Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrr...

keyifler iyidir inşallah...

okudumda herkesin iştahı açıkmış sadece benim değil sevineyimmi üzüleyimmi...

yarın evlilik yıldönümüm göyaaa 90 altına düşüp gelinliğimi giyecektim ama sağlık olsun....seneye inşallah...
aldığım elbise için savaşa devam...

günaydın güzel tpikin güzel hatunları bahar geldi havalar ısındı artık herkeste bir rehavet ben dahil amaa durmak yok tam gaz diyetlere,spora,yürüyüşlere devam..3 gündür menümü yazmaya cesaretim yok tu çünkü verdiğim 2 kiloyu görünce yemenin dibine vurdum resmen kardeşlerim şehir dışında üniversitede okuyor onlar geldi ee gelirken de ellerinde menülerle geldiler canları ne çekiyosa sırayla anneme yaptırıyolar benim halimi siz düşünün 3 gündür sporda hak getire acilen eski düzenime dönmem lazım
madem geldim bugünkü muhtemel menümü yazıyım;
sabah: tabiki 1 kase nesfit
ara: 1 elma ve 1 çay bardağı süt
öğlen: ton balıklı yeşillikli salata belki 1 dilim ekmek
ara: nescafe şekersiz
akşam: 1 tabak(6-7 kaşık) ıspanak yemeği ve yoğurt belki 1 dilim ekmek
saat 5,5 buçuktan sonra bşy yiyemiyorum alışkanlık oldu sadece cay ya da yeşilçay günde 3 litre su yaklaşık 3.5 km tempolu yürüyüş ve 50 dk evde spor. hadi bakalım inşallah uygulayabilirim daha sonra tekrar uğrarım hepinizi öpüyorummmm

Banucuğum güzel yüzlü,iyi yürekli canım arkadaşım dularımız seninle...

Nevciğim kısa sürede iyi yol katettin..Geç başladın ama iyi gidiyorsunönemli olan bu ve bundan sonrası
sağlıklı,huzurlu ve zayıf seneler görmeniz dileğiyle..

Bu arada ben kendi adıma manyak iştahlıyım..hiiç alışkın olmadığım şey tuhafıma gidii.

Bende beşten,altıdan sonra süt ürünleri meyve dışında..
bişey yemediğimde iyi kilo veriyorum..
kilo çizelgen hala yok. yapman belki artı fayda sağlar sana.:)

Son düzenleme:
doğaaaaaa, iyimisin.?
neden selamsız sadece okuyorsun küsmüyüz..:26:

günaydınlar kızlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir
ben idare ediyorum 1 haftadır ordudaydım ama burnumdan geldi
emir çok hasta 2 kere dr.a gittik orduda
dün gece 2:30 da geldik eve emir uyumak bilmedi 2 saat bile uyumadım
çok fena bir suratla ve acayip bir baş ağrısı ile dolanıyorum bugün
hepinizi çok özledim ama söylim

Hoşgeldin, bizde seni özledik ve merak ettik..

geçmiş olsun emir'e hava değişikliği ve yol yorgunluğundan dolayı hastalanmıştır..
Yolunda gittimi işleriniz.?

bbenn gellddiiimmm
pazartesi günleri çok erken saatte kursum var ve çok geç bitiyor gelemiyorum ama aklım hepp sizde
geçte olsa tğm kaderdaşlarıma tüm topik arkadaşlarıma süppperrr bir hafta diliyorum
geçmişi okumadan geldim ne var ne yok bakamadım

cumartesi günü kahvaltı abartmamdan sonra dizginleri pazar akşam ele geçirebildim umarım bu hafta artı olmam vereceğim bir kaç grama bile razıyım şuanda, bakalım yarın diyetisyende n e sonuç çıkacak

şimdilik hepinizi çoook çoook öpüyorum geçmişe ışınlanıp geliyorum canlarımmm

Ben aynı kiloda kalmayada razıyım..
kutup ayusu benzetmesi yapardım kendime.:) onuda aştım öküz gibi falan yedim desem yeridir..

çok teşekkür ederim Yenacım Allah sevdiklerimizden ayırmasın bizleri... tam 2 haftadır sapıtık yiyorum yok regl geçikti sıkıntı oldu şişkinlik ama iştahım hep açık...eşime söledim sakın pasta filan alma yemem dedim ben sadece ona küçük bir pasta alıcam o yer artık dur demenin zamanıdır....
hoşgeldin canım bizde özledik seni..neler yaptınn_?

kolay gelsin canım sana ders çalışmaktan hep nefret etmişimdir...

Ben aynı kiloda kalmayada razıyım..
kutup ayusu benzetmesi yapardım kendime.:) onuda aştım öküz gibi falan yedim desem yeridir..

yavrusum ben de durdum durdum dün akşam saat 10 dan sonra 3 tane tavuk prizolamı ne işte ondan yedim bir kase yoğurt ve kaşarlı mantar ile... sonra da neredeyse azıma dahi koymamam öğütlenen kuruyemiş kasesinin dibini gördüm. en içmemem gereken şeyle... offfff. 23 nisan sapıtması...

ben 87 dahi ucundan görmüştüm ama neyazıkki bu sapıtma pahalıya mal olur bu bunyede ufffff

ayşecim hoş geldin, geçmiş olsun. benim oğlanda ben de sürekli hastayız bu nedir anlamadım resmen krese verdiğim günden beri ne öksürük ne burnu durdu... ben de nursenanın annesinin dediği gibi doğurduğumdan beri 2 sene geçti 2 senede olduğum gribi, nezleği neredeyse 30 sene yaşamamısımdır...

inşallah geçecek bu durumlar...

canlarım dün yediyim haltı temizlemek için hiç durmadan atıciim yine kendimi yollara 1 saat zıppıdı zıppıdı yuruyup geliciim.

eyyyy kuruyemişşşşşş sen beni yenemeyeceksinnnn ben seni yeneceğimmmm ben seni yeneceğimmmmmm, yirterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın şekerler:)))

asu ,yena,nevin iştah patlaması yaşıyoruz galiba....aslında öyle oluncada hepimiz mutsuz oluyoruz .dengeli beslenince daha karnım doymuş oluyor .abur cubur yiyince hiç doymuyorum.yenacım yaaa kaç haftadır iyi gittin öyle kendine garip garip yakıştırmalar yapma lütfen.accık yoldan çıkmışın ve çıkmışız o kadar
aslında mutlumun dediği gibi kendimizi yollara atsak spor yapsak çok iyi gelecek.ben kendi adıma söylim hiç bişi yapmıyorum ve acaip rahatsızım bu durumdan.ev temizleme çocuk peşinden dolanma gibi aktivitelerim olmasa çoktan 80 inide aşmıştım bu iştahla.neyse sabah kahvaltımı yazım:
5 kaşık nesfitle,5 gün kurusu kayısı ve biraz bademli yarım yağlı sütlü kahvaltı
arkadaşta ne yerim hiç bilmiyorum
ama akşam haşladığım karnıbaharı yoğurtlayıp yiycem eğer acıkırsam acıkmassam bişi yemem belki.reglimin 3.günündeyim spor yapasım yok bu nedenle.halsizim dudağımda kocada bir uçuğum var

neysem artık daha sık buralardayımmmmm mayıs sonu 72 ben hedefi böyle tutim da olmasada yaklaşım biraz daha

Kizlar yuvaya baslanan ilk sene maalesef her cocuk icin ayni. Evde steril buyuttugumuz yavrular biranda 40 cocuktan ayri mikrop paylasmaya basliyorlar... İlk sene icin bizim dr. Surekli ince bir burun akintisi ve ayda bir antibiyotik bile normal demisti.... İkinci sene daha az olacak ama 3. Yil rahatsiniz...

Ayse merak ettik seni.

Semos ve nurgu.. Kayiplariniz icin uzuldum. Kendi hayat hikayemde de uzuntuler oldugu icin bu konulari konusmaktan resmen kaciyorum. Basiniz sagolsun.

Haftasonu kaynvaldeler yaz programi yapiyordu... Yardimci ve cocuklarla Bodruma gelin Haziran'da dedi.. İlk olarak kafamda kac hafta var, kac kilo vermis olurum diye hesaplamaya basladigimi farkettim... Sonra rakam hosuma gitmedi... Biz yaz sonuna gelelim dedim... Zayifliycaz ya garanti....

Tv'de bir program izledik esi le.. Populer ya beslenme mevzulari. Onun aslinda ilgisini cekmezdi ama beyse izledi... Simdi evden bisuru seyi cikardik... Tatlandirici ve seker kullanmamaya karar verdik... İlginctir, 5 gunde istahim kendi kendine gitti... Yani kalici bisey midir bilemedim ama resmen istahsiz oldum... Oysa toplasan gunde 4 tane tatlandirici ya aliyordum ya da yok ama o bile iyi oldu... Zero da icmioz artik...

Umutum, yarin bulusalim artikin... Kefir de getir bize...

günaydın kzılar bende dün gelip menümü paylaşamadım eşimle sokağa attık kendimizi dağ tepe bayır yürüdük bacaklarım felaket ağrıyo şuan :)
sabah:2 dilim kepekli etimek
domates,salatalık,nane,maydanoz,4zeytin,yarım yumurta,1kk peynir,form çay
ara:bitki çayı, 1 avuç fındık
Öğlen(((öğün niyetine yedim çok canım istemişti
ara:kuru kayısı
Akşam:kumpir ama evde yaptım sıfır yağlı bide üstüne sadece yeşil zeytin mısır turşu yoğurtlu çakma rus salatası koydum:))
ara:1 tane muz

150dk tempolu yürüyüş:)5 saat gezinti yürüyüşü:))akşam 30 dakka spor
e bacaklarımda hal kalmamasının sebebi belli oturup kalkarken bile acıyo..

Güzeller Merhaba,

Tatil sonrası pıtır pıtır dökülüyoruz bakıyorum. Çoğumuzun da kaçamaklı geçmiş. Ben pek sapıtmadım ama diyetime milimi milimine de uyamadım. Diyetisyenin bana 2 gün çin verdiği protein diyetine başladım bugün, akıllara zarar bir liste, kağıt üzerinde çok az geldi ama yaparken zorlanacak mıyım bakalım... Diyeti yapıyorum ama gidip ölçme bakma kısmı hala muamma. Şansıma gittiğim hastane kapandı, tadilatta. Hastalara Acıbadem'de bakacağız biz sizi arayacağız dediler ama arayan soran yok. Neyse yarın da arayan olmazsa bir çare düşüneceğim.

Biz de 4 gündür geziyoruz, her gün ayrı bir program, başım döndü vallahi. Özellikle kızım için çok eğlenceli geçti ama bu tempoya bünye dayanamadı galiba. Dün akşam ateşlendi, bugün oldukça iyi, ateşi de 37.8 çıktı ilaçsız, gene de tedbiri elden bırakmıyorum.

Beyzacığım ben de çok istiyorum buluşmayı da programımı biraz karışık. İki yıldır görmediğim bir arkadaşım İzmir'e uçmadan kızı ile bize gelmek istiyor, seni ararım konuşuruz detayları...

Yürüyüşlerim biraz aksadı bu hafta, bugün ben de sağlam yürümek istiyorum, kas kaybetmek istemiyorum. Umarım becerebilirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…