Sağolasın canımm. Ben de çevremdekilere "içinin yağları erisin" diyorum bugünlerde ama iyi manadaUmuttt, başarılar diliyorum sana diyetisyende.:)
Allah yağ azalması versin.:)
sınava girenlere zihin açıklığı versin denir yaa.:)
Canselcim, canımın içisin ama bende öyle idollük bir durum yok ne yazık ki :) Ben de yemeden duramıyordum ki (halimden belli olduğu üzere), bu 1-2 haftadır yemiyorum evet ama yaptığım ürün sayısında ciddi düşüş var :)) Geçen hafta 2 defa kek yaptım çocuklara, son dilimler bayatladı resmen. O dilimleri de ev pudinginin dibine koydum öyle yedirdim ev halkına :) Eskiden bırak bayatlamayı ikinci günde bitiyordu kek, eşimle ben asıl büyük payı alıyormuşuz demek :) Eşim de yemiyor 10 gündür, gayet kararlı diyet yapıyor :)....çocuklar kek bekliyor ,bişiler bekliyor malesef bende yaptım başlarda şimdi yapmıyorum fazla ama bekliyorlar başka yerde görünce saldırıyorlar sonra(iştahlı ama normalller kilolu değiller)...bende bu kilo alma döneminde yaptım güya onlara ama kendim daha çok yedim.(75 e düşmüştüm 78 e kadar çıktım son aylar)..bu gidişe bi dur demem lazım ama onları da düşünerek.bu konuda umut benim idolum hem türlü türlü yapar hem yemeden durur en azından son haftalaryapıp yememek marifet baya.hazır gelene ben daha çok dayanıyorum kendi yaptığım bi de mutfakta duruyorsa gidip gelip yiyiroum
Benimde umudum var.
günde kaç kez gitmeyi düşünüyorum diyetisyene..Yakın dombili bir arkadaşım diyetisyene gidiyor karşıyakada oturuyor ona yakın bir yere..
Tıpatıp uyuyor kadının listesine,dediklerine..nasıl kilo veriyor deli gibi..
ve bahsettiğim arkadaşım benden bile iradesiz sürekli ileri geri yapan tipti..
Bu kış çok rahatsızlık çekti aşırı kansızlık vb. eşiyle sorunlar oldu kilolarından..Ondan sonra bir silkelendi maşallah çok iyi gidiyor..
Düşünüyorum demekki itici güç lazım benim eşim sürekli pışpışlar beni kilo konusunda iyisin boşver yapın böyle falan o rahatlıkmı var anlamadımki..
birde çok duygusalım herşeyi içime atan tipim yemek benim kurtarıcım oluyor. du diyorum artık öyle değil tabii..:)
Diyetisyen ful ot verdi ya bu hafta ..geldigimden beri sebze pisiriom... Semizotu, kapuska, ayse kadin yaptim... Nereye donsen ot misali...
Utanmadan bir de yanina yagsiz salata vermis....
Umut hanim umut hanim... Bugune kadar yediklerinize sayin, donun de bir gobeeenize gerinize filan bakin....
Bızımkı de ya ust uste 3 gun sebze ya da ust uste et verır kılo veremedıgımızde. Ben su an et kısmındayım. dun esıme ıspanak yaptım ben tavuk yedım canım o kadar cok ıspanak cektı kı. 1 haftalık yemegı nıye 1 gunde yaptın:))
Hahaha e, durum biraz böyle oldu. Hayır ben hala geveliyorum yalnız; "ama benim canım çekiyor, hep aynı şeyleri yemekten sıkılıyorum" filan diye :))) "verdikçe hoşunuza gidecek ama, vermesi güzel oluyor değil mi?" diyerekten bu sızlanmalarımı da savuşturdu. Eh, haftaya bu yağlar gitmezse sorarım ama ben ona :)
Senin durum da parlak değilmiş yav, ben 2 gün yapacaksın sandım, demek tüm hafta otlanacaksın. Neyse en azından ekmeğin var, bana günde iki dilimcik ekmek vermiş
Bir de çok güldüm, "utanmadan yanına yağsız salata da vermiş" yazmışsın ya :)) Ahaha ye babam ye, sebze yemeği yanına sebze, bir de sebze suyu içersin yanında tam olur.
Merhabalar kızlar
YENAcım barışa çok güldüm maşallah ona ya espri makinası
Miraycımla yürüdük geldik ama artık pert durumdayım. Bugünde 90 dakika yürüdüm + egzersiz ip atladık ama 35-40 tane ancak atlamışımdırip atlamayı unutmuşum yahu
Yarın izin günümüz yürümeyeceğiz sabah kalkıp miraya gidicem akşama misafirleri gelecekmiş ona mamalar yapcaztabii ki yeriz cuma günü izin günümüz cumartesi yürüyüşe devam ama yarında mezdeke açıp oynamayı düşünüyoruz evde alt komşu yukarı çıkmazsa iyidir iki tombik mırrraaaa mırrraaaa diye diye bu devasaaa totoşları o tarafa bu tarafa sallarken
Çoooooook yorgunum yaaaa inşallaaaah yarın 1 haftalık çabamızın emeğini alırız mirayımlaaa
aliciiizzz ortimm merak etme sen hayırlısıyla inşallahh..bugün ben senden ayrıldıktan sonra bayaa hızlı yürüdüm bide kesmedi yürümek eve gelince 30 dakika da spor yaptım ter her bi tarafımdan fışkırdı..eşime de tartı gününü cumaya aldırdım artık pazar ayrı cuma ayrı kafa karışıklığını giderdim sanırım..
yapıcaz tabi yarın mamalar ama çok vermem söyliim hepsinden birer parça cıss onlar bize:))önce leslii ardından oryantal ama acaba önce yürüyüşte mi yapsak bilemedim
ben bugün tartıda gördüğüm sonuçtan çok memnun kaldım o yüzden acayip gaza gelmiş durumdayım şuan:)))
Öyle deme salata olunca kolay doyuluyo. ben de basta yadırgıyodum sebze yanında salata ama yogurt eslıgınde doymayı saglıyo. sadece sebze yemegı yanında yogurt ve 1 dılım ekmekle doymuyorum ben:))
Bahar-Miray ne güzel bir ikili oldunuz :) Yürüyüşler, karşılıklı göbek atmalar, ne güzel :) Oryantal düzenli yapılsa çok güzel kilo verdiren bir aktivite aslında. Hem de çok eğlenceli :)
Ben de her gün et yemek istemiyorum, sıkıldım yahu. Sabah akşam sebze yemeğine razıyım
Özlem, hamilelikte kilo konusunu hiç takma kafana. Ben de kilo almaktan çok korkardım, Kızımda 73-74 oğlumda 80 kg ile hamile kaldım. İkisinde de 8-9 kg ile tamamladım hamileliklerimi. Üstelik ikisini de geç doğurdum, kızım 40+1'de doğdu, oğlum 42+3'de :)) Bünye ve şartlar bambaşka sonuçlar veriyor. Bende aşırı bulantı-kusma-iştahsızlık vardı örneğin. Almak bir yana, ikincisinde ilk 3 ayda 4 kg vermiştim.
Gene de diyetisyene gitmek iyi bir fikir, hamile beslenmesi özel önem gerektiren bir konu :)
...
Beyza, yarın gidiyor musunuz pazara? Haftaya gözüm yerse ben de gelirim. Bu hafta görüştük nasılsa :))
Valla öyle oldu umutcum çokta güzel oldu.
Aynı sklette olmamızda ayrı bir güzel tabi boylar aynı kilolar aynı görenler kardeş sanıyor zaten
Oryantali düzene sokacağımızı sanmıyorum da yürüyüşü bırakmıycaz Allah sağlık verdiği sürece
Bu arada merak ettim 1 haftalık mı 1.2 kg yoksa 2 haftalık mı :26: takip edebildiğim kadarıyla gayette düzenli gidiyordu listen hem yürüyüşte yapıyorsun bana da az geldi açıkçası 1.2 diyecektim ki şimdi aklıma geldisenin kilon az ben kendime göre düşündüm bir an evet kilona göre bence gayet güzel vermişsin tebrikler ayrıca ben gördüm LEAH la fotoğraflarınızı maşallahınız var her ikinizinde hiiiiç öyle şişman falan değilsiniz hemde maşallah 2-3 çocuğunuz var gayet iyisiniz
Biz daha ortada cocuk felan yokken böyle kıloluyuz. 2,3 cocuktan sonra sızın kılo vermekte zorlanmanızi kendınıze özel bısey hazırlıyamamanız gayet normal. Benım Annem de genclıgınde hafıf tombısmıs ama bız dogduktan sonra hep zayıftı. Hem calısıyodu hem bızle ugrasıyodu. Ben onun yerınde olsam stresten yerdım heralde. Ben de 2 cocuktan sonra aşırı kılo alırım dıye cok korkuyoruöm. Kilo almadan cocuk dogurmak ve buyutmek zor mu(( Bu kıloları o kadar zor verıyorum kı bı daha gelmesınler ıstıyoruö. Gecen esıme dedımkı ben hamılelıkte de dıyetısyene gıdıceö. Cunku kendımı bılıyorum kontrollu olmazsam saldım cayıra mevlam kayıra olur yerım gıbıme gelıyor. Söyle 65 kıloda hamıle kalıp 80 olmadan dogurmak ımkansız mı off dusundukce korkuyorum.
Diyetisyen ful ot verdi ya bu hafta ..geldigimden beri sebze pisiriom... Semizotu, kapuska, ayse kadin yaptim... Nereye donsen ot misali...
Utanmadan bir de yanina yagsiz salata vermis....
Hahaha e, durum biraz böyle oldu. Hayır ben hala geveliyorum yalnız; "ama benim canım çekiyor, hep aynı şeyleri yemekten sıkılıyorum" filan diye :))) "verdikçe hoşunuza gidecek ama, vermesi güzel oluyor değil mi?" diyerekten bu sızlanmalarımı da savuşturdu. Eh, haftaya bu yağlar gitmezse sorarım ama ben ona :)
Senin durum da parlak değilmiş yav, ben 2 gün yapacaksın sandım, demek tüm hafta otlanacaksın. Neyse en azından ekmeğin var, bana günde iki dilimcik ekmek vermiş
Bir de çok güldüm, "utanmadan yanına yağsız salata da vermiş" yazmışsın ya :)) Ahaha ye babam ye, sebze yemeği yanına sebze, bir de sebze suyu içersin yanında tam olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?