Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydııın,

Canım sıkkın yaa haftasonu yediklerim hala bendeler.
Sonuçta bende boşuna üzülüyorum,vicdan rahatlaması yani 2-3 gün yeyince salı çarşamba dikkat edip yürüyünce mucize bekliyorum peehhh.

Tek üzüldüğüm bu hafta artı bildirmek uzun zamandan sonra. Oysa planım aynı olmaktı artı bildirmek değildi..

---

Mutlu, tebrik ederim. süper sonuç. sabrın sonu zayıflıktır valla.:)

günaydınlar hepinize
sabah tartıldım ve 105 im hala
acil diyetisyen şart
gelsin c.tesi biran önce
kendimden, görüntümden nefret etmeye başladım

günaydınlar hepinize
sabah tartıldım ve 105 im hala
acil diyetisyen şart
gelsin c.tesi biran önce
kendimden, görüntümden nefret etmeye başladım

Diyetisyene gitmek önemli değil önemli olan uygulamak..
Ben aralıklarla 3 kez gittim..Uygulama ve takip fobisi var bende..

Neyse karamsar olmayalım oda çok etkiliyor .bizde zayıflayacağız,bizde insan gibi görüneceğiz elbet.:)

Umuttt, başarılar diliyorum sana diyetisyende.:)
Allah yağ azalması versin.:)
sınava girenlere zihin açıklığı versin denir yaa.:)

günaydın kızlar bu hafta yine olmadı bu sabah regl oldum tartıda artı çıktım bugün bol su , yeşil çay kahve, spor belki eksi olurum yarına kadar

günaydın kızlar bu hafta yine olmadı bu sabah regl oldum tartıda artı çıktım bugün bol su , yeşil çay kahve, spor belki eksi olurum yarına kadar

NAsıl gidiyor karatay diyeti.?

Sürekli orayı okuyup kilo verenleri takip ediyorum..
120 lik biri 64 kilo olmuş şaka gibi yahu...

günaydın kızlar mutlu çok tebrik ederim nasıl motivasyonun yükselmiştir şimdi öyle olunca insanın gözü hiç bisey görmüyo dünyanın en güzel yicekleride olsa her hafta tıkır tıkır kilo veriyosam hiç gözümde olmuyolar valla ama birde o kadar emek sarfedipte yerimde sayıyosam bana bi sinir geliyo işte o zaman yiyorum benimde normalde diyetisyen günüm cumartesiydi ama ben randevumu salıya çektim 1 mayıs hem resmi tatil hemde 1mayısa kaç kilo ile giricemi görmek istedim hedefim allahtan bisey olmazsa 72 ile girip hazirana kadar 67 68 kilo civarı olmak o kadar hasretim ki 60 lı kilolara 6 7 senenin hasreti var valla hafta sonuda dahil olmak üzere bi kaç gün diyetimi sekmeye uğrattım açıkçası dondurma sup gofret ve simit tarzı yiyeceklerle ama şu 3 gündür bayağı toparladım ama epeydir menümüde paylaşmadım sizlerle bugünki menümü paylaşayım en iyisi
sabah 2 gün kurusu 1 bardak su
1 yumurta 1 dilim peynir 1 domates
1 dilim tam tahıllı ekmek
ögle
1 kase cacık 1 dilim tam tahıllı ekmek aslında bardak çorbada getircektim ama unuttum
ara 1 adet nektari
akşam
6 yk ıspanak kavurması salata veya yoğurt ama kavurmanın yanında salata güzel gidiyo erinmezde yaparsam salata yerim
1 dilim tam tahıllı ekmek

günaydın herkeşlereee
inanılmaz uykum var aslında uyku değilde gözlerim ağrıyor ama yatamıyorum
gece 3 te yatıp sabah 8 de cin gibi açtım gözlerimi, kitap okudum uykum gelir belki diye, daha fena oldum gözlerimde daha çok acıdı
bir canı sıkkın kalktım bugün ama bakalım bahar depresyonu vurdu beni sanırım
böyle bir heyheylerim tepemde, kim bişey dese kedi gibi tırmalıycakmış gibi hissediyorum kendimi
umarım herkes için çok ama çok güzel bir gün olurrrr

NAsıl gidiyor karatay diyeti.?

Sürekli orayı okuyup kilo verenleri takip ediyorum..
120 lik biri 64 kilo olmuş şaka gibi yahu...

ben daha kilo veremedim reglim bitsin belli olur ama 5 saaten önce acıkmıyorum artık ,daha tam malzemem yok bugün kuru yemişlerimi alıp herşeyi tam yapıp denicem .ben hep eksik yedim ordaki arkadaşlar çok yiyorlar ama yinede kilo veriyorlar,bu diyet dukana göre mana daha güzel geldi meyve var .kuru yemiş var .kabızlık yok

fazla söze gerek yok
istedikten sonra herşey oluyo ve uyguladıktan sonra tabiki

Diyetisyenden geldim...

Kufurler esliginde. Cunku sabah bile dunkunde 2 kilo fazla tartildim evden cikarken.

Diyetisyen + 600 gram dedi .. Sinir oldum. Ama iyi haberlerim var dedi. 1400 gram yag yakmissin, cok 900 gram su ve 600 gr kas yapmissin. Dedi. Bu iyi bir sonuc, sen artiya bakma deyip sirtimi sivazlayip yolladi... Ama diyetimin de canina okudu.... Gunde 1 proteine dustuk... Sadece otlama ustune bir listem var 1 hafta bir silkelenelim...

Aysecim sen daha bile cok verirsin baslamak ve ametmek sart gercekten. 2-3 kazam var elbet ama muhim olan moral olarak dusmemek. Moral dusunce dogru mamalara dusuyoruz

adam gibi bi başlasam devamı gelicek inşallah
haftaiçi gülşen 5-5,30 da çıkıyomuş yetişeiyorum
o yüzden c.tesi sabah erkenden kalkıp gidicem inşallah

ne diyim bilemedim sende haklısın kaç kere gittim beceremedim bu işi
ama benim hala umudum var

deli gibi yiyorum mutlucum
dediğin o kadar doğruki moral şart
bende malum sıkıntı stres o kadar çok ki napcaz bakalım
ama yedikten sonra da pişman oluyorum
psikoljim bozuk bari fizik biraz düzgün olsun
hem orduya taşınırsak şimdi iş başvurularında kilo sorun olacak eminim o yüzden biran önce bişeyler yapmalıyım

herkese merhaba
bilgisayarımı tamire vermek zorundayım bugun en erken haftaya alcakmısım ondan kilo bildirimimi bugun yapcam 105 kilo cıktım bugun :)haftaya cuma olmazsa laptop gidip net cafeden yaparım bildirimimi artık:) görüşürüz

evet evet protein dışındakilerde gözüme az geldi ama araları düşünmeden söyledm sanırım.ben ara yapmaktan çok usandım çok bıktım.çok acıkırsam yapıyorum.hatta bi ara öğle yemeği yerine badem, leblebi, nescafe tükettim yemek hazırlamamak için.2 gebeliğimde de şeker çıktı hep 5-6 öğün beslendim.(2 bebek arası 24 ay,emzirirken hamile kaldım tekrar)5-6 öğün çocuk yoksa güzelde çocuklarla o kadar zorki...yada ben o kadar bıktım ki...salata hazırlamak bile ağr geliyor inan zorluyorum kendimi.bazen de kendimi salıyorum salata malzemelerim bozuluyor farketmiyorum bile.bizde çorba olmazsa olmaz çocuklardan dolayı ve ben çorbayı çok severim o nedenle çorbayı da sordum.ya da kurubaklagilde aynı şekilde yapınca koca bir tencere yapıyorum ben 7 kaşık yersem haftada 1 onu bitiremeyiz azaltmam lazım demekki ama çok severim.evde miniğim var ona yedirmeye çalışıyorum ona ayrı hazırla, kendime ayrı hazırla,ev derle topla(çocuklar okula gittiklerinde savaş alnına dönmüş oluyor ev),akşama yemek hazırla minikle vakit geçir, kendime zaman ayır(buraya girmek) derken çok zorlanıyorum işte ben ara öğünlerde.ama diyetisyen öyle yaptıysa bi bildiği vardır ben kafama göre hareket ediyorum.sonra dayanamayıp akşam neler neler götürüyorum.gçeen hsonu annem vardı evde ekmek yaptı .var ya nasıl yedim nasıl yedim sonra mutsuzum çünkü göbeğim şişti hemen.maya bıraktı benimde denemem lazım ama korkuyorum kendimden....çocuklar kek bekliyor ,bişiler bekliyor malesef bende yaptım başlarda şimdi yapmıyorum fazla ama bekliyorlar başka yerde görünce saldırıyorlar sonra(iştahlı ama normalller kilolu değiller)...bende bu kilo alma döneminde yaptım güya onlara ama kendim daha çok yedim.(75 e düşmüştüm 78 e kadar çıktım son aylar)..bu gidişe bi dur demem lazım ama onları da düşünerek.bu konuda umut benim idolum hem türlü türlü yapar hem yemeden durur en azından son haftalar yapıp yememek marifet baya.hazır gelene ben daha çok dayanıyorum kendi yaptığım bi de mutfakta duruyorsa gidip gelip yiyiroum

günaydın kızlarrr

ben bugün mutluyum çok şükür gerçi tartılmasam hergün daha iyi ya çünkü + çıkınca hemen moralim motivasyonum mahvoluyor ....neyse bunu da aşacağım bigün şu hergün tartılmaktan kurtulacam.bi de tartının yeri öyle garip bi yerdeki yatak odası kapısının arkası.tam tartılırken çocuklardan en az biribazen üçüde gelir ben orada sıkışırım genede hergün tartılırım ....bugün de güne çörek otuyla başladım sanki halsizliğimide alıyor kaaaaaç günlerdir halsiz uyanırken bugün daha enerjik hissediyorum kendimi.
birazdan bebişimle markete çıkacağz alışveriş yapçaz(mutfak için) eşimde öğle arası aldıklarımızı taşımak için gelecek

dün oratanca kızımla uyumuşum tüm gece
3,5 yaş olacak yakında ama hala bebek gibi kıyamıyorum ona hiç.yatmıyorduk brilikte ne zamandrı kreş öğretmeni ikna etmişti ama dün bi sarıldık bi sarıldık kuzumla...çok özlemiş belli.ama çok hareketli bir çocuk.gece 11 den önce yatıramıyorum hatta 12 de bile yatıyor sonra kreşte uyukluyorumuş
öyle işte güzeller...sabah dünki kahvaltımı yaptım nesfitli sütlü ceviz vd elmalı..
öğlen ne yerim bilmiyorum
akşam çorba ve çılbır planlıyorum yemek yapmak istemiyorum bugün...

ne diyim bilemedim sende haklısın kaç kere gittim beceremedim bu işi
ama benim hala umudum var

Benimde umudum var.
günde kaç kez gitmeyi düşünüyorum diyetisyene..Yakın dombili bir arkadaşım diyetisyene gidiyor karşıyakada oturuyor ona yakın bir yere..
Tıpatıp uyuyor kadının listesine,dediklerine..nasıl kilo veriyor deli gibi..
ve bahsettiğim arkadaşım benden bile iradesiz sürekli ileri geri yapan tipti..
Bu kış çok rahatsızlık çekti aşırı kansızlık vb. eşiyle sorunlar oldu kilolarından..Ondan sonra bir silkelendi maşallah çok iyi gidiyor..
Düşünüyorum demekki itici güç lazım benim eşim sürekli pışpışlar beni kilo konusunda iyisin boşver yapın böyle falan o rahatlıkmı var anlamadımki..
birde çok duygusalım herşeyi içime atan tipim yemek benim kurtarıcım oluyor. du diyorum artık öyle değil tabii..:)

ececiğim küçüğü erken geldi diyemi kıyamıyorsun ortancaya..
Daha öncede yazmıştın ne zor allahım anne olmak.

Benimkilerin arası 10 yaş olmasına rağmen oğlumun bebekliğinde akla karayı seçiyordum aman bir haksızlık yapmayayım,eşitsizlik yapmayayım diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…