Bizde eşimle giderdik türkübar ve rockbara gençkene..
Çocuk olunca başka boyuta geçiyor insan özellikle kendinle ilgili herşey 3.4.sırada yer alıyor..
ben de şu poşet için örülenlerden mi örsem diyordum ama olmazsa damacana kılıfıyla takım yaparım aynı renk
elif ' in battaniyesinden kızlara çehizmi örsek acaba..
elifff merryyii kutluyorrrrMMERYY bu işe varım diyor...
ve kocası onu zorla kaldırıp yürüyüşe götürüyor...
yenaa aklım kalır o kılıfta bitirmelisin lütfeeennn, resmini ve örenğini istiycem çünküEvet örgüyü bende severim..Şu an komik olacak ama evde ipim vardı rengi mutfak dolaplarına uygun damacana kılıfı yapayım diye başladım bişeyler..
gereksiz biliyorum ama bakalım vazgeçmezsem bitireceğim.:)
benimde eksik işlerimi anneannemciğpim toplardı rahmetli, örer örer bırakırdım anneannecim yarım kaldı derdim, oda ver bakalım diye baişlar bitirirdibu ara elişinde pek bir tembelim canım malesef yarım işler dolu valla yeğenim var ona yelek örüyodum beklemede şu an bi tane daha yeğen gelecek ona örebilirim aslında battniye cinsiyeti belli olsun sen yine söyle ne kadar ip gitti yazayım ben aklımın bir köşesine
iş çıkarma bana yenaaa
aslında ben de çeyiz değil de şimdi kullanmalık düşündüm ama henüz düşünce boyutunda
yaa el işi zaten hemen eskimiyor ömürlük oluyor..yaparız şimdi kullanırlar. evlenincede çehizine koyarız .
özlem anacım senden de hiç bişey kaçmıyor be canımKız sen dün de sucuk yememısmıydın sucukcu seniii:)) kendı yagında da olsa yaglı anacım fazla yeme derım ben
elif ' in battaniyesinden kızlara çehizmi örsek acaba..
iş çıkarma bana yenaaa
aslında ben de çeyiz değil de şimdi kullanmalık düşündüm ama henüz düşünce boyutunda
ben çeyizime yaptım annem banada yapmadan seni göndermem dediyaa el işi zaten hemen eskimiyor ömürlük oluyor..yaparız şimdi kullanırlar. evlenincede çehizine koyarız .
avrupa yakasında tarabya da ve şişlide kaldım canımkız sen zengın semtlerınde kalmısındır:)) canım avcılarda da sahıl var ama ıste çalısma yerlerıne uzak. genelde ıs sahası mecıdıyeköy zıncırlıkuyuda. yakında ev tutayım desen pahalı. bı arkadasım mecıdıyeköyde zemın kat kucucuk hem de cok eskı bınaya 900tl kıra verıyo. dedımkı deprem oldumu ılk senın eve kosarım, paranla ölecen burda taşın dıyorum dınlemıyo:)) benım ev guvenlı de cok uzak işte.
aynurcum çook geçmiş olsun canım dualarım seninlekızlar nasılsınız ?? benim canım biraz sıkkın , 3 yaşındaki yeğenimi bugün doktora götürdüler , acilen yarın sabah fıtıktan ameliyata alacakmış doktor , dualarınızı esirgemezseniz sevinirimm , herkesi öpüyorumm...
aynurcum çook geçmiş olsun canım dualarım seninle
kızlar nasılsınız ?? benim canım biraz sıkkın , 3 yaşındaki yeğenimi bugün doktora götürdüler , acilen yarın sabah fıtıktan ameliyata alacakmış doktor , dualarınızı esirgemezseniz sevinirimm , herkesi öpüyorumm...
avrupa yakasında tarabya da ve şişlide kaldım canım
genelde anadolu yakasıydayım ben anadoluyu daha çok seviyorum çünkühele moda ahh moda ahh orda yaşamayı çoook istiyorumm çooook
ya moda ya kadıköy istiyorum ama üsküdarda yaşayacağım önce, sonrasına da hayırlısı diyelim
kızlar nasılsınız ?? benim canım biraz sıkkın , 3 yaşındaki yeğenimi bugün doktora götürdüler , acilen yarın sabah fıtıktan ameliyata alacakmış doktor , dualarınızı esirgemezseniz sevinirimm , herkesi öpüyorumm...
Kız Banu ellerine sağlık bitirdin valla temizliği ben nasıl yapıcam onu düşünüyorummm...akşamları yaparım yavaş yavaş ama benim eşim takıntılıyaa o evdeyken ben iş yapınca gıcık oluyor...ee zaten o evde yokkene bende yokum napıyım benyaaa....
günaydın kızlar düzen gelemedim inanılmaz bir baş ağrısı vardı, o kadar bilgiyi bir anda hazmetmedi bünyem bence o yüzden olduakşama kadar birde ara öğünümü yanıma almadığım için şekerimde düştü sanırım böyle bi kötüydüm eve gelene kadar anlatamam şimdi en azından düzeldim ve çok zindeyim
geçmişe göz atamadım daha sonra bakıcam ama
buarada 800 gr vermişim, hiç kaçamaksız ve full sporlar neden bu kadar vermiş olduğumu anlamadımsporsuz daha çok veriyorum dedim doktora oda sakın bırakma, vücut diyetede sporada alışmak zorunda sonuçta o yüzden azda olsa bir sonuç aldık dedi, poff kii ne pofff
neyse durmak yok yola devam
dünkü menüm yine proteindi o yüzden yazmıyorum ama sabah anneme uyandığımda baklayı bugün pişirelim dedim anacım benimle dalga geçip gülmeye başladı, ama resmen bakla yiyemedim bi ağız tadıyla napıyım
herkesii çoooook öperimm, hepimiz için süper ve muhteşem bir gün olsun; kaçamaksız, listeleri uyulan ve sporsuz geçmeyen
ahahhaha benmde devam edıyor hala okul fobim.zaten hiç geçmediki:)
bu arada alıntı yapmıstım silindi...demek yatak örtüleri falan da yaptın.işledin.
ayy koy bakayım hepsine.
ben evlenene kadar dügme dikemezdim.hatta şimdide sadce dügme dikebiliyorum
1sökük falan olsa k.vye götürüorus.
eşim annem dikse daha ii olur dior.sanırım hayal gücümü öle ziyan etmemi istemiyor
bu arada meraklar beklıorum resimleri
Eki Görüntüle 388915
bu çift kişilik tığla yaptığım, bunun birde krem-yeşil-koyu yeşil tek kişilik takımını yapıcam
Eki Görüntüle 388916 Eki Görüntüle 388917
buda boncuk işinden yaptığım, bir sırası kaldı bununda
cecosum gelmiş hoşgelmiş
nasılsın bakalım?
ben tahlil sonuçlarımı aldm iddiadasımseni bekledim yazmak için.
.glukoz chollesterol,trıgliserid,hdl,ldl,ast,vldl,f3,f4
hepsi normal,,
bir alt yüksek azcık oda içorganlarımın yaglanmasndan olurmus.zayfladıkça gececek.
birde tsh yüksekmiş.yani troid.hemde normal bi insanın olmsı gerekeninden 2 kat fazla.
dr. bu zayflamana ve gebelige engel bi durum olusturur dedi.
hemen kadındogum dr. ma gittim ilaç yazdırdım.
bakalım insallah daha güsel olur artık hersey
sana da yazdıgıma göre...şimdi sahile gidiyoruz kocişler aksam yürüyüşümü yapacagım
MMERYY bu işe varım diyor...
ve kocası onu zorla kaldırıp yürüyüşe götürüyor...
Cimcicim cnm bebisin hayırlı olsun anali babalı büyüsün beni hatirladinmi bende eskilerdenim sağlıklı bebisim yoktu o zamsnlar şimdi sağlıklı yaramazmi yaramaz bir papatyam var
coook gecmıs olsun canım yazık yegenıne daha cok kucukmus yaa
bu arada resımlerıne baktım soklardayım sen 87kg olamazsın nayır nolamaz:))) çok zayıfın ama senn
ayy canım çok geçmiiş olsun rabbim onu korusun inşallah dualarımız onunla:))
bu yaşta ne fıtığıymış ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?