Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iddiadasım yine 2miz kaldık..topic sekerleri olduk sanırım

ayyy yanılmısım herkescikler burdaymış

Son düzenleme:

sağol canım bende bu yazıyı okurken bastan sona kadar hıckırıklara boğuldum rabbim herşeyin hayırlısını ve zamanını biliyor ama biz anlamıyorz
ne mutluki beni bekleyen iki tane meleğim var deyip mutlu oluyorum:))

Slm kızlar

hepiniz iyisinizdir inşallah
benim bu aralar çok işim. Var pazartesi büyük kız diş lerinden ameliyat olcak onun işlemleri tatil hazırlıkları yaşgünü hazırlıkları kafam catlicak. Sizleri fırsat buldukça okuyom ama hepsini deil sağlıklı beslenmeye devam ediyorum insallah stresden bırakmam

Son düzenleme:
Slm kizlar
Ben de bu siralar biraz depresyonda gibiyim nedensiz.herseye aglayasim geliyor...bazen cocuklardan cok bunaliyorum sonra korkuyorum onlara bisi olursa die. Sukursuzlk etmk istemiyorum... Neyse ben son 3 gindur baya dagildim diet acisindan bu aksm toparlanmya calisiyordumki yarin bi ark davet etti... Yarn ne edecegim bilmiyom. Gidip yemeesem olmaz hep yememistim daha once gittiklerimde. Aksami hafif geciririm napim:18:

Semirancığım başınız sağolsun Allah sevdiklerine sabır versin..Çok üzüldüm okuyunca bazen ufacık şeyleri problem yapıpp büyütüyoruz kendi adıma söylüyorum...Bunları duymak,tanık olmak şükr etmemize sebeb oluyor kısa sürede olsa.

Nursenacığım
arkadaşınada çok üzüldüm. kimbilir nasıl yıkılır hemde lohusa halinde ne zor atlatır Allah güç kuvvet versin ..

Cumartesi kitap fuarına gittik ailecek..İzmir'de senede bir olduğu için bu tür etkinlik özellikle konu kitap,yazarlar ve şairler olunca bayılarak dolaştım..

Hele Leman ve penguen stantında mest oldum resmen..Nihat Genç'in imza günüydü fotomuzu falan çekti eşim ergenuslar gibi.:))
LEman standından kupa aldım kendi jenerasyonumdan bir kaç arkadaşıma vermek için çok heyecanlanıyorum.:)
Hepimiz kitap aldık oğlumde seçti kitap kendine kapak resimlerine bakarak.:)

Kızımda Muzaffer İzgü hayranı okumayı söktüğünden beri yazar seçimini hep Muzaffer İzgü ve Samed behrengi den yana kullandı..
Şansına Muzaffer İzgü de vardı hemen kitabını alıp imzalattı..Çok güzel söz yazmış Muzaffer İzgü kitabın sayfasına '' Yaşamın boyunca hep baharları yaşa''
İnşallah öyle olur tüm çocuklar için geçerli bu temenni..

Abim yazlık aldı pazar günü oraya gittik temizlik vb.Çok yorulduk ama deli gibide yemek yedik.. Bugünde arkadaşlarımızla piknik yaptık.Özetle üç gündür çok yoruldum paso yemek yedim.:)

Son düzenleme:
Kizlar,
İki gundur acik havada nasil yandim anlatamam. Pazar gunu polonezkoyde bir piknik alani- cocuk hayvanat bahcesi biyere gittik. Cocuklar icin cennetti. Kizim 2 saatlik antrenmandan cikip gitmemize ragmen butun gun 4-5 saat de orda tirmandi, zipladi, kudurdu. Ortancayi ben idare ettim, her yere kaldir koy, ittir, cektir derken sabah yataktan dogrulamadim resmen.

Bugun de caddebostan sahilde cocuk etkinlikleri vardi... Eve geldikki ciger gibi yqnmisim. Yemin edim hic bu kadar kotu yanmamisimdir.. Hava 27 dereceydi, deniz kiyisinda, ayagimiza dalgalar gelen bir cay bahcesinde oturduk... İki gundur diyetten biraz koptum. Kaloriyi abartmasam da, polonezkoy'de et biraz fazla kacti. Bugun de sadece bufeler oldugu icin, uc ogun simit ve tost ile gecti...

Basim zonkluyor resmen kesin basima gunes gecti... Halimi gorseniz korkarsiniz, gozlukten goz cevresi beyaz ama v yakali bir tisort giymistim, gerdanim ve yuzum yeminle patlican moru oldu...

aynuurrruum nerdesin yavruumm bırak tatılı gel yaa:))perişan oldum senin yokluğundaa...
yaa kzılar şaka bi tarafa valla ben iyice yoldan cıktım biri bana dur desinn kendımı tutamıyormm:)))
verdığım 3 kılocuk onlarda gerı gelecekk:)))

canım annenin varlığına alışmıştın şimdi gidince zor gelmiştir sana
diyet açısından ben de dağınığım malesef iştahım çok açık kendimce dengelemeye çalışıyorum ben de
gittiğin yerde abartmadan herşeyden tadarsın bişey olmaz canım akşamı da hafif geçirirsin tamamdır

aman sakın daha öyle hemen yoldan çıkmak yoook

Haklisin asum sanirim ondan... İstahimiz niye bu kadar acildiya Offfff
Lahana corbasi tarifine bile baktim tam dietini yapamam da corba yapip icsemmi diye dusunuyom. Yani normal yemeklerimi de yerim corba niyetine icsemmi ki diyom:26:

Haklisin asum sanirim ondan... İstahimiz niye bu kadar acildiya Offfff
Lahana corbasi tarifine bile baktim tam dietini yapamam da corba yapip icsemmi diye dusunuyom. Yani normal yemeklerimi de yerim corba niyetine icsemmi ki diyom:26:

ben lahana çorbası yapamam da yemem de sanırım ama napmak lazım bilmiyorum
mutlunun dediği gibi kolumu bile yiyesim var hatta eşime seni bile yiyebilirim dedim demin de ben bir süre diyete ara vereceğim haberin olsun dedim aklımdan da çiğ köfte dürüm aldırmak bile geçti yani bu saatte Allah sonumuzu hayır etsin

İyigeceler bayanlar bir selam veriyim dedim inşallah hepiniz iyisinizdir hepinizi inanın çok özledim ama diet motivasyonum yerlerde olduğundan gelip sizleride kendim yapmak istemiyorum bilgisayarımda arızalı açılıyor ama anca fişte takılıyken oda çok zor oluyor önümüzdeki 10 gün içinde tedaviye başlıyorum onun verdiği stresle hiçbir motive kalmadı umarım buraya güzel haberler verebilirim geçmişi okuyamadım uzun zamandır girmediğim için çok birikmiş hepinizi çok öpüyorummmmm.

Hayirli olsun cnm insallah cok guzel haberlerle gelirsin

çokkk teşekkür yazın için allah yaşatmasınnnnnn kimseye kaydettm yazıyı
nursena çok üzüldüm arkadaşına Allah sabırlar versin..

nursena arkadaşına çok üzüldüm Allah sabrını versin inşallah

kızlar herkeze teşekkür ederim acıma ortak oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…