merhabalar dünden bu yana gelemedim cenazemiz var apartman komşumuz var onun 28 yaşındaki oğlu vefat etti biz çok tutkun bir apartmanız perişan olduk gelecek hafta nişanı vardı oğlumuzun ama ömrü bu kadarmış profesyonel dalgıçtı niksarda baraj kapağı için çağırmışlar dalmış bir daha çıkamamış 27 saat sonra bulundu bizde gittik niksara çok kötüyüz Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın inş bu aralar pek gelemem gidip geliyoruz cenaze şimdi adli tıpta yarın gelecek trabzon sürmeneye gömülecek çok üzgünüm çokkk
Kızlarrrrrrrrr hani diyordum ya yaza akçaya tatile gidiceğim diye :122: bugün tarih belli oldu :122:
Haziranın 8inde sabah büyük kızım karneyi alır almaz yola cıkıcağız Allah nasip kısmet ederse
Eşimin Hala kızıda Haziran başında gitmeyi düşünüyordu Halasıda bari hepbirlikte gelin oda yanlız yola gitmiş olmaz diye :122:
Benim yarın itibariyle kendimi biraz daha kasıp sporuda hayatıma dahil edip en azından 2li rakamlara inmem lazım 95i bile görsem benim için süper olur
Ben en iyisi Lessli bacımla barışayımdatitreşimli sauna beltimde bir kenarda duruyordu onuda devreye sokayım işe yarasın da şu kilocuklardan kurtulayım. Birde yapabilirsem her akşam eşim geldiğinde bileklerimden tutsunda mekik çekeyim bari karnımda toplansın az
He bu arada söylemeyi unuttum sabah
Bu gün öğlen eşimin Halasına gitmek için hazırlandığımda geçen sene aldığım kotumu ( pek severdim rengini ) giyeyim dedim ama birde ne göreyimKotum okadar bol geldiki karın kısmından ve bacaklardan kemersiz giyme imkanı yok kesin düşer
Eşime gösterdim harika işte diğer dar geleni giy bari bu böyle cuval gibi oldu dedidiğerinide bir giydim ( düdük gibiydi zor giriyorum diye zorda kalmadığım sürece giymiyordum ) anam bir baktım oda bol ama o düşecek gibi değildi onu giydim
Yazın eşimin aldığı kapri pantalonu artık fermuar ve düğmelerini açmadan giyip cıkartabiliyorumAllahtan onu terziye verip daraltabilirim yoğsam çılpak kalacağım
Gidene kadar inşallah dahada kilo veririm de gitmeden bir hafta evvel bir iki tane kapri alırım kendime
Kızlarrrrrrrrr hani diyordum ya yaza akçaya tatile gidiceğim diye :122: bugün tarih belli oldu :122:
Haziranın 8inde sabah büyük kızım karneyi alır almaz yola cıkıcağız Allah nasip kısmet ederse
Eşimin Hala kızıda Haziran başında gitmeyi düşünüyordu Halasıda bari hepbirlikte gelin oda yanlız yola gitmiş olmaz diye :122:
Benim yarın itibariyle kendimi biraz daha kasıp sporuda hayatıma dahil edip en azından 2li rakamlara inmem lazım 95i bile görsem benim için süper olur
Ben en iyisi Lessli bacımla barışayımdatitreşimli sauna beltimde bir kenarda duruyordu onuda devreye sokayım işe yarasın da şu kilocuklardan kurtulayım. Birde yapabilirsem her akşam eşim geldiğinde bileklerimden tutsunda mekik çekeyim bari karnımda toplansın az
Bu gün öğlen eşimin Halasına gitmek için hazırlandığımda geçen sene aldığım kotumu ( pek severdim rengini ) giyeyim dedim ama birde ne göreyimKotum okadar bol geldiki karın kısmından ve bacaklardan kemersiz giyme imkanı yok kesin düşer
Eşime gösterdim harika işte diğer dar geleni giy bari bu böyle cuval gibi oldu dedidiğerinide bir giydim ( düdük gibiydi zor giriyorum diye zorda kalmadığım sürece giymiyordum ) anam bir baktım oda bol ama o düşecek gibi değildi onu giydim
Yazın eşimin aldığı kapri pantalonu artık fermuar ve düğmelerini açmadan giyip cıkartabiliyorumAllahtan onu terziye verip daraltabilirim yoğsam çılpak kalacağım
Gidene kadar inşallah dahada kilo veririm de gitmeden bir hafta evvel bir iki tane kapri alırım kendime
zayıflayalım alması kolay C&A da süper kotlar oluyor, kapriler falan bulunur.
ama ne yazıkki bize göre çok erken orda olacaksınız. temmuz 15 bizim planımız. ama daha önce gelirsek kesin ararım. eminim biliyorsundur akçay-altınoluk arası 15 dk falan sürüyor araba ile. çok yakın yani...
bende bu sene altınoluktayım ama tam olarak tarih belli değil
keşke denk gelebilsek altınolukta buluşurduk süper olurdu....
bu sene başka kimler o tarafa gidecek ?
ama ne yazıkki bize göre çok erken orda olacaksınız. temmuz 15 bizim planımız. ama daha önce gelirsek kesin ararım. eminim biliyorsundur akçay-altınoluk arası 15 dk falan sürüyor araba ile. çok yakın yani...
valla ben 15 temmuzdan sonra çok özel bır durum olmazsa 2-3 hafta kalırım altınolukta. araba da olcağı için o civarda bir yere rahatca ulaşırım. super olur... banu da olacak ama haziran işte o
Aslında şimdi bile alsam olur ama bu sefer nasılsa oluyor diye gevşek davranmaktan korkuyorum o yüzden gidene kadar sabrediceğim nasılsa dar gelen bir kaç pantalonum daha var
Eşim önceden ver şunları birine diyordu ama şimdi iyiki vermemişim dedimen azından zayıflama döneminde geçici de olsa yine giyerim onları
Ya bende aslında temmuz gibi giderim diyordum ama maaşallah halama millet sıraya girmişküçük kızının 3 kız arkadaşı gelicekmiş temmuzda tatile yanlarına sonra eltiside gelicekmiş. Belki eşimin amcasıda eşiyle ağustosa doğru gideceklermiş.
Oda daha rahat edelim diye bari erken gelin dedi. Aslında süper olurdu çünkü bizde arabayla gidiceğiz sonra eşim otobüsle dönüp bizi almaya bir iki hafta sonra gelicek
Şansa artık olmadı dönüşte bronz tenlerimiz ve bir kaç kilo daha eksiyimizle istanbulda buluşuruz
Bakalım sen ne zaman gideceksin belki bana yada mutluya deng gelirsin
merhabalar dünden bu yana gelemedim cenazemiz var apartman komşumuz var onun 28 yaşındaki oğlu vefat etti biz çok tutkun bir apartmanız perişan olduk gelecek hafta nişanı vardı oğlumuzun ama ömrü bu kadarmış profesyonel dalgıçtı niksarda baraj kapağı için çağırmışlar dalmış bir daha çıkamamış 27 saat sonra bulundu bizde gittik niksara çok kötüyüz Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın inş bu aralar pek gelemem gidip geliyoruz cenaze şimdi adli tıpta yarın gelecek trabzon sürmeneye gömülecek çok üzgünüm çokkk
kızlarr bu arada size çok güsel bi haberimm varrr.....rabbimm nasipp ederse 19 gün sonra UMRE ye gidiyorummm.....tabi nasip ederse ben niyet ettimm gerisi allahtann...14 mayısta gidiyorum 4 haziranda dönüyorum...22 gün buralarda olamıcamm..benim ne yapıp edip gidene kadar 85 yada en azından 86 olmam lazımm....ordan nasıl gelirim bilmiyorum...kilo vermişte olabilirim almışdaa..hakkıyla yaşayıp döneyim gerisi önemli değill amaa...yinede kilo almam inşş...
slm kızalar kaç gündür yatılı misafirim vardı daha yeni gitti. yanında nete giremedim yanlış anlayan biriydi .
sabah 1 bardak limonlu ılık su 2 kayısı
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk dan fazla peynir
1 domates
1 salatalık
7 zeytin
tere
dere otu
çay
1 kahve fincanı ceviz
1 küçük kase ev yapımı yogurt
1 omega 3
1 saat sonra 5 i biryerde çay
kızlarrrrrrrrr hani diyordum ya yaza akçaya tatile gidiceğim diye :122: Bugün tarih belli oldu :122:
Haziranın 8inde sabah büyük kızım karneyi alır almaz yola cıkıcağız allah nasip kısmet ederse
Eşimin hala kızıda haziran başında gitmeyi düşünüyordu halasıda bari hepbirlikte gelin oda yanlız yola gitmiş olmaz diye :122:
Ben en iyisi lessli bacımla barışayımdaTitreşimli sauna beltimde bir kenarda duruyordu onuda devreye sokayım işe yarasın da şu kilocuklardan kurtulayım. Birde yapabilirsem her akşam eşim geldiğinde bileklerimden tutsunda mekik çekeyim bari karnımda toplansın az
Bu gün öğlen eşimin halasına gitmek için hazırlandığımda geçen sene aldığım kotumu ( pek severdim rengini ) giyeyim dedim ama birde ne göreyimKotum okadar bol geldiki karın kısmından ve bacaklardan kemersiz giyme imkanı yok kesin düşer
Eşime gösterdim harika işte diğer dar geleni giy bari bu böyle cuval gibi oldu dediDiğerinide bir giydim ( düdük gibiydi zor giriyorum diye zorda kalmadığım sürece giymiyordum ) anam bir baktım oda bol Ama o düşecek gibi değildi onu giydim
selam kızlar... nasılsınızzz..
semirancım başınız saolsun sabırlar versin Rabbim...
ya kızlarrr eşimin halasııı davet etti herkesler ordaymış bende sabah çok az bişi yiyip evimi te opladım temizledim çok yememk için de baya geç gittim ama yedim bee saat 5 ti akşam cacık içtim sadece ilaçı 2 gün kullandım iştahımı açmış olmaz ama hiç doymadığımı hissediyorum 2 haftayı yedim resmen yazıkklar olsun bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?