Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu hafta coştuk tabı herkes artışlarda
verenlerı tebrık ederım azmınız ıçın :119:
Neyse kızlar uzulmeyın haftaya eksılırız ınşş

Günaydınlar herkesee

Kılocuklar verilmiş aman da amann

Ben artık tartılmıyorum, sütlü nescafe ıcıyorum o mu dokunuyo bılmıyorum ama şişlik var uzerımde kaç gündür. Salı gunku kontrole kadar tartılmıycam kahve de ıcmıycem. Kadının tartısında neyse oldur dıycem artık. Dün eşim dıyokı çok spor yaptın ya kas yapmıssındır. e dedım hıc mı yag yakmadım 1 kılo kas yapıcak halım yok ya:))) Kendısı de fazla cıkıyomusu tartıda. Şimdi bşz onunla ıddıaya gırdık ya, beyefendı hem aksamları evde yuruyo hem de sabahları edirnekapıdan saraçhane(kendı ısyerıne) 3.5 kılometre yuruyerek gıdıyomus. bana da hıc soylemıyo üçkağıtçı

Günaydınlar bayanlar,

Benim evdeki tartı diyetisyeninkinden daha cimri çıktı sabah sabah sinir oldum. Sadece 600 gr eksi gösteriyor gerçi bu sabah çok sağlıklı tartılamadım. Sinir oldum kendime. Önce kızımı hazırlayıp gönderdim sonra eşimi, sonra da yarım saatliğine uyuyakalmışım, o yüzden öyle bir telaşla oğlumu yedirip hazırlayıp gönderdim ki tartılamadım. Oğlumu servise bindirince de direk yürüyüş yaptım, eve tekrar gir çık yapmadım. Yürüyüş yapınca dilim damağıma yapıştı, 1 minik şişe su içtim filan falan.

Sonuç:

Geçen hafta: 79.7 kg
Bu hafta: 79.1 kg

Spor: 180 dk yürüyüş

...

Nursena canım, ne yazsam bilemedim, dayanma gücü diliyorum, durumun zor ve stresli ama sen de güçlü bir kadınsın

Toksin, geçmiş olsun kızına, rahat geçer inşallah diş operasyonu.

asuuu niye sesin çıkmıyor hiiç..
moralman eksilerdeyim canım ama kilom hiç eksilmiyor ne yapacağımı şaştım valla bir hastaneyi aradım şimdi 1muayene 3 kontrol 180tl dedi kontroller haftalıkmış aylığı 180 oluyor bana fazla geldi eşim şimdi değil de mayısta gidersin dedi ama
Oğlumla karnımızı doyuralımda gelirim yine..

afiyet olsun ben de daha kahvaltı yapmadım büyük kızım evde eşimle onlar yaptılar ben napsam karar veremedim hem canım istemiyor gibi öğleden sonra da sohbete davet edildim

kızlar selam.ben yeni geldım aranıza.benımde cokkk fazla kilo problemım var.üstelık rahatsızım ve tedavi göryorum(benide aranıza alırmısınız şuan kilom 102 (psikolojım bozuldu kendıme güvenım gitti çok istiyorum kilo vermek.diz kapağımdan sorunum olduğu için sporda yapamıyorum pekk yardımınıza ihtiyacımm varrrrrrrrrrrrr (

Yenacım geçen hafta kilo bildirimi yapmıştım bu hafta listeye girmek istiyorum inşallah

Kilo bildirimi:
geçen hafta 110
bu hafta 108,8
giden:1,2kg

Beyzuş abla buda sana=)))
Spor:800dk(yürüyüş+egzersiz)

canlarıııııııııııııııım sizi bayadır ihmal ettim farkındayım
umarım herkes iyidir bu arada hepinize günaydın
bugünlerde inanılmaz yoğunum evde tamir işleri temizlik, arkadaşım taşınıyor demiştim hatırlar mısınız ona yardım ediyorum bu arada ders çalışmaya çalışıyorum derken hastalandım çok feci sizin anlayacağınız ruh gibi geziyorum bi haftadır... pazar gününüde atlatırsak kazasız belasız sonra bi oh diyeceğim pazar günü kliniğin açılışı olacak çünkü.
kilo bildirimi yapmayacağım çünkü ne rejim kaldı ne bişey :18:
bugün uyandığımda bi spor salonuna gitmeye karar verdim tek başıma bu işin altından sanırm kalkamıycam ben :18:
işte böyle kaderdaşlarım

herkese merhaba.kilo biildirimimi yapayım.geçn hafta tatildeydim o yüzden spor yok.kilom da aynı.
geçen hafta:89.3
bu hafta:89.3

semiranım aradı elektirkleri yokmuş bildirim için aramış
iyi ki de gitmiş elektrikleri güzel arkadaşım bana bi güzel moral verdi sağolsun

tünaydınlar kızlar iş yeri karışık bi türlü fırsat bulup giremedim

kilo bildirimi 104.4
yemeğe çıkıyorum sonra görüşürüz iyi bakın kendinize

Yenacım geçen hafta kilo bildirimi yapmıştım bu hafta listeye girmek istiyorum inşallah

Kilo bildirimi:
geçen hafta 110
bu hafta 108,8
giden:1,2kg

Beyzuş abla buda sana=)))
Spor:800dk(yürüyüş+egzersiz)

Canı gönülden tebrik ediyorum seni canım maşallah emeklerimiz boşa gitmiyor bundan sonra hem spora hem rejime çok daha fazla yüklenip bu seneyi çıtır olarak bitircez inşallahhhhh

Bu haftanın değil ayın değil bu senenin spor şampiyonu seni seçiyorum

günaydın bayanlar...
kilom 114 yenacım ,aslında hafta sonu 116ları görmüştüm ancak aldıklarımı vermişim yine bu hafta bu sıralar herşeyi yine kafaya takıyorum depresif bir haldeyim sporda yapamıyorum canım istemiyor leslieyi ama yapmam gerekiyor yürüyüşe çıkamadığım için ...

bugün misafirim geliyor bir kişi ama yinede 3 çeşit hazırladım en zoruda mercimek köftesine nasıl frenliyeceğim kendimi....

kızlar mesaj ciktimi bilmiyorum ama veli toplantısından sonra tekrar tartiya ciktim ve 108.8 kg çıktı :122:

hiç bu kiloya sevineceğim aklıma gelmezdi

kilo veren sabit kalan herkesi kutlarım.

ben yurusemde koşsamda sabahki tartımın altına nemedim. ama o da iyi.şükür...

kilo bildirimim

geçen hafta 88.7

bu hafta 87.5

1.200 gr

diyetisyen tartısı şu an aynı.

Kilo bildirimimi yapmadan önce açıklama yapmak zorundayım sanırım çünkü bu kadar spor ve rejime 3 kilo alınmaz

Benim baskülüm yanlışmış kendi tartımın doğru tartmadığını düşündüğüm için miraya geldim burda tartıldım bir de ne göreyim meğersem ben 112.2 kiloymuşum evde de bir baskülüm 112.3 ölçmüştü bu hafta kaç kilo verdim bilemiyorum daha önce tartılmadım çünkü ama maalesef durum bu ben 99a inmek istedikçe basküller beni yukarı çekiyor çok mutsuzum

Kilo bildirimi : 112.2

Spor : 610 dk.

ben buralarda görünüyorum ama misafirim gelecek 1,30 da oğlumun okuldan öğretmeni veli ziyareti yapacakmış.dün haber verdi canım oğlum tabi bende dünden beri bi koşuşturmaca.mahvoldum.gece 2 de yatttım ama yorgunluktan uyuyamadım....bu arada evde de dayanamayacağım şeylerden yaptım.kek,kedi dilli bisküvili çakma profiterol ,su böreği tarzında börek,havuçlu kabaklı yoğurtlu salata cevizli,kurabiyede hazır aldım bizim marketinkiler pek bi güzel:)))şimdi ben size itiraf edim
çba sabahı 78,1 idim
2 gündür düzenli beslenme +çörek otu var (3 öğün düzenli kullandım)ama spor yok koşuşturmaca spor sayılırsa o var +dün arkadaşta akşam yedğim pırasalı börek var 1 dlm+gece yaptığım muhallebi yalamalar(tencere dibi),kekin tadına bakmalar,salatanın tadına küçük bir kase bakmalr var(gece 1 de) veeee bu sabah 76,6 çıktım gerçi kilo bildirimim parlak değil amaaaa ben artı beklerken az da olsa eksildim şükr(2 günü düşünürsek1,5 kg gitmiş hemide detoksuzzz acı çekmedennnnnnn heyttt gerçi reglim bitti ondan bu kadar atmış olaiblirmiyim:26:)
kilo bildirimi
geçen hafta:77
bu hafta:76,6
giden:400 gcıkkkk
spor :18: yoooooooooook malesef

canlarım ben kaçar bebişim uyurken mutfağı toparlamalı ve hazırlanmalıyım.akşama görüşürüz yorrgunluktan sızmassam eğer.herkese slmmmm tombulkelebekim hiç üzme kendini hepimiz gördük nasıl azmettin.bu haftada almışsındır emeğinin krşılığını mutlaka bak arkadaşlar paylaşıyor artı çıkp yğdan kilo kaybeden su tutunlar fln var.canını sıkmaaa
herkese slm ve sevgilerrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…