Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun yazdıın ve bizi aydınlattığın için tesekkürler. ben de daha dün ilk defa troidlerime baktırdım ki diyet yaparken kilo alabiliyorum o derece zor normal bir insan olmam. sanırım troidler ile guatrı da ortaya çıkarır bakalım sonucu bu akşam alacağım ben de...

tesekür ederim..
sende de varsa insallah biran önce düzelirsin..

evet evet troidlerle ilgili bise guatr zaten
valla doktor anlatti ama tam anlamadim
o an tek sorunum kilo vericem mi veremicem miydi

aslinda guatr gayet ciddiye alinmasi gereken bi hastalikmis
tedavi edilmez ve ilerlerse ciddi hastaliklar ortaya cikarabilirmis

aynen bende az yememe ragmen kilo aliyodum ama öyle olmasi normalmis yavas isledigi icin normal bi insandan iki kat fazla kilo aliyosun
doktor benim kilo verebilmeme cok sasirdi nasil verdin bütün gün ac kalmis olman lazim diyo

Son düzenleme:
selam kızlarrr...

kilom 94,2
spor 70 dk (çok astım sporu yaa ) toparlanmam lazım temmuza ne kaldıık
hala regl olmadım tüm belirtilerim var ama olmuyorum bekledikçe stres yapıyorum olmuyor yaa...
bizi soladın gidiyorsun ben her hafta kilo alıyorum çabuk dr gidip nedenini ögrenmek istiyorum
maşallah kız bizi soladın ben verdigim kiloları teker teker alırım diye çok korkuyorum

Son düzenleme:
selam kızlarrr...

kilom 94,2
spor 70 dk (çok astım sporu yaa ) toparlanmam lazım temmuza ne kaldııki...)

hala regl olmadım tüm belirtilerim var ama olmuyorum bekledikçe stres yapıyorum olmuyor yaa...
beni soladın nereye gidiyorsun canım . maşallah ne güzel veriyorsun ben yine geri alıyorum verdiklerimi

Son düzenleme:
slm canım bendede guatır başlangıcı var demişti dr ama ilaç vericek kadar degilmiş

ya ben de yapacaktım ama limon var içinde düşük tansiyonlular yapmasın dedi ibrahim saraç ben de korkudan yapamadım düşük tansiyonum var
tbrjlerrr

canımmm...amin cümlemizinkini.....üzülmüyorum en azından bi sebebi var almamın...veririm allahın izniyle...çok özledim sizi...sabahladığımız günleri...:))

evet yaa dimi sabahlardık bu arada o ara bayaa iyi kilo vermiştik sonra bizim nankör kediler geri geldi bende nsülin direnci varmış megersem ozamanki gibi şimdi diyet yapsam şahane kilo vericemde bitürlü adapte olamıyorm topikte maşallah çok kalabalık olunca kim kimdir pek tanıma fırsatımız olmadı bende eskileri görünce çok mutlu oluyorummm

yok canım ben kpss ye hazırlanıyorum, öğrenci sayılırız
yıh yıh yıhefet öğrenciyizz bende bu sene öss ye girdim bakalım hayırlısı şansma çok zordu zorular ama bakalım işte
[COLOR="#800080" ] ilacı kullnmayınca hemen almaya başlıyosun zaten dikkatli kullan ayşecimm [/COLOR][/I][/B]
[quote="cimcime81, post: 24083829"]bende çok seviyorum.....aahhh ah eskiden di o günler......[/QUOTE]
karadeniz meselesiii
efet yenoşum girdim sınava bakalım puanım yüksek gelirse direk okula yazılacamm bi delilik yapıp vallaaaaa bakalım kısmet benim şansıma bu sene zzordu sınavdan çıkınca bi baktım herkes aynı şeyden şikayetçi dedim ozaman bende değilmiş problem diye rahatladım kısmet bakalım eğer yüksek gelirse lys ye de gircem
günaydınnn kızllar toparlanmam lazımm dağıldım bugünlerde iyice
yena

kilom aynı dünki turşu sanırım su topladı adette olmam lazımm ama olamadım daha
spor 1saat anca yaptım u hafta
afferim kıss nursena valla tebirk ediyorum seni yine şahane kilo verdin
Bende 1 kg. vermişim.Önceden olsaydı üçer beşer giderdi 100 lerde takılmazdım bu kadar..
bu arada gözümden kaçmış uzuuuuuuuunnnn bi aradan sonra yenoşum çizelgen hayırlı olsunn yafyummm

tebriklerrr atletik fıstıklarımm benimmm

HAFTANIN 1.si _________ - 1.6 kg. ______ Tombulkelebekim

HAFTANIN 2.si _________ - 1.3 kg. __________ zeynep957 :118:: :81:

HAFTANIN 3.sü ________ - 1.1 kg. ____________ Semiran :122:

arkadaşlar hepinizi çok tebrik ediyorum

ne kaaaa unutkanım kilo veren herkesi canıııııı gönülden tebrik ediyorummmmmmm bu zor sınavda hepimize başarılar diliyor sağlıcakla kalın efenim diyip sözlerimi noktalıyorumgayet edebii oldu

bugün yediklerimi de yazayım (2-3 günlük bişey bu hemen çok az yiyiyorsun demeyin )
sabah:1 bardak süt
ara öğün:5 badem
öğle:1 dilim kepekli ekmek,domates,peynir
ara öğün:1 adet közlenmiş kırmızı biber(konserve)
akşam:4-5 yk light yoğurt
ara öğün:1 elma

bi de bişey sorucam bu konservenin üzerinde kalori değerleri yazmıyodu.ne kadardır kalorisi bi bilginiz var mı?

Rica ederim efendim, ne demek

Ben sana yazdım geçen gün görmedin sen, bugün bizim yakınlarda da pazar varmış. Birkaç hafta önce keşfettim, ismi sosyete pazarı bana sorarsan 2-3 tezgah dışında çakma ürün pazarı Ama Salı pazarı gibi dev bir yere gidip, dolap beygiri gibi dönmektense burada 3-5 tezgahta sağlam ürünler bulmak daha hoşuma gitti. Hele çocuk ürünleri satan bir tezgah var; çok kaliteli şeyler vardı; Ted Baker, Massimo Dutti gibi burada çok bilinmeyen ama kumaş-boya kalitesi süper markalar satıyor, orijinal Armani dahi vardı arada. Üç tanesi 10 TL'den aldım ben ama bu hafta tanesi 7.5 yapmış uyanık. Bir diğer tezgahta amcam dökmüş H&M'in elbiselerini, 5 TL'ye almayanı dövüyordu. Var yani güzel birşeyler, bir Cuma da buradaki pazara gidelim beraber, sonra da bakım yapalım kendimize ya da kahve filan içeriz

slm kızlar..
...

bugün benim doğum günüm akşama kadar giremem daha..görüşmek üzereee
Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında mutlu, şanslı ve incecik olursun inşallah.

Tebrikler arkadaşlar. Demirbaşları geçip baş sıralara yerleşmişsiniz Yenacığım teşekkür ederiz, ellerine sağlık.
Tebrikler arkadaşlar. Sizin dakikaları okuyunca analar neler doğuruyor diyorum. Benim rekorum 255 dk
Beyzuş, teşekkür ederiz, ellerine sağlık.
Bize de hemen bildir olur mu, merak ettim... Hepsi iyi çıkar umarım.

Arkadaslar, halter sampiyonasi var ya Antalya'da. Onu seyredioz eurosportta. Neyse iste 63 kiloda tr 2 madalya aldi. 67 kiloya gecildi.. Benden yorum... Ay bunlarin arasinda yalniz 4 kilo mu var ya.. Bunlar resmen ayi gibiler be!! Kizlar 67 kilo ve sadece kas tabi u arada...

Dumur....kizim sen kendin 90 kiloluk bir yag topaaaasin!'! Anla artik...

Umutcum ben gelirsem ekibimle gelirim" zira Cuma dendi mi annem, yardimcim sabah yedide pazara gidicez diye hazirlanip benim kalkmami bekliyolar... Yardimcim bebekleri giydirim makyajini bile yapmis oluyor....

Dolayisiyla sonra kahve yalan olur.

canım sen de tam anlamıyla başladınmı kimseler tutamaz seni sen herşeyi en doğru şekilde biliyorsun ve uygulama azmine de sahipsin bunu biliyoruz gördük iş ki başlayasın ve ben bunun çok yakında olacağına inanıyorum beyza geliyor diyorum ben

ellerine sağlık yenacım
dercedeki güzelleri tebrik ederim
bakıyorum da eskiler yenileri geçmiş bu hafta maşallah
ok canım ama başlangıç kilom 92 onu da yazarzan daha motive olurum:))
olsun bende kalbimin birincisi seçiyorum kendimi:)))
sen de güzel bir başlangıç yaptın canım
Kilo verenleri,spor yapanları;hasılı gayret eden herkesi kutluyorum ve kocccccamannnn öpüyorum....

ablacım ellerine sağlık

malumunuz üzere bugün gündeydim iradeli davrandım demeyi çok isterdim ama ne varsa hepsinden yedim maşallah
tek tesellim gidip gelirken yürümem oldu toplamda 90 dk yürüdüm yarısı yokuş yukarı dönüş te yokuş aşağı tabii
kahvaltıyı hafif yapmıştım akşam da en fazla yoğurt yerim

herkesşleri kutluyorum özellikler ilk 3ü tabiki
ayrıca bu uğurda çaba veren tüm arkadaşlarımıda canı gönülden kutlar daha eksili günlerimiz olsun dilerim
Yenacımm ellerine kollarına sağlık
emeğine sağlık bebeğiiimmm
aynurcum çoook geçmiş olsun arkadaşım tekrardan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…