 litre de su oldu yetmez mii ayyy tuvaletimi tutamıyorum artıkkk yalama olduu
sorma ben iş yerindede çok su içiyorum
Allahtan benim depo büyük ama yinede tuvalete gitmekten helak oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?