Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

105 kilo ile başladım ben diyetisyene, ben son 2-2buçuk aydır stresten falan ara ara saldım topladım falan baya cozuttuğum anlar oldu, ama artık beynime nasıl yerleştiyse kaçırdığımda (mesela öğlen dışarda döner yediysem akşam eve gelip yağsız nar ekşili sade salata yedim ekmeksiz falan), ya yerimde saydım ya 300-400 gr lar falan aldım. bir tek 2 hafta önce 1 kilo almıştım düğnya başıma yıkıldı gerçi hemen toparlandım maşallahım var

evet canım sizin insülin direnciniz var ve en azından benden işiniz 2 kat daha zor, benim insülin direncim yok, sadece demir eksikliğim olduğu için beyin doymakta zorluk çekermiş ve acıkma sıkılığı yaşarmışım, ama sabah kahvaltı öncelerimde siyah üzüm, siyah erikle bunları dengeledik biraz ve sebzerlerinde yeşilini tercih ettik.

hep yağdan gitti şimdiye kadar en fazla 2 kilom ya da en fazla 3-4 kilom sudan gitmiştir. (tam değerlerim bende yok, dosyamda doktorda duruyor ama haftaya yazıp getiriyim). bu azimle gidersem ve hiç bozmazsam ve düzenli spor yaparsam yağdan gitmeye devam edecek kilolar.

ben 100 kilodan 99,5 a indim:)))doğuma 112 ile girip doğumdan 117 ile çıkmıştım,ilginç değil,herkes verir,nem ise tersine,vücudum çok fazla ödem yapmış.şimdi 13 ay geçti 99,5 eski kilom 78 idi hala 44 beden patolonlar,boy 1.80 ama ben bunlardan hala kurtulamıyorum,

çok su içmiyorum bunu kabul ediyorum,onun yerine sıcak su içmeye dikkat ediyorum kahvaltı iyi de öğlen 4-5 gibi yiyebiliyorum o da biraz kaçıyor ,öğle-akşam birleştirmiş gibi oluyor okulda olduğum içim yemek olmuyor kayısı vs doyurmuyor:)

şu 10 km yürüyüşlerime koşmayı da katayım dedim bugün fenayım 99 kilo insanın koşması baya bi zorluyormuş vücudu,yaz gelse meyveler sıcakla bol su içmeler artsa
,şu liense mi idi o kadının 3 mil ini yaptım 1 hafta kadar ama bugün yağmur filen iyice ağırlık çöktü(

ya ben kırılma noktasını nasıl geçeceğim,artık rahat rahat durmak istiyorum 100 ün gerisinde......

bir de renkli yazmayı nerden yapıyoruz?

Mutluu,
ayşe neden yok haberin varmı.?
emirmi rahatsız acaba..:26:

bugün böyle oldu canım, dershane öncesi diyetisyene gittim dışarda yemek zorunda kaldım, dışardaki salata malzemelerinin temiz yıkanmadığını düşündüğpüm için yemiyorum (gerçi ne düzgün yapılıyor ki işte)
o yüzden ekmeksiz ve salatasız bir gün geçti
akşamda normalinde çorbamın yanında ekmek yok salata var, ama ekmek yersem salata ya da yoğurt yiyemiyorum
o yüzden canım ekmek istediği için es geçtim
gece ders çalışcam ya 1 neyva yerine aralıklarla 2 meyva yiyebilirim belki
evet bugün az oldu ama ne hikmetse ben acıkmadım

geçmiş olsun Allahım acil şifalar versinn.....
örtmenim çok kızdırmışlar seniii kızma boşver her okulda idarede bazen bu sorunlar yaşanıyor napacaksın ben de sene sonu gösterisi yapacaktım 23 nisana katılmayacaktık ama müdür beyimiz olmazz dedi başka bir şey demedi sinir oldum acilen kıyafet bilmem ne oldum panik yaptım ben de annemin yanına gidecektim olmadıı napacaksın sabır lazım emir vermek iyi geliyor ama adaletli olmak lazım onu da yapan yok

canım benim asumanım sabır kımıldayacak emin ol vücut alıştı ya seni bırakmıyor sabır bidenemmm

canım semoşum tatlı dillim
sabrediyorum 7 aydır çok şükür rabbime napıyım hayırlısı

merhabalar ben geldim nasılsınız hanımlarrr ben iyiyim okul telaşı çok fazla kıyafetler alındı oyunlar hazırlanıyor beğeniyolar beğenmiyorlar insanları memnun etmek nasıl zor ikna etmekk ay ne zor bir gündü size anlatamam neyse diyete gelince bugün fena değildi ama artıdayım ben 2 gündür fazla sapıtmasamda doru düzgün yapamadım 200 gr cık artıdayım cumaya kadar ne olur bilemem bakalımm yediklerimi yazayım
sabah: 1 bardak ılık su
1 tam buğday ekmeğinden tost domates salatalık marul
öğlen: 1 dilim börek yarım dilim kek
ikindi: bitki çayı
akşam: 1.5 kase çorba yağsız 1 kase salata
gece: 7 tane çilek yedim
2 litre su içtim 1 saat yürüdüm okulda da çalışma giydir çıkart çok yoruldum parmağımı kımıldatacak halim kalmadı anlayacağınızz

Çok iyi vermıssın canım. Ben de 2008de 112 kg felandım. Bıraz kendı cabamla verdım 93e kadar dustum sonra gerı almaya baslayınca basladım dıyetısyene 99 kıloda

Nerdeyse 11 aydır gıdıyorum ama bazı aylar işyerınde yogunluktan uygun yemek bulamadım vs kılo veremedıgım de oldu. İlk defa hıc kılo almadım 11 aydır. Bu bıle benım ıcın çok büyük mutluluk. Hatta 1.5 ay felan kılo verememıstım ama almamıstım da. esıme dıyodum en azından almadan duruyorum dıye. Insülin direnci oldugundan benim ara öğünlerim çok sıkı canım. açlıga cok dayanamıyorum. Senın de bırer bıre gıdıyo bana yaklastın nerdeyse. Bakalım ben de 60ları ne zaman gorucem. 65 benım hedefım.

Son düzenleme:
Amma uyanıkmış küçük bey :) Minikler çok hareketli, tam da keşfetme zamanları, dağıtacaklar tabii de azıcık da insaflı olabilseler. :)
Misafirlik dedin de, ben de hafta sonu çaya davet eden arkadaşlarımıza yanımda götürdüm yiyeceklerimi :)) Yeni başladım ya ilk heves, listeden çıkmayayım dedim. Götürdüğüm de elma ve süt. Gece öğünümde meyve ve süt vardı, onları götürdüm. Sonra ayıp olacağını düşündüğüm için elmayı çıkarmadım, zaten onlarda da vardı, hazır süt dokunuyor diyerek (gerçekten öyle, çok gaz yapıyor) sütümü çıkardım yalnız :))

Kızdırmışlar seni belli :) Biraz dinlenir kendine gelirsin annenin yanında.
Akşam yemeğimi ateşe koyup mutfağımıda temizleyip geldim :122: :122: :122:
Bu akşam Kuru Fasulye var menüde ama yanına turşu yok zaten şişmişim daha çok şişmim
Banu geçmiş olsun, önceki mesajını okurken Charlie Chaplin filmi izliyormuş gibi oldum, neyse önemli bir kaza olmamış.

...

Çoook yorgunum arkadaşlar, bugün hava malum çok acaipti, beni fena çarptı, bir terledim bir üşüdüm Sabahki tantananın üzerine yemek yapıp annemler ve çocuklarla dışarı çıktım 4 saat dolandırdılar beni, perişan döndüm eve.

Bugün diyetisyene gidemeyince canım sıkıldı, 3-4 gün daha gitmesem eminim bozarım ben bu listeyi. Bugün de tüm gün yiyesim vardı, öğlen de doymadım akşam da. İlk defa kaçamak da yaptım, akşamüzeri simit yedim. Öyle çıtırdı ki, çocuklara almıştım, elimde kalan parçadan minik minik ısırdım. İşaret parmağım boyunda bir parça yedim sanırım. Akşam da doymayınca ince bir dilim peynir kestim, yoğurdun dibi kalmıştı tam porsiyon yiyememiştim zaten, yerine geçmiştir umarım. Aslında tam diyetisyen randevusu öncesi olacak şey değil ama ben de böyle bir cinsim işte :) Bakalım yarın ne göreceğim oradaki tartıda :))

...
Herkese iyi geceler, şen ve esen kalın :))

umuttt ne çok yemişsin vallaaaa kız parmak kadar simit yemişsin 1 simit yiyenler ne yapacak şimdi ilahi yaa valla bacımm o kadar simit sana hiç bir şey yamaz bence dert etmeee

topiğimin guzel bayanları bugun yediklerim
sabah 1 muz
öglen sebzeli makarna 1 tabak (bunu yemek için ara yapmadım)
arada 1 elma
akşam çoştum resmen kahvaltı yapıyım dedim 2 dilim salam 1 kaşık çilek reçeli 3 dilim ekmek domates çay ve 2 dilim peynir yedim (keşke yemek yapıp yeseydim )
sporum 90 dakika

slm kizlarrr
Yediklerim
sabah
3 tane krep durum yumurtalı soğan maydonozlu
2Bardak çay Stevyayla
1fincan kahve

Ara
Yok sabah çok yeyince acikmadim
Öglen
1Tabak tonbaligi üstüne ligt kasar azcikti oregana
Oldu bana pizza
Ara
1Ayva
Akşam
1Tabak tonbalıklı salata
1Kepçe tarhana

2L su. 2Bardak yeşilçay

elif sen 55 mi olmak istiyorsun heee çok az göründü bana ben laf aramızda 75 e razıyım
ideal kilom 58-60 ama ben dedim tutmuşken tam tutayım 55 olsun dedim önce 70 leri görüyüm gerçi sonra 60 lar var sonra inşallah 50 ler, çoook uzun yolum var çooook
evet çok iyi verdim canım, aslında benim kilo vermemde bir problem yoki benim dengesiz ve düzensiz beslenmemden alakalıymış kilo almam. metabolizmam çok hızlı çalıştığı için düzenli ara öğünlü beslenmem lazım, halbu ki bana 2 öğün yemek yetiyor gibi geliyordu. şimdi düzenli ve doğru beslenince çok yanlışlar yaptığımı görüyorum.
birde ben hamburger manyağıydım. akşamları veya evde olduğum zamanlarda öğlen, annem şehirdışındayken yemek yapmaya üşenip hamburger menü en koocaamanından söyler bir çırpıda yer her seferinde şişer ayyy bi daha yemiycem der ertesi gün yine aynı şeyi yapardım, bir ara resmen bağımlılık derecesinde hergün yerdim. 105 i görünce tartıda dedim sen napıyosun.
önce dukana başladım 5-6 kilo verdim baktım kasıcak dukan beni doğru diyetisyene koştum. aslında son deneyimlerimden sonra diyetisyenlere güvenmiyordum ama şimdiki doktorum beslenme danışmanım ağız alışkanlığıyla diyetisyen diyorum sadece, çok bilgili ve her şeyi oturup ince ince açıklar ben gece mail atıp 5 dak sonra cevap aldığımı bilirim.
hatta bugün canın sıkılınca yemek yeme otur bana mail yaz ne geliyorsa içinden bana kus sinirini ama yemek yeme o sırada ben sana napcağını söylerim dedi. onun motivasyonumu sağlamamda payı büyüktür. ilk defa bu konuda kendimden sonra birine güveniyorum

canım ıyıymıs senın beslenme danısmanın:)) baya kanka olmussunuz desene. benımkı o kadar degıl ama verdıgı lısteler güzel. yani asla hızlı sonuclar almamaması, beslenme alıskanlıgını degıstırmeye calısması hosuma gıdıyo. ılk defa dıyetısyene gıdıyorum ben zaten. metabolızman hızlı calısıtıgı ıcın ve cok fazla acıkmadıgın ıcın cok sanslısın. bız de kör topal gıdıyoruz işte. zaten ben öyle ıdeal kılo felan ınanmıyorum. vucudumdakı yag oranım normale yakın olsun saglıklı olayım da 50lı kılolar kalsın.

Dün aklıma ne geldi. Hayatımızdakı çoğu ınsan kılolarımıza bızden daha cok takılıyor.Hayatta herseyın zayıflık oldugunu düşünüyor. Kendı de saglıklı beslenmıyor ama senın kılona takılıyor. Bol salçalı bol yağlı yemekler yıyıp yanında sıgara ıcıp saglık konusunda sana ahkam kesebılıyor. Çünkü sen şişmansın onun gözünde yemiş yemiş hareket etmeyen birisin. O insanların bana kilo vermişsin demesini istemıyorum çünkü aynı insanlar 3,5 kılo aldıgında aa gene kılo mu aldın dıyebılıyorlar. Artık bundan sonra kılomla ılgılı bısey söyleyene 3,5 kılo verılır de alınır da önemlı olan sağlık diycem.

iyi geceler kızlar nasılsınız?

ben bugün saat 4 de işe gittim 10 da eve geldim ve o saatten sonra saat 15 e kadar uyudum

nefret ediyorum öyle salak saatlerde işe gitmekten.....

cuma günüdü aynı şey tekrarlanacak pöffff

---------------------------------

Mutlu sen tahlillerini yaptırdın mı?

-----------------------------

Aynur takma kafana heryerde her meslekte öyle insanlar var

her zaman daha çok çalışana iş yükleyip çalışmayana dokunmazlar

ben hep derim gittiğim yerde salağa yatıcam diye

ama bendeki ışığı hep görürler

------------------------------------

semirannnn tam simit yiyen diyerek benimi kasettin?

Canım senın meslegın ne böyle gece ıse gıdıyosun, vardıyalı felan mı calısıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…