Diyet yapiyorum dr in verdigi bir de hergun 5 km yuruyorum
Şu indirim sitelerinden birinden 3 tane yazlık ayakkabı aldım 100tl'ye. Yazlık ayakkabım yoktu hiç, tatilde giymek için rahat bişeyler alayım dedim. Nasıl sizce ayakkabılar. ayaklarım 40 numara bir de ön tarafı biraz geniş her ayakkabı olmuyo, bakalım hepsı olursa umarım iade etmek zorunda kalmam
canum super yaa. sırrın ne ne yaptın da bu kadar gıttı yagdan. 2900 cok cıddı bı rakam yag ıcın. benım de salı kontrolum var bakalım ben verebılmısmıyım cok endeselıyı
canım daha once de dıyetısyenın verdıgı lısteye uyup kılo veremedım dıyodun ya, demekkı yuruyusler ıse yaramıs. bır de kacamak yapmıyosun galiba onun da etkısı vardır. ben hergun yurumuyorum haftada 3,4 kez 4.5 -5 km yuruyorum yuruyus bandında. ben de söyle 2 kg yagdan versem cok ıyı olucak. su an 27 kg yag varmıs vucudumda. ıdealı 18mıs
benim yağım çok guzelim. 35 kg. 3 kg gitmiş hali... benim herade 21-22 falan olmalı. yolum çokkkk. ama söyle bir 10 kg versem kendimi daha iyi hissedeceğim.
benim yağım çok guzelim. 35 kg. 3 kg gitmiş hali... benim herade 21-22 falan olmalı. yolum çokkkk. ama söyle bir 10 kg versem kendimi daha iyi hissedeceğim.
bugün fena gitmedim bakalım akşama ne edecem?yemek yapmadım daha.tarhana çorba ve spagetti yada balık yapim diyorum da balık yok ortadaeşim getirsede yapsam gerçi öğlende ton balık yedim küçüklerden.
mutluuu insülin direncin için neleri yememen gerektiğini söyledi diyetisyenin?bu arada çok tebrik ederim verdiğin kilo gayet güzel.yürüyüş olmazsa olmaz.insülin direnci olanlar hem çok acıkmayacak hemde hareket illaki yapacaklar.bende bi yürüyebilsem...çok seviyorum ama imkanım yok şu sıralar.bebişle çıksam sıcak,güneş veya rüzgar oluyor.akşm tüm bebeler evde oluyor.gece lesli yaparım belki.
neler yapabilirim bana biraz yardımcı olurmusunuz aslında ben daha önce diyet yaparak iki kez 18 kilo verdim şimdi nedense zorlanıyorum.birde kanser rahatsızlığı geçirdim o yüzdende kilo çok sakıncalı kanser hücrelerini besliyomuş vücuddaki yağlar...biranönce kurtulmam gerek kilolarımdan.....
Ay bende mı kendime gelınlıgımı gıyme hedefı koysam. Nıkah tarıhımız 5 temmuz oldugu ıcın( dıgun 1 temmuz) temmuzda kutluyoruz biz. Bi 16kg alırsam gelınlıgıme gırerımBen 94 kıloluk gelindim
Şu indirim sitelerinden birinden 3 tane yazlık ayakkabı aldım 100tl'ye. Yazlık ayakkabım yoktu hiç, tatilde giymek için rahat bişeyler alayım dedim. Nasıl sizce ayakkabılar. ayaklarım 40 numara bir de ön tarafı biraz geniş her ayakkabı olmuyo, bakalım hepsı olursa umarım iade etmek zorunda kalmam
sELAM KIZLARRRRRRR :122:
Yemek hazırlamaya girişmeden bir bakayım dedim
Bugün çok güzel gitti beslenmem akşam girip yazarım sizlerede bakayım geçer not alacakmıyım
Gerçekten sizin fikirleriniz ve deneyimleriniz benim için çok önemli kızlar o yüzden mutlaka uyarın beni
Bazen doğru bildiklerim bile yanlış olabiliyor o yüzden her gün mutlaka yazacağım bari hata yaparsam bile anında öğrenir tek gün zararla kurtulurum
Mutluuuuuuuuu Listeni mutlaka görmek isterim :122:
Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum umarım paylaşma fırsatın olurda bizimde löp löp yağlar erir
Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin
İnşallah kilolardanda kurtulur o riskide sıfıra indirirsin
Allah hepimizin yardımcısı olsun ... Aminnnnnn
Anam benimde eşim geçenlerde amcaoğlunun kınasından sonra eccük sitem ettim diye ( anana uydun hiç birşeyim istediğim gibi olmadı hesabı) söz len 15.ci evlilik yıldönümünde seninle nikah tazeliyeceğiz sonrada gençlerle ( kuzenlerle ) gece eğlenceye gidiceğiz dedi :122: tam o vaadine sevinirken demezmi nasılsa o zamana kadar kiloda vermiş olursun ben damatlık sende gelinlik giyersin ama bu sefer söz karışmayacağım istersen straplez giy diye :122:
Resmen sevinç cığlığı bastımgelinlik ve damatlıkla tekrar stüdyoda resim çekiliriz dedi :122: nasılsa anamın dükkanında bir kaç saatliğine istediğim gelinliği beleşe alırım
Benim kesin kilo vermem farz olduo yüzden kendimi şartlandırdım kaçamak mimkin olduğunca olmayacak
GÜlle gülle kullan canım hepsi çok çok güzel ama özellikle maviye bittim
Aynısının siyahını kuzen aldı geçenlerde bir mağazadan 70 lirayao biraz pahalıya almiş duysa sinirden kudurur
İnanılmaz rahat onlar eminim memnun kalacaksındır
Benimde ayaklar hem 40 hemde taraklıhatta benim kızda 11 yaşında ama 39 - 40 giyiyor artık gelin olunca kesin oda anası gibi istediği ayakkabıyı bulamaz
yaaa mavışş çok cıcıymış bayuldum bıttım resmen nerden aldın hemen gonder sıteyı:)
bende 40 numra gıyıyorum sınır oluyorum bulamıyorum:)ya sewdıgımın nosu yok yada sacma sapan papuclar kalıyo
yoksa 3unumu 100e aldın:))
canım trendyol, reklam vermek yasak ama sen görmemiş ol :)) evet 3ü yüztele:??baska ayakkabılar da var orda 40 numarası olan. mavı olanın renklerı de var
ORtikim destan yazdin bea... Aferin kiz sana...
Ben ve umut da yarin gidenzi... Bakalim terazinin ibresi kaci vurcak...
canım normalde 75 lıraymıs. bambiden aldım canım. ayakkabılar guzel de ıste dedıgım gıbı ayaklar taraklı. umarım olur hepsi. yazın efıl efıl elbıselerle gıyerım. zaten ben topuklu gıyemıyorum ve cogu ayakkabı vuruyo ayagıma
Bu hafta super olacak ben 1. Hafta 200 gr. Aldim 3. Hafta sonunda 3600 gitti oluyormus yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?