Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende menümü paylaşım bugn
sabah
5-6 kaşık nesft,4 ceviz,yarım elma ve yarım yağlı sütlü kahvaltılık gevrek

öğle
1 ton balık (yağını döktüm)
büyük kase salata yağsız
yarım dlm ekmek

akşam
küçük kase tarhana çorba
1 büyük balık
1 dlm ekmekbol salata

az önce ilk ve son aramı yaptım
5 tane gün kurusu kayısı içinde kayısı çekirdeği kyomuşlardı küçük
küçük kase nesfit tırtıkladım (2 yemek kaşığı vardı sanki)
1 süt tozlu nescafe

canım su oranın artmıstır. dıyetısyen bısey demedımı. yanı yag su kas oranın hepsı mı artmıs bu 500 gr nerden gelmıs. eger su arttıysa ödem vardır vucudunda. bak mesela baka süt dokunuyo ama dayanamıyorum sutlu nescafe ıcıyorum aksama karnım sısıyo sabah da tartıda fazla cıkıyorum. york testı ben de yaptırmak ıstıyorum ama çok pahalı yaa. 500gr almak o kadar kolay mı. azıcık sapıtmadan kılo alınmaz hemen. bak haftaya cok verıceksın, nasıl bu kadar cok verdım dıyceksın ama aldıgım zannettıgın 500gr da gıdecegı ıcın sana cok gelecek. önemlı oplan yag oranı ne olmus ona bak sen

aa şöle 1 baktımda arkadaslarım 3,5ltre 2,5ltre su içmiş hep..

ben se 1,5ltrelik pet şişemi yeni bitirdim...:26::26::26:
hemen 1 tane daha acayım da uyuyna kadar onu da bitireyim

özka sen diyet listeni paylaşmışmıydın?rica etsem bi daha paylaşırmısın?kiloma yakın sen varsın.ben emziriyorum gerçi ama çok farketmez sanırım.şu sıralar kurubaklagil yapim diyorum onu nasıl tüketiyorsun?ekmeklimi kaç kaşık vs?

Bak işte KKnin ve siz topiktaşların bir faydası daha ben yoğurdu da protein olarak biliyordum :26:
Sağ ol canım gerçektende iyi oldu demek ki bu tip ufak hatalarım kilo vermemi de engeliyor olabilir
Yarın hemen küfte almaya cıkarım öğlende
Öğlende çok az bulgur pilavi kalmıştı yanina 3 küfte yaptımı tamamdır demi birde salata yada yoğurt
Akşamlıkta zeytinyağlı patliycan yaparsam yanında yoğurt yada salata olurmu :44:

Valla eğer sıkılmazsanız her gün danışıp öyle yapsam yemekleri olurmu en azından olayı tam kavrayana kadar :26: kaç ay oldu yerimde sayıyorum.

Canım paylasmadım yazayım

sımdı ben 2 haftaya mahsus olarak her haftanın 3 gunu proteın yapıyorum. Dıger 4 gun sabah veya ogle et dıger ogun de sebze yapıyorum

Canım kurubaklagılı haftada 1 kereden fazla yeme dedı kadın. Yedıgınde de yanında 1 dılım ekmek ve salata. Yani 7 kasık kurubaklagıl(bezelye nohur kurufasulye mercımek) yanında salata ve 1 dılım ekmek

Proteın 1. gun

Sabah: 2 dılım tahıllı ekmek, 1 dılım lıght beyaz peynır, 4 fora lıght zeytın, domates salatalık yesıllık

Ara: 2 kuru kayısı( ben ekledım)

Öğlen: 2 el kadar ızgara tavuk, 1 kase yogurt

Ara: 1/2 paket dıet bıskuvı, 1 bardak lıght kefır

akşam: 2 el kadar tavuk, 1 kase yogurt

ara: 2 porsıyon meyvam var( 1 elma 1 armut), 1/2 paket dıet bıskuvı

bugun bunları yedım canım. dıger gunler yanı kalan 4 gunde ara öğünler aynı ama ana öğüler degısıyor

Öğlen: 8 kasık sebze yemegı, yogurt, 1 dılım ekmek
akşam: 2 el kadar tavuk veya 1 yumurta ıle menemen+2 dılım peynır veya 1 orta bay balık veya 2 baget veya 1/2 tavuk gögüs veya 15 kusbası sote haftada1: 7 kasık kurubaklagıl
salata 1 dılım ekmek

Banucuk tabii ki arkadasim elden geldigi kadar yorumlariz. Gerci kelin ilaci olsa diycem ben burda... Ya da imamin dedogini yap, yaptigini yapma diyim....

Sen oncelikle besin gruplarini bir ozumse.ona gore 5 temel ogeden ne kadar yemen gerekiyor ve degisimler neler, ona gore yersen dengeli olacak...

sınavın nasıl gectı canım

senın en az 3 lıtre ıcmen lazım. Yatmadan cok ıcme kız gece sıkısırsın

sınavın nasıl gectı canım

senın en az 3 lıtre ıcmen lazım. Yatmadan cok ıcme kız gece sıkısırsın

Sabah disinda bana ana ogunler az gibi geldi yani cesit az. Corba yok sanirim aksamda yogurt yok. Gerci corbayi ekmk degisimi yapabiliriz de . Benim 97 kg iken olan diyet listm emziren anne icin olaninda yok yoktu. Ben kiloma gore baya iyi yiyormusum yaw

evet özlemcim sudan almışım 500 gr o yağ oranımda hiç bir değişiklik yok, doktorda o yüzden dedi adet öncesidir diye, ama her adet öncemde kilo alıcaksam zaten ben 2 hafta önceden şişmeye başlıyorum balon gibi, en azından tahlillerini alalım ona göre bir şeyler değiştirirz olmadı adet dönemi öncesi başka bir metot verelim ki sonuçta sen sürekli bu sıkıntıyı çekme dedi, o yüzden adet öncesi ya da sonrası kan testlerimi istedi
umarım canın dediğin gibi haftaya veririmde en azından bu haftayı kaçamktan dolayı + geçirmiş olurum, yoksa mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri ilerleyip duruyorum

Canım proteın dısındakını dıyosun demi. Çorba vermıyo pek ama ıcmek ıstersen 1 dılım ekmek yerıne dedi. Yogurt sebzenın yanında var. sebzenın yanına salata da eklıyebılıyorsun ektra. Etın yanında salata var yogurt yok fakat oglenle aksam arasında yogurt ve 1/2 paket dıyet bıskuvı var. ben kefır ıcıyorum yogurt yerıne. Canım bu kadın kılom azaldıkca kalorıyı dusurmek yerıne ana ogunlerdeı agırlıgı ara ogunlere verıyo. Bak mesela herkesın arasında bır meyve ya da sut vs varken benımkınde masallah yok yok. Özellıkle aksamkı ara ogunumde 2 porsıyon meyve ve bıskuvı var. Burda en cok yıyen benım

Ben de salı gıdıcem canım dıyetısyene. Adetıme 4 gun kala gıdıcem yanı. Insallah sısmem ben de. Cok sinir bozucu olur.Verırsın canını sıkma

Banu yazcam ama oglan ayakta hala oturamadim

Ben de salı gıdıcem canım dıyetısyene. Adetıme 4 gun kala gıdıcem yanı. Insallah sısmem ben de. Cok sinir bozucu olur.Verırsın canını sıkma
aynen öyle yaa, bir insan adetten 2 hafta önce şiişer mi yani 1 ayın 3 haftasını şiş geçiriyorum aslında. hep kilo probleminden diye düşünüyorum çünkü çevremde görmediö kimse de. 1 hafta adet belirtilerimi çekiyorum falan. şu kiloları verdikten sonra umarım normale dönücek herşey

şukur oturabildim

şimdi arkadaşlar benim bu 2 hafta da vucudum ne yaptı ne oldu çok anlamadım.

ana kalemlerle yaptıklarım,

1- her sabah 1/2 limon suyu sıkıp ılık su içtim. buyukçe bir bardak ile.

2- hemen hemen hergün kahvaltımı edip sonrasın da 1 fincan neskafe içip yuruyuse çıktım. olabildiğimce hızlı yurudum.

3- 3 litreye yakın su, 2-3 bardak yeşilçay, 1 -2 bardak form çay yahut 5 i biyerde çay içtim.

4-4-5 öğün dışında diyet listeme tam uydum.

listem 91 kg ken bana diyetisyenin yazdığı liste 33 yaşındayım ve bazal motobolizma hızım 1650 ölçüldü. 1400 kalorilik rejimim;

sabah(9-10 arası),
2 dilim kepek ekmek(uno falan o benzeri)
30 gr yarım yağlı peynir, 3 zeytin, bol yeşillik(yağ konmayacak)domates vs.Haftada 2-3 gun yumurta eklenecek.
veya
yarım simit-1 karper bol yeşillik(yağ konmayacak)domates vs.Haftada 2-3 gun yumurta eklenecek.

ara(11.30)
1 meyva(kuru meyvalarda olabilir), 200 ml normal süt.

öğlen(1.30-2),
1 dilim ekmek, 1 kase çorba, buyuk bir salata, 50 gr peynir yahut et(1.5 avuç içi kadar).
yahut
çorba yerine 1 biber dolması olabilir

ara(16.30)
2 galeta, yarım kase yoğurt,1 meyva(ben galetalarımı ayran ile yedim acıkınca tekrar meyva yedim)- (değişim olarakgaleta yerine yarım simitte yenebilir dedi)
yahut
8-10 diyet buskivi-haftada 2 gun yarım kase dondurma (veya ayran) artı meyve

akşam(20.00)(akşam yemeği yatmadan 4 saat önce yenecekmiş.-ne once ne sonra)
1 dilim kepek ekmek, 8 yemek kaşığı sebze yemeği,3-4 parça kuşbaşı et yahut 1 yemek kaşığı kıyma), 1 kase çorba, 1/2 kase yoğurt,salata.

ara(22.30)
1 kivi, yahut armut,yahut 10 yeşil erik, yahut 7-8 çilek.

be akşam meyvamı yemiyor yahut gunduz sutumu içmiyordum. hiç bir şeyi atlamayacaksın dedi. herşey tam zamanında ve listedeki kadar yenecek dedi. birinin tabağında atıyorum1 köfte arttı hoop aza yok. yazan kadar yenecek. yıne istedim yine vermedi kuruyemiş yokkkkk

Listemiz benziyor canım. Proteın gunlerı dısında akşam ara öğün hariç aynı gibi. Ben de senın gıbı ogleden sonrakı ara ogunumde bıskuvıyle kefır ya da yogurt yıyorum, aksam da yarım paket bıskuvım ve 2 meyvem var. bıskucvıyle 1 meyveyı yıyorum yatmadan da ıkıncı meyvemı yıyorum. kadının dedıgı gıbı lısteye tam uy cunku bıraz kılo verınce bır ıkı seyı cıkartabılır. bı bıldıgı vardır mutlaka. yoksa aynı dıyetısyene mı gıdıyoruz dermısım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…