Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah rahmet eylesin, Allah geride kalanlara sabır versin

---------------------------------------------------------

Merhaba kızlar nasılısınız bakalım

bugün benim tüm gün vukuattı

sabah sigara böreği ile açılışı yaptım

sonrasında gün vardı gerisini siz düşününün artık................

Son düzenleme:

ohhh ne güzel..hem tatil günün kesinleşti hem de pantollar seni sevindirdi demek
bende hissediorum gydiklerimde ve cok mutlu oluyorum iddiadasım.
pantollar düşecek kıvamda pek degil ama bol benmde..
hele de elbiselerim de sırtım düzleşti..göbegim azaldı hissedıorum..

az bir kendime güvenim geldi
su cizelgemi de yenileyeym bari artıkın

zayıflayalım alması kolay C&A da süper kotlar oluyor, kapriler falan bulunur.
ama ne yazıkki bize göre çok erken orda olacaksınız. temmuz 15 bizim planımız. ama daha önce gelirsek kesin ararım. eminim biliyorsundur akçay-altınoluk arası 15 dk falan sürüyor araba ile. çok yakın yani...

bende bu sene altınoluktayım ama tam olarak tarih belli değil

keşke denk gelebilsek altınolukta buluşurduk süper olurdu....

bu sene başka kimler o tarafa gidecek ?

valla ben 15 temmuzdan sonra çok özel bır durum olmazsa 2-3 hafta kalırım altınolukta. araba da olcağı için o civarda bir yere rahatca ulaşırım. super olur... banu da olacak ama haziran işte o

Aslında şimdi bile alsam olur ama bu sefer nasılsa oluyor diye gevşek davranmaktan korkuyorum o yüzden gidene kadar sabrediceğim nasılsa dar gelen bir kaç pantalonum daha var
Eşim önceden ver şunları birine diyordu ama şimdi iyiki vermemişim dedim en azından zayıflama döneminde geçici de olsa yine giyerim onları
Ya bende aslında temmuz gibi giderim diyordum ama maaşallah halama millet sıraya girmiş küçük kızının 3 kız arkadaşı gelicekmiş temmuzda tatile yanlarına sonra eltiside gelicekmiş. Belki eşimin amcasıda eşiyle ağustosa doğru gideceklermiş.
Oda daha rahat edelim diye bari erken gelin dedi. Aslında süper olurdu çünkü bizde arabayla gidiceğiz sonra eşim otobüsle dönüp bizi almaya bir iki hafta sonra gelicek

Şansa artık olmadı dönüşte bronz tenlerimiz ve bir kaç kilo daha eksiyimizle istanbulda buluşuruz

Bakalım sen ne zaman gideceksin belki bana yada mutluya deng gelirsin

Biz de 2 sene önce örene gittik, akşamları akçaya gidiyoduk gezmeye. Sarımsaklı ve dikilide de denize girdik ben çok seviyorum Egeyi

valla ben 15 temmuzdan sonra çok özel bır durum olmazsa 2-3 hafta kalırım altınolukta. araba da olcağı için o civarda bir yere rahatca ulaşırım. super olur... banu da olacak ama haziran işte o

Benim izin tarihi ağustos gibi ama tayin çıkarsa haziran gibide gidebilirim

tam olarak belli değil yani

inşallah denk geliriz bir şekilde

Kızlar bana müsaade malum yarın 23 Nisan benim bayramım
Yatmadan duş alayımda yarın sabah erkenden kalkıp kızçelerimi hazırlayıp okuldaki törene gidiceğiz
Büyük kızım Gitar korosunda
Baştan ben heycanlanırım siz gelmeyin diyordu ama sonra yine dayanamadı
Şimdi sabah duş alıp gitsem kesin başımda ağırır üşütürümde

Ufak cadıda babasıyla uyukluyor
Sabah yedide kalkıp kahvaltı hazırlıyacağım bari bu gece uykumu alayım

selammmmmm nasılsınız bakalım güzeller ?

ben ankara'ya gittim haber veremedim size. saçlarımı boyattım ve bayram için fön çektirdim akşam 10du eve geldim :)
annemleride gördüm çok iyi geldi bana. tek kötü yönü valla yedim ve pişmanım
sanırım 70leri görmüşümdür ama tartılmıyorum inatlaştım çünkü üzülmek istemiyorum.
acilen yapmam gereken birşeyler var ödemde var çünkü

bu arada herkesin ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI kutlarım

içimizdeki o yaramaz ve şirin çocuğu hiç kaybetmeyelim

slm kızalar kaç gündür yatılı misafirim vardı daha yeni gitti. yanında nete giremedim yanlış anlayan biriydi .
sabah 1 bardak limonlu ılık su 2 kayısı
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk dan fazla peynir
1 domates
1 salatalık
7 zeytin
tere
dere otu
çay
1 kahve fincanı ceviz
1 küçük kase ev yapımı yogurt
1 omega 3
1 saat sonra 5 i biryerde çay

slmm kızlarrrr.....nasılsınızz dilerimm herkezz iyiidirr ...güzel bi hafta diliyorumm herkezee.....benn berbat başladım haftaya +1 le başlangıcc yaptımm...ee tabii normaldir 4 gündür evde değilim yeme düzeni diye bişi kalmadıı bugünle 5 olacakk...benimm acilenn toparlanmamm lazımm yaaaaaaa

kızlarr bu arada size çok güsel bi haberimm varrr.....rabbimm nasipp ederse 19 gün sonra UMRE ye gidiyorummm.....tabi nasip ederse ben niyet ettimm gerisi allahtann...14 mayısta gidiyorum 4 haziranda dönüyorum...22 gün buralarda olamıcamm..benim ne yapıp edip gidene kadar 85 yada en azından 86 olmam lazımm....ordan nasıl gelirim bilmiyorum...kilo vermişte olabilirim almışdaa..hakkıyla yaşayıp döneyim gerisi önemli değill amaa...yinede kilo almam inşş...

Semiran başınız sağolsun.Allah yakınlarına sevenlerine sabır versin.Genç ölüm çok zor.Allah rahmet eylesin...

Oooo bu sene Altınoluk yolcusu çok maşallah.Ceco da var akçayda.

Bende Altınoluk yolcusuyum nasipse.4 sene sürekli ikamet ettim.Çok seviyorum orayı kopması zor oldu.İş nedeniyle ayrılmak zorunda kaldık ordan.Ama yazdan yaza gidiyoruz yazlık var orda.Migrosun yukarısında pazar yerinde.Benimde eşimin yıllık izni ne zaman olursa o zamana bende izin alıyorum gidiyoruz.Muhtemelen temmuz sonu ağustos başı gibi olcak...Hayırlısı artık...

selam kızlar... nasılsınızzz..

semirancım başınız saolsun sabırlar versin Rabbim...

ya kızlarrr eşimin halasııı davet etti herkesler ordaymış bende sabah çok az bişi yiyip evimi te opladım temizledim çok yememk için de baya geç gittim ama yedim bee saat 5 ti akşam cacık içtim sadece ilaçı 2 gün kullandım iştahımı açmış olmaz ama hiç doymadığımı hissediyorum 2 haftayı yedim resmen yazıkklar olsun bana...

çok sevindim canım Allah isteyen herkese nasib etsin banada inşallah...

omega 3 hapını nerden alıyosun..bende alıcamda bir sürü marka var hangisi iyidirki acaba.diyetisyene gidecektin gittinmi cuma günü

semiran başınız saolsun allah sabır versin

ay harikasın ne güzel ya bizde o günleri görecezmi acaba:))))
bütün giysilerimi daralttırmak istiyoruumuuuum(annem terzi nasıl olsa):))))

slm kızlar dün çok mutsuzdum ağladım ne yedimi billemedim gerginim çokkk

çok samimi arkadaşım akraba gibiyiz o derece yani
kızcağız evlendi rahimde sorun var diye ameliyat falan olldu 2 çocuk düşürdü biri 5 aylık karnınnda öldüü dün doğuma giirdi 3. çocuk doğurdu amma ciiğerleri yapışıkmış gecede 3 kere havale geçirmş sabah ta ölmüş kıza söyleyemediler akşam eşi eve gelmeden karyolasını falan sökmüş görmesin diye offf yanii dahada arayamadım kızı eşiyle konuştum ama alllahım hiç kimseye evlet acısı verme yarabim

gurbette olmayı bu yüzden sevmiyorum allah yardım etsin moralinizi bozmak istemezdim ama patlıcam anlatmasaydım zaten kimsem yok burda neyse toparlanır toparlanmaz dönerim herkeze mutlu huuzurlu günler

Nevin suclama kendini o da ters tepiyor. Ama gunda 1 ogun yuklenim diger ogunleri gecistirirsen yine kilo verme isin agirlasir. Metobolizma yi calistirmak sart o yuzden dikatli yemeliyiz necok neaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…