Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende öyleyim işte..ara öğün falan sürekli yemek düşününce bir türlü doymuyorum sürekli yeme saatinin gelmesini bekliyorum..
beynim hep yeme üzerine çalışıyor..Poffff en iisi psikoloğa gitmek.

bak iişte bende öyleyim hala yemek tek kurtarıcı oyalanmak için sebebim
ama biz neden yapamayalım ki yenam
bu gidişe dur demezsek çok fena benim halim ayda 4-5 kilo verir insan ben o kadar alıyorum
ve böyle gidersem 150ye az kaldı

Yena hakkaten oyle oluyor. Benim de en zor cocugum ortanca. Ama ona ragmen benim kucagimdan dusmeyen hep o... Ufakligi var ya nerdeyse hep yardimcim tutuyor. Ben hep ortancamlayim.

Pedagog dedi. Cok cocuklu annelerde ozellikle ilk cocugu asiri kayirma ve simartma ve ortancaya da acima sendromu normalmis... Biz ilk ikisini simartip kucugun yuzune bakmadan buyutuoz valla...

Aysecigim,

Biz burda nerdeyse hepimiz ablan gibiyiz artik senin... Basladigin zaman 2011 yili subat gibilerdeydi. Benle beraber zamanlar. O zaman 97 idin benim gibi.. Kac defa diyetisyene basladin biraktin, benim gibi :)

Ama su var, sen diyetisyenin dediklerini dinlemiyorsun ablacim ya... Hic yorum bile yapmadan ne dediyse 2-3 hafta + bile olsan devam et. İnan ki duzene gireceksin. Kilolar girdap gibi, yedikce moralimiz bozuluyor, bozuldukca yemeye veriyoruz kendimizi...

Kızlar bugün çok komik diyalog geçti oğlumla aramızda..
Sabah kahvaltı hazırlıyorum..Zaten masa hazır oluyor eşim ve kızımı doyur gönder.
Peynir sevmediği için daha doğrusu tek başına yiyemediği için ben genelde peynirli omlet veya tost yapıp yediriyorum..

ne yiyeceksin diye sordum..yağlı ballı ekmek yiyeceğim dedi.bal yok bitti dedim başladı ağlamaya neden haazırlamıyorsun sen yapsana dedi..
oğlum nasıl yapayım ben. balı arılar yapar dedim..Hayıır sen hazırla,sen yap bağırıyor.:)

Çocuk o kadar alışmışki ben herşeye koştur,herşeyi hazırla,hallet. balıda benim yapıcağımı zannediyor saftrik..

Aslında bir yandan kötü bir imaj..herşeye koşan,halleden insan olmak..ÖZelinin olmaması..

Dün eşim, kızımı ve oğlumu tiyatroya götürdü bende tek başıma dışarı çıktım,kendimle kalacağım güya.naaptım peki.? önce dolandım sonra pazara gittim,ne aldım kendime özel hiçbirşey.. bir yığın ot aldım geldim eve..

Son düzenleme:
selam güzeller..

evettt dün ki pastadan yedim akşam yemeği niyetinee:18::18: ama mutluyum güzel bir yıldönümü kutlaması oldu... tebrik eden arkadaşlara tekrar tşk ederim...
dün karbonhidrat patması yaşadım resmen..bugün protein ve suya yüklenmem lazım... sanrım bu hafta sabitimalmamışsam tabikide...

sabah
kepekli tost
salatalık dereotu maydonoz
1 tk pekmez
7 otlu çay

ara
1minik elma
1bardak süt

öğle
1 tabak pırasa
5-6 kaşık bulgur pilavı
koca bir bardak cacık

ara
minik üzümlü fındıklı ekmeğim var 197 kalori onu yemeyi planlıyorum....

akşama sadece salata içine ton balığı eklerim...

Bak işte bunu okudum yaa..Gözlerim dolu dolu bakıyorum ekrana.
böylede duygu insanıyım. birde şişko olmasam ne iyi olacak..

ne çokmuş kalorisi öyle o minik ekmeğin.:)

aynen öyle
bi gazla başlıyorum
3-5 verince şımarıyorum hemen ne de olsa veririm yine diye
ye babam ye oluyo ama artık öyle değil işte veremiyorum
2 günde mucize görmek istiyorum
birazcık sabretsem dinlesem diyetisyeni herşey süper olacak ama işte artık dinlemem lazım
son 1 ayda 5 -6 kilo aldım
çok feci bişey bu
insülin direnci ilacımıda bıraktım içmiyorum
şuan da insülinim 29
yarın tahlil yaptırıcam tekrar bakalım

ayşeee beyzanın yazdıklarına katılıyorum canım...

bende diyetisyene gittim ama bıraktım sadece birkez gşittim kuralara uymayacağımı bildiğimden bıraktım çünkü hayatım çok düzensiz iş yeri ev sürekli evde olmuyorum vs.. o yüzden kendimce dengelemeye calışıyorum ama yine yiyorum dün akşam sinir bozucu bişey yaşadım eve gittim nasıl saldırdım dolaptaki dondurmaya ama sonra durdurdum kendimi... yok bu böle olmazz sinirimizi hep yemekten cıkardık ne oldu olan bize oldu... bugün yarın derken zamn geçtii ben 2 haftadır salmış durumdayım dün bugün biraz dikkat ediyorum....

ama canm 16 kilo az degil de...5 ay da az bir zaman degil

ve benm kılomda fazla yani bana göre az

bu arada darısı başına

yok valla bence çok güzel hem kalıcı olur daha guzel:)Nazar degmesın maşallah
hesaba düşecek olursak ayda hemen hemen 3küsür kılo vermışsın:)) darısı basıma amııııınnn
valla senın gıbılerı gordukce hırs yapıyorum ıyıce çılgınlar gıbı dıyet spor yapasım gelıyyy

işte sorun şu ki ben kendi kendime hiç beceremiyorum bu işi
mutlaka birisi beni takip edecek sürekli
sıkı sıkı takip edecek başka türlü olmuyo cnm
o yüzden son kez gidim diyorum diyetisyene
+da olsam devam edim bu iş bitene kadar
yoksa cidden kilo almaya devam edersem halim fena
yürüyemiyorum nefes alamıyorum
bu ara tansiyonum çıkmaya başladı yine
daha 24 yaşındayım üstelik
inşaallah cumartesi yeni bir hayata adım atarım

Canım 3 cocuk vardı sanırım degıl mı?. Gerçekten cok zor cocuklarla haklısın. Pazardan salata malzemelerını(marul tere vs) aldıgında o aksam cocuklar uyuduktan sonraguzelce yıka hepsını. Kurutma aletlerı var ya onlarda kurut canım. sonra ıyı bı saklama kabına( ben tupper kullenıyorum) koy. En az 10 gun gıdıyo. salata yapacagın zaman acar acar kullanırsın sadece bı kere ugrasmıs olursun. Aralarda kendıne has bısey hazırlama zor ama eger süt dokunmuyosa süt ya da yogurt yanına meyve yıyebılırsın. Çorbanı eksık etme sen zaten emzırıyosun. Ac kalmaman lazım senin. Şu an spor yapmasan bıle emzirme, çocukların peşinden koşturma vs derken sen zaten baya kalorı yakıyosun. Çocuklara keke börek yaparken tam tahıllı unlardan kullanırsın. Şekerını az koyarsın hatta varsa seker yerıne pekmez koy hem onlar da saglıksız olan sekerı cok fazla vucutlarına almamıs olurlar. Börek pogaca ıcın de tam tahıllı unlar guzel oluyo. Ilk basta sevmezler belkı ama sonra alısırler. Katı yag vs hıc kullanma hamurıslerıne. Hem sen de yıyebılırsın böylece. Evde kendın yapman daha guzel, markettekı cıkolata bıskuvı mı ev yapımı kek mı dersek kek tabıkı.

Slm kizlarrr
sağlıklı beslenme iyi gidiyor spor yapamıyorum ama çok hareketli günler geçiriyorum pazartesi kızım ameliyat olcak dişlerinden narkosla insallah problem olmaz bu arada. Yarın kaç cikcam merak ediyorum tartilmadim hiç kırmızı kart yedim oyun dışı yım. Ümidimi kesmiyorum belkide eksi cikarim

Çok güldüm yaaa. demek sen yap balı dıyo ha. Bal demısken babam gecenlerde sureklı ızledıgı bı nala var orda bal reklamı görmüş. Normalde çok saglıklı beslenırler annemle babam. Asla yapay seyler yemezler vs. O kanaldan basl sıparısı vermıs. Bı guzel yemıs gelen balları. Bakanlıgın sahte dıye acıkladıgı ballardan bırıymıs megerse. Babama söledım, yapma yaa tüh diyo:)) Bilmeden neler yiyoruz kimbilir

Biz daha ortada cocuk felan yokken böyle kıloluyuz. 2,3 cocuktan sonra sızın kılo vermekte zorlanmanızi kendınıze özel bısey hazırlıyamamanız gayet normal. Benım Annem de genclıgınde hafıf tombısmıs ama bız dogduktan sonra hep zayıftı. Hem calısıyodu hem bızle ugrasıyodu. Ben onun yerınde olsam stresten yerdım heralde. Ben de 2 cocuktan sonra aşırı kılo alırım dıye cok korkuyoruöm. Kilo almadan cocuk dogurmak ve buyutmek zor mu(( Bu kıloları o kadar zor verıyorum kı bı daha gelmesınler ıstıyoruö. Gecen esıme dedımkı ben hamılelıkte de dıyetısyene gıdıceö. Cunku kendımı bılıyorum kontrollu olmazsam saldım cayıra mevlam kayıra olur yerım gıbıme gelıyor. Söyle 65 kıloda hamıle kalıp 80 olmadan dogurmak ımkansız mı off dusundukce korkuyorum.

Canım benım dıyetısyenıme gelsene. Fatıh sana cok mu uzak olur. Ben 99la basladıgımda bana oyle seyler verıyodukı yıyemıyodum. Onlarla zayıfladıgımda şoka gırmıstım. Yavas yavas azalttı. Ben de sen gıbıydım canım. Hatta benım esım bıle bu işi becerdıyse herkes yapabılır. Kadın kesınlıkle hızlı kılo verme mantıgında degıl. Sen cok hızlı sonuc almayı asla dusunme canım. Vucudumuzun alısması ıcın uzun bır surec gerekıyor. Bak ben de hep kendım yapıp verıp sonra alırdım. 11 aydır bu kadına gıdıyorum asla 1gr bıle kılo almadım. Veremedıgım cok oldu ama almadım benım ıcın mucize. Eğer ılgılenırsen 15 gunde bır gıdıyosun. Ayda 110tl canım. Yanı ayda 2 kez gıdıyosun. Cumartesılerı de gıdebılırsın. Sızın arabanız da vardı sanırım zorlanmazsın

Merhabalar kızlar

YENAcım barışa çok güldüm maşallah ona ya espri makinası

Miraycımla yürüdük geldik ama artık pert durumdayım. Bugünde 90 dakika yürüdüm + egzersiz ip atladık ama 35-40 tane ancak atlamışımdır ip atlamayı unutmuşum yahu

Yarın izin günümüz yürümeyeceğiz sabah kalkıp miraya gidicem akşama misafirleri gelecekmiş ona mamalar yapcaz tabii ki yeriz cuma günü izin günümüz cumartesi yürüyüşe devam ama yarında mezdeke açıp oynamayı düşünüyoruz evde alt komşu yukarı çıkmazsa iyidir iki tombik mırrraaaa mırrraaaa diye diye bu devasaaa totoşları o tarafa bu tarafa sallarken

Çoooooook yorgunum yaaaa inşallaaaah yarın 1 haftalık çabamızın emeğini alırız mirayımlaaa

Diyetisyen ful ot verdi ya bu hafta ..geldigimden beri sebze pisiriom... Semizotu, kapuska, ayse kadin yaptim... Nereye donsen ot misali...
Utanmadan bir de yanina yagsiz salata vermis....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…