merak ettim nerelere kayboldunn şekerimmm bu kadar özletme
ben ilaç helede antibiyotilse su topluyo vücudum bence daha fazla verdin sıkma canını
siteye daldım msj yazım. aa baktımki sende burdasın. kulaklarını çınlatmıştım.
hepinize hayırlı cumalar. kızlar özlüyorum sizi ama evrak işleri çok ne yazıkki. çok vakit ayıramıyorum size. kusuruma bakmayın. her cuma yağmurgözlünün yazdığı güzel msj lar aklıma gelir. oda buralardamı acaba? gören olursa slm söylesin.
Bravo sana ben olsam direk mutfakta kendime yiyecek ler hazırlardım...
Hadi kolay gelsin..
Yağmurumgözüm, yetti gayrı ayrılık.
Umuttçuğum gözün aydın 70 leri gördün.
Darısı 60 lara..
cnm çok özlüyoruz sohbetini nerdesin sen ya
ne desem bilemedim memnun kalmadınmı sen gülşenden
bu kadar ödem imkansız cnm yaa
arayı açtın gidiyosun maşşallah
anladım canım doktoru değiştirsen belki faydasını görürsün, ama elinde liste varsa zaten tahlillerini yaptırdığında doktora listeni de götür o kesin bir yol gösterir. haklısın bazı diyetisyenler nedense çok ilgisiz.
yağmurgözlü hoşgeldin
sanada hayırlı cumalar olsun inşallahh
mutlucum gribin etkisidir diye düşünüyorum ben sonuçta uyguladığın liste yeni ve sen hasta oldun bence ödemdir o haftaya seni listenin başında göreceğime eminim ben arkadaşım sıkma canını. bu hafta yürüyüşte yapamadın bildiim kadarıyla onunda etkisi olabilir, bol bol su tüketmek iyi gelebilir
buarada bizim yaptığımız metabolizma çayını sordum diyetisyene, limon hariç hiç biri yağ yaktırmaz tam tersi şeker depolar dedi, onu yapmak yerine her sabah yarım liomnu 1 bardak su ile iç sana yağ yaktırır dedi
bende menümü yazayım:
kahvaltı öncesi:
-yarım limonlu su, 3 adet kuru kayısı , 1 büyük bardak su
kahvaltı:
-1 yumurta tavada (yağsız) + 40 gr kadar peynir + 1 dilim kepekli ekmek + 2 bardak şekersiz çay + maydanoz
öğlen:
-1 kase tarhana çorbası + 1 adet kepekli etimek
ara:
-ıce latta (şekersiz)
akşam:
-tavuk haşlama + 40 gr beyaz peynir + 1 dilim kepek ekmek
spor: 1 saat yürüyüş
3 lt su, yeşil çau falan içmedim bir süre içmeyi düşünmüyorum
canım, benim ödem ya da tuvalet gibi bir problemim yok, yeşilçay içtikçe baktım tuvaletten çıkamaz hale geldim, doktora da söyledim, sadece yağ yakmak için sabah yarım limonlu su içicem o kadarcnm n neden icmiceksin yeşilçay
...
asucum özlem çok olunca takip edemedim tabi :) sende yaza kadar istediğini vereceksin eminimilbatum evet bahsettiğim özlem sensin canım
sende benim canımsınnnnnnnözlemmm ben ben ben ben
tabi ablacım zayıflasakta buradayız inşallah... seni görmek beni gerçekten mutlu ediyor :)Hiç bırakamam sizi canım.Sadece bazen evimde olamıyorum ve daha az paylaşımım oluyor...Olur da bir yanlışlık olur veya bir mucize gerçekleşir de istediğim kadar kilo verebilsem bile ben buralardan gidemem sizi bırakamam canım...Sadece kilo vermek için burada bulunmuyorum..Sizlerin sıcaklığı beni bağlayan...
TOZTOPRAK;
Doğumgünün kutlu olsun canım...Uzun ve mutlu bir hayat diliyorum.......
hımmm güzel bir menü bende haftaiçi uygulayabilirim :)Menümü de paylaşayım arkadaşlarımla.
SABAH: 1 dilim kepek ekmeği,peynir,kahvaltılık salça,biber,çay
ÖĞLEN: 1 tabak tarhana çorbası..
ARA: Kepekli undan yapılmış yağsız krep,peynir,çay
AKŞAM: 1 tabak kıymalı karnabahar,1 kase yoğurt.
ARA: Meyvalı yoğurt tabii ki.....
Yediklerim
sabah
2dilim çavdar ekmeği
5Zeytin
ligt surmepeyniri 2kipritkutusu
1fincan kahve
Ara
1bardak ayran
1Avuç dan az leblebi
10Tanecik cubukkreker tamtahildan
Öglen
1Dilim çavdar ekmeği
Bol salata
1 Tabak döner
3Ceviz 3hurma
Ara
180Gr. Yogurtla
1salatalık
Akşam
2Tabak kısır ufak Tabakti
10Sarma
10Kepekli bisküvi
2L su.
Yenacim ellerine sağlık cnm
beyzusablscim ellerine sağlık cnm
İlbatum cnm masallah yakaladıin beni. Haftaya sollarsin beni ben kilo almayayimda vermesi kalsin
hareket çok olunca veriliyo bazen keşke çalışsam daha rahat veririm diyorum ev hanımı olunca hareket az ve hayat daha bi düzensiz oluyooherkesten çoooooook özür dilerim önce HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIN diye başlamalıydım :)
herkese günaydın !!! ve hepinize az kalorili bol neşeli ,güzel bir haftasonu diliyorum
bu arada ben nasıl kilo verdiğimi buldum 23 Nisan çalışmaları var ,ben bu yıl hazırlayamadım sınıfı yeni aldım ve sadece 4 kızım var gerisi 14 tane erkek ne yapacağımı bilemediğimden hiç bulaşmadım :) neyse ben yapmadım ama yapan arkadaşlar özlem bize bir bak diye bir o yandan bir bu yandan çağırınca bende kendimi tutamadım çocuklarla oynadım, bazı hareketlerin düzenini göstermek için :) minikler pek kural tanımıyorlar ama eğlenceli hale getirince yapıyorlar bende hadi özlem deyip kolları sıvayınca oldu işte :) yani bu haftada daha fazla bile veririm çünkü son hafta bayrama hazırlık için kesin 1-2 daha gider dermişim, tabi inşallahhhhhhhhhh,allahın izniyle....
dün okuldan geldim ,bizim siteye girdim anaaaaaaa bir de baktım ne göreyim bizim bloktaki hatunlar bir çardağa oturmuş ohhh kekler ,börekler hazırlanmış çay içiyorlar. illa sende otur dediler yoooooook dedim yemem :) ya bende artık gıcık oluyorum ha her zaman soruyorlar nasıl veriyorsun hatta her altın günüde de anlatıyorum tamam yapalım bizde diyorlar sonra tık yok, eee bacılar habire böyle yeseniz olmaz diyorum ama dinleyen kim. hatta bana dün sen korse mi kullanıyorsun dediler ,içimden kocaman bir yuhhhhhh dedim ,duymamışlardır değil mi :))) gerçi bunu biri dedi lafım ona.... diğerleri biz seni tanımıyoruz özlemin kardeşi misin dediler :)))) ha bu arada komşular deyince aklıma geldi ben korse almayı düşünüyorum nasıl bir şey alsam popişi ve göbişi daha iyi gösterir sizce? ama şu uzun paçalı olanlardan istemiyorum, onların daha kısa olanı var mı, varsa marka adı alabilir miyim nooooooooolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın kızlar dün işlerim çoktu fazla ugrayamadım .aldıgım kilo morelimi çok bozmuştu dün bu sabah artık karatay deniyorum bununlada kilo veremesem sorun ilaçlarda artık .dün halıları dışarı attım dip köşe temizledim camlarımı sildim bu sabah yagmur yagmış camlarım kirlenmiş .bende pazartesi yine silerim zaten cam silmeyi seviyorum ama ütüyü hiç sevmiyorum
hareket çok olunca veriliyo bazen keşke çalışsam daha rahat veririm diyorum ev hanımı olunca hareket az ve hayat daha bi düzensiz oluyoo
korse geçenkarşı komşumtv de satılıyo devamlı çıkıyo ondan aldı baya toparladı uzun içiinde de noktacıklar var kan dolaşımını hızlandırıyo zayıflatıyo diyo
ama acayip terletiyo diyo baya toparlamış ben takamıyorum daral geliyo bana asllında korse baya toparlar acayip cıvıdı etlerim yazınn ince tşörtlerle pek fene görünecek gibi
ütüyü kim severkiii
keşke bende kendimi temizliğe vursam aman nerdee dolapta alıyorum soluğğuu
Elif cim haklısın azmetmek lazım.
dün nasıl canım sıkıldı moralim bozuldu anlatamam... Mağazaları gezdim mevsimlik uzun trençkontlara baktım filan neyse bulamadım ama çok şık bir etek gördüm 44 bedeni var denemeden aldım hem kaliteli hemde çok ucuzdu olmayacağını bile bile aldım belki hediye ederim diye...neyse görümceme uğradım eteği gösterdim ona oldu dedim belki giyerim ilerde bana ne dedi biliyormusunuz??? " sen asla o kadar zayıflayamazsın" bende bozuntuya vermedim haklısın veremem dedim. ona hediye ettim. ya sanki kendisi bi deri bi kemik. nasıl içime oturdu o anda siz geldiniz aklıma..kızlar sizin sayenizde desteğinizle ben bu işi becereceğim...Rabbim sağlık sıhhat versin elimden gelenin fazlasını yapıcam...bu yıl bu işi bitiricem İnşallah....
dün nasıl canım sıkıldı moralim bozuldu anlatamam... Mağazaları gezdim mevsimlik uzun trençkontlara baktım filan neyse bulamadım ama çok şık bir etek gördüm 44 bedeni var denemeden aldım hem kaliteli hemde çok ucuzdu olmayacağını bile bile aldım belki hediye ederim diye...neyse görümceme uğradım eteği gösterdim ona oldu dedim belki giyerim ilerde bana ne dedi biliyormusunuz??? " sen asla o kadar zayıflayamazsın" bende bozuntuya vermedim haklısın veremem dedim. ona hediye ettim. ya sanki kendisi bi deri bi kemik. nasıl içime oturdu o anda siz geldiniz aklıma..kızlar sizin sayenizde desteğinizle ben bu işi becereceğim...Rabbim sağlık sıhhat versin elimden gelenin fazlasını yapıcam...bu yıl bu işi bitiricem İnşallah....
Günaydın kızlar dün işlerim çoktu fazla ugrayamadım .aldıgım kilo morelimi çok bozmuştu dün bu sabah artık karatay deniyorum bununlada kilo veremesem sorun ilaçlarda artık .dün halıları dışarı attım dip köşe temizledim camlarımı sildim bu sabah yagmur yagmış camlarım kirlenmiş .bende pazartesi yine silerim zaten cam silmeyi seviyorum ama ütüyü hiç sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?