Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nevincim süper bir karar arkadaşım
diyetisyene söyledim bende süper bir şey yapıyorsun hatta al karşına koy o kıyafetleri dedi
mayısta ikimizde aldığımız kıyafetlere giriyoruz arkadaşım
sonrada gelsin fotolarrrrr

beyza ablacım ellerine sağlık, ama bu spor olayını devam ettirmem lazım, vay arkadaş ne kadar yürümüşüm bu hafta yaaa
misafirler saolsun sürekli yürüyüş yaptık valla
bu haftada böyle devam edecek her biriciğinize söz veriyorumi bundan sonra sporsuz hayat out, sporla hayata merhaba innn

Son düzenleme:
aynurcuğum geçmiş olsun yeğenin atlatmış şükür
elif maşallah iyi yürümüşsün bu hafta yaptınmı başvurunu bugün
bir arkadaş da bugün senin modelden battaniye yapıyordu kızına ama o kalan ipleri değerlendiriyordu benim de canım çekti valla ama yarım işlerimi bitirmeden olmaz

ya ben de yapacaktım ama limon var içinde düşük tansiyonlular yapmasın dedi ibrahim saraç ben de korkudan yapamadım düşük tansiyonum var

tbrjlerrr

benimde tam tersi stres anında tansiyonum fırlar kalp atışlarım hızlanır

o zaman o açıdanda tam benlik bir kürmüş

inşallah sivilceler içinde iyi gelir.......

-------------------------------------

Kilo verenleri ve spor yapanları tebrik ediyorum

kendime ne desem bilemiyorum:26::26:

----------------------------------------

evet kızlar nasılsınız keyifler nasılll?

ay olacak iş değil bu ya bir sürü alıntı yaptım tek düşle herşey mahvolduuuuuuu ((

kilo veren ve kilosunu koruyan herkesi çok tebrik ediyorum...

YENA canım ellerine sağlık uğratırdık yine seni...

BEYZUS ablacım seni görmekte hoşuma gidiyor bırakma bizi ne olur :)

UMUT canım çok ama çok teşekkür ederim allah razı olsun, bende artık kendime inanamıyorum, hatta komşularım ' biz seni tanımıyoruz özlem'im kardeşi misin? ' diye dalga geçiyorlar :)) ama itiraf etmeliyim ki çok hoşuma gidiyor. sende gerçekten istersen olmayacak iş değil emin ol, beynine olumlu mesajlar gönder sürekli tamam mı ?

ASU canım sanırım o özlem bneim değil mi? çok teşekkür ederim

TOZTOPRAK canım nice mutlu yıllara inşallah...

herkese iyi akşamlar:)
kilo veren butun arkadasları tebrik ederim basaracaz biz bu işi

Son düzenleme:
menumu yazıyorum
sabah 1bardak sut ve muz
arada 1 elma
öglen sebzeli pilav ve acıcık tavuk
arada 1 kase yogurt(öglen yiycektim dedim ara ögun yaparım)
akşam 1 tost 1 bardak ıhlamur

merhabalar kızlar ben geldim bugün bildirimi yaptım herşey güzeldi sonra bir koptum öğlen gözleme vardı semiran yedi of offfff ne deyim kiii su içiyorum elime aldım şişelerimi bunla telafi ederim diye umut ediyorum akşama da annem giderken yaptığım çarşambadan bu yana fırının içinde duran 1 ev poğaçasını tost gibi ısıttım onu yedim ayranla ama içimde sıkıntı oldu yediklerimide yazayım görünn
sabah: 1 bardak ılık su
5 kaşık kornfleks 1 çay bardağı süt ile
öğlen :1.5 gözleme ayran 1 dilim bisküvili pasta
ara: bitki çayı
akşam : 1 ev poğaçası 1 bardak ayran
gece : bitki çayı yarım avuç çekirdek
2.5 litre su içtim biraz daha içeceğim okula gitmeden çarşıyı alt üst ettim kostüm baktım çocuklara okuldan gelirkende yürüdüm hızlı hızlı 1 saati tamamladım ama diyet adına kötü bir gündü yarın toparlamak adına yola devammmm yarın detoks mu yapsam listemi çıkarıp evet evett

özlemmm ben ben ben ben

canım ben de senin gibi su şişesiyle sarmaş dolaşım şu an
detoks iyi fikir ama hafta sonu benim yapmam imkansız gibi bişey ama tabii dikkat edeceğim ben de
yatana kadar içerim ben de su yeşilçay kahve 5ibir yerde

Hiç bırakamam sizi canım.Sadece bazen evimde olamıyorum ve daha az paylaşımım oluyor...Olur da bir yanlışlık olur veya bir mucize gerçekleşir de istediğim kadar kilo verebilsem bile ben buralardan gidemem sizi bırakamam canım...Sadece kilo vermek için burada bulunmuyorum..Sizlerin sıcaklığı beni bağlayan...

TOZTOPRAK;

Doğumgünün kutlu olsun canım...Uzun ve mutlu bir hayat diliyorum.......

Son düzenleme:
Menümü de paylaşayım arkadaşlarımla.

SABAH: 1 dilim kepek ekmeği,peynir,kahvaltılık salça,biber,çay

ÖĞLEN: 1 tabak tarhana çorbası..

ARA: Kepekli undan yapılmış yağsız krep,peynir,çay

AKŞAM: 1 tabak kıymalı karnabahar,1 kase yoğurt.

ARA: Meyvalı yoğurt tabii ki.....

herhalde buranın en fazla yiyeni benim yaaaa

gerçi son haftaki durumdan herşey belli

sizin menüleri görünce yuhh diyorum birde dikkat ettiğin halin bumu

bende yazayım bari

kahvaltı

1 haşlanmış yumurta

2 dilim kepek ekmeği

biraz bal, azıcık kaymak, 3 tane siyah zeytin , çingene salatası .....

ara öğün falan yok direk akşam yemeği moduna geçiş

1 kase mercimek çorbası

1 tabak et sote

2-3 kaşık kuskus

birde közlenmiş biber salatası.....

2 dilim kepekli ekmek

asıl bomba burada

Semiran duy sesimi 1 dilim bisküvili pastanın vicdan azabını çeken arkadaşım

3 dilim bisküvili pasta yedim finali yaptım......:26::26::26:

Sen de Semiran da üzmeyin kendinizi.....Bu gün cuma..Bilindiği üzere hafif kaçamak günü...

Yarın proteinle beslenip;karbonhidratı çok azaltırsınız yedikleriniz yağa dönüşmez...

Sen de Semiran da üzmeyin kendinizi.....Bu gün cuma..Bilindiği üzere hafif kaçamak günü...

Yarın proteinle beslenip;karbonhidratı çok azaltırsınız yedikleriniz yağa dönüşmez...

Semiran en azından yürümüş

bende yarın nöbetçiyim bütün gün

işte artık ızgara türü yerim

sabahta yumurta falan haşlayayım

kaçta kalkacaksam artık....

---------------------------

bugün bişey değil ablacım dün 2200 kaloriyi gümlettim

----------------

kalori hesabı yapmak en iyisi yoksa ben hesabımı bilmiyorum.....

selam kızlar...
haberler nötr
bu hafta ne almışım ne vermişim 90,7 ile devam ediyorum.
ama buna da şükür. ben alırım sanmıştım. çünkü diyet yapamadım.
diş çıkarıyor oğlum. ağlıyor çok. yalnız kalamıyor. bütün alternatiflere rağmen elimi diş kaşıma aparatı olarak kullanıyor.
haliyle sebze yemeği yapmaya zamanım kalmadı. en çabuk yapılan yemekler makarna v.s ile geçiştirdim.ara öğün saatlerini de kaçırdım bu yüzden ana öğünlerde çok acıktım. uykusuzluktan tatlıya vurdum kendimi. çikolata yedim 1 tam paket. bitterdi ama olsun dışardan söyledik akşamları.
neyse kilo almamak da yeter bu hafta. çok zor bir haftaydı.
kayınvalidem le konuştum. zayıflamam lazım bunun için yürümem gerek. birkaç saat sen bakabilir misin oğluşcuğa diye, tamam dedi. yani artık akşamları yürüyeceğim inşallah. :)
diyete uymaya çalışacağım artık. umarım haftaya eksileri görürüm. 80 li rakamları görebilmek istiyorum.
kilo veren veremeyen, artıya geçen eksiyi gören herkese tebrikler. zaman zaman metabolizmanın sapıttığı anlar olur elbet. mevsim geçişlerinde çok olur bu. yılmadan devam...
görüşebilmek üzere...

Son düzenleme:

oyy kıyamam sana valla üzülüyorum bu aralar taktım beni gaza getirdiler ama bugün naslsa yedim dağıtıyordum çocuklara hergün beslenme var ve hem dağıtıp yememk ne kötü yaa yedim bugün çarşıda çok gezdim demek ki yoruldum acıktım ne olduğunu anlamadım yarn toplarım detoks yapacağım bir de yürürüm inş sende dikkat edersin gider takmaaaaa

senin işin çok zor yaaa

her gün başka güzel mamalar dayan dayanabilirsen.....

hayırlısı önümüzdeki maçlara bakalım artık

HAFTANIN 1.si _________ - 1.6 kg. ______ Tombulkelebekim

HAFTANIN 2.si _________ - 1.3 kg. __________ zeynep957 :118:: :81:

HAFTANIN 3.sü ________ - 1.1 kg. ____________ Semiran :122:
MAŞŞALLAH tenrik ederimmm
anammm kacar dakka valla süperrrr yaaaa ben hayatta bu rakamlara erişemedim daha
hadi hayırlısı sınavı hayatında radikal deişşiklikler yapmışsın süperrr

vallla fazla bilinçli olmamaKLa birlikte buradan öğrendilşerimle gr gr ilerlemeye çalışıyorummm

çingene salatası nedir acep merak etimm
yediklerinde yaramasın inşallah erisin gitsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…