Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de yediklerimi yazayım
sabah: su içmeyi unutmuşummm
2 dilim tahıllı ekmek 1 2 parça sucukla yumurta yedim 1 tatlı kaşığı yağ ilave ettim
peynir domates salatalık biraz bal malum cumartesi tatil ya kahvaltımı güzel yapmak istedim biraz kaçamak gibi oldu sucuk var bal var bir arada yemem çünkü
öğlen: çarşıdaydım 1 simit
ara 2 kuru kayısı
akşam: 1 kase tarhana çorbası
5 yemek kaşığı mantar sote
2 yemek kaşığı yoğurt
gece: 1 küçük muz
2 litre su içtim yürüyüş yaapmadım çarşıdaydım gelince de yemek yapmam lazımdı annem yolda geliyorrr işte bole yemişimmm güya detoks yapacaktım ama canım çekmedi :26::26::26::26::26:

iyi akşamlar güzel bayanlar,

bu akşam çok uzun zamandan sonra bezelye pişirdin, bulgur pilavı ile. elbette yedim. bir tabağın yarısına pilav diğer yarısına bezelye koydum. yedim. karbonhidrat ağırlıklı beslenince insan gerçekten tok hissetse bile yemekten 1 saat sonra midesi kazınmaya ve tatlı şeyler aramaya başlıyor. neden diyetisyenin ısrarla salata ye dediğini daha iyi anladım. bir daha da bu şekilde yemek yemeyeceğim. salata gerçekten muhimmiş. neyse menumu yazayım.

sabah; 2 dilim kepek light ekmek boy yeşillik domates yarım yağlı peynir. 1 yumurta

ara 1 portakal

öğle(biraz gecikti) 1 dilim kepek light ekmek, 1 kase tarhana çorbası, bir buyuk yeşil salata, yarım yağlı peynir 30 gr.

ara 1 galeta-1 elma

akşam 1 tabak bezelye, 1 tabak bulgur pilavı.(aslında yarım yarım ama tabklarım baya buyuk benim normal 1 tabak olmuştur ((()

arada bana da gelselerde duruyorum fazla arama daahası koyarım dolaba çekmeceye unuturum görünce derim ki şunu yeyimm sonra kapatınca orda kalır ama yemek ole değil yaa ben yemek yerken kimse anlayamaz saanarlar ki yemedim oysa ben bayağı bir hüpletiyorum cuma gözleme vardı ben 1 tane yedim elim kadar vardı yarım daha aldım çok oluyor bunu yemesem mi dedim ye diyo sen daha yemedin dedim 1 tane yedim dedim kadının gözleri açıldı yuh demiştir ne ara yedinnn ben hzılı yiyorum kimse fark etmiyor işte kilo yapan o sayma yöntemini uygulamam gerek çiğnemelerimi saymam lazım yuvarlayıp yutuyorum yaa

ayakta durmak 40 dk. - 66 cal.
yürüyüş - hızlı ve tempolu 10 dk. - 66 cal.
bilgisayar kullanmak 140 dk. - 210 cal.

- 342 cal. harcamışım.... elde kaldı 1286 kaloriiiiii

işe gitmek için 10 dk hızlı hızlı yürüdüm onu bile yazdım hehe he

kızlarrrr ben sizler gibi az yemeye başlasam ne kadar güzel olacak

Mutlu haklısın karbonhidrat özellikle pirinç pilavı yediğimde banada aynısı olur 1 en fazla 2 saat sonra acıkırım

salata yemek lazım ama yapmasını hiç sevmem

evet yavaş yiyip doygunluğumuzu anlasak süper olacak

ama benim işiminde getirdiği bir durum hep çok hızlı yer bizim meslekte olanlar

Yakıştı bence en azından beyazlar yok
kiz 2renk moda ya bende uclarini kırmızı istiyom belki tr gelince boyatirim nasipse

vauuuvv tam çıtır olacaksın haaaaa

ama benim saç senin dediğinin tam tersi oldu

dibi kızıl karamel

uçları tam karamel bir hoş bişey oldu ama hep topuz şeklinde bağladığım ve jöle ile yapıştırdığım için belli değil

bir gideyim mahvedicem o osmanı

başarılıııı bacımmmmmmmmmmmmm

evet yavaş yiyip doygunluğumuzu anlasak süper olacak

ama benim işiminde getirdiği bir durum hep çok hızlı yer bizim meslekte olanlar

ben de sevdiğim birşey olursa ki sevmediğim yok ama gözleme börek çörek pasta dondurma -öncelikli olarak- sanıyesinde hupletirim. acımammmmm. hatta doymam ben. insanın beğnine ilk lokmadan itibaren 8. dakikada doyma sinyalleri gitmeye başlarmış. yani 7-8 dakika boyunca patlayana kadar yesen bile beyin anlamıyor. ben o 7-8 dakikada 10 gözleme yesem aaa çok oldu diyemiyorum. o yuzden bu hallerim o da ayrı.

iyi akşamlar güzel bayanlar
dün ve bugün giremedim anca şimdi fırsat buldum dersim vardı. hepsine bakamadım biraz bakabildim çok başım ağrıyor eve geldiğimdebn beri
haftanın 1. 2. ve 3. lerinide tebrik ediyorum allahıııııım o listeye benimde girdiim günler gelecekmi ki
iki gündür çooook feci cozuttum o yüzden listemi yazmayacağım liste falanda yok zaten ortada arada girip bakıyorum ancak çok fala düzenli bi şekilde en azından takip edemiyorum kendime bi ders programı çıkardım feci birikmiş moralim çok bozuldu ve gerçekten adam akıllı düzenli bi şekilde ders çalışmam gerekiyor artık :18:
hepinizi öpüyorum

kızlarrrr
perşembe saçlarımı yaptırıcam heyecan yaptım resmen. acaba nasıl olacak. tam modele de karar veremedim. jey lo saçı ya da alba saçı dusunuyorum okyanus dalgası da yaptırmayı sorucam. bakalım ne olacak. 3 ay suruyomuş okayanus dalgası. temmuz ortasına kadar dayanacak yani yaptırırsam... ama dalgalı saçlar daha kilolu gösteriyor sanki... ne diyorsunuz...

renk olarak eminim çok yakışır ancak

saçlarda form değişikliği yapan işlemleri ben hiç iyi karşılamıyorum

sonra saç eski haline dönemiyor gibi geliyor

ki senin saçların çok güzel

bence hiç dalga falan yaptırma

Not: Bunu yazan bir dalgalı saç sahibi ( düz saçlara imrenerek bakan dalgalı saç sahibi

evet sanırım hayatım boyunca en güzel yerim saçım oldu. yani klasik saç aslında uzun ve kalın telli hiç işlem yaptırmadığım için yapısı yaşım itibariile bozuldu o kadar. ama şakaklarda beyazlama çok var. bir de çok sıkıldım en son 2008 de gölgelendirdim çok da iyi olmamıştı. şimdi biraz gaz da verir diyorum kendime dikkat etme yolculuğumda. ama dalga işini hiç bilemiyorum zaten. ben de süper duz saçlarımın dalgalı olmasını hayal ediyorum ama elbette iri dalgalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…