- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Hoşgeldin kelebekiimm:))
bu hafta ilk 3te olmaya söz veren senmiydin yanlışmı hatırLıyorum canoomm:))
Selam kızlar ben geldimmm :122: :122:
Sabahtan beri bir türlü fırsat bulupta uğrayamadım. Ev hanımı olmak ne zor yaaa heleki benim ufak cimcimeyleben topluyorum cadı arkamdan anında yine oyuncaklarını salonun ortasına boşaltıyor. Kendi banyo küveti bile salonun ortasında hatun içine battaniyesini ve yastığını koyup TV karşısına geçip içinde keyif yapıyor
Büyüğü desen başka dertoda kıyafet deneyip deneyip yatağına sıpıtıyor sonra Anne toplasın
Kendim için uzun zamandır yine birşey yapamadım hatta eşime bu sabah işe yolcu ederken dedim ya bir haftasonu çocukları da bırakıp kaçsakmı bir yerlere diye
Birde bugün kaç haftadır kilo veremememe takıldı aklım ve o anda Doktorum programında Ayça Kaya cıktı bende o anda ani bir kararla netten Ayça kayanın sitesini bulup mail attım. Bağdat Caddesindeymiş yeri fakat eminim çokta tuzluduro yüzden uzun bir mail yazdım pkodan tutun insülin direncine kadar herşeyi yazdım ve bana mail yolundan da olsa yardımcı olabilirmi diye sordum. Daha önce bir bayan maille ulaşıp kendisinden destek istemiş ve Ayça Hanım mail üzerinden kendisini yönlendirmiş ve bayan iki sene önce onun yardımıyla 20 kilo vermiş 4 ayda sırf mail üzerinden.
Bakalım şimdi sabırsızlıkla ondan cevap gelmesini bekliyorum ve ne yazacağını çok merak ediyorumtabi sizede mutlaka bildiririm ama 1 yada 2 hafta içinde ses seda cıkmazsa arada kaynadım demektir O bayana ( mailde telefonunu da yazmış ) ertesi gün Ayça hanım bizzat kendi telefon açmış ben unuttum ama olsun mail adresim var nasılsa. İnşallah hayırlı haberlerle dönerim
İkinizede çok geçmiş olsunİnşallah birşey kalmamıştır
Canım bizdede durumlar farksız sayılır
Eşim gitme demiyor ama maalesef bu ara kredi kartları yok bankaya kredi ödemesi derken bana pek bir şey kalmıyor. Görünüşe bakılırsa yaklaşık 1 sene daha biraz kısıtlı harçamalar yapmak zorundayız ve bu yüzden bu ara istesemde Özel diyetisyene gidemiyorum. Devlet hastaneleri sana söylememe bile gerek yok nasılsa benden iyi biliyorsunbende mecbur öyle beklemede kalıyorum :26:
Bence üzülme senin gizlide olsa gitme şansın var en azındanhem sen eşinin sakin anında onu ikna edersin nasılsa
Evet canım benim
Allahın izniyle ilk 3te olucam inşalllah
Evet canım benim
Evet canım benim
ben de istiyorum 2 hafta girince insan abone olmak herhafta listede kalmak istiyor.bana 3. lükte yeter şöyle 1 kg üstü bişi ooohhhhh
bende olucam her hafta ilk 3te inşallahh..hatta hepimiz girelim olmaz mı ki yaa bi sürü 1. 2. 3. olsuunn
hayır olmaz ben her hafta gircem mutlunun dediği gibi insan bi kere girince gaza gelio her hafta istiyo..geçen hafta 3kişi paylaştık 2,liği...bu hafta seninle paylaşabilirim amasendemi canım yaaa
bu hafta ben giriyim haftaya sana verim olurmuu
sen yapmaya başladın mı benim listemi. benim liste tam devlet hastanesi tarzı ama bak 2 haftada rekor bir kg verdim 2 sende olmayan oldu. denesene. 1. hafta da 200 gr almıştım. bol antibiyotıklı,yataklı ve kaçamaklı idi. ertesi hafta yurudum listeme uydum verdim. bu hafta da verirsem bu liste işe yarıyor diyeceğim....
aaaaaaa rakiplerim çoğaldı yahuuişim zorlaştı desenize:)))
kızlar bişi sorucağım,
adet olunca ne zaman vucut su topluyor ve atıyor. yani benperşembe akşamı adet oldum ctesi gunu yuzuğumu (yıllardır ilkkez) takıp 3-4 saat geçirdim. ama bu sabah denedim olmadı yine çok üzüldüm. 200-300 gr azımdır. ona rağmen sanki parmaklarım şişmiş....
hahaha aynı kilolardayız bakalım ne olacek...
ama nurgülcüm neden böle yapıyosun tek sen mi zayıflıcan olmaz öyleyok aga vermiyorum kiseye
bu haftanın ilk 3e girenleri
1)NURGÜL
2)NURGÜÜLL
3)NURGÜÜÜLLL
:119::119::119::119::119:
Başladım cumartesi günü canım inşallah banada yararlı olurama henüz yürümeye başlayamadım bir tek cuma günü oda çok azdı. Bu akşam eşimin kuzeni gelicek yine yatıya yarında birlikte cıkacağız inşallah. Aslında çok kilosu yok ama 65 kilo oldu diye krize girdi yenge banada yardım et şişko oldum diyor dedim yenge dayağı istiyorsun herhalde Yarın öğlende kendimizi sokaklara atacağız sonrada daha evvel aldığı bir ayakkabı vardı onu değiştireceğiz
Kızların peşini toplamaktan evdeki bisiklete bile çıkamıyorumama akşamda olsa eşime kızları kakalayıp TV seyrederkende olsa yarım saat pedal çevireyim bari oturduğum yerden yoksa değil senin diyet listen Murat topoğlunun kendinisi gelse beni zayıflatamaz
benim adetten bi kaç gün önce başlar canım 2 gün sonra falan iner şişliğim..ama yüzük konusuna gelince benim mevsimsel olarak değişim gösteriyo sanırım bazen sıkıyo bazen bol gelio bende daraltıp bollaştırıyorum ara ara..Erzuruma geldiğimde mesela çok dar geliyodu bollaştırdım şimdi iyi 7-8 aydır
ama nurgülcüm neden böle yapıyosun tek sen mi zayıflıcan olmaz öyleHepimiz bol bol kiloları verip 1.olalıımm
yok aga vermiyorum kiseye
bu haftanın ilk 3e girenleri
1)NURGÜL
2)NURGÜÜLL
3)NURGÜÜÜLLL
:119::119::119::119::119:
noldu kız sen haftasonu kilo mu verdın... 2 kg ustune çıkıyorsun heralde... Bana 1 yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?