Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hepinize kocaman bir GÜNAYDINNNNNN ,İYİ PAZARLARRRRRRRR

cnm tabiki uyarcan cnm bende sakasiina takıldım bu aralar eroinman gibi guatr ilaclarimi istiyorum bana sinir yapıyor ve sonu yemek oluyor. 1Ay gecsede pofffff poffffff

yenacim cnm profile yapamıyorum telden laptopunda sarjindada problem var

selam kızlarrrr, herkese çoook güzel bir pazar günü diliyorum
havaların azizliği üstümüzde ama, enberjilerimiz yüksek hissedebiliyorum
buarada dün gece rüyamdaki topikteki kızları gördüm daha doğrusu resmi olanları
hepimiz zayıflamış parti veriyoruz, yena da tahtanın üstüne bir pano yaptırmış, ilk başlangıç kilolarımız ile son kilolarımızı yazmıştır
tüm kilolar 60-55 arası idi süper bir rüyaydı, zayıfken hepimiz daha güzeldik kızlar, süper bir rüyaydı

Kızlar nasılsınız

2 gündür giremedim ben. Cuma akşamı arkadaşımıza gittik Kadıköye, akşama kadar diyetime uydum da akşam bir kadeh şarap eşliğinde meyve, 4 parça bitter çikolata ve bir avuç fıstık yedim Salı günü kontrolüm var çok tedirginim. Herkes iyidir umarım

Bugün öğlen balığımı yedim az önce de yürüyüşümü yaptım.

cnm sen bu gün telafi. Edersin.
Herkescikler gezmede bende evdeyim canım sıkılıyor mutfak kedisi gibi mutfakda geziyom
kontrolde illaki eksi çıkarsın dunki kacamallardan. Biseycik olmaz cunki hep düzenli sağlıklı besleniyorsun cnm

Canım resımlerıne baktım da bir kızın bir oğlun var sanırım. Kızının gözleri renkli sana mı benziyo:)) Kızı böyleyse anası nasıldır kimbilir düşünemiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…