- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Canım sımdı sende hem hemeroıd var hem de anal fissür yanı makat catlagı. Makat catlagıda kabızlıkdan dolayı ıkınmadan oluyor. Tuvalet sonrası yanma da ondan kaynaklanıyor. Doktora gıttıgınde sana fıtıl ve krem verır ama kabızlık çözülmezse onlarda uzun surelı fayda etmez.
Ic hemeroıd de olsa dıs hemeroıd de olsa derecelerı var. Elıne fındık kadar bısey gelıyorsa kabızlıga baglı olusmus 1 ya da 2. dereceden hemoroıddır. Cok sorun yasamazsın ılla amelıyata gerek yok ama makat catlagı ıcın hıc kabız olmaman lazım. Benım de hem ıcte hem dısta mınık hemeroıdlerım ve makat catlagım var. Muayne oldum doktor amelıyata gerek yok sımdılık ama kabız olma dedı.
Yarın ılk ıs marketten kefır al canım hazır olanlardan. Onu gunde en az 2 bardak iç. Ayrıca bol hareket etmen lazım. Çayı demlı ıcme ve kahveden uzak dur bii süre
Sağol canım arkadaşım dualarınız benimle oldunu bilmek bile beni rahatlatıyor ve mutlu ediyor.Banucuğum güzel yüzlü,iyi yürekli canım arkadaşım dularımız seninle...
Nevciğim kısa sürede iyi yol katettin..Geç başladın ama iyi gidiyorsunönemli olan bu ve bundan sonrası
sağlıklı,huzurlu ve zayıf seneler görmeniz dileğiyle..
Bu arada ben kendi adıma manyak iştahlıyım..hiiç alışkın olmadığım şey tuhafıma gidii.
Ayşecim çok geçmiş olsun canım müsait olduğunda görüşelim inşallah.günaydınlar kızlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir
ben idare ediyorum 1 haftadır ordudaydım ama burnumdan geldi
emir çok hasta 2 kere dr.a gittik orduda
dün gece 2:30 da geldik eve emir uyumak bilmedi 2 saat bile uyumadım
çok fena bir suratla ve acayip bir baş ağrısı ile dolanıyorum bugün
hepinizi çok özledim ama söylim
Canım ben sana cok hak verıyorum. Evde kendım yogurdumu yapayım desem hadı mayalık yogurt bulsam da temız sütü bulmam cok zor. Onu da ıyıce kaynaktmak lazımmı mıkroplardan arındırmak ıcın ama kaynatınca da besın degerı düşüyo. Annem arada yogurt gonderıyo zonguldaktan onu mayalık ayırıcam ama market sutuyle yapsam( gunluk sut) gene aynı kapıya cıkmaz mı?
Sağol canım :) Sen resmime yorum yazmışsın ya, ben de o zaman dikkat ettim gerçekten arada fark edilecek bir değişim var, gece gece mutlu oldum :)umutt sen de yağları göndermişsin ne güzel tebrikler
ben de ciddi ciddi diyetisyen düşünmeye başladım araştırayım bakalım
iyi akşamlar kızlar kaç gündür ne zamanım oldu ne de keyfim
nedense bu ara canım çok sıkkın ve yediğimin haddi hesabı yok cumartesi evlilik yıldönümümüz ,4 mayısta oğluşumun doğumgünü belki toplarım kendimi... içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor 10 gündür ne yiyorum onunda farkında değilim ,tartılmakta içimden gelmiyor çünkü aldığım kilolarla yüzleşmek istemiyorumbelki hiç almadım ama dedim ya tartıya çıkmak bile istemiyorum
YENA canım beni 1-2 hafta izinli yazarsan çok sevinirim çünkü toparlanmadan aranıza dönmek istemiyorum ,ben bu özlem değilim, acilen kendimi bulmam ve tekrar aranıza dönmem lazım bu nedenle azcık izin bana ne olur....
Canım zaten ben bazen diyorum kabızlık sonrası tuvalete gideceğime gidip normal doğum yapayımbazen gözlerim bile kararıyor o denli yani.
Daha evvel yaparken ağrıyordu ben kabızlığa yoruyordum ama bugün sonrasında da yanma oldu :26:
Içte olması daha kötüymüş diye okudum ama ne kadar doğru oda belli değil. Peki ilaçla geçen birşeymi çünkü nette okuduğum kadarıyla önem alınmazsa baya ilerleyip büyüyebilirmiş :26:
ayyy kızlar kusura bakmayın çok totoştan bir muabbet oldu ama kafama takıldı :26:
Yarın baskül hepimizin yüzüne güler umarım uyuyayım da çabuk sabah olsunİyi geceler kızlar Allah rahatlık versin
İyi geceler arkadaşlar....
Cumartesi gecesi evimdeyim,daha çok görüşeceğiz inşallah...
Spor sonuçlarını cumartesi gece yayınlasam bana kızmazsınız değilmi.Nete girme imkanım yok cuma günü.Ablamın torununun doğum günü;gündüz arkadaşları ile oyun bahçesinde;gecede ailelerle evde kutlayacağız.Bu nedenle nete giremem canlarım...
YENACIĞIM;
KİLOM:88 CANIM..
Canım geçmiş olsun..
Kabızlığın düzelince iyileşir totoşun merak etme.:)
ayrıca internetteki her bilgi doğru olacak diye birşey yok..ÖZellikle bazı kaynaklar fazla abartılı..
Yanlış anlamazsan birşey soracağım yemeklerini yağsızmı pişiriyorsun sen..?
yağı tamamen kesmek iyi değilmiş ya. kabızlıkta yaparmış birde yağ yakmak için yağ almak gerekiyormuş..
Uzmanların yalancısıyım ben.:):
Gelelim dananın kuyruğunun koptuğu ana ki o dana ben oluyorumve kuyruğumun bu haftada kopmadığı görülüyor
Geçen hafta yanılmıyorsam 109.6 yada 109.8 falandım tam hatırlamıyorum ama
Bu haftada hiç parlak değil sonuç çünkü 110ü gördüm yine ve sabah sabah bir kere daha danalığıma sinir oldum.
Yok yok ben kesin mutlunun listesini uygulayıp mutlaka spor yapmam lazım artık evin içindeki koşuşturma, küçük cadının peşindeki koşuşturma yeterli gelmiyor demekki.
Ben ikili rakamlara düşmek istedikce sanki olduğum yere kök salıyorum. Herkes süzüldün dese bile artık tartıda sonuç görmek istiyorum ben yaaaaaaa
Bu hafta son artı bildirimim olucak kendi kendime söz veriyorum suyuda hareketide ihmal etmeye son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?