Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

luna bugün simit günü olmuş mercimek de olunca tam karbonhidrat yüklemesi yapmışın suyu bol iç bari
semoşum ben aslında maraş usulü kesme dondurmadan istiyordum da eşimden ötürü diğerinden yemek zorunda kaldım
mutlu bezelyeyi çok severim ama o da karbonhidratmış ya pek yiyemiyorum malesef yaa ama yine de menün iyi bence

mutlucum ya bilmemmi az biraz salsak koşa koşa geri gelecek binbir zahmetle veridklerim kilolar....hatta izin isteyecektim liste içn ama buraya girip utanırım belki diye izin fln istemedim.ama kilo versemde insülin direnci geçsede içimde ki sinsi canavar hep bekliyor fırsatını bulsamda yisem diye ortam kolluyor bunu görüyorum malesef...bugün düne göre iyiydim inşallah tutarım kendimi...şöyle bişeyde var hamur işi vs yedikçe yiyesim geliyor ve tokluk hissetmiyorum ama yemek slata vs yiyince doyuyorum...sende iyi gidiyorsun.tahlillerin sonucunu öğrenebildinmi?inş bişi yoktur
ama varsada bilmek en iyisi

bu benim bir öğünüm bile olabilirdi yani o kadar az...yapmayın böyle ne olur?vücudunuza yazık size yazık....

geçmiş olsun bacağın geçer inşallah.çocuklar evin neşesi RAbbim tüm isteyenlere nasip etsin

ah asuu ahh canavar girdi içime sanki...anamın bişi dediği de yok.ondan gizli çikolata yedim düşün.annem kızar abur cubura çok...ama güzel şeylerde yapıyoruz birlikte onlarda tutamıyorum kendimi.eşim gelince akşamları yürürüz diye hesap ediyorum.inşaLllah şu 2 haftayı en fazla 77-78 ile geçiririm de sonra tam gaz devam yoksa ben inemeyeceğim hedefe azkaldıkça saldım kendimi...

ayyhhh ben yoruldummmmm enn azından ekmek yeme yaptığın koşuşturmaca eritir yediklerini haMUR işinden uzak dur

bi de boğazımı tutabilsem... regl olmak üzereyim onun da etkisi var herlade .iştahım çok fenaydı.bugn zorla dizginledim biraz.

canım mutlum herkes senin saçına özenir.ne kadar da harika saçların var.ablam brezilya fönü yaptırıyor 2 keredir.senin doğuştan fönlü...sadece rengini değiştirsen olmazmı?

saçlarını hatırlıyorum çünkü çok beğenmiştim

renk olarak söylediğin renkler iyi yapan bir yerde

tenine çok güzel uyabilir

amaaaaa işin içine dalga girince herkesin senin dediğin formdaki dalgaları yapabileceğini sanmıyorum

iyi araştır öyle karar ver

saçlarına yazık etme

ama boyat çünkü çok mutlu oluyorsun

ben gölgeden karamele dönünce bile mutlu oldum

gerçi yaza doğru tekrar sararıcam seviyorum sarı saçı

Son düzenleme:

ben 2 hafta önce o maraş usulunu resmen 2 akşam da yedim. o kadar sevdim ki ucundan tatırdım adama neredeyse.

sorma canım yaaaa

kendime mercimek çobası ve simit yüklemesi yaptım resmen

öğlen tavuk ızgara yemek için gittim baktım çorba var ondan içeyim bari dedim

akşem uçak geç gelir diye 5 gibi tekrar yerim dedim ama yemedim

sonra uçak rötar yaptı acıktım tekrar simit alıp yedim tavuk için zamanım yoktu

eve geldim evdede çorba var unutmuşum onuda yedim

suyu çok içiyorum ama bu kadar karbonhidratı 5 lt su bile kurtarmaz

dünkü 2400 kalorilik yemeyi bugün toparlıyalım derken iyice batırdık.....

ay ben bugün kendimi çok geveze gördüm......

ben saçımın doğal rengini seviyorum-sıradan bir koyu kestane olmasına rağmen-ama beyazlar da arttı. aralara gölge yaptıracağım. beyazları da saklarım belki de.ama dalga işi riskli. bakıcam yaptırmam muhtemel.

evet belki yalnızca iyi bir kesim de istediğim etkiyi verir. ya bir de 7 lere yaklaşaydım 90 dan inemedim pöfffff

ben 2 hafta önce o maraş usulunu resmen 2 akşam da yedim. o kadar sevdim ki ucundan tatırdım adama neredeyse.

biliyorum benim aklıma da sen düşürdün zaten
geçen sene yemiştim çok güzel gerçekten en kısa zamanda alacağım bir onu bir de baklayı hala yiyemedim baklayı

iyi bir karar saçlarına kıymaaaa

renk değişikliği iyidir iyi

geçen sene yemiştim çok güzel gerçekten en kısa zamanda alacağım bir onu bir de baklayı hala yiyemedim baklayı

diye diye bana aldırıp yaptırdınız baklayı

ama güzeldi

adamlar yapmış ama bence eğer benim gibiysen hiç bulaşma. benim 2. pitstopum(rallilerde ararlarda arbalara bakım yapıyolarya oraları diyorum) 8 haziran da olacak. normal de ayda 1 delirirm diyordum baktım istediğim gibi gitmiyor diyet hem kiloların azalması hemde dikkat bakımından bu ay sonu kaçamaklarınıda kaldırdım... 8 hazirana kadar kopma yok. elbet ufak tefek yine kaçırırım.

hadi inşallah istediğin gibi gidersin mutlucum ufak tefek olur tabii ama ceconun da dediği gibi o kadar çatlak su kaçırmaz
ben de bıraksalar yarısını affetmem ama 1 dilim yerim nefsimi körlerim yeter bana şimdilik
iyi geceler arkadaşlar.

iyi geceler canım

Son düzenleme:
yavruslar tv deki şişmakları izledim. baya azalmış verilen kilolar. 100 de 1, 1.5 arasındalar. yaklaşık olarak bizim kilolarımızda 1 kilo civarı. o kadar diyete ve spora bile giden o kadar oluyor. o yuzden gerilmemek lazım gram veriyoruz diye.

ne özendim valla müzik,oyun deyince.:)
Sevindim eğlenmişsin ve iltifat almışsın ne güzel..

Dalokaysmom. Kız nerdesinnn telden yukledigim için yan duruyor

albümüne eklermisin toksin bende görmedim...
msn de görmüştüm epey oldu tabii büyümüştür cadı.:)

Ayyyy tıkandım valla.:) Her satırı okurken acaba şimdi ne yaşadı diye okudum.:)
neyse kazasız belasız atlatmışsın..

Banucuğum,dikkat et kendine..

evet canım çalışma hayatı bu yönde olumlu etkiliyor kesinlikle
ben öyle teferruatlı bir şey istemiyorum 23 nisanda takım elbisemin içine istiyorum canım ya 2 tanesinin içine giriyorum artık :) ama birinin önünde tek bir pile var o azcık açık kalıyor onu kamufle etmek için istiyorumda .öyle terletmesine gerek yok yani 1 günlük bir iş benimki.. banada daral gelir kış olsa neysede artık havalar ısındı . bence sende al hem sıkı gösterir hemde belki az yememizi sağlar ne dersin :)
canım ya sıkma canını bence bu seni daha da azimli yapsın ,sırf ona inat zayıfla resmen kapak olsun. bazen böyle şeyler faydalı oluyor emin ol.bana ne zaman zayıflamışsın deseler kendimi manken sandım yedim ama ne zaman ters birşeyler söyleseler amin ol daha çok hırslandım ve sonuç ortada. ben başardıktan sonra herkes başarır emin ol ve yeter ki iste azimli ol. kural bu !!!aslında herkes önce kendi için zayıflıyor ama çevre nedense bu durumlarda ilk plana çıkıyor. sen önce kendini düşün sonra görümceni tamam mı şeker?
bu komşulardan heryerde var sanırım ama kamçılıyorlar emin ol :) kendileri ha başlayalım ha başladık derken ben yol almışım ama onlar oldukları yerdeler bence bunu bir düşünseler ,karşılarında en canlı örneğim işte.... yesinler yesinler sen dahada fıstık olunca görürler onlar :)))
oy oy oyyyyyyyy kıyamam ben sana ya şaka yaptım ben ve haddim olmasada uyarmak istedim kusura bakma, seni düşünüyorum canım benim yoksa başka derdim yok :)
sarma belki masum ama kısır bana öyle gelmiyor yani beni şişiriyor ve ertesi gün tartı tam facia o nedenle tercih etmiyorum açıkçası.
sağol canım benim bende seni düşünüyorum işte :)

Bu gün arkadasa davetliyim eee gideyimmi gitmeyeyimmi pooooffffff
mangal Yapcak ama.
ben yazana kadar sen gitmiş yemişsin tabi doğal olarak ,geç kaldım geçççççç :))) neyse afiyet olsun canım benim, bizde hava güzel olursa 23 nisandan sonra okulda toplanıp yapacağız arkadaşlarla ve eşlerimizle :)
kızlaaarr şunu güzelliğine bakın yaaaa , gözlerindeki ışığı gördükçe bebişim olsun istiyorum sanırım ....

inşallah canım rabbim sanada senin gibi tatlı bir bebiş verir....

kızlaarrr günaydıınn, Malatyaya gidiyoruuzz, gelince görüşürüzz , herkesi öpüyorummm

günaydın fıstukuslar,

umarım herkes, havası güneşli, eğlenceli ve bol enerji harcadığı bir pazar yaşar... burda yine nane hava...

kızlaarrr günaydıınn, Malatyaya gidiyoruuzz, gelince görüşürüzz , herkesi öpüyorummm
güle güle git ve gel, iyi eğlenceler canım,benim yerime de gez kernekte :)
günaydın fıstukuslar,

umarım herkes, havası güneşli, eğlenceli ve bol enerji harcadığı bir pazar yaşar... burda yine nane hava...

burada çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…