Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sen yapmaya başladın mı benim listemi. benim liste tam devlet hastanesi tarzı ama bak 2 haftada rekor bir kg verdim 2 sende olmayan oldu. denesene. 1. hafta da 200 gr almıştım. bol antibiyotıklı,yataklı ve kaçamaklı idi. ertesi hafta yurudum listeme uydum verdim. bu hafta da verirsem bu liste işe yarıyor diyeceğim....

kızlar bişi sorucağım,

adet olunca ne zaman vucut su topluyor ve atıyor. yani benperşembe akşamı adet oldum ctesi gunu yuzuğumu (yıllardır ilkkez) takıp 3-4 saat geçirdim. ama bu sabah denedim olmadı yine çok üzüldüm. 200-300 gr azımdır. ona rağmen sanki parmaklarım şişmiş....

yok aga vermiyorum kiseye
bu haftanın ilk 3e girenleri
1)NURGÜL
2)NURGÜÜLL
3)NURGÜÜÜLLL
:119::119::119::119::119:

Başladım cumartesi günü canım inşallah banada yararlı olur ama henüz yürümeye başlayamadım bir tek cuma günü oda çok azdı. Bu akşam eşimin kuzeni gelicek yine yatıya yarında birlikte cıkacağız inşallah. Aslında çok kilosu yok ama 65 kilo oldu diye krize girdi yenge banada yardım et şişko oldum diyor dedim yenge dayağı istiyorsun herhalde Yarın öğlende kendimizi sokaklara atacağız sonrada daha evvel aldığı bir ayakkabı vardı onu değiştireceğiz
Kızların peşini toplamaktan evdeki bisiklete bile çıkamıyorum ama akşamda olsa eşime kızları kakalayıp TV seyrederkende olsa yarım saat pedal çevireyim bari oturduğum yerden yoksa değil senin diyet listen Murat topoğlunun kendinisi gelse beni zayıflatamaz

benim adetten bi kaç gün önce başlar canım 2 gün sonra falan iner şişliğim..ama yüzük konusuna gelince benim mevsimsel olarak değişim gösteriyo sanırım bazen sıkıyo bazen bol gelio bende daraltıp bollaştırıyorum ara ara..Erzuruma geldiğimde mesela çok dar geliyodu bollaştırdım şimdi iyi 7-8 aydır

canım bisiklet super.... bacak basen popo göbek resmen sihirlii değnek değmiş gibi oluyıor. gunde 45 dk yapsan 1 aya çok fark eder.

heralde benimde öyle oluyor. kadın olmak zorrrrrr

ama nurgülcüm neden böle yapıyosun tek sen mi zayıflıcan olmaz öyle Hepimiz bol bol kiloları verip 1.olalıımm

hıımm biraass düşünmem lazımm canıımm:) hadi sende ikinci ol geeell kıyamamm
1)nurgüül
2)maryporker
Ammaaan ne bırıncılıgı yahu şu pisluuk yağlar gıtsınde başka bişi istemiyorum(tırstım emin olamadım kendımden)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…