Uzun bir aradan sonra kendimi toparlayıp yeniden merhaba demek istedim mayıs ayında da sizlere katılabılmek için...tam olarak 2 aydır aranıza katılamıyordum ...ducan diyetini bozdum...biraz moralim bozuldu filan ama kendimi yeniden toparladım...
Kilo bildirimim 98,3
spor 200 dk yürüyüş (kızımı bakıcıya bırakıp almam yürüyüş sayılır değilmi =) )
umarım herkes istediği kadar kilo vermiştir..bugun vakit buldukça geçmişi okumak istiyorum..kolay gelsin herkese
toksin kızın kolayca atlatır inşallah diş operasyonunu sana da kolay gelsin canım
Gelelim dananın kuyruğunun koptuğu ana ki o dana ben oluyorumve kuyruğumun bu haftada kopmadığı görülüyor
Geçen hafta yanılmıyorsam 109.6 yada 109.8 falandım tam hatırlamıyorum ama
Bu haftada hiç parlak değil sonuç çünkü 110ü gördüm yine ve sabah sabah bir kere daha danalığıma sinir oldum.
Yok yok ben kesin mutlunun listesini uygulayıp mutlaka spor yapmam lazım artık evin içindeki koşuşturma, küçük cadının peşindeki koşuşturma yeterli gelmiyor demekki.
Ben ikili rakamlara düşmek istedikce sanki olduğum yere kök salıyorum. Herkes süzüldün dese bile artık tartıda sonuç görmek istiyorum ben yaaaaaaa
Bu hafta son artı bildirimim olucak kendi kendime söz veriyorum suyuda hareketide ihmal etmeye son
kızlar ben bu hafta 900 gr vermişim. kilo:89 :))
spor 120 dk yürüyüş.
Uzun bir aradan sonra kendimi toparlayıp yeniden merhaba demek istedim mayıs ayında da sizlere katılabılmek için...tam olarak 2 aydır aranıza katılamıyordum ...ducan diyetini bozdum...biraz moralim bozuldu filan ama kendimi yeniden toparladım...
Kilo bildirimim 98,3
spor 200 dk yürüyüş (kızımı bakıcıya bırakıp almam yürüyüş sayılır değilmi =) )
umarım herkes istediği kadar kilo vermiştir..bugun vakit buldukça geçmişi okumak istiyorum..kolay gelsin herkese
günaydın bende dukanı bozdum karatay yapmaya çalışıyorum ama giden hiç birşey yok
EVET YENA MALESEF ÖYLE OLMUŞTU..İŞ YERİM TAŞINMIŞTI BİR TÜRLÜ SİTEYE GİREMEDİM...2 CUMADA KAÇIRINCA KİLO BİLDİRMİNİ..BENİM İPİN UCU KAÇTI ..AMA GERİ DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLUCAK İNŞALLAH.GİTTİĞİM TARİH İTİBARİ İLE EKSİDEYİM..EN SON KİLO BİLDİRİMİM99,5 İDİ =)
Ben hile yapacam yuruyup tartilcam he he he
nursena, bugün bende seni düşündüm inan..
ne oldu işe.?çok önemli bişey yoktur inşallah..
Allah yardımcınız olsun..
Canım takma kafana olur öyle şeyler inşallah önümüzdeki hafta daha güzel geçer ınşallah
nursena sıkıntınız her neyse hayırlısıyla atlatın inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?