- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
ece sakın haaaaa... ben ne olacak 90 olmam ya derken 96 oldum göz açık kapayana 86-87 gidip geliyordum. gözünü açıp kapayana alıveriyoruz. sonra da geldikleri gibi kolayca gitmiyorlar tam çıldırmalık...2 aydır 90 üstünde ki kilolarla cebelleşiyorum sözde 3-4 aylık kilolardı...
bugünkü menüm:
sabah:1 bardak süt
ara öğün:8 badem
öğle:1 dilim peynirli börek (kendim yaptım o yüzden yağsız ama yine de)
ara öğün:2 kuru kayısı
akşam:4-5 yk light yoğurt
spor:105 dakika spor salonu
Selam kızlarrrrrrr :122:
Nasılda belli oluyor hafta sonu olduğudoğru dürüst kalabalık bile yok
İstanbullular kesin kapalı alanlara gitmişlerdir yada evde keyif yapıyorlarBugün gerçektende hava çok kötüydü ki hala öyle :26:
Bütün gün canım havanın kasvetinden etkilendi herhalde ki hiç kımıldamak dahi istemedim tabi dizimdeki ağrıda gitmedi hala onunda etkisi çok
Yarına birşey kalmaz nasılsa
Bu arada evdekiler tam seyirlik oldulareşim çocuklarla halıya uzanmıştı oyun oynuyorlardı hepsi nasılda mayıştılarsa gözleri kapandı kapanacak
Canım demin kaçırmışım şimdi gördüm
Ya bizde büyük ihtimalle okullar kapanır kapanmaz gideriz akçaya çünkü ramazandan evvel gelmiş olmam lazım çünkü Annemler Almanyadan gelicek birde eşimin Halasına birkaç misafir daha sıraya girmişEltisi Ağustosta geliceğini söylemiş oda hayır diyememiş tabiki
Ama eğer Haziran sonunda gidersek belki Temmuz ortalarına kadar kalırsak bir iki günde olsa görüşme imkanı olurberaber tepişiriz
ah asuu ahh canavar girdi içime sanki...anamın bişi dediği de yok.ondan gizli çikolata yedim düşün.annem kızar abur cubura çok...ama güzel şeylerde yapıyoruz birlikte onlarda tutamıyorum kendimi.eşim gelince akşamları yürürüz diye hesap ediyorum.inşaLllah şu 2 haftayı en fazla 77-78 ile geçiririm de sonra tam gaz devam yoksa ben inemeyeceğim hedefe azkaldıkça saldım kendimi...ece aman fazla kaçırma canım yemeyi ne kadar uğraştın az az ye herşeyden sen yine de kolay değil biliyorum ama vermek de çok zor
çocuklarla hayat zor ve maceralı Allah kolaylık versin bir de aksilikler de olunca iyice zor
ayyhhh ben yoruldummmmm enn azından ekmek yeme yaptığın koşuşturmaca eritir yediklerini haMUR işinden uzak dur
canım mutlum herkes senin saçına özenir.ne kadar da harika saçların var.ablam brezilya fönü yaptırıyor 2 keredir.senin doğuştan fönlü...sadece rengini değiştirsen olmazmı?kızlarrrr
perşembe saçlarımı yaptırıcam heyecan yaptım resmen. acaba nasıl olacak. tam modele de karar veremedim. jey lo saçı ya da alba saçı dusunuyorum okyanus dalgası da yaptırmayı sorucam. bakalım ne olacak. 3 ay suruyomuş okayanus dalgası. temmuz ortasına kadar dayanacak yani yaptırırsam... ama dalgalı saçlar daha kilolu gösteriyor sanki... ne diyorsunuz...
evet sanırım hayatım boyunca en güzel yerim saçım oldu. yani klasik saç aslında uzun ve kalın telli hiç işlem yaptırmadığım için yapısı yaşım itibariile bozuldu o kadar. ama şakaklarda beyazlama çok var. bir de çok sıkıldım en son 2008 de gölgelendirdim çok da iyi olmamıştı. şimdi biraz gaz da verir diyorum kendime dikkat etme yolculuğumda. ama dalga işini hiç bilemiyorum zaten. ben de süper duz saçlarımın dalgalı olmasını hayal ediyorum ama elbette iri dalgalar.
luna bugün simit günü olmuş mercimek de olunca tam karbonhidrat yüklemesi yapmışın suyu bol iç bari
semoşum ben aslında maraş usulü kesme dondurmadan istiyordum da eşimden ötürü diğerinden yemek zorunda kaldım
mutlu bezelyeyi çok severim ama o da karbonhidratmış ya pek yiyemiyorum malesef yaa ama yine de menün iyi bence
luna bugün simit günü olmuş mercimek de olunca tam karbonhidrat yüklemesi yapmışın suyu bol iç bari
semoşum ben aslında maraş usulü kesme dondurmadan istiyordum da eşimden ötürü diğerinden yemek zorunda kaldım
mutlu bezelyeyi çok severim ama o da karbonhidratmış ya pek yiyemiyorum malesef yaa ama yine de menün iyi bence
saçlarını hatırlıyorum çünkü çok beğenmiştim
renk olarak söylediğin renkler iyi yapan bir yerde
tenine çok güzel uyabilir
amaaaaa işin içine dalga girince herkesin senin dediğin formdaki dalgaları yapabileceğini sanmıyorum
iyi araştır öyle karar ver
saçlarına yazık etme
ama boyat çünkü çok mutlu oluyorsun
ben gölgeden karamele dönünce bile mutlu oldum
gerçi yaza doğru tekrar sararıcam seviyorum sarı saçı
mutlucum ya bilmemmi az biraz salsak koşa koşa geri gelecek binbir zahmetle veridklerim kilolar....hatta izin isteyecektim liste içn ama buraya girip utanırım belki diye izin fln istemedim.ama kilo versemde insülin direnci geçsede içimde ki sinsi canavar hep bekliyor fırsatını bulsamda yisem diye ortam kolluyor bunu görüyorum malesef...bugün düne göre iyiydim inşallah tutarım kendimi...şöyle bişeyde var hamur işi vs yedikçe yiyesim geliyor ve tokluk hissetmiyorum ama yemek slata vs yiyince doyuyorum...sende iyi gidiyorsun.tahlillerin sonucunu öğrenebildinmi?inş bişi yoktur
ama varsada bilmek en iyisi
bu benim bir öğünüm bile olabilirdi yani o kadar az...yapmayın böyle ne olur?vücudunuza yazık size yazık....
geçmiş olsun bacağın geçer inşallah.çocuklar evin neşesi RAbbim tüm isteyenlere nasip etsin
ah asuu ahh canavar girdi içime sanki...anamın bişi dediği de yok.ondan gizli çikolata yedim düşün.annem kızar abur cubura çok...ama güzel şeylerde yapıyoruz birlikte onlarda tutamıyorum kendimi.eşim gelince akşamları yürürüz diye hesap ediyorum.inşaLllah şu 2 haftayı en fazla 77-78 ile geçiririm de sonra tam gaz devam yoksa ben inemeyeceğim hedefe azkaldıkça saldım kendimi...
bi de boğazımı tutabilsem...regl olmak üzereyim onun da etkisi var herlade .iştahım çok fenaydı.bugn zorla dizginledim biraz.
canım mutlum herkes senin saçına özenir.ne kadar da harika saçların var.ablam brezilya fönü yaptırıyor 2 keredir.senin doğuştan fönlü...sadece rengini değiştirsen olmazmı?
ben 2 hafta önce o maraş usulunu resmen 2 akşam da yedim. o kadar sevdim ki ucundan tatırdım adama neredeyse.
ben saçımın doğal rengini seviyorum-sıradan bir koyu kestane olmasına rağmen-ama beyazlar da arttı. aralara gölge yaptıracağım. beyazları da saklarım belki de.ama dalga işi riskli. bakıcam yaptırmam muhtemel.
evet belki yalnızca iyi bir kesim de istediğim etkiyi verir. ya bir de 7 lere yaklaşaydım 90 dan inemedim pöfffff
biliyorum benim aklıma da sen düşürdün zaten
geçen sene yemiştim çok güzel gerçekten en kısa zamanda alacağım bir onu bir de baklayı hala yiyemedim baklayı
biliyorum benim aklıma da sen düşürdün zaten
geçen sene yemiştim çok güzel gerçekten en kısa zamanda alacağım bir onu bir de baklayı hala yiyemedim baklayı
hadi inşallah istediğin gibi gidersin mutlucum ufak tefek olur tabii ama ceconun da dediği gibi o kadar çatlak su kaçırmazadamlar yapmış ama bence eğer benim gibiysen hiç bulaşma. benim 2. pitstopum(rallilerde ararlarda arbalara bakım yapıyolarya oraları diyorum) 8 haziran da olacak. normal de ayda 1 delirirm diyordum baktım istediğim gibi gitmiyor diyet hem kiloların azalması hemde dikkat bakımından bu ay sonu kaçamaklarınıda kaldırdım... 8 hazirana kadar kopma yok. elbet ufak tefek yine kaçırırım.
iyi geceler arkadaşlar.
Dalokaysmom. Kız nerdesinnn telden yukledigim için yan duruyor
slm güzeller:)
çok yoğun bir hafta geçti.annem yanımda ama bayağı hastalığı var o nednle onu fazla yormak istemiyorum.yürüyüş yapmak içinde bebeği bırakacak zaman bulamadım.sabah erken kahvaltı vakti oluyor sonra iş güç vs.5ten sonra çocuklar geliyor.eşim yok derken annemi bırakıp çıkamdım hiç.eşim yok ve çocuklar ananeyide görünce iyice kudurdular.çok yoruluyorm.geçen salı oğlumun okuma bayramı vardı. eşim yoktu malesef.benimde başıma gelmyen kalmadı.işten güçten ancak 4 e doğru hazırlanmaya başladım.banyoya girdim.sonra ne giyeceğime son anda karar verdim ve hafif buruşuktu hemen hızlıca ütülerim dedim.(yeni azur ütü aldık philips) sonra çabucak ütüledi çok iyyimiş bu ütü diye düşünürken fişi çekerken tüm sigortalar attı.ama içerden değil ve benim yapabileceğim şekilde değil.hemen bir arkadaşı aradım eşi birini gönderecekti.ama benim çıkmam lazımdı.ıslak saçla çıktım.sonra yağmura yakalandım.okula vardığımda benim 3yaşındaki kızı aldım kreşten(aynı okuldalar) hadi wc ye sokayım orda sıkıntı olmasın dedim.küçük wc ye girdik .ben popsunu yıkamak için suyu açtım.çok tazikliymiş bilemedim üstü başı su oldu.ağlayacam öyle sinir oldum.dolabına gittim yedek yok kullanılmış bende farketmemişm unutmuşum.neyse pijama altını aldım külotsuz giydirdim.Allahtan pijamadan çok eşofman gibi duruyordu...oğlumun gösterisi güzel geçti.çoğu iyiydi çocukların.oğlum sahnedeyken (2 kişilik nasrettin hoca fıkrası canlandırıyorlardı)ben kameraya almaya çalışırken bir de ne göreyim kızım oğlumun yanına çıkmış sahneye....gel diyorum gelmiyor.ben de gösteri yapacam diyor...ne ara fırladı gitti anlamadım.oğlumu göremedim kıza bakmaktan...baya maceralı geçti yani
neyse bende önüme ne geldiyse yedim bi haftada kilo bile aldım sabit kalmak dururken.bugün 45 dk spor yaptım haftalardır ilk defa.yediklerime dikkat etmeye çabaladım ama sabah tereyağlı ballı ekmek te yedim yani...nasıl dikkat etmekse.77 sınırını geçince kendimi 90 üstü gibi hissediyorum.75-76 iyide...eşim gelince sarma tatlı vs de yapacaz yapınca durmam biliyorum...sonraki hafta kv lere gitçez ordada diyet olmaz.2 haftam güme gidecek.inşallah kilo almasam ve 80 üstüne çıkmasam bari....
Selam kızlar nasılsınız benim dietim iki gündür bozuldu canım sıkıldı yedim bende umursamadan şimdi pişmanım ama yapıcak bişey yok.
Yenacım cuma günü kilo bildirimi yapamadım canım çok sıkkındı özür dilerim.
evet canım çalışma hayatı bu yönde olumlu etkiliyor kesinliklehareket çok olunca veriliyo bazen keşke çalışsam daha rahat veririm diyorum ev hanımı olunca hareket az ve hayat daha bi düzensiz oluyoo
korse geçenkarşı komşumtv de satılıyo devamlı çıkıyo ondan aldı baya toparladı uzun içiinde de noktacıklar var kan dolaşımını hızlandırıyo zayıflatıyo diyo
ama acayip terletiyo diyo baya toparlamış ben takamıyorum daral geliyo bana asllında korse baya toparlar acayip cıvıdı etlerim yazınn ince tşörtlerle pek fene görünecek gibi
ütüyü kim severkiii
keşke bende kendimi temizliğe vursam aman nerdee dolapta alıyorum soluğğuu
canım ya sıkma canını bence bu seni daha da azimli yapsın ,sırf ona inat zayıfla resmen kapak olsun. bazen böyle şeyler faydalı oluyor emin ol.bana ne zaman zayıflamışsın deseler kendimi manken sandım yedim ama ne zaman ters birşeyler söyleseler amin ol daha çok hırslandım ve sonuç ortada. ben başardıktan sonra herkes başarır emin ol ve yeter ki iste azimli ol. kural bu !!!aslında herkes önce kendi için zayıflıyor ama çevre nedense bu durumlarda ilk plana çıkıyor. sen önce kendini düşün sonra görümceni tamam mı şeker?Elif cim haklısın azmetmek lazım.
dün nasıl canım sıkıldı moralim bozuldu anlatamam... Mağazaları gezdim mevsimlik uzun trençkontlara baktım filan neyse bulamadım ama çok şık bir etek gördüm 44 bedeni var denemeden aldım hem kaliteli hemde çok ucuzdu olmayacağını bile bile aldım belki hediye ederim diye...neyse görümceme uğradım eteği gösterdim ona oldu dedim belki giyerim ilerde bana ne dedi biliyormusunuz??? " sen asla o kadar zayıflayamazsın" bende bozuntuya vermedim haklısın veremem dedim. ona hediye ettim. ya sanki kendisi bi deri bi kemik. nasıl içime oturdu o anda siz geldiniz aklıma..kızlar sizin sayenizde desteğinizle ben bu işi becereceğim...Rabbim sağlık sıhhat versin elimden gelenin fazlasını yapıcam...bu yıl bu işi bitiricem İnşallah....
bu komşulardan heryerde var sanırım ama kamçılıyorlar emin ol :) kendileri ha başlayalım ha başladık derken ben yol almışım ama onlar oldukları yerdeler bence bunu bir düşünseler ,karşılarında en canlı örneğim işte.... yesinler yesinler sen dahada fıstık olunca görürler onlar :)))Herkeseee ggünayydınnn fısttıkkkllllllaaaarrrrrr
bugün çoook pozitif kalktım yataktan , HERŞEY ÇOOOKK GÜZEL OLACAK ALLAHIN İZNİYLEE
canım hoşgeldin aramıza , yaaa keşke öyle olsa akşam 90 kilo yatıp sabah 55 kilo kalksak , ne güzel olurdu
Özlemcimm günaydın canımmm ,ahahahah yattım yerlere burda , senin komşular çook tanıdık geldi bana , benimde okulda arkadaşlar sürekli soruyorlar nasıl verdin diye , bende anlatıyorum , hmmm tamam bizde yapalım diyolar , ama hominigırtlak yemektende geri kalmıyorlarr , hergün dürüm yiyolar okulda
Evet Yenacım yaa , haklısın , ben böyle devam ederim diyetime ama istediğimdede yerim makarnamı , kekimi
oy oy oyyyyyyyy kıyamam ben sana ya şaka yaptım ben ve haddim olmasada uyarmak istedim kusura bakma, seni düşünüyorum canım benim yoksa başka derdim yok :)Ü üücnm ben aferin bekliyorum sen ne diyon û û. İlbatum
şaka şaka kisiri. Sarmayi ben masum goruyom hurmaya gelince ben hiç ciko şeker şekerli bişey yemiyorum. Kısır ve sarma çok masum pastanın poacanin yanında Tmm azcik fazla kaçtımalesef istahimla açıldı gibi kg veremiyom. Diyemi bir rahatlik var aslında hiç gezmeye gitmemek gerek evde olmayinca kaçıyor
sen beni garanti gecersin cnm sen gencsi. Benim yaş var guatrda var.
Sen çocuklarla zayıf zayıf antremanda yapiyon seni tbr ediyorum ve verdigin için Ço:k senviniyom. 60Li arkadaşız artık. Mucukkkk
ben yazana kadar sen gitmiş yemişsin tabi doğal olarak ,geç kaldım geçççççç :))) neyse afiyet olsun canım benim, bizde hava güzel olursa 23 nisandan sonra okulda toplanıp yapacağız arkadaşlarla ve eşlerimizle :)Bu gün arkadasa davetliyim eee gideyimmi gitmeyeyimmi pooooffffff
mangal Yapcak ama.
kızlaaarr şunu güzelliğine bakın yaaaa , gözlerindeki ışığı gördükçe bebişim olsun istiyorum sanırım ....
kızlaarrr günaydıınn, Malatyaya gidiyoruuzz, gelince görüşürüzz , herkesi öpüyorummm
güle güle git ve gel, iyi eğlenceler canım,benim yerime de gez kernekte :)kızlaarrr günaydıınn, Malatyaya gidiyoruuzz, gelince görüşürüzz , herkesi öpüyorummm
günaydın fıstukuslar,
umarım herkes, havası güneşli, eğlenceli ve bol enerji harcadığı bir pazar yaşar... burda yine nane hava...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?