Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merak ettim nerelere kayboldunn şekerimmm bu kadar özletme

ben ilaç helede antibiyotilse su topluyo vücudum bence daha fazla verdin sıkma canını

siteye daldım msj yazım. aa baktımki sende burdasın. kulaklarını çınlatmıştım.

Bravo sana ben olsam direk mutfakta kendime yiyecek ler hazırlardım...
Hadi kolay gelsin..

Yağmurumgözüm, yetti gayrı ayrılık.

Umuttçuğum gözün aydın 70 leri gördün.
Darısı 60 lara..

cnm çok özlüyoruz sohbetini nerdesin sen ya

ne desem bilemedim memnun kalmadınmı sen gülşenden

bu kadar ödem imkansız cnm yaa

arayı açtın gidiyosun maşşallah

teşekkür ederim kızlar bende sizleri çok özledim
henüz kendimi toparlamış değilim ama geçecek inş neler geçmediki

cnm n neden icmiceksin yeşilçay

yemediklerimide yazayim kızlar boaca yumuşacık tı. Pasta hemde çok sevdigimden 6dan sonra eltim ve komşusu geldi ve kuru patlican dolmasiyla çok severim ama yemedim çok ısrar ettiler yemedim kendimi bırakmak istemiyorum yoksa bir ayda acayip kg alirim. Ha birde komşunun kizlari aaa ne kadar çok zayifladin dediler

selam gece kuşları bi bakiimm dedim artık kopmamamam gerekiyor burdan yavvv ben burası olmadan kilo falan veremiyorummmmmmm isyaaaaaaaannnnnnn geriye bir avuççç yalaaaaaaaannnnnn şaka bi yana beni bağlayın aaakedeşler ruma zincirleyinnnnnn

selam bende 104 kg diyete başlamıştım şimdi 97 kg ama bu aralar diyete ara verdım yınede dikkat ediyorum ama saati saatine uyamıyorum dıyette 6 öğün var ama bengün de 3 öğün bazen 2 öğün yapıyorum dr uma sormuştum arada diyet saatini kaçırıyorum diye dr bana yemediğiniz öğünleri kar saymayın dedi daha kötüymüş yememek öle demiştiii bakalım kafamı bı türlü toparlayamıyorum

ilbatum evet bahsettiğim özlem sensin canım
asucum özlem çok olunca takip edemedim tabi :) sende yaza kadar istediğini vereceksin eminim
özlemmm ben ben ben ben

sende benim canımsınnnnnnn
tabi ablacım zayıflasakta buradayız inşallah... seni görmek beni gerçekten mutlu ediyor :)
hımmm güzel bir menü bende haftaiçi uygulayabilirim :)

canım en bu kısırları, sarmaları,dönerleri,hurmaları yemeye devam edersen ben seni kesin geçerim :))))

şaka bir yana keşke hepsini aynı günde tüketmeseydin ne bileyim bana çok gibi geldi tabi sen kendini daha iyi bilirsin ama benim naçizane tavsiyem... yani ben öyle yapmıyorum en azından öyle diyeyim. ayran ve yoğurt gibi şeyleri hiç ihmal etmiyorum ki sende dikkat ediyorsun zaten. yoğurt göbiş yağlarını yakıyormuş.

herkesten çoooooook özür dilerim önce HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIN diye başlamalıydım :)

herkese günaydın !!! ve hepinize az kalorili bol neşeli ,güzel bir haftasonu diliyorum

bu arada ben nasıl kilo verdiğimi buldum 23 Nisan çalışmaları var ,ben bu yıl hazırlayamadım sınıfı yeni aldım ve sadece 4 kızım var gerisi 14 tane erkek ne yapacağımı bilemediğimden hiç bulaşmadım :) neyse ben yapmadım ama yapan arkadaşlar özlem bize bir bak diye bir o yandan bir bu yandan çağırınca bende kendimi tutamadım çocuklarla oynadım, bazı hareketlerin düzenini göstermek için :) minikler pek kural tanımıyorlar ama eğlenceli hale getirince yapıyorlar bende hadi özlem deyip kolları sıvayınca oldu işte :) yani bu haftada daha fazla bile veririm çünkü son hafta bayrama hazırlık için kesin 1-2 daha gider dermişim, tabi inşallahhhhhhhhhh,allahın izniyle....

dün okuldan geldim ,bizim siteye girdim anaaaaaaa bir de baktım ne göreyim bizim bloktaki hatunlar bir çardağa oturmuş ohhh kekler ,börekler hazırlanmış çay içiyorlar. illa sende otur dediler yoooooook dedim yemem :) ya bende artık gıcık oluyorum ha her zaman soruyorlar nasıl veriyorsun hatta her altın günüde de anlatıyorum tamam yapalım bizde diyorlar sonra tık yok, eee bacılar habire böyle yeseniz olmaz diyorum ama dinleyen kim. hatta bana dün sen korse mi kullanıyorsun dediler ,içimden kocaman bir yuhhhhhh dedim ,duymamışlardır değil mi :))) gerçi bunu biri dedi lafım ona.... diğerleri biz seni tanımıyoruz özlemin kardeşi misin dediler :)))) ha bu arada komşular deyince aklıma geldi ben korse almayı düşünüyorum nasıl bir şey alsam popişi ve göbişi daha iyi gösterir sizce? ama şu uzun paçalı olanlardan istemiyorum, onların daha kısa olanı var mı, varsa marka adı alabilir miyim nooooooooolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Günaydın kızlar dün işlerim çoktu fazla ugrayamadım .aldıgım kilo morelimi çok bozmuştu dün bu sabah artık karatay deniyorum bununlada kilo veremesem sorun ilaçlarda artık .dün halıları dışarı attım dip köşe temizledim camlarımı sildim bu sabah yagmur yagmış camlarım kirlenmiş .bende pazartesi yine silerim zaten cam silmeyi seviyorum ama ütüyü hiç sevmiyorum

Dünkü menüm
kahvaltı peynir yumurta beyazı domates salatalık çay
ara ekşi elma 1 b kefir
ögle balık ızgara bol salata 1 b zero
ara 2 yerli muz
akşam kendime yemek yapamadım bimde satılan tavuklu hamburger 2 tane ızgara .çoban salata.1 haşlanmış yumurta beyazı
1 ekşi elma
yeşil çay 1 yemek k kuru üzüm
3 lt su 45 dakika leslie 4 mil ardından ender saraçın 10 dakikada incel egzersizleri toplam 1 saat oldu
artı bide dün bütün gün temizlik yaptım oda kalori yakmıştır
artık salıya kadar tartılmıcam .

hareket çok olunca veriliyo bazen keşke çalışsam daha rahat veririm diyorum ev hanımı olunca hareket az ve hayat daha bi düzensiz oluyoo

korse geçenkarşı komşumtv de satılıyo devamlı çıkıyo ondan aldı baya toparladı uzun içiinde de noktacıklar var kan dolaşımını hızlandırıyo zayıflatıyo diyo
ama acayip terletiyo diyo baya toparlamış ben takamıyorum daral geliyo bana asllında korse baya toparlar acayip cıvıdı etlerim yazınn ince tşörtlerle pek fene görünecek gibi

ütüyü kim severkiii
keşke bende kendimi temizliğe vursam aman nerdee dolapta alıyorum soluğğuu

günaydın bazı arkadaşlarımın eşleri kendi ütüsünü yapar çok özenirim benim eşim mutfaga gidip suyunu bile içmez

Elif cim haklısın azmetmek lazım.

dün nasıl canım sıkıldı moralim bozuldu anlatamam... Mağazaları gezdim mevsimlik uzun trençkontlara baktım filan neyse bulamadım ama çok şık bir etek gördüm 44 bedeni var denemeden aldım hem kaliteli hemde çok ucuzdu olmayacağını bile bile aldım belki hediye ederim diye...neyse görümceme uğradım eteği gösterdim ona oldu dedim belki giyerim ilerde bana ne dedi biliyormusunuz??? " sen asla o kadar zayıflayamazsın" bende bozuntuya vermedim haklısın veremem dedim. ona hediye ettim. ya sanki kendisi bi deri bi kemik. nasıl içime oturdu o anda siz geldiniz aklıma..kızlar sizin sayenizde desteğinizle ben bu işi becereceğim...Rabbim sağlık sıhhat versin elimden gelenin fazlasını yapıcam...bu yıl bu işi bitiricem İnşallah....

canım şu bize laf atanlar bizim 2 katımız olsada anlasalar kilolu olmayı sanki bizim elimizde bazıları yer kilo almaz biz korka korka yeriz ama yedigimiz direk yag olup çıkıyor karşımıza ........sen kaç beden etek giyiyorsun

Son düzenleme:

ben olsaydım o etegi vermezdim evde bekletir içine girip karşısında gezerdim.benim görümcemin teki toplumun içinde dediki bu kilolu insanlar yemem derler agızları hiç boş durmaz .kaynım kaynanam 2 kaynım birde eşim vardı yanımda bu sene temmuz ayında ist gelicekmiş kilo verip karşısına çıkmayı planlıyorum .şu ilaçlar olmasa belki dahada çok veririm ama saglık olsun .bu sabah karatay diyetine başladım belki kilo verdirir

fadimeciğim senin listen vardı onu uyguladığın dönemde veriyordun kilo hatırlıyorum ben..
karatay diyeti yapanlar hakikaten her hafta veriyorlar ama dediğim gibi bir ömür boyu ekmek pilav makarna yenmeyecekmi hiiç..
bir dilim börek,kahveylen kek yemeyeceksem varsın şişko kalayım deermişim.:)
Şaka bir yana hep takip ediyorum karataycıları.:)

KEndine haksızlık ediyorsun şu an..Her hafta kilo veriyorsun canım..
Çok iyi gidiyorsun Herşeyden tüketerek kilo veriyorsun.Bu umutsuzluk nedir..?
Görümcen senin yansımanı dile getirmiştir kötü niyetle söylememiştir muhtemelen.Yada eteği çok beğenmiştir.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…