Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canıım nedemek buyur gel tabiki hangi arayı istersen artık incelmeye başlıyoruz ya topiğimizde oturacak yerlerde açılıyo:)))
hedef azmış ya ideal kilon nedir:???
canım asıl hedefim 68 olmak ama ilk hedefim 90 önüme kücük kücük hedefler koyup ilerlemeyi düsünüorum.. hosbulduk :)
hoşgeldin canımmm , hadi bakalım en kısa zamanda ilk hedefine ulaşman dileğiylee

hosbulduk canm :) inş hep birlkte hedeflerimize ulasıcaz :)

kızlar size biraz kendmi tanıtım :) 21 yasındayım 1.70 boyum kilom 97.9 inş vericem öncelikli hedefm 90 asıl hedefim 68..artık yemek yemenin önüne gecemiorum cok kilo aldım cok bundan 8 ay öbce flan 81 kilo oldugumu hatırlıorum dha az kiloda oldugum zamanları yasları hatırlamıorum ama artık bu son dedm cok istikrarsız bi insanım kendmi cok ii tanıorum cok üsengecm cok salata yapmaya üsendgm icn ne bulursam yedgm cok oldu ailenm artık bana inanmıo ve destek olmuo nası olsa p.tesi baslar salı bırakırsın diolar kimse inanmıo bana ben de umursamıorum cogu zaman ama artık neredeyse 100 kilo oldum hayatımdaki en kilolu dönemim bu ins vericem yavas yavas acelem yok mezuniyet balom var mayısta cok kısa zamanda mucizeler yaratamıcamı zaten biliorum onun icn kendmi strese sokmuorum uzun vadede ciddi kilolar vericemden emin olabilrsiniz :) bunları yazarken her ne kadara kendme güvenli gözüksem de umarım 3 5 günlük bi heves deildir yine ke ailemn bana güvenmesi o kadar önemli deil ben kendme güvenmek isiorum artık bu arada 8.takıma da üye oldum bugün

canım ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ SEN BİR TEST AL YAPTIR BAKARSIN HAMİLE ÇIKAR TEST SONUCUN
HOŞ GELDİN ARAMIZA İYİ BİR KİLO KAYBEDİP BENİDE GEÇERSİN

kimsecikler yok yalnız kaldım buralarda
yürüyüş yaptım geldim bende bir arkadaşa kahve içmeye gitmişştim
ders açısından verimsiz kilo verme konusunda verimli bir gündü
seviniyim mi üzülüyüm mü anlamadım :44::44:

slm güzeller:)

çok yoğun bir hafta geçti.annem yanımda ama bayağı hastalığı var o nednle onu fazla yormak istemiyorum.yürüyüş yapmak içinde bebeği bırakacak zaman bulamadım.sabah erken kahvaltı vakti oluyor sonra iş güç vs.5ten sonra çocuklar geliyor.eşim yok derken annemi bırakıp çıkamdım hiç.eşim yok ve çocuklar ananeyide görünce iyice kudurdular.çok yoruluyorm.geçen salı oğlumun okuma bayramı vardı. eşim yoktu malesef.benimde başıma gelmyen kalmadı.işten güçten ancak 4 e doğru hazırlanmaya başladım.banyoya girdim.sonra ne giyeceğime son anda karar verdim ve hafif buruşuktu hemen hızlıca ütülerim dedim.(yeni azur ütü aldık philips) sonra çabucak ütüledi çok iyyimiş bu ütü diye düşünürken fişi çekerken tüm sigortalar attı.ama içerden değil ve benim yapabileceğim şekilde değil.hemen bir arkadaşı aradım eşi birini gönderecekti.ama benim çıkmam lazımdı.ıslak saçla çıktım.sonra yağmura yakalandım.okula vardığımda benim 3yaşındaki kızı aldım kreşten(aynı okuldalar) hadi wc ye sokayım orda sıkıntı olmasın dedim.küçük wc ye girdik .ben popsunu yıkamak için suyu açtım.çok tazikliymiş bilemedim üstü başı su oldu.ağlayacam öyle sinir oldum.dolabına gittim yedek yok kullanılmış bende farketmemişm unutmuşum.neyse pijama altını aldım külotsuz giydirdim.Allahtan pijamadan çok eşofman gibi duruyordu...oğlumun gösterisi güzel geçti.çoğu iyiydi çocukların.oğlum sahnedeyken (2 kişilik nasrettin hoca fıkrası canlandırıyorlardı)ben kameraya almaya çalışırken bir de ne göreyim kızım oğlumun yanına çıkmış sahneye....gel diyorum gelmiyor.ben de gösteri yapacam diyor...ne ara fırladı gitti anlamadım.oğlumu göremedim kıza bakmaktan...baya maceralı geçti yani
neyse bende önüme ne geldiyse yedim bi haftada kilo bile aldım sabit kalmak dururken.bugün 45 dk spor yaptım haftalardır ilk defa.yediklerime dikkat etmeye çabaladım ama sabah tereyağlı ballı ekmek te yedim yani...nasıl dikkat etmekse.77 sınırını geçince kendimi 90 üstü gibi hissediyorum.75-76 iyide...eşim gelince sarma tatlı vs de yapacaz yapınca durmam biliyorum...sonraki hafta kv lere gitçez ordada diyet olmaz.2 haftam güme gidecek.inşallah kilo almasam ve 80 üstüne çıkmasam bari....

ece sakın haaaaa... ben ne olacak 90 olmam ya derken 96 oldum göz açık kapayana 86-87 gidip geliyordum. gözünü açıp kapayana alıveriyoruz. sonra da geldikleri gibi kolayca gitmiyorlar tam çıldırmalık...2 aydır 90 üstünde ki kilolarla cebelleşiyorum sözde 3-4 aylık kilolardı...

bugünkü menüm:
sabah:1 bardak süt
ara öğün:8 badem
öğle:1 dilim peynirli börek (kendim yaptım o yüzden yağsız ama yine de )
ara öğün:2 kuru kayısı
akşam:4-5 yk light yoğurt

spor:105 dakika spor salonu

Selam kızlarrrrrrr :122:

Nasılda belli oluyor hafta sonu olduğu doğru dürüst kalabalık bile yok
İstanbullular kesin kapalı alanlara gitmişlerdir yada evde keyif yapıyorlar Bugün gerçektende hava çok kötüydü ki hala öyle :26:
Bütün gün canım havanın kasvetinden etkilendi herhalde ki hiç kımıldamak dahi istemedim tabi dizimdeki ağrıda gitmedi hala onunda etkisi çok
Yarına birşey kalmaz nasılsa
Bu arada evdekiler tam seyirlik oldular eşim çocuklarla halıya uzanmıştı oyun oynuyorlardı hepsi nasılda mayıştılarsa gözleri kapandı kapanacak

bizim tarih belli oldu temmuz 15-ağustos 15 züperrrrrr olacak.heralde 4-5 saat tepişirim ben...

Canım demin kaçırmışım şimdi gördüm
Ya bizde büyük ihtimalle okullar kapanır kapanmaz gideriz akçaya çünkü ramazandan evvel gelmiş olmam lazım çünkü Annemler Almanyadan gelicek birde eşimin Halasına birkaç misafir daha sıraya girmiş Eltisi Ağustosta geliceğini söylemiş oda hayır diyememiş tabiki
Ama eğer Haziran sonunda gidersek belki Temmuz ortalarına kadar kalırsak bir iki günde olsa görüşme imkanı olur beraber tepişiriz

istanbul berbat asuman, yıkılıyor yağmurdan inşallah su baskını olmaz biryerlede diyeyim ama kesin olmuştur. 12 den sonra fena bozdu...
ben de maç felan ertelendi diye duyunca şaşırdım gerçekten fena demek Allah afet vermesin canım burası da kapalı ama yağış hafif oluyor arada bikaç gün sonra bize gelmesin sizdeki yağış

menü gibi değil canım yaa çok çok az neden böyle ve nasıl duruyorsun bu kadar az yemeyle
ben de yazyım yediklerimi aklımdayken
kahvaltı
kıymalı yumurta peynir 5 zeytin roka nane maydanoz domates salatalık 2 3 dilim tam buğday ekmeği lor ve gül reçeli
çok güzel doydum ama iyi yemişim değil mi saat 12 de yedik
ara
yürüyüşten sonra azcık lor roka salatalık
öğle akşam arası bişey 5 gibi
1 tabak yoğurt çorbası 3 tane tavuk baby şiş ve yeşillikler
daha bişey yermiyim bilmem ama 2si bir arada kahvemi de içtim
su çok içiyorum bu ara zaten 3 lt felan
2 kupa da yeşil çay 1 kupa 5i bir yerde
70dk yürüyüş
ha unuttum kaçamak da yaptım carte dore yeni çıkarmış ya kazandibi tadında dondurma bir de ondan yedim 170 kaloriymiş

istanbul berbat asuman, yıkılıyor yağmurdan inşallah su baskını olmaz biryerlede diyeyim ama kesin olmuştur. 12 den sonra fena bozdu...
ben ankara da yağıcak diye düşünütken istanbul çok fenaymış gerçekten
keşke burda da yapsa inanılmaz bir hava vardı burda bugün bunaldık mutlucum yaaa

ece aman fazla kaçırma canım yemeyi ne kadar uğraştın az az ye herşeyden sen yine de kolay değil biliyorum ama vermek de çok zor
çocuklarla hayat zor ve maceralı Allah kolaylık versin bir de aksilikler de olunca iyice zor

merhaba hanımlar
bugunku menum
sabah 1 tost 1 bardak ayran
öglen ton balıklı salata
arada 1 elma
akşam salata ve sebze yemegi (8 kaşık kadar) 1 dilimde ekmek
bugun cokmu abarttım ne midem sisti
sporum 90 dakika
su 2 bardak

günaydın bazı arkadaşlarımın eşleri kendi ütüsünü yapar çok özenirim benim eşim mutfaga gidip suyunu bile içmez
ahh ahhh o türden bizim evdede var bende eşimi türünün son örneği sanıyodum

sende ben gibisinn saflıkta bende çıkarırım ortaya ne varsa olcanı bile bile ne gösteriyon inanıyorum sen ondan zayıf olcan merak etmeee bıu görümceler hepmi gıcık olur yaaa
geçen dedimki dikat et bak bekarken alma kilo sonra hiç toparlayamazsın benim gibi olursun kaynanayla ikisi ammannnn allah korusun demezlermi
al bana kapak ne karışıyosam yesin yesin şişsin inşallahhhh
Bu gün arkadasa davetliyim eee gideyimmi gitmeyeyimmi pooooffffff
mangal Yapcak ama.
ekmeksiz ye bişey olmazzzzzzzzz
kızlar beni de alın aranıza ben de 97.9 kiloyum 100 olmadan 90 a inmem lazım ilk hedefim 90 :)
hoş geldinnnnnnnnn
ruhun genç senin şekerim maşşallah
kızlaaarr şunu güzelliğine bakın yaaaa , gözlerindeki ışığı gördükçe bebişim olsun istiyorum sanırım ....
allah herkeze versinn inşallahhh

tartı bu hafta 8 li rakamlaara güvenip cozutma diye şaka yapmış
ayyhhh ben yoruldummmmm enn azından ekmek yeme yaptığın koşuşturmaca eritir yediklerini haMUR işinden uzak dur

bu kadarmııı yaa ne kadar azzzzzzzzzzzz

Yediklerim
sabah
2buçuk dilim çavdar ekmeği
5Zeytin
ligt surmepeyniri 2kipritkutusu 2yumurta
1fincan kahve

Ara
150gr weigt watcher mantar corbadi 49kalori
Öglen
1tabak firinlanmis patlican biber
Sarimsakli yoğurt
Ara
200Gr kefir
10Diet çubuk kreker
Akşam
Mangal ne kadar yedim saymadim
180Gr yoğurt
Salata
Spor trampolin de zipladim
çok güzel eğlenceli gerçekten sinirleri sakinleştiriyor

2L su. 1Bardak yeşilçay

Selam kızlar nasılsınız benim dietim iki gündür bozuldu canım sıkıldı yedim bende umursamadan şimdi pişmanım ama yapıcak bişey yok.
Yenacım cuma günü kilo bildirimi yapamadım canım çok sıkkındı özür dilerim.

gideceklerrr başka yolu yokkkkkkkkkkkk
ben de alacaaktım bugün elimi uzattım yok dedimmm alma semirann ama sonra semiran naptı dondurma aldı minik magnumlardan arada yerim koydum dolaba gerçi dondurma dolapta mutluyu ye beni diye dürttüğü gibi dürtmüyorr benim pek abur cubur yeme illa yeme alışkanlığım yok ben yemek yerim akıllıca bayağı yerim ben yemekten kilo alıyorum geçen yazdan dolapta dondurmam var yememişim annem diyo son kullanma tarihine bak ole aç diye ama benim kusurumda yemeklee adam akıllı yerim onu durduruyorum neyse nerden geldim ben buraya yaa he carte dore kazandibinden girdim dondurmadan çıktımm

Canım bende 76 lıyım saçlarımda benimde beyazlarım var ama gizli yerlerde oldukları için gözükmüyorlarrr

Saçların eminim çok yakışmıştır.....

benim saçlarda sarı röfleliydi çok sarardı diye iki seferdir karamel boyatıyorum

ama kuaför son boyamada mahvetti gıcık

dibi başka ucu başka renk oldu

kilo işine gelince bende nasıl kilo almadan durabildim bilmiyorum

2-3 kilo aldım o kadar birde o kadar yememe karşın

bende insülin direnci vardı kilolu iken

kilo verince doktorum bile çok şaşırdı ve sevindi

sende insülin direnci falan kalmamıştır dedi kmi kalmamış zaten....

ama hipotiroidim hala devam ediyor ve ben ilaçlarımı içmiyorum

tekrar gidip tahlil falan yaptırmam lazım üşeniyorum.....

------------------------------------------------------

neyse bugün ki menüm ( kendisi toplam 1628 kaloridir :18::18::18::18::18::18:)

işte olduğum için tüm gün böyle abuk sabuk bir menüdür....

KAHVALTI
simit 1 ad. 280 cal.
sütaş - peynir - tam yağlı taze kaşar peyniri 10 gr. 34 cal.

1. ARA ÖĞÜN
eti burçak klasik 15 gr. 67 cal.
simit 0.2 ad. 56 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ
mercimek çorbası 1 por. 183 cal.
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.

2. ARA ÖĞÜN
simit 1 ad. 280 cal.
eti burçak klasik 30 gr. 135 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
mercimek çorbası 1.5 por. 274 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
mısır cipsi - doritos taco 10 gr. 49 cal.

sende benim gibisin demekki

tatlı ile işim yoktur ama gelsin börekler gitsin gözlemeler bayılırım

yemektede bir türlü kendimi frenliyemem

hepsinden güzelce yerim

kilo verirken ne güzel kendime dur demeyi öğrenmiştim

doymadığımı düşünsem bile birakırdım( ki doyuyordum )

ama yine açgözlü özlem hortladı yaaaaaaaa

ama şu bir gerçek dondurmaya dayanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…