Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarrrr
2 gündür yokum sizleri özledim gerçekten, sanki hayatımda bir şey eksikmiş gibi buraya gelmediğimde
en uzun ayrı kalışımız 2 gün olsun dimi
pazar günü yoğun bir gündü benim için, akşamada ders çalışmam gerekti giremedim, yetiştiremem testleri diye
dün sabah 9buçuktan akşam 8 buçuğa kadar kpss başvurusu ve ardından kursla uğraştım, gittikçe zevkli gelmeye başladı dersler
ama sınav stresi tüm herşeyi alıp götürüyor
onun haricinde cumartesi ve pazarı kaçamaksız, diyetimide tam anlamıyla yaparak geçirdim
hatta dün canım çok sıkkın ve yorgun olmama rağmen mutfaktan uzak durdum, hatta o çok sevdiğim bakladan sadece 2 kaşık yiyip, geri kalanı anneme bıraktım, yani artık canım sıkıldığında yemek yemiyorum, tam tersi canım bişry istemiyor bu güzel bir şey aşama kaydediyorum gittikçe
düzenli yürüyüşlerime de devam ediyorum, kendimi daha zinde hissediyorum.

sabah kalktığımda kotumu denedim, bacakları çok güzel durdu ama hala göbek kısmımdan ve simitlerimde çıkıntılar mevcut, nasıl yapıcam bilmiyorum, onları nasıl gidericem, mayıs 10 dan sonra istanbula gidicem ve o simitlerimi gidermem lazım, bir anda nasıl yapabilirim ki acaba :44::44::44:

göbek küçültme simit inceltme hareketleri yapan var mı aranızda ???

şimdi geçmişe gidiyorum bakıp tekrar geliyorum, buarada geçte kalmış olsam herkese çooook güzel ve eksili bir hafta diliyorum

Slm kizlarrr
cnm benim esimde kendisi kiyamaz dövmeye bana der ben kizdimmi baba kurtar diye kosuyor babaya onunda hoşuna gidiyor. Bende wc. İşini ogretcem şu an olmaz çok sinirliyim hapliri kullanmiyom diye mayısın 15dede kızı kontrole goturcem sonrada eğer tatile gidersek 20 saat arabada olcaz en iyisi tatilden sonra ogretmek basladimmi ara vermeyeyim yoksa zor öğrenir

Merhabalaaarrr

Çok halsizim ve sıtmamsı bi üşüme var şuan.Çok soğuk değil dışarısı ama sanırım bende hastalanma belirtileri oluşuyor.Sabahtan bu yana en az 10 kere hapşurmuşumdur.Burnumda akmaya başladı.İnşallah başlamadan biterde atlatırım hemen...

AYNUR sana da geçmiş olsun canım...

UMUTT süt ve yoğurt ile ilgili verdiğin bilgiler için teşekkür ederim...

canım acaba bu simity böglelerini ve göbeğide inceltir mi ki hemencecik hızlıca şu ender saraçın sporu, birde nereden bulabilirim videosunu, bana özelden msj atar mısın ??
aynurcum çook geçmiş olsun tatlımm

bende senin saptamalarına bayılıyorum mutlu

Anlamadan ne kadar çok yiyoruz sabah ligt peynir paktetinde kaç dene varmış diye saydım 7taneydi. Kahvalti bitti 3tane yedim Biliyom pakette geri kalanı saydım 2tane kalmış anlamadan yutmusum bir dilim 20gr. Nerdeyse 100gr peynir yemisim

Son düzenleme:
Nursenacim geçmiş olsun cnm
leah ben bir çocukla zorlaniyom rabbim sana sabır versin
Daha hasta varmiydi unutuyom kusura bakmayın çocukta. Rahat bırakmıyor

Yena, Nursena geçmiş olsun. Mevsim geçişinden olsa gerek herkeste bir yorgunluk hali var. Ben de nezleyim, sitemiz epey rüzgar alıyor sabah yürüyüşleri beni yaktı. Şapka takıyorum, kapüşon da takıyorum üstüne ama gene de kar etmedi.

Nezle halimle gene de yürüdüm oğlanı servise verince, yarın muhtemelen yürüyemeyeceğim çünkü. Sabah yola düşeceğim, organik pazar için. Aynı tarafta olduğu için diyetisyene de yarın giderim diyordum, hem 1 haftayı doldurmuş olacaktım. Ama yarın tüm randevuları doluymuş, önceden aramadığıma pişman oldum. O yolu hem yarın hem Perşembe gitmek de hiç cazip gelmiyor, bilmem ne yapacağım

Canım ya kolay gelsin İki minik bir arada olunca çok zor, geçen sene ve önceki sene ben de aynı şeyleri yaşıyordum çok iyi anlıyorum. İkisi aynı anda kaka yapar, birini yıkarken diğeri kusar, gece biri yatar biri kalkar... Annelik ne kadar zor... Ve de stresli. O stres çok önemli, stres bize her şeyi yaptırıyor, stresi azaltmak için yiyoruz ya zaten.

Ben epeydir ilk diyetisyen denemem olduğundan ve de ilk haftası olduğundan bu hafta dikkatli gittim. Gene de son 2 gündür saatler kaydı, dün gece öğünümde meyve vardı ama ben yemeği 21.30'da yedim zaten, gece meyve aklıma geldiğinde saat 24.00 olmuştu, kızımdan kalan ince dilim elmayı yedim yattım, pek iyi bir öğün olmadı galiba. Oluyor yani kaymalar, bir de bana bu hafta için tembih etti kız, bu hafta tam uyun ki nasıl kilo vereceksiniz tespit edelim dedi. Önemli olan istikrar, gitsin de yavaş gitsin varsın. Bozma moralini.
Bir de evdeki tartı ile oradaki tartı aynı değildir, ben o yüzden evde Cuma'dan Cuma'ya tartılıyorum yalnızca...

bünyenin diyete yani yeni bir beslenme stiline alışma biçimi varmış öyle demişti bana doktorum
birde mesela ilk 2 hafta tam gaz devam edersen, kaçamklar yaptıkça toplarsan kilo vermen durmak yerine devam edermiş, gr gr da olsa verirmişşsin
ben doktorumun yalancısıyım
bence moralini bozma yeni bir başlanmış bir program sonuçta

canım önceliklee mutlu senelere, daha nice güzel yaşları ve mutlulukları olsun ve tabiki sizinle sevdikleriyle
ah ahh o nişantaşı pazarı beni benden aldı, tüm tezgahlardan bir şeyler almak istedim
ama en çok çantalar ve cüzdanlar kaldı aklımda çanta ayakkabı ve cüzdan manyaklığı olan ben, yanlış bir pazar gezmesi yaptım, hala ordaki çantaların hayalini kuruyorumm

geçmiş olsun çoook
Sanada geçmiş olsun..

Bende acaip halsizlik var.Hapşırık aksırık sıkıldım artık..
aman yenacım çoook dikkat et, bol su tüket ve c vitamini al olur mu
topiğimizdeki herkes iyileşsin kısa sürede inşallaahh
hasta olmayanlar sakın sakın dikkat edin olur mu, bol su ve c vitamini kızlarrr

Geçmiş olsun, topikçe hepimiz aynı durumdayız demek :)
Geçmiş olsun, hafif atlatırsın umarım, ilk gün çok önemli bol bol dinlenmeye çalış, o zaman hafif geçiyor gibi..

Ve de birşey değil Umarım işine yaramıştır.

tomurcuk ebru geçmiş olsun canım
tüm hastalar kendinize dikkat edin bol sıvı alın ve dinlenin
elif ben de çanta cüzdan manyağı sayılabilirim sıra bana geldikçe almaya çalışırım şimdilerde cüzdan almak istiyorum bakalım

kızlar yururken kilolarımız daha doğrusu yağlarımızı düşünürken görselleştirdim kafam da

derin çok derin bir sudayım; kilolarım yuzunden suyun yuzeyine çıkamıyorum, her gr alışımda derinlere batıyorum. çırpınarak nefessiz daha karanlığa daha derine batıyorum. ağzıma attığım her yalnış yemek lokması beni aşağıya çeken bir bağ...ama her grdan kurtulduğumda suda yukseliyorum ışığa yaklaşıyorum. ağır ağır ağırlık atıyorum yavaşça gülümsüyerek yuzeye yukseliyorum. sarkan karnım bile suya karışıyor, belimdeki popmdaki baçaklarımdaki yağlar kayboluyor yukseliyorum.

çook güzel çanta cüzdanlar vardı, bir tane kahverengi çok gözlü hem cüzdan hem de çanta tarzı bir şey vardı (nasıl beğend,ysem tarif bile edemiyorum ) onda kaldı aklım hala ssayıklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…