canım asıl hedefim 68 olmak ama ilk hedefim 90 önüme kücük kücük hedefler koyup ilerlemeyi düsünüorum.. hosbulduk :)hoşgeldin canıım nedemek buyur gel tabiki hangi arayı istersen artık incelmeye başlıyoruz ya topiğimizde oturacak yerlerde açılıyo:)))
hedef azmış ya ideal kilon nedir:???
hoşgeldin canımmm , hadi bakalım en kısa zamanda ilk hedefine ulaşman dileğiylee
canım ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ SEN BİR TEST AL YAPTIR BAKARSIN HAMİLE ÇIKAR TEST SONUCUN48 BEDEN ANCAK OLUYOR YANİ LCW DE 44 BEDEN BAYA ŞİŞKOYUM BENYAA...
ETEĞİ BEĞENDİ KESİN ORASIDA NE BİLİYİM HEP KİLOLUYDUMYA HİÇ ZAYIF OLAMAM SANIYOR KENDİNCEDE...
HAKLI CANIM KIZIN AMA OLSUN İYİLİK YAP DENİZE AT DEMİŞLER...
İNŞALLAH BEN 36 BEDENE GİREMEM SANIORUM ÇÜNKÜ KEMİKLİYİM BAYA YAPILIYIM AMA FARK ETMEZ BASENLERİ YOK EDERSEM BAYA İNCELİRİM...
ETEĞİ VERDİM BOZUNTUYA HİÇ VERMEDİM ÇÜNKÜ.. VARSIN BENİ ÖYLE SANSINLAR...ÖNEMLİ OLAN SONUÇ AMA DEĞİLMİ...BAŞKA YOLU YOK GİDİCEK...
Ebrucum ben hala adet olmadım 6. gün bugün çok sinirim bozuluyor şiştim resmen aşırı halsizleştim...hamilelik beklentim yok zaten tedavisiz olmucak...stres sıkıntı tüm dengemi bozdu bu durumlarda aklıma ilk gelen tatlı bişeler yemek
HOŞ GELDİN ARAMIZA İYİ BİR KİLO KAYBEDİP BENİDE GEÇERSİNkızlar size biraz kendmi tanıtım :) 21 yasındayım 1.70 boyum kilom 97.9 inş vericem öncelikli hedefm 90 asıl hedefim 68..artık yemek yemenin önüne gecemiorum cok kilo aldım cok bundan 8 ay öbce flan 81 kilo oldugumu hatırlıorum dha az kiloda oldugum zamanları yasları hatırlamıorum ama artık bu son dedm cok istikrarsız bi insanım kendmi cok ii tanıorum cok üsengecm cok salata yapmaya üsendgm icn ne bulursam yedgm cok oldu ailenm artık bana inanmıo ve destek olmuo nası olsa p.tesi baslar salı bırakırsın diolar kimse inanmıo bana ben de umursamıorum cogu zaman ama artık neredeyse 100 kilo oldum hayatımdaki en kilolu dönemim bu ins vericem yavas yavas acelem yok mezuniyet balom var mayısta cok kısa zamanda mucizeler yaratamıcamı zaten biliorum onun icn kendmi strese sokmuorum uzun vadede ciddi kilolar vericemden emin olabilrsiniz :) bunları yazarken her ne kadara kendme güvenli gözüksem de umarım 3 5 günlük bi heves deildir yine ke ailemn bana güvenmesi o kadar önemli deil ben kendme güvenmek isiorum artık bu arada 8.takıma da üye oldum bugün
hoşgeldin umarım sağlıklı ve kalıcı bir şekilde önce 90 a sonrada ideal kilona inersinkızlar beni de alın aranıza ben de 97.9 kiloyum 100 olmadan 90 a inmem lazım ilk hedefim 90 :)
mutlu hadi geliyor 8ler
biz de eşimle yürüdük 1 saatten fazla
slm güzeller:)
çok yoğun bir hafta geçti.annem yanımda ama bayağı hastalığı var o nednle onu fazla yormak istemiyorum.yürüyüş yapmak içinde bebeği bırakacak zaman bulamadım.sabah erken kahvaltı vakti oluyor sonra iş güç vs.5ten sonra çocuklar geliyor.eşim yok derken annemi bırakıp çıkamdım hiç.eşim yok ve çocuklar ananeyide görünce iyice kudurdular.çok yoruluyorm.geçen salı oğlumun okuma bayramı vardı. eşim yoktu malesef.benimde başıma gelmyen kalmadı.işten güçten ancak 4 e doğru hazırlanmaya başladım.banyoya girdim.sonra ne giyeceğime son anda karar verdim ve hafif buruşuktu hemen hızlıca ütülerim dedim.(yeni azur ütü aldık philips) sonra çabucak ütüledi çok iyyimiş bu ütü diye düşünürken fişi çekerken tüm sigortalar attı.ama içerden değil ve benim yapabileceğim şekilde değil.hemen bir arkadaşı aradım eşi birini gönderecekti.ama benim çıkmam lazımdı.ıslak saçla çıktım.sonra yağmura yakalandım.okula vardığımda benim 3yaşındaki kızı aldım kreşten(aynı okuldalar) hadi wc ye sokayım orda sıkıntı olmasın dedim.küçük wc ye girdik .ben popsunu yıkamak için suyu açtım.çok tazikliymiş bilemedim üstü başı su oldu.ağlayacam öyle sinir oldum.dolabına gittim yedek yok kullanılmış bende farketmemişm unutmuşum.neyse pijama altını aldım külotsuz giydirdim.Allahtan pijamadan çok eşofman gibi duruyordu...oğlumun gösterisi güzel geçti.çoğu iyiydi çocukların.oğlum sahnedeyken (2 kişilik nasrettin hoca fıkrası canlandırıyorlardı)ben kameraya almaya çalışırken bir de ne göreyim kızım oğlumun yanına çıkmış sahneye....gel diyorum gelmiyor.ben de gösteri yapacam diyor...ne ara fırladı gitti anlamadım.oğlumu göremedim kıza bakmaktan...baya maceralı geçti yani
neyse bende önüme ne geldiyse yedim bi haftada kilo bile aldım sabit kalmak dururken.bugün 45 dk spor yaptım haftalardır ilk defa.yediklerime dikkat etmeye çabaladım ama sabah tereyağlı ballı ekmek te yedim yani...nasıl dikkat etmekse.77 sınırını geçince kendimi 90 üstü gibi hissediyorum.75-76 iyide...eşim gelince sarma tatlı vs de yapacaz yapınca durmam biliyorum...sonraki hafta kv lere gitçez ordada diyet olmaz.2 haftam güme gidecek.inşallah kilo almasam ve 80 üstüne çıkmasam bari....
bizim tarih belli oldu temmuz 15-ağustos 15 züperrrrrr olacak.heralde 4-5 saat tepişirim ben...
ben de maç felan ertelendi diye duyunca şaşırdım gerçekten fena demek Allah afet vermesin canım burası da kapalı ama yağış hafif oluyor arada bikaç gün sonra bize gelmesin sizdeki yağışistanbul berbat asuman, yıkılıyor yağmurdan inşallah su baskını olmaz biryerlede diyeyim ama kesin olmuştur. 12 den sonra fena bozdu...
bugünkü menüm:
sabah:1 bardak süt
ara öğün:8 badem
öğle:1 dilim peynirli börek (kendim yaptım o yüzden yağsız ama yine de)
ara öğün:2 kuru kayısı
akşam:4-5 yk light yoğurt
spor:105 dakika spor salonu
ben ankara da yağıcak diye düşünütken istanbul çok fenaymış gerçektenistanbul berbat asuman, yıkılıyor yağmurdan inşallah su baskını olmaz biryerlede diyeyim ama kesin olmuştur. 12 den sonra fena bozdu...
ahh ahhh o türden bizim evdede var bende eşimi türünün son örneği sanıyodumgünaydın bazı arkadaşlarımın eşleri kendi ütüsünü yapar çok özenirim benim eşim mutfaga gidip suyunu bile içmez
Elif cim haklısın azmetmek lazım.
dün nasıl canım sıkıldı moralim bozuldu anlatamam... Mağazaları gezdim mevsimlik uzun trençkontlara baktım filan neyse bulamadım ama çok şık bir etek gördüm 44 bedeni var denemeden aldım hem kaliteli hemde çok ucuzdu olmayacağını bile bile aldım belki hediye ederim diye...neyse görümceme uğradım eteği gösterdim ona oldu dedim belki giyerim ilerde bana ne dedi biliyormusunuz??? " sen asla o kadar zayıflayamazsın" bende bozuntuya vermedim haklısın veremem dedim. ona hediye ettim. ya sanki kendisi bi deri bi kemik. nasıl içime oturdu o anda siz geldiniz aklıma..kızlar sizin sayenizde desteğinizle ben bu işi becereceğim...Rabbim sağlık sıhhat versin elimden gelenin fazlasını yapıcam...bu yıl bu işi bitiricem İnşallah....
ekmeksiz ye bişey olmazzzzzzzzzBu gün arkadasa davetliyim eee gideyimmi gitmeyeyimmi pooooffffff
mangal Yapcak ama.
hoş geldinnnnnnnnnkızlar beni de alın aranıza ben de 97.9 kiloyum 100 olmadan 90 a inmem lazım ilk hedefim 90 :)
ruhun genç senin şekerim maşşallahcnm haksızlık yapma kendine burdaya uğramayı aynı kiloyla gelmek süper çoğumuz 3-5-10kg la geliyoruz
yaş kaçtı. 72Liyim ben saclarimin çoğu beyazlasmis. Dün patlicanmoru boyattim yigene azcikta olsun genclestim
allah herkeze versinn inşallahhhkızlaaarr şunu güzelliğine bakın yaaaa , gözlerindeki ışığı gördükçe bebişim olsun istiyorum sanırım ....
tartı bu hafta 8 li rakamlaara güvenip cozutma diye şaka yapmışsevgili arkedeşler,
bu sabah usenmeden soyundum dökündüm çıktım tardıya.
aaa bir de ne göreğim. 89.9 heyooo dedim, ama heycanla 2. kez çıktığımda 90.3 görerek tekrar 90 soğuk yuzuyle karşılaştım(((((.
ama ne yapıyoruz bozulmuyoruz haftaya 8 leri görücez diye yorumluyoruz...(hain tartı)
ayyhhh ben yoruldummmmm enn azından ekmek yeme yaptığın koşuşturmaca eritir yediklerini haMUR işinden uzak durslm güzeller:)
çok yoğun bir hafta geçti.annem yanımda ama bayağı hastalığı var o nednle onu fazla yormak istemiyorum.yürüyüş yapmak içinde bebeği bırakacak zaman bulamadım.sabah erken kahvaltı vakti oluyor sonra iş güç vs.5ten sonra çocuklar geliyor.eşim yok derken annemi bırakıp çıkamdım hiç.eşim yok ve çocuklar ananeyide görünce iyice kudurdular.çok yoruluyorm.geçen salı oğlumun okuma bayramı vardı. eşim yoktu malesef.benimde başıma gelmyen kalmadı.işten güçten ancak 4 e doğru hazırlanmaya başladım.banyoya girdim.sonra ne giyeceğime son anda karar verdim ve hafif buruşuktu hemen hızlıca ütülerim dedim.(yeni azur ütü aldık philips) sonra çabucak ütüledi çok iyyimiş bu ütü diye düşünürken fişi çekerken tüm sigortalar attı.ama içerden değil ve benim yapabileceğim şekilde değil.hemen bir arkadaşı aradım eşi birini gönderecekti.ama benim çıkmam lazımdı.ıslak saçla çıktım.sonra yağmura yakalandım.okula vardığımda benim 3yaşındaki kızı aldım kreşten(aynı okuldalar) hadi wc ye sokayım orda sıkıntı olmasın dedim.küçük wc ye girdik .ben popsunu yıkamak için suyu açtım.çok tazikliymiş bilemedim üstü başı su oldu.ağlayacam öyle sinir oldum.dolabına gittim yedek yok kullanılmış bende farketmemişm unutmuşum.neyse pijama altını aldım külotsuz giydirdim.Allahtan pijamadan çok eşofman gibi duruyordu...oğlumun gösterisi güzel geçti.çoğu iyiydi çocukların.oğlum sahnedeyken (2 kişilik nasrettin hoca fıkrası canlandırıyorlardı)ben kameraya almaya çalışırken bir de ne göreyim kızım oğlumun yanına çıkmış sahneye....gel diyorum gelmiyor.ben de gösteri yapacam diyor...ne ara fırladı gitti anlamadım.oğlumu göremedim kıza bakmaktan...baya maceralı geçti yani
neyse bende önüme ne geldiyse yedim bi haftada kilo bile aldım sabit kalmak dururken.bugün 45 dk spor yaptım haftalardır ilk defa.yediklerime dikkat etmeye çabaladım ama sabah tereyağlı ballı ekmek te yedim yani...nasıl dikkat etmekse.77 sınırını geçince kendimi 90 üstü gibi hissediyorum.75-76 iyide...eşim gelince sarma tatlı vs de yapacaz yapınca durmam biliyorum...sonraki hafta kv lere gitçez ordada diyet olmaz.2 haftam güme gidecek.inşallah kilo almasam ve 80 üstüne çıkmasam bari....
bugünkü menüm:
sabah:1 bardak süt
ara öğün:8 badem
öğle:1 dilim peynirli börek (kendim yaptım o yüzden yağsız ama yine de)
ara öğün:2 kuru kayısı
akşam:4-5 yk light yoğurt
spor:105 dakika spor salonu
gideceklerrr başka yolu yokkkkkkkkkkkkece sakın haaaaa... ben ne olacak 90 olmam ya derken 96 oldum göz açık kapayana 86-87 gidip geliyordum. gözünü açıp kapayana alıveriyoruz. sonra da geldikleri gibi kolayca gitmiyorlar tam çıldırmalık...2 aydır 90 üstünde ki kilolarla cebelleşiyorum sözde 3-4 aylık kilolardı...
ben de alacaaktım bugün elimi uzattım yok dedimmm alma semirann ama sonra semiran naptı dondurma aldı minik magnumlardan arada yerim koydum dolaba gerçi dondurma dolapta mutluyu ye beni diye dürttüğü gibi dürtmüyorr benim pek abur cubur yeme illa yeme alışkanlığım yok ben yemek yerim akıllıca bayağı yerim ben yemekten kilo alıyorum geçen yazdan dolapta dondurmam var yememişim annem diyo son kullanma tarihine bak ole aç diye ama benim kusurumda yemeklee adam akıllı yerim onu durduruyorum neyse nerden geldim ben buraya yaa he carte dore kazandibinden girdim dondurmadan çıktımmben de maç felan ertelendi diye duyunca şaşırdım gerçekten fena demek Allah afet vermesin canım burası da kapalı ama yağış hafif oluyor arada bikaç gün sonra bize gelmesin sizdeki yağış
menü gibi değil canım yaa çok çok az neden böyle ve nasıl duruyorsun bu kadar az yemeyle
ben de yazyım yediklerimi aklımdayken
kahvaltı
kıymalı yumurta peynir 5 zeytin roka nane maydanoz domates salatalık 2 3 dilim tam buğday ekmeği lor ve gül reçeli
çok güzel doydum ama iyi yemişim değil mi saat 12 de yedik
ara
yürüyüşten sonra azcık lor roka salatalık
öğle akşam arası bişey 5 gibi
1 tabak yoğurt çorbası 3 tane tavuk baby şiş ve yeşillikler
daha bişey yermiyim bilmem ama 2si bir arada kahvemi de içtim
su çok içiyorum bu ara zaten 3 lt felan
2 kupa da yeşil çay 1 kupa 5i bir yerde
70dk yürüyüş
ha unuttum kaçamak da yaptım carte dore yeni çıkarmış ya kazandibi tadında dondurma bir de ondan yedim 170 kaloriymiş
cnm haksızlık yapma kendine burdaya uğramayı aynı kiloyla gelmek süper çoğumuz 3-5-10kg la geliyoruz
yaş kaçtı. 72Liyim ben saclarimin çoğu beyazlasmis. Dün patlicanmoru boyattim yigene azcikta olsun genclestim
gideceklerrr başka yolu yokkkkkkkkkkkk
ben de alacaaktım bugün elimi uzattım yok dedimmm alma semirann ama sonra semiran naptı dondurma aldı minik magnumlardan arada yerim koydum dolaba gerçi dondurma dolapta mutluyu ye beni diye dürttüğü gibi dürtmüyorr benim pek abur cubur yeme illa yeme alışkanlığım yok ben yemek yerim akıllıca bayağı yerim ben yemekten kilo alıyorum geçen yazdan dolapta dondurmam var yememişim annem diyo son kullanma tarihine bak ole aç diye ama benim kusurumda yemeklee adam akıllı yerim onu durduruyorum neyse nerden geldim ben buraya yaa he carte dore kazandibinden girdim dondurmadan çıktımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?