arada bana da gelselerde duruyorum fazla arama daahası koyarım dolaba çekmeceye unuturum görünce derim ki şunu yeyimm sonra kapatınca orda kalır ama yemek ole değil yaa ben yemek yerken kimse anlayamaz saanarlar ki yemedim oysa ben bayağı bir hüpletiyorum cuma gözleme vardı ben 1 tane yedim elim kadar vardı yarım daha aldım çok oluyor bunu yemesem mi dedim ye diyo sen daha yemedin dedim 1 tane yedim dedim kadının gözleri açıldı yuh demiştir ne ara yedinnn ben hzılı yiyorum kimse fark etmiyor işte kilo yapan o sayma yöntemini uygulamam gerek çiğnemelerimi saymam lazım yuvarlayıp yutuyorum yaasende benim gibisin demekki
tatlı ile işim yoktur ama gelsin börekler gitsin gözlemeler bayılırım
yemektede bir türlü kendimi frenliyemem
hepsinden güzelce yerim
kilo verirken ne güzel kendime dur demeyi öğrenmiştim
doymadığımı düşünsem bile birakırdım( ki doyuyordum )
ama yine açgözlü özlem hortladı yaaaaaaaa
ama şu bir gerçek dondurmaya dayanamam
arada bana da gelselerde duruyorum fazla arama daahası koyarım dolaba çekmeceye unuturum görünce derim ki şunu yeyimm sonra kapatınca orda kalır ama yemek ole değil yaa ben yemek yerken kimse anlayamaz saanarlar ki yemedim oysa ben bayağı bir hüpletiyorum cuma gözleme vardı ben 1 tane yedim elim kadar vardı yarım daha aldım çok oluyor bunu yemesem mi dedim ye diyo sen daha yemedin dedim 1 tane yedim dedim kadının gözleri açıldı yuh demiştir ne ara yedinnn ben hzılı yiyorum kimse fark etmiyor işte kilo yapan o sayma yöntemini uygulamam gerek çiğnemelerimi saymam lazım yuvarlayıp yutuyorum yaa
Yakıştı bence en azından beyazlar yok
kiz 2renk moda ya bende uclarini kırmızı istiyom belki tr gelince boyatirim nasipse
başarılıııı bacımmmmmmmmmmmmmiyi akşamlar güzel bayanlar,
bu akşam çok uzun zamandan sonra bezelye pişirdin, bulgur pilavı ile. elbette yedim. bir tabağın yarısına pilav diğer yarısına bezelye koydum. yedim. karbonhidrat ağırlıklı beslenince insan gerçekten tok hissetse bile yemekten 1 saat sonra midesi kazınmaya ve tatlı şeyler aramaya başlıyor. neden diyetisyenin ısrarla salata ye dediğini daha iyi anladım. bir daha da bu şekilde yemek yemeyeceğim. salata gerçekten muhimmiş. neyse menumu yazayım.
sabah; 2 dilim kepek light ekmek boy yeşillik domates yarım yağlı peynir. 1 yumurta
ara 1 portakal
öğle(biraz gecikti) 1 dilim kepek light ekmek, 1 kase tarhana çorbası, bir buyuk yeşil salata, yarım yağlı peynir 30 gr.
ara 1 galeta-1 elma
akşam 1 tabak bezelye, 1 tabak bulgur pilavı.(aslında yarım yarım ama tabklarım baya buyuk benim normal 1 tabak olmuştur((()
arada bana da gelselerde duruyorum fazla arama daahası koyarım dolaba çekmeceye unuturum görünce derim ki şunu yeyimm sonra kapatınca orda kalır ama yemek ole değil yaa ben yemek yerken kimse anlayamaz saanarlar ki yemedim oysa ben bayağı bir hüpletiyorum cuma gözleme vardı ben 1 tane yedim elim kadar vardı yarım daha aldım çok oluyor bunu yemesem mi dedim ye diyo sen daha yemedin dedim 1 tane yedim dedim kadının gözleri açıldı yuh demiştir ne ara yedinnn ben hzılı yiyorum kimse fark etmiyor işte kilo yapan o sayma yöntemini uygulamam gerek çiğnemelerimi saymam lazım yuvarlayıp yutuyorum yaa
evet yavaş yiyip doygunluğumuzu anlasak süper olacak
ama benim işiminde getirdiği bir durum hep çok hızlı yer bizim meslekte olanlar
başarılıııı bacımmmmmmmmmmmmm
Dalokaysmom. Kız gordunmu papatyayi
kızlarrrr
perşembe saçlarımı yaptırıcam heyecan yaptım resmen. acaba nasıl olacak. tam modele de karar veremedim. jey lo saçı ya da alba saçı dusunuyorum okyanus dalgası da yaptırmayı sorucam. bakalım ne olacak. 3 ay suruyomuş okayanus dalgası. temmuz ortasına kadar dayanacak yani yaptırırsam... ama dalgalı saçlar daha kilolu gösteriyor sanki... ne diyorsunuz...
renk olarak eminim çok yakışır ancak
saçlarda form değişikliği yapan işlemleri ben hiç iyi karşılamıyorum
sonra saç eski haline dönemiyor gibi geliyor
ki senin saçların çok güzel
bence hiç dalga falan yaptırma
Not: Bunu yazan bir dalgalı saç sahibi ( düz saçlara imrenerek bakan dalgalı saç sahibi
Avatardaki profile telden yapamiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?