geçmiş olsun yazdıın ve bizi aydınlattığın için tesekkürler. ben de daha dün ilk defa troidlerime baktırdım ki diyet yaparken kilo alabiliyorum o derece zor normal bir insan olmam. sanırım troidler ile guatrı da ortaya çıkarır bakalım sonucu bu akşam alacağım ben de...selam…
kizlar simdi kendime bunu neden daha önce akil etmedim diye cok kizdigim icin sizinlede paylasmak istedim
gecen ay rutin bi kan testi sonucunda guatrimin az calistigini ögrendim
aldigim kilolarin baslica nedeni guatrimmis ve bunu daha önce farketseydim belkide hic bu hale gelmicektim
cocuklugumda cok citi piti bi kiz olmama ragmen 16-17 yasimdan sonra hizla kilo almaya basladim
nedense guatrmda sorun olabilecegi hic aklima bile gelmedi
hep bankada calismaya basladigim ve bütün gün oturdugum icin böyle oluyo saniyodum
yeme aliskanligim pek degismemisti eskidende cok yiyen biriydim ama kilo almazdim
sürekli diyetler yaptim ve basarilida oluyodum ama yemeye basladigim anda (cok olmamasina ragmen) kilo aliyodum
aslinda cocuklugumdan berri kilo almaya el verisli bi bünyem yok dedigim gibi 14 - 15 yasina kadar cok citi pitiydim
doktor kan testi sonucu guatrin yavas isliyo bu sana kilo aldirir dedi
kilo aldirma disinda baska yan etkileride var mesela üsüme ve sürekli uykusuzluk yorgunluk gibi
tabi bu sonuc yeni ciktigi icin hastaligin basindayim sandim ama öyle diilmis tam tarih veremiyo ama coktandir oldugu belli dedi
en son 73 kiloya kadar düsmüstüm ve ondan sonra cok dikkat etmeme ragmen kilo aldim ve yine 80 kiloya ciktim
ama sükür daha fazla almadim 80 kiloda kaldi
veremiyorum diye cok sinirim bozuluyodu o yüzden diyeti biraktim sadece almamaya dikkat ettim
ama doktorumla konustuktan sonra kilo verebildigime bile sasirdi
guatrin az islerken kilo vermen cok zor ama versen bile tutamazsin zaten dedi
hap yazdi ve bu haplari düzenli kullanirsan diyet yapmana gerek yok zamanla kilolar kendiliginden gider dedi
2-3 ay sonra eski halime dönebilirmisim
gercektende 1 aydir hap kullaniyorum ve hic diyet yapmamama ragmen 5 kilo verdim suan yine 75 kilodayim
dahada önemlisi su sürekli üsüme hissi ve uykusuzluk gitti
eskiden is yerinde gözlerim kapaniyodu sürekli bi yorgunluk vardi üstümde ama simdi 5-6 saat uyumak yetiyo bütün gün gayet dincim
pazartesi kontrolüm var ultrasalle bogazima bakicak düzelme var mi diye
insallah bi kac ay sonra eski halime dönebilirim
doktorum beni uzun senelerdir tanidigi icin cok olumlu konustu
keske daha önce akil etseydimde hic bu kadar eziyet cekmeseydim diyorum ama neyse zararin neresinden dönersen kardir :44:
sizde daha önce yapmadiysaniz guatr testi yapmanizi tavsiye ederim
belki bu kadar ugrasmaniza gerek kalmaz o zaman =)
geçmiş olsun yazdıın ve bizi aydınlattığın için tesekkürler. ben de daha dün ilk defa troidlerime baktırdım ki diyet yaparken kilo alabiliyorum o derece zor normal bir insan olmam. sanırım troidler ile guatrı da ortaya çıkarır bakalım sonucu bu akşam alacağım ben de...
bizi soladın gidiyorsun ben her hafta kilo alıyorum çabuk dr gidip nedenini ögrenmek istiyorumselam kızlarrr...
kilom 94,2
spor 70 dk(çok astım sporu yaa ) toparlanmam lazım temmuza ne kaldıık
hala regl olmadım tüm belirtilerim var ama olmuyorum bekledikçe stres yapıyorum olmuyor yaa...
maşallah kız bizi soladın ben verdigim kiloları teker teker alırım diye çok korkuyorumBravo sana ben olsam direk mutfakta kendime yiyecek ler hazırlardım...
Hadi kolay gelsin..
sagol yenacım bende öyleyim sinirlenirsem direk mutfaga giderim bugün degişiklik yaptım bende şaşırdım kendime bugün hem temizlik yapıyorum hemde elimde su şişesi 1.5 lt bitti akşama kadar 3 biter
Yağmurumgözüm, yetti gayrı ayrılık.
Umuttçuğum gözün aydın 70 leri gördün.
Darısı 60 lara..
yeğenim iyi çok şükür , hastane odasında oyun oynuyo diyor annem
canım geçmiş olsun ,iyi olduguna sevindim
şekerim geçen hafta 2kiloya yol verince bu hafta ancak gram oldu , bunada şükür , her türlü gitcek bu kilolarr
beni soladın nereye gidiyorsun canım . maşallah ne güzel veriyorsun ben yine geri alıyorum verdiklerimiselam kızlarrr...
kilom 94,2
spor 70 dk(çok astım sporu yaa ) toparlanmam lazım temmuza ne kaldııki...)
hala regl olmadım tüm belirtilerim var ama olmuyorum bekledikçe stres yapıyorum olmuyor yaa...
Bravo sana ben olsam direk mutfakta kendime yiyecek ler hazırlardım...
Hadi kolay gelsin..
Yağmurumgözüm, yetti gayrı ayrılık.
Umuttçuğum gözün aydın 70 leri gördün.
Darısı 60 lara..[/QUOTEbende öyleyim bugün kendime şaşırdım elimde su şişesiyle geziyorum 1.5 lt bitti akşama kadar 3 olur
canım geçmiş olsun iyi olduguna sevindimyeğenim iyi çok şükür , hastane odasında oyun oynuyo diyor annem:1
şekerim geçen hafta 2kiloya yol verince bu hafta ancak gram oldu , bunada şükür , her türlü gitcek bu kilolarr
slm canım bendede guatır başlangıcı var demişti dr ama ilaç vericek kadar degilmiştesekür ederim..
sende de varsa insallah biran önce düzelirsin..
evet evet troidlerle ilgili bise guatr zaten
valla doktor anlatti ama tam anlamadim
o an tek sorunum kilo vericem mi veremicem miydi
aslinda guatr gayet ciddiye alinmasi gereken bi hastalikmis
tedavi edilmez ve ilerlerse ciddi hastaliklar ortaya cikarabilirmis
aynen bende az yememe ragmen kilo aliyodum ama öyle olmasi normalmis yavas isledigi icin normal bi insandan iki kat fazla kilo aliyosun
doktor benim kilo verebilmeme cok sasirdi nasil verdin bütün gün ac kalmis olman lazim diyo
ya ben de yapacaktım ama limon var içinde düşük tansiyonlular yapmasın dedi ibrahim saraç ben de korkudan yapamadım düşük tansiyonum varkızlar bu ara bende karaciğeri temizleyen bir kürü yapmaya karar verdim
35 yaşında olmama karşın suratımdaki sivilcelerden illallah dedim
geçen İbrahim SARAÇOĞLU maydanoz limon kürü diye bir kür verdi
15 gün boyunca her sabah içilecek
cilt altındaki iltihaba iyi geliyormuş
siz limondan bahsedince aklıma geldi söyleyeyim dedim
içinde maydanoz ve limon olunca belki ödem ve yağ yakmayada iyi gelir diye düşündüm....
tbrjlerrrHAFTANIN BİRİNCİSİ...............BUTTERFLYELF...............540 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ.................FADİME02......................390 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.............ASUMANZEYNEP...............340 DAK
sağol cnm ama üzülmemeye çalışıyorum durup uzulecek ahlayacak yahut yemeğe dalacak halim de olamayacağı için elimden geleni ardıma koymadan yola devam. 90 kilo sınırı beni biraz daha yoracak demekki.
eline sağlık yena, listedeki herkesi kutlarım maşallah kızlar...
inşallah aticiim kiloları gol gibiiii "bu maçı alaciim başka yolu yokturrrrr"
canımmm...amin cümlemizinkini.....üzülmüyorum en azından bi sebebi var almamın...veririm allahın izniyle...çok özledim sizi...sabahladığımız günleri...:))
yıh yıh yıhyok canım ben kpss ye hazırlanıyorum, öğrenci sayılırız
[COLOR="#800080" ] ilacı kullnmayınca hemen almaya başlıyosun zaten dikkatli kullan ayşecimmbu nasıl bir kilo bildirimi bilmiyorum
demirbaşınız artıda yine hemde nasıl bir artıysa bu
geçen hafta: 101.2 kg
bu hafta: 105,7 kg
reglim ama dördüncü günüm bu kadar ödem olması imkansız bence neyse
sabah bi diyetisyene gidelimde hayırlısı ile bakıcaz artık bundan sonrasına
p.tesi tahlil yaptırım bende kendime
insülin ilacımı uzun zamandır kullanmıyorum
ben tam dayaklıgım alım en iyisi bugün eczaneden
efet yenoşum girdim sınava bakalım puanım yüksek gelirse direk okula yazılacamm bi delilikGünaydın..
Bol eksili bir gün olur umarım. ben henüz tartılmadım çok korkuyorum.:) Çarşamba tartıldığımda eksiydim. ama bugünden korkuyorum sanki şiş hissediyorum kendimi..Periyodum yaklaştıkça su tutmaya başladım.
Neyse her şekilde bahane bulmaya hazır olmayayım dikkat edilirse kilo almadan hatta verilerekte geçirilir.
Beyzuşum 180 dk. yürüdüm bu hafta..
----
tursari,demek üniversite sınavına girdin hadi hayırlısı sevindim çok..Umarım iyi geçmiştir...
afferim kıss nursena valla tebirk ediyorum seni yine şahane kilo verdingünaydınnn kızllar toparlanmam lazımm dağıldım bugünlerde iyice
yena
kilom aynı dünki turşu sanırım su topladı adette olmam lazımm ama olamadım daha
spor 1saat anca yaptım u hafta
bu arada gözümden kaçmış uzuuuuuuuunnnn bi aradan sonra yenoşum çizelgen hayırlı olsunn yafyummmBende 1 kg. vermişim.Önceden olsaydı üçer beşer giderdi 100 lerde takılmazdım bu kadar..
HAFTANIN BİRİNCİSİ...............BUTTERFLYELF...............540 DAK
HAFTANIN 1.si _________ - 1.6 kg. ______ Tombulkelebekim
HAFTANIN 2.si _________ - 1.3 kg. __________ zeynep957:118:: :81:
HAFTANIN 3.sü ________ - 1.1 kg. ____________ Semiran:122:
HAFTANIN BİRİNCİSİ...............BUTTERFLYELF...............540 DAK
Rica ederim efendim, ne demekListe bomba gibi valla... Oncelikle yena'ya tesekkur, umut'a bildirimi yaptigi icin tesekkur. Bu sabah yine gozumu actim, suruklenerekk pazara cikarttilar resmen beni...
Umut, senin o 79,8ini yerim ben... Kirkbir ke masallah...
Ve tabi asumanim... Sonunda azmiyle seytanin bacagini kiran guzel arkadasim benim. Size bakip bakip gaza geldim.. Yetmislerin sinirindan 90 lara merdiven dayayan okuz ben....
Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında mutlu, şanslı ve incecik olursun inşallah.slm kızlar..
...
bugün benim doğum günüm akşama kadar giremem daha..görüşmek üzereee
Tebrikler arkadaşlar. Demirbaşları geçip baş sıralara yerleşmişsinizHAFTANIN 1.si _________ - 1.6 kg. ______ Tombulkelebekim
Tebrikler arkadaşlar. Sizin dakikaları okuyunca analar neler doğuruyor diyorum.HAFTANIN BİRİNCİSİ...............BUTTERFLYELF...............540 DAK
Bize de hemen bildir olur mu, merak ettim... Hepsi iyi çıkar umarım.geçmiş olsun yazdıın ve bizi aydınlattığın için tesekkürler. ben de daha dün ilk defa troidlerime baktırdım ki diyet yaparken kilo alabiliyorum o derece zor normal bir insan olmam. sanırım troidler ile guatrı da ortaya çıkarır bakalım sonucu bu akşam alacağım ben de...
canım sen de tam anlamıyla başladınmı kimseler tutamaz seni sen herşeyi en doğru şekilde biliyorsun ve uygulama azmine de sahipsin bunu biliyoruz gördük iş ki başlayasın ve ben bunun çok yakında olacağına inanıyorum beyza geliyor diyorum benListe bomba gibi valla... Oncelikle yena'ya tesekkur, umut'a bildirimi yaptigi icin tesekkur. Bu sabah yine gozumu actim, suruklenerekk pazara cikarttilar resmen beni...
Umut, senin o 79,8ini yerim ben... Kirkbir ke masallah...
Ve tabi asumanim... Sonunda azmiyle seytanin bacagini kiran guzel arkadasim benim. Size bakip bakip gaza geldim.. Yetmislerin sinirindan 90 lara merdiven dayayan okuz ben....
ellerine sağlık yenacımHAFTANIN 1.si _________ - 1.6 kg. ______ Tombulkelebekim
sen de güzel bir başlangıç yaptın canımok canım ama başlangıç kilom 92 onu da yazarzan daha motive olurum:))
olsun bende kalbimin birincisi seçiyorum kendimi:)))
Kilo verenleri,spor yapanları;hasılı gayret eden herkesi kutluyorum ve kocccccamannnn öpüyorum....
herkesşleri kutluyorum özellikler ilk 3ü tabikiHAFTANIN 1.si _________ - 1.6 kg. ______ Tombulkelebekim
aynurcum çoook geçmiş olsun arkadaşım tekrardankızlarr okuldan geldim ,yeğenimin ameliyatı başarılı Allahıma bin şükür , herkeslere desteğinden dolayı çook teşekkürlerr
geçmişi okuyayım derken listeyi kaçırdım sanırım ;
geçen hafta : 87.8
bu hafta : 87.7
ne diyeyim kaçamaklara rağmen yinede iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?