Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar
gec kaldım bugun biraz biliyorum
sabah yogurtlu müsli
ara öglen cok yerim diye yemedim dısarı gitcektik ama oda yarına kaldı inşallah yiyecek bişeyler bulurum
öglen tavuk ızgara salata
arada 1 kase yogurt ve 1 elma
akşam 2 yumurtalı omlet 1 dilim ekmek ve çay
spor 80 dakika yuruyuş

günaydın günaydın günaydın:16::16::16:
bol enerjili az kalorili sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir hafta olur inşallah:54:
hadi kalkın bakalım erken kalkan yol alır kahvaltımızı sabah sporlarımızı yapalım ki metabolizmamız çalışsın güzeller:21::32::66:

günayyydınnn nasılsınızzz kızlar kalorisiz kaçamaksız hafta olsun hepimize

sabah kahvaltımı ettim 1 kupa yeşil çay
kk peynir
3 zeytin
nane maydanoz
yarımm domates
1 salatalık
1 yumurta
1 dlm ekmek kepek

bismillah diyip eve bi girişeyim zira hava yağmurlu kapalı kendimi mamalara vericem

herkese günaydınlar mutlu neşeli kalorisiz bol sporlu gün diliyorum .hergün kızlarımla akşam 8 de leslie 4 mil hemen arkasından ender şaraçın 10 dakikada incel egzersizleri yapıyorum gece bel agrısı oldu belki sonra düzelir:16:

İyi geceler herkese...

Ben de aynı durumdayım tatlım...Geçen gün de ekmek arası mangal sucuk yediler.Yutkun yutkun boğazım şişti valla...

sorma valla akşam akşam mahfoldum ekmekleride ne güzeldi
bazen kendimi o yarışmaya katılsam diyorum anam kızlar cıtır ben bu kiloyla bide bikibiyle o yarışlarda off felaket benden önce bayrakkları almaya göbeğim önden koşarr :))))))))

açlığa daayanırım sanırım olmadı kayaları kemiriirim merakta ediyorum aceba fazla muz yemekkten kabız olmuyolarmı diyee

sabah aklıma neler geldi

Asucum,

Pazar brunch a davetliydik. Gayet guzel butun haklarimi hesaplayip yedim, aksama kadar gayet iyiydim. Fakat ortanca tum aile fertlerini ( bu defa yalniz ben degil, herkesi) cildirtti. Uykusu bolundu yolda. Ve butun gun aglayip bagirdi, kendini ordan oraya atti, benle kapistikca saga sola vuruldu kafasi gozu , yere atti kendini dudagi patladi filan... Onu uyutana kadar canimizdan bezdik ve sonra ben bir cay yaptim... Cayin yanina hiyar gibi yarim paket biskuvi yedim... Nerden baksan 4-5 dilim ekmek eder...neyse ama bu sabah kalktigimda tarti yine de benden yanaydi... Cok olmasa da vermis olacagim bu hafta diyetisyende yine... Naapalim, az olsun bizim olsun... Bu defa yarim kilo yarim kilo...

Asucum,

Pazar brunch a davetliydik. Gayet guzel butun haklarimi hesaplayip yedim, aksama kadar gayet iyiydim. Fakat ortanca tum aile fertlerini ( bu defa yalniz ben degil, herkesi) cildirtti. Uykusu bolundu yolda. Ve butun gun aglayip bagirdi, kendini ordan oraya atti, benle kapistikca saga sola vuruldu kafasi gozu , yere atti kendini dudagi patladi filan... Onu uyutana kadar canimizdan bezdik ve sonra ben bir cay yaptim... Cayin yanina hiyar gibi yarim paket biskuvi yedim... Nerden baksan 4-5 dilim ekmek eder...neyse ama bu sabah kalktigimda tarti yine de benden yanaydi... Cok olmasa da vermis olacagim bu hafta diyetisyende yine... Naapalim, az olsun bizim olsun... Bu defa yarim kilo yarim kilo...
onu ben de yapıyorum çocuk huysuzlaşıp stres yaptıkça ve ben bolca sinirlenip sonra kendime kızmaya başlayınca elim durmuyor hep olmadık şeylere uzanıyorum. geçen hafta ne çekirdek ne fındık ezmesi bıraktım.

gunaydınnnn

ben bugün sonunda 8 leri ucundan gördum. tartım yine çırpındı ama ben 3 kere tepesine çıkarak 3 defadan 2 keresinde 8 leri gösterdiği için o rakamı kabul ettim. pek bir ucundan olduğu için bu hafta hiççç sapıtmama gerekiyor. inşallah vucudumda ödem falan yapıp beni sarsmaz...

kahvaltımı ettim,
1 saat yuruyeyim bir de test sonuçlarımı alıp geleyim bakalım ne çıkacak. çarşamba yine bandırmadayım... bu hafta cuma-pazar yuruyebildim. 2-3 gün daha yurusem züperrrrr....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Tünaydınlar..:16::16:

Güzeel bir hafta olması dileğiyle..

Kahvaltı ederken doktorumda onkoloji uzmanı Dr. yavuz Dizdar yine dehşet şeyler anlattı aslında hepimizin bildiği nedense yokmuş gibi davrandığımız konular..
Böyle şanslı bir coğrafyada yaşamamıza rağmen en tehlikeli sebzeleri,meyveleri yedirmelerinden dolayı sisteme öfkelendim yine yeniden..

Süt ve yoğurt çok çok önemli olduğunu vurguladılar defalarca..mumyalanmış yoğurt dedi market yoğurduna. kutu sütleri miras bırakabilirmişiz çocuklarımıza o kadar dayanıklıymış.:)

Oğlum açık süt içiyor çok severek..Gidip alıyoruz çiftlikten ama kızıma içiremiyorum koktuğunu içinin almadığını söylüyor. onuda bir şekilde ikna etmeye çalışacağım..

günaydınn kızlaarrr , nasılsınız??:16::16::16:

ben çoook hastayım
:53::53::53::53:

dün adet oldum Malatyadayken , sanırım biraz üşüttüm onun üstünede , şimdi boğazlarım top top olmuş bi şekilde bütün kemiklerim sızlıyor , yerimden bile kalkmak istemiyorumm ,oooff oooffff
:43::43::43::43::43::43:

Kahvaltı ederken doktorumda onkoloji uzmanı Dr. yavuz Dizdar yine dehşet şeyler anlattı aslında hepimizin bildiği nedense yokmuş gibi davrandığımız konular..
Böyle şanslı bir coğrafyada yaşamamıza rağmen en tehlikeli sebzeleri,meyveleri yedirmelerinden dolayı sisteme öfkelendim yine yeniden..

Süt ve yoğurt çok çok önemli olduğunu vurguladılar defalarca..mumyalanmış yoğurt dedi market yoğurduna. kutu sütleri miras bırakabilirmişiz çocuklarımıza o kadar dayanıklıymış.:)

Oğlum açık süt içiyor çok severek..Gidip alıyoruz çiftlikten ama kızıma içiremiyorum koktuğunu içinin almadığını söylüyor. onuda bir şekilde ikna etmeye çalışacağım..
YENAcım bende gördüm canım , hakkaten bizler şekle aldanıp gidip en hormanlu en kötü sebze meyveleri alıp yiyoruz aslında :25::25::25::25:

sütleri dinlemedim ama malesef bizde eşimle sütü hazır içiyoruz , ama yoğurdumuzu haftalık yapıyorum çook şükürler olsun , neyse bi yerden yırttık bari
:27::27::27::27:

Asucum,

çocuklar zor canım benim küçük kızım da öyleydi şimdi maşallahı var küçüklüğünden eser kalmadı banyoya bile kapıları tırmalayarak zorla sokardım o derece
tartıda gülmüş sana o kadar kaçağa izin var demek
ben de iyi gittim dedim ama artıyla başladım bakalım hayırlsı yarım kiloya bende göbet atarak razıyım inan

yenam ne yapacağımızı şaşırdım biri öyle diyor diğeri başka geçen ziraat fakültesinde okuyan arkadaşımın kzından kefir mayası istedim azcık sohbet ettik o da pastörize kullanın diyor hocalarımız dedi Allah a emanetiz yani senin farklı gerçi mümin abinin sütüne ilk elden ulaşabildiğin için güvenilir

ben çoook hastayım

dün adet oldum Malatyadayken , sanırım biraz üşüttüm onun üstünede , şimdi boğazlarım top top olmuş bi şekilde bütün kemiklerim sızlıyor , yerimden bile kalkmak istemiyorumm ,oooff oooffff

geçmiş olsun canım gezmezede olmuşun

çocuklar zor canım benim küçük kızım da öyleydi şimdi maşallahı var küçüklüğünden eser kalmadı banyoya bile kapıları tırmalayarak zorla sokardım o derece
tartıda gülmüş sana o kadar kaçağa izin var demek
ben de iyi gittim dedim ama artıyla başladım bakalım hayırlsı yarım kiloya bende göbet atarak razıyım inan

yenam ne yapacağımızı şaşırdım biri öyle diyor diğeri başka geçen ziraat fakültesinde okuyan arkadaşımın kzından kefir mayası istedim azcık sohbet ettik o da pastörize kullanın diyor hocalarımız dedi Allah a emanetiz yani senin farklı gerçi mümin abinin sütüne ilk elden ulaşabildiğin için güvenilir

geçmiş olsun canım gezmezede olmuşun

evet Asumancıımm aynen dediğin gibi "gezmezede" oldummm :14::14::14::14::14:

ben çoook hastayım

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et ben aynı halde yok ayakta atlatırım dedim 15 gün surundum neredeyse
selamlarrr ben geldim özledinizmi beniii???

özledik nasılsın fıstukuz....

yurudum 1 saat geldim
arada labaratuar sonuçlarımı aldım. anladığım kadarıyla bir sorun yok tabi diyetisyen görmedi ama kontrol edilenler normal değerlerdeler.
ancak
kağıdın altına yazmışlar pisboğaz insan olduğunuz saptandı diye:52::52::52::52::52:kilo veremememin, şişman olmamın tek ve yegane nedeni arsız olmammış...

Selam canım ya bişey sorabilir miyim?
Bende evde kendim yapıyorum yoğurdumu.Güvendiğimiz bi arkadaştan alıyoruz sütü.Süt pek içmeyiz çocuk da yok malum.Süt tüketimimiz pek yok hamur işleri dışında.Sorum şöyle ki sütü kaç dakika kaynatmam gerekiyor.Çok araştırdım nette farklı farklı süreler vermişler.Ben kaynadıktan sonra taşmak üzereyken altını kısıp 15 dk kadar karıştırarak kaynatıyorum.içerisindeki faydalı bakterileri öldürmemek için bunun ortalama süresi nedir Yenacım.sen daha tecrübelisin...Tavsiyen nedir? yada senin yöntemin?

Son düzenleme:
Merhabalar...

Hafta sonu benim diyet güm güm gümbürdedi :)
Ama çoook güzel bi hafta sonu geçirdim gözüme bile görünmedi kaçamaklar.Babacığım geldi memleketten... :16:

Cumartesi günü erken çıktım işten.Dönüştede babam aradı öylesine gibi.Konuştuk öyle erken çıktım pazara uğrayıp eve geçicem dedim.Meğerse o da otobüsteymiş :) Pazarda eşimle alışveriş yaparken gözlerimi kapattı biri arkamda.Bi dönüm babam...Sürpriiizzz dedi...Nasıl sevidim anlatamam.Göreve gelmiş,annemler ve kardeşler yoktu ama olsun.Neyse gittik eve ablamları da çağırdık.Güzel bir hafta sonu geçirdik gezdik tozduk yedik içtik...Bu sabah da gönderdik hayırlısıyla...

Menümü ve kaçamaklarımı yazmıcam daha doğrusu yazamıcam çünkü baya çok.Tek yazacağım şey beni +500 grama çıkarmış olmaları.Ama dedim ya olsun pişman değilim hiç.Cumaya kadar toparlarım ben onu... :8:

Ben bu gün. Kendimi topliyom. Kaçamak yapmicam inşallah
bakla getirmiş kardeşi. Tr den tazecik pisiyor bakla yoğurt yemeyi dusunuyom
haydin kızlar bu hafta kaçamak yapmayalim.

Back
X