- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
kızlar diyetisyene gittim.
sonuçlarım çok guzel
15 günde 3.600 gr vermişim. 2900 yağ, 200 gr kas biraz da su işte. ben listede bazı şeyleri yemiyorum dedim(akşam meyvası yahut sabah ara da 1 bardak sut gibi) onları da ye dedi. 1-2 sevdiğim şey ekledi. listeyi uzun uzun yazarım yaralanmak isteyen arkadaşlar için.
ay çok heycanlandım ne desem bilmem ki baharımmevet bende seni seviyorum harika oldu valla ne güzel havalarda güzelleşti de yürüyoruz hergün bende anlamıyorum nasıl bitiyo o yol diye konuşurken bi bakıyorum yolun sonu görünmüş=))
hergün devam inşallah pes etmek yok önce ikili rakamları sonra da ideal kilolarımı görcez inşallah beraber...herkesin de en kısa zamanda görmesi dileklerimle:)
evet bi tartıl artık arkadaşım bende merak içindeyim
Şu indirim sitelerinden birinden 3 tane yazlık ayakkabı aldım 100tl'ye. Yazlık ayakkabım yoktu hiç, tatilde giymek için rahat bişeyler alayım dedim. Nasıl sizce ayakkabılar. ayaklarım 40 numara bir de ön tarafı biraz geniş her ayakkabı olmuyo, bakalım hepsı olursa umarım iade etmek zorunda kalmam
Maşalllaaah süpersinnnnn mutluuuuuuu valla çok sevindim 15 gün için süper sonuç Darısı bizim yağlarımızın başına
Şunun şurasında cumaya ne kaldı canım tartılcam tartılcamValla çok istiyorum ikimiz içinde 99 olsun o ibre sonra 89 olsun sonra 79 olsun sonra isterse 75 olabilir
Zaten canım ben inanıyorum Allahın izniyle başaracağız sen o bacakların ağıra ağıra kaç gün yürüyüşe geldin ben dünki yorgunluğa sabahın köründe uyandıysam biz bu işi başaracağız eminimmmm
Yarın ip getircem atlıycaz bak ona göre
Ayyy bende maviye bayıldım valla tam benim tarzım diğerleri de çoooook güzeeeel inşallah tam olur da güle güle giyersin papuçlarını
Benim ayaklar 42çok özenmişimdir böyle indirimli sitelerden ucuz ucuz ayakkabı almaya ama kısmet 30-35 kilo verirsem belki bende görürüm 40 numara ayakkabıları
kızlar diyetisyene gittim.
sonuçlarım çok guzel
15 günde 3.600 gr vermişim. 2900 yağ, 200 gr kas biraz da su işte. ben listede bazı şeyleri yemiyorum dedim(akşam meyvası yahut sabah ara da 1 bardak sut gibi) onları da ye dedi. 1-2 sevdiğim şey ekledi. listeyi uzun uzun yazarım yaralanmak isteyen arkadaşlar için.
özlemcim bayıldım ayakkabılara özellike 2 ve 3 numarada olanları süperlerŞu indirim sitelerinden birinden 3 tane yazlık ayakkabı aldım 100tl'ye. Yazlık ayakkabım yoktu hiç, tatilde giymek için rahat bişeyler alayım dedim. Nasıl sizce ayakkabılar. ayaklarım 40 numara bir de ön tarafı biraz geniş her ayakkabı olmuyo, bakalım hepsı olursa umarım iade etmek zorunda kalmam
bugün sordum bende diyetisyene tekrardan, yemeklerinin üzerine veya yediğin yoğurdun sabah peynirin domatesin yeşilliklerin üzerine dök hem açlığını bastırır hem de tokluk hissi verir dedi sanırım bu şekilde de işe yarıyor anlamadım ben bu çörek otu kullanımını herkes bir değişik söylüyor :44::44::44:elifcim çörek otunu aç karnına yersen iştah kesip,kilo vermeye yarıyormuş ama tok karna tüketirsen içindeki yağlardan dolayı kilo aldırıyormuş
canım trendyol, reklam vermek yasak ama sen görmemiş ol :)) evet 3ü yüztele:??baska ayakkabılar da var orda 40 numarası olan. mavı olanın renklerı de var
Cecom hic protein almamissin... Olmasssskiiii
ben de zayıflamak isityorum ama olmuyor yarın başlayacağım tekrar ben çok sabırlı biri değilim çabuk bıkıyorum ne yapacagım bilmiyorum bu konuda yardımcı olarak bilgi ve arkadaşlara ihtiyacım var...
ben de zayıflamak isityorum ama olmuyor yarın başlayacağım tekrar ben çok sabırlı biri değilim çabuk bıkıyorum ne yapacagım bilmiyorum bu konuda yardımcı olarak bilgi ve arkadaşlara ihtiyacım var...
cnım bu konuda inan kimsenin kimseye bir faydası olmuyor...
ancak söle olur..diyetsyen önerilerimizi sana sunabilirzi...
ama gerisi sadece sabır ve senin iradenle olacak..
hem de öle kolay ve hemencecik olacak sanma ha...
aralıkta basladım..5ay bitecek ama vere vere verebildigim kilo16
süpersın yaa bıde begenmıyo şuna bak 16 kılo azmı)))
süpersın yaa bıde begenmıyo şuna bak 16 kılo azmı)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?