- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Merhaba arkadaşlar,
ben diyete yeni başladım bir kaç bir şey soracaktım
Birincisi: Yeşil içiyormusunuz veya başka bir çay işe yarıyormu?
İkincisi: Sabahları elma sirkesi ve ılık sudan bahsediliyor. buda işe yarıyormu vede işe yarıyorsa tarifini verebilirmisiniz?
Merhabalar arkadaşlar. Saat daha 15.00 bile olmadı ama ben akşam olmuşcasına yorgunumBeyza ile buluşamadık, ufaklık rahatsızlanmış gece. Ben sabah kargalar kahvaltı etmeden kalkıp, günlük rutinimi uyguladım ama sabah evi de iyice toplamak zorunda kaldım bugün, ayak basacak yer yoktu resmen. Benim bu oğlan 3 çocuğa bedel, nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum
selam kızlarbugün çokkkk mutluyum uzun süredir giyemediğim pantolonumu giyiyim dedim çuval gibi oldu ayrıca topuklu bir ayakkabım vardı ama üzerinde duramıyordum malum amaaa bütün gün öyle dolaştım menüm de bir değişiklik yok yazmıcam sadece bugün ankara inanılmaz rüzgarlı ayakta dahi durulmuyor o yüzden sporu evde yapıcam hepinizi seviyorum kendinize dikkat edin
merhaba arkadaşlar.. benimde hemen kilo vermem lazım. hormonal sorunlarım var hem sağlık için hem tedavi için hemde görsellik açısından kilo vermem lazım. bugün bi bayan kefirden bahsetti metobolizmayı hızlandırıyormuş ve süte mayalanıp öyle tüketiliyormuş.kefirin yan etkilerini bileniniz var mı ? yardımcı olursanız sevinirim ve ben polikistik over hastasıyım ilaç tedavisine başlayacagım kefiri kullanmamda bi sakınca var mıdır sizce ?
Merhabalar arkadaşlar. Saat daha 15.00 bile olmadı ama ben akşam olmuşcasına yorgunumBeyza ile buluşamadık, ufaklık rahatsızlanmış gece. Ben sabah kargalar kahvaltı etmeden kalkıp, günlük rutinimi uyguladım ama sabah evi de iyice toplamak zorunda kaldım bugün, ayak basacak yer yoktu resmen. Benim bu oğlan 3 çocuğa bedel, nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum
Neyse, çocukları yolladıktan sonra organik pazara yollandım, bu sefer otobüste sorun çıkmadı, sadece çok kalabalıktı. Pazarı yaptım ama dönerken çok zorlandım, Beyza ile yürüyüş yapacağız diye sırt çantası-pazar çantası vb. almamıştım, hepsini elimde taşıdım durağa kadar, 20-25 kilo falan da vardı herhalde. Ellerime kan oturdu hepMontum çok terletti, sucuk gibi oldum, elime aldım paketlerle taşıyamadım, öyle perişan halde otobüse binip eve geldim.
Oğlumun arkadaşı için çıkıp doğum günü hediyesi almam gerekiyor daha öfff
Geçmiş olsun, tahlillerde bir şey çıkmamış, inşallah kısa sürede geçer
Mail attığında salata mı demiştin canım? Belki salata değil de söğüş yemen serbesttir? Salatada yağ, sos vb. olabiliyor ama söğüş yeşilliği Yena'nın yazdığı gibi hep veriyorlar. Karbonhidratı kısıtlamak istese meyveyi azaltırdı ki sende oldukça fazla meyve var, yeşil sebzelerde karbonhidrat yok denecek kadar az. Belki de metabolizmanın çalışması ya da besinlerin sindirilmesi ile ilgili bir durumdan dolayı yeşillik eklenmemiş olabilir.
Meyve olarak armut tüketmeni tavsiye ederim, laksatif etkisi var malum :) Eğer ara öğünde meyve yerine salatalık dönüşümü yapabilirsen (2-3 adet) o da etkili olur, yulaf iyi çalıştırır ama senin diyetinle biraz alakasız kaldı, belki diyet büsküvini yulaflı seçebilirsin, kuru erik de aynı kuru kayısı gibi etkilidir. Sabah yediğin bol söğüş yeşillik günlük ihtiyacını da karşılayacaktır, bence tüm uygulayacağın önlemlerle 3 günde sorun yaşamazsın :)
Epey stresli bir gün geçirmişsin, anlaşılıyor :) Geçmiş olsun...
hayatım bu yazdıkların sadece egıtım hayatında yok ınankı. özel sektörde de aynı. calısmayan ama calısıyomus gibi yapan, kımseye bı faydası olmayan agzı laf yapan ınsanlar her zaman daha kıymetlı ınankı
Selam kızlarrrrrrrrr
Dün hesapta işlerimi ayarlayıp gelecektim ama maaşallah aksilik aksilik üstüne geldi :26:
Önce büyüğü okuldan geldikten sonra yatıp uyudu o arada küçüğü ben mutfağı toplarken az daha kaş göz arasında bulaşık makinesinin üst kısmını yerinden cıkarıp bütün bardakları kırıyordu son anda havada yakaladım rafı. Refleks olarak o an Buseeee diye sesimi yükseltince oda anında kaçma pozisyona girince açık olan çekmeceye kafayı tosladı :26: Şükür bir yerine birşey olmadı ama benim ömrümden ömür gitti
Ergen gerisi Ablamız uyanınca huysuzluğunu kaldığı yerden devam ettirip birde bana öğretmenine performans ödevini yapmadığı için bir bahane notu yazmamı istedi neymiş haftasonu kına ve nikah yüzünden yapamamış ödevini. Öğretmende bir hafta evvel vermiş o ödevi o yüzden bende işim olmaz akılsız başının cezasını çekeceksin sonuçta herkes aynı sürede yaptı haksızlık olur dedim. Vayyy sen misin öyle diyen sanki çocuk benim anne oymuş gibi bir başladı söylenmeye neymiş ölürmüymüşüm yazsamda işte kursu varmış yok gitar çalışmış falan diye bir sürü bahane uyduruyor bana.
Ya Sabır ya sabır derken beni ya Sabır oldu ya Saldır
Bayramlık ağzımı bir açtırdı bana ben bile kendime şaşırdımama tabi ondan sonra başım bir tuttu anlatamam. Hatuna kıyamıyoruz kıyamıyoruz ama o maşallah hayırlı evlat ağzına geleni sayıyor birde beni suçluyor evde otursaymışız yaparmış sanki hiç eve gelmedik. Topu topu 2 gün çıktık evden ama diğer zamanlarda kim izleyecek cizgi film Diğer bütün derslerine çok önem veriyor ama işte performans olunca salladı birde osmanlı devletlerini araştırmak sıkıcı geldi herhalde o an.
Akşamda ufaklığın yatağını bizim odaya alacağız diye eşim yatak odasındaki eşyaların yerini değiştirmeye kalktı ve o an kazayla başparmağıma koca bazayı bıraktımıapartman duymuştur cığlığımı nasıl ezildi ve acıdı anlatamam buz falan koydum ama kaç saat zonklaması geçmedi.
Tabi ondan sonra ağrıyan başım çatlama moduna geçti ve sabah 6ya kadar uyuyamadım hatta kımıldayamadım bile :26:
Şimdi çok şükür ayağımda başımda daha iyi ama birazda havalardanmıdır nedir her an ağrıyacak gibi başım
Ayyy sizinde başınızı şişirdim ama bu ara hem ödem bakımından hemde evdeki olaylar bakımından şiştimRabbim beterinden saklasın başka dert vermesin
ama bu ara havalarında gidişi iyice bunaltı beni. İnşallah yarın daha güzel olurda bende kızkardeşime kaçarım biraz en azından çocuklar kuzenleriyle oynarda bizde biraz kafa dinler iki sohbet ederiz
İddadaşım sanada çok geçmiş olsun
Havalar düzelsede kendimizi sokaklara dökelimde enerji toplayalım
aynurcum aynurcum hg...cinlerin seni bırakıp gittiler mi bakalım
şimdi nasılsın?
özlemcim ben protein diyetini bu sefer yapmayı beceremediğim için 800 gr ancak verdim, ama bundan önceki yaptığımda 2 kilo gitmişti bir haftada, dediğin gibi protein yüklenince karbonhidratları sormaya başladı bünye, ama benim diyetimde senin ki gibiydi sabah normal kahvaltı öğlen ve akşam proteinböyle bi problemin olmadıgı için çok şanslısın canım. bana 2 hafta verse yapmazdım cunku ben kendımı cok ıyı bılıyorum kesınlıkle kabız olurum, bazen kayısılar form çayları ble fayda etmıyor bana. 2 haftalık bır dıyet lıstem var sadece haftanın 3 gunu ust uste yanı toplamda 6 gun yapıcam bunu. salata olsaydı ben ıcıne sızma zeytınyagı koyuyorum o engellıyodu kabız olmamı. kayısıyı sabah duya koymayı ve suyunu ıcmeyı denıycem faydalı olur umarım
sen proteın dıyetıyle kac kılo verdın. 2 hafta uzun bi süre vucut şaşırmıştır karbonhıdrat yerıne bol bol proteın alınca:)) nerde benım karbonhıdratım dıyıp yagları yakmıştır. daha once de bana 3 gun ust uste et ogunu verdıgı oluyodu ama yanında salata verıyodu bır de ben yarım dılım cok dusuk kalorılı ekmek yıyordum yanı tam uymamıstım lısteye. ona ragmen yagdan baya gıtmıstı şaşırmıştım. bu sefer 2 haftada 2 kılo yagdan hedefım var umarım olur. eşimi gecmem lazım:))))
canım iyi ki çıkmamıssın ben ayrancı tarafındaydım ya diyetisyen için dolmuşa zor bindim, çok fenaydı, tozdan öte yürüyemiyordum, gözlerim kapalı yolumu buldum resmen şaka gibiydi.herkese merhaba
sevimcim geçmiş olsun canım önemli bişey değildir inşallah
ben bugün yürümeyeceğim dün fazla oldu dinlenmem lazım evde de iş çok zaten
yarında annemler kardeşlerim gelecekler tam da perşembe kötü olacak ama hafif atlatmayı planlıyorum şimdiden
hoşgeldin aramıza öncelikleMerhaba arkadaşlar,
ben diyete yeni başladım bir kaç bir şey soracaktım
Birincisi: Yeşil içiyormusunuz veya başka bir çay işe yarıyormu?
İkincisi: Sabahları elma sirkesi ve ılık sudan bahsediliyor. buda işe yarıyormu vede işe yarıyorsa tarifini verebilirmisiniz?
canım iyi ki çıkmamıssın ben ayrancı tarafındaydım ya diyetisyen için dolmuşa zor bindim, çok fenaydı, tozdan öte yürüyemiyordum, gözlerim kapalı yolumu buldum resmen şaka gibiydi.
kızlar benn geldimm , uyudum uyandım daha sakinim çookk şükür
buarada fırtınadan mağdur olanlara büyüük geçmiş olsun , Rabbim daha kötülerinden esirgesin ....
Sağol canım , evet benim için baya stresli bir gündü , ama bende planımı yaptım , Cumadan Mersine anneme gidecem , 23 nisan pazartesi törene katılmicam , 5 günlük rapor alacam , annecimin yanında olacam 1 hafta , ooohhh görsünler nasıl rapor alınıyormuş , ben bu sene 1 kere dahi rapor almadım , demekki öyle yapmam gerekiyormuşş
Evet Özlemcim aynen dediğin gibi canım , biz işimizi hakkıyla yapalım diye uğraşıyoruz ama bazıları istediği gibi işini götürüyor , neyse bu da bana bir ders olsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?