Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bizde eşimle giderdik türkübar ve rockbara gençkene..

Çocuk olunca başka boyuta geçiyor insan özellikle kendinle ilgili herşey 3.4.sırada yer alıyor..

canım biz de bekarken gıderdık. ıstanbulda sadece bır kez gıttım. ben ankarada 1.5 yıl kaldım esım daha okulu bıtırmemıstı uzatmıstı, ben maas alınca gıderdık. ankaranın ortamı farklı ama ıste deniz yok

MMERYY bu işe varım diyor...

ve kocası onu zorla kaldırıp yürüyüşe götürüyor...
elifff merryyii kutluyorrrr
yenaa aklım kalır o kılıfta bitirmelisin lütfeeennn, resmini ve örenğini istiycem çünkü

benimde eksik işlerimi anneannemciğpim toplardı rahmetli, örer örer bırakırdım anneannecim yarım kaldı derdim, oda ver bakalım diye baişlar bitirirdi o vefat ettiğinden beri eksik iş bırakmadım başladığımı bitirdim, hatta annem bile her işi bitirdiğimde, yaşlı gözlerle bakıp bişey demez, onun yerine ben konuşurum, anneannem yok napıyım anne bende bitiriyorum işte onun eli değmiyceği için derim.. Rabbim nur içinde yatırsın mekanı cennet olsun anneannemin.. adım gibi ruhumde benzemiş ona ne mutlu bana.. seni seviyorum anneannem beni duyuyorsun biliyorum
olsun yarım marım sen başlada bitirirsin canım asucumm
çift kişilik için dış rengini 20 çile aldım (çok az kaldı ondan), iç 2. rengini 6 çile aldım, iç rengini (ilk başlanan) 4 çile aldım
tek kişilikte de aynılarını aldım artarsa değiştiriyorlar çünkü

iş çıkarma bana yenaaa
aslında ben de çeyiz değil de şimdi kullanmalık düşündüm ama henüz düşünce boyutunda

yaa el işi zaten hemen eskimiyor ömürlük oluyor..yaparız şimdi kullanırlar. evlenincede çehizine koyarız .

Kız sen dün de sucuk yememısmıydın sucukcu seniii:)) kendı yagında da olsa yaglı anacım fazla yeme derım ben
özlem anacım senden de hiç bişey kaçmıyor be canım
yok yok salı günü yemiştim, ama haftada 2 defa bu şekilde yeme hakkım var canım, diyet listemde mevcut allahtan

elif ' in battaniyesinden kızlara çehizmi örsek acaba..

iş çıkarma bana yenaaa
aslında ben de çeyiz değil de şimdi kullanmalık düşündüm ama henüz düşünce boyutunda

yaa el işi zaten hemen eskimiyor ömürlük oluyor..yaparız şimdi kullanırlar. evlenincede çehizine koyarız .
ben çeyizime yaptım annem banada yapmadan seni göndermem dedi
annemede yaparım sonra sizinkilerin çeyizine başlarım kızlar aşkolsun

avrupa yakasında tarabya da ve şişlide kaldım canım
genelde anadolu yakasıydayım ben anadoluyu daha çok seviyorum çünkü hele moda ahh moda ahh orda yaşamayı çoook istiyorumm çooook
ya moda ya kadıköy istiyorum ama üsküdarda yaşayacağım önce, sonrasına da hayırlısı diyelim

kızlar nasılsınız ?? benim canım biraz sıkkın , 3 yaşındaki yeğenimi bugün doktora götürdüler , acilen yarın sabah fıtıktan ameliyata alacakmış doktor , dualarınızı esirgemezseniz sevinirimm , herkesi öpüyorumm...

aynurcum çook geçmiş olsun canım dualarım seninle

coook gecmıs olsun canım yazık yegenıne daha cok kucukmus yaa

bu arada resımlerıne baktım soklardayım sen 87kg olamazsın nayır nolamaz:))) çok zayıfın ama senn

benım sülalem karsıda canım. kadıköyde 2 amcamın dükkanı var. ben de severım karşıya, avrupa yakası gibi bi karısıklık yok daha sakin

ayy canım çok geçmiiş olsun rabbim onu korusun inşallah dualarımız onunla:))
bu yaşta ne fıtığıymış ya

Oy oy oy geçmiş maşallah baya bir birikmiş ancak okudum

Çok şükür bugün bütün işlerimi bitirdim birde üzerine kızkardeşime kahve içmeye gittim
Birazdan da kırmızı ojelerimi sürerim yarın sabah kahvaltı faslı yok ufaklıkla ilgilen derken öğlen olur ve anında kuaförün yolunu tutarım
Bu arada KV kınaya gelemiyor ablasıyla tartışmış ( oda annesiyle aynı evde kalıyor yani abla kardeş birlikte annelerinin yanında kalıyorlardı ) artık kadını nasıl kızdırdıysa oda kızının evine gitmiş madem öyle gel anana bak diye ( kv tartışma cıkarıp kızına kaçmış ).
Dar bir patikada karşılaşan iki inatçı keçi gibi birbirlerine girmişler Ablasıda KVye sırf gıcıklık olsun diye ben hastayım gel anana bak ben kızıma çıkıyorum demiş tabi bu durumda KV kudurmuş kınaya ve nikaha gelemiyecek diye
Ama kendi kaşındı sonuçta Ananne Ablasının evinde oturuyor ve KV devamlı sen gitsene kızının evine defolsana deyip duruyormuş oda sonunda al sana defolmayı gösteririm demiş ve Kv çok istekli olduğu o kınaya gelemiyecekmiş

Eşim ben bakayım Ananeme demiş ama KV kabul etmemiş sinirinden senin karın cocuğu bırakıyor sana nasıl birde anannene bakacaksın demiş. Yani kadın yine beni sebep göstericek bir bahane buldu ama açıkcası hiçte kafama takmadım sonuçta ablasıyla iyi geçinseymiş. Sonuçta kadın bakacaktı o akşam için Annesine ama iş inada binince oda az cadı değildir

Çok şükür canım bitti ama bende bittim Adam neskafe içelim mi dedi biraz evvel ve ben hala yapacağım yerimden kalkacak hal kalmadı yarına kadar enerji toplamam lazım

Canım çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir

Hayatta inanmam iddadaşım bence sen istesen alasını yaparsın
Bizim okulda el işi dersimizde vardı hatta yemek yapmayı bile öğretmişlerdi seçmeli ders olarak
Anam daha ufacıkkende annem dikiş dikmeyi öğretmişti hatta arada bir parça kumaş verirdi elimize hadi şunu bir dikin hesabı
Çok şükür bütün nevresimlerimide ben diktim hatta bir keresinde kumaşın ziyan olabileceğinide göze alıp çan etek dikmiştim kendime uzun baya sık giyiyordum tabi şimdi olmaz o ayrı göbişten yoksa altı bol

Canım Ellerine ve emeğine sağlık gerçekten çok güzel olmuş ben bile kızlara yapsammı diyorum ama işte yaz geldi kışa doğru inşallah nasılsa örneğini senden yine alırız
Boncuk işide çok güzel olmuş aslında onuda yazın deneyebilirim
Bende önümüzdeki ay kendime malzeme alıp kızlara hatıra seççademi işlesem diye düşünüyorum

canım çok sevindim inşallah troidinde düzelir de rabbim sanada Sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder
Seneye bu zamanlarda artık bıcırık ne yapıyor azmı kaldı doğuma derim inşallahhhhhhhhh .... Aminnnnnnnnnnnnnnnn

MMERYY bu işe varım diyor...

ve kocası onu zorla kaldırıp yürüyüşe götürüyor...

İmdattttttttttttt iddadaşımı kaçırıyorlar
Enişteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee fazla da uzaklaşmayın gece gece zaten iddadaşımla sohbet edemez olduk uzun zamandır dilediğimiz gibi
Söz bak ona feminis feminis konuşmayacağım
Kocalar çiçektir çiçekler su ister kızzzzzzzzzzzzz iddadaşım yap bir çay enişteme tavşan kanı olsun

Cimcicim cnm bebisin hayırlı olsun anali babalı büyüsün beni hatirladinmi bende eskilerdenim sağlıklı bebisim yoktu o zamsnlar şimdi sağlıklı yaramazmi yaramaz bir papatyam var

evet hatırladım..hatırlamam mı..Allah bağışlasın...benimkide yaramaz mı yaramaz bi haydut

canım çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz bir şekilde ameliyatı atlatır ve en kısa zamanda kendini toparlar
Bütün dualarımız yeğenin ve ailesiyle Rabbim şifasını versin sizlerede sabır ... Aminnnnnn

coook gecmıs olsun canım yazık yegenıne daha cok kucukmus yaa

bu arada resımlerıne baktım soklardayım sen 87kg olamazsın nayır nolamaz:))) çok zayıfın ama senn

Özlemcim sağol canım ,küçük olunca endişelendim zaten:18::18:

canım acı ama gerçek ben 87bile değilim net olarak , 87-88 arası gidiyom

ayy canım çok geçmiiş olsun rabbim onu korusun inşallah dualarımız onunla:))
bu yaşta ne fıtığıymış ya

Nurgülcüm sağol canım , yaa sorma ablam diyorki 1 yaşında bebek bile ameliyat olmuş fıtıktan , bizimkide 3 yaşına yeni girdi , çok hareketli nasıl durdururlar bilemiyorum

Cnm insallah sorunsuz amaliyat ini geçirir en kısa zamanında iyileşir. Geçmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…