anladım canım doktoru değiştirsen belki faydasını görürsün, ama elinde liste varsa zaten tahlillerini yaptırdığında doktora listeni de götür o kesin bir yol gösterir. haklısın bazı diyetisyenler nedense çok ilgisiz.
yağmurgözlü hoşgeldin
sanada hayırlı cumalar olsun inşallahh
mutlucum gribin etkisidir diye düşünüyorum ben sonuçta uyguladığın liste yeni ve sen hasta oldun bence ödemdir o haftaya seni listenin başında göreceğime eminim ben arkadaşım sıkma canını. bu hafta yürüyüşte yapamadın bildiim kadarıyla onunda etkisi olabilir, bol bol su tüketmek iyi gelebilir
buarada bizim yaptığımız metabolizma çayını sordum diyetisyene, limon hariç hiç biri yağ yaktırmaz tam tersi şeker depolar dedi, onu yapmak yerine her sabah yarım liomnu 1 bardak su ile iç sana yağ yaktırır dedi
slm kızlar..
sporum 120 dk
kilom:geçen hafta 88
bu hafta 87,50
giden 500 gr
kilo verenleri dereceye girenleri tbr ederim..
beyzuş abla yena abla şimdiden tşk ellerinize sağlık..
bugün benim doğum günüm akşama kadar giremem daha..görüşmek üzereee
slm kızlar..
sporum 120 dk
bu hafta 87,50
giden 500 gr
slm kızlar..
sporum 120 dk
bu hafta 87,50
giden 500 gr
Doğum günün kutlu olsun canım... Sağlıklı mutlu huzurlu nice yaşlara...
Eğer doğru söylüyorsa, haftada 3 defa filansa pek sorun olmaz herhalde. Yaş ilerleyip sosyal ortamı da değişince azaltır veya tümden bırakır inşallah. Gene de sizin gözünüz üzerinde olsun, kabul etmemesi ve erkek arkadaşının uyarıları düşünülünce günlük yaşamını olumsuz etkiliyor olabilir. Senin gibi düşünceli bir ablası olduğu için şanslıymış kardeşin
Özlemciğim sen kilo bildirimi yaptıkça benim keyfim yerine geliyor biliyor musun? Daha 4-5 ay önce aşağı yukarı aynı kilolardaydık (eğer yanlış hatırlamıyorsam). Çaba gösterirsem nasıl inebileceğimi göstereren canlı bir örnek var karşımda
Mutlucuğum, azmini kırmaman çok iyi, moralinin bozulması da normal. Diyetisyene (ya da bu fikre) pek ısınamadığın galiba? Bu hafta bir şans daha versen, en azındna yağdan mı sudan mı artıda olduğunu görürsün, alternatif liste istersin...
doğum günün kutlu olsun, nice mutlu sağlıklı yıllaraslm kızlar..
sporum 120 dk
bu hafta 87,50
giden 500 gr
tamam canım ben de limoncuyum artıkkkkk
doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu senelere inşallahh, sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzurlu ve istediğin herşey gönlünce olsun bu güzel yaşında ve bir ömür...
merak ettim nerelere kayboldunn şekerimmm bu kadar özletmeGÜNAYDINNN...HAYIRLI CUMALAR...
YA RABBİ; Dertlilere derman,Hastalarına şifa,Borçlu olanlara edalar nasip eyle.RABBİM her kesin gönlüne göre versin.İNŞALLAH.
yenacım hala listedeysem kilom...96,5
günaydın güzeller,
neyazıkki ben de durumlar biraz iç sıkıcı. dikkat etmeme rağmen (2-3 kaçamak dışında) başarılı olamadım değil kilo vermek almışım ustune. bana diyetisyen pek yaradı(!).
özetle;
geçen hafta 90.5
bu hafta 90.9
8ler başka haftaya kaldı...
slm kızlar..
Liste bomba gibi valla... Oncelikle yena'ya tesekkur, umut'a bildirimi yaptigi icin tesekkur. Bu sabah yine gozumu actim, suruklenerekk pazara cikarttilar resmen beni...
Umut, senin o 79,8ini yerim ben... Kirkbir ke masallah...
Ve tabi asumanim... Sonunda azmiyle seytanin bacagini kiran guzel arkadasim benim. Size bakip bakip gaza geldim.. Yetmislerin sinirindan 90 lara merdiven dayayan okuz ben....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?