Ayse sana da gunaydin. Nasilsin?
Moral bombasi bir mesaj yazmissin. Ben cok hastayim. Metabolizmam coktu resmen bir anda.. Ayni anda dudaklar iki yerden ucukladi ve bademcikler ceviz kadar sisiti. Hic boyle olmamistim. Bir saatte bademcik sisip agrimaya basladi..
Surunuyorum vesseleam
geçmiş olsun cnm bende c.tesi yataktan çıkamadım çok fena idim
bademciklerim hala şiş ama daha iyiyim ilaç içtim hemen, ama hala eklemlerim acayip ağrıyo dayak yemiş gibi
Moral bombasi bir mesaj yazmissin. Ben cok hastayim. Metabolizmam coktu resmen bir anda.. Ayni anda dudaklar iki yerden ucukladi ve bademcikler ceviz kadar sisiti. Hic boyle olmamistim. Bir saatte bademcik sisip agrimaya basladi..
Surunuyorum vesseleam
uzun bir aradan sonra sabah yürümek öyle iyi geldi ki anlatamam
umarım herkesin keyfi yerindedir
bendeniz c.tesi akşam 6ya kadar yataktan çıkamadım çok hasta oldum
dün daha iyi idim çok şükür akşam 9 bucuk a kadar temizlik yaptım mahvoldum yorgunluktan
gece 2de yatıp sabah 5 bucukta kalktım
uyamadım ama yürüyünce açıldım bi güzel
cnm ya çıktım gece görmediğim yazdığını gidecek inş inş inşşşşşşşşşşşsemirancım bir senle ben mi varız canım şu pazar akşamında
nasılsın naısl gidiyor??? bende 85 olacaksın en kısa sürede yaz geldi yürüyüşler gezmeler derken hareket bol olcak yediklerimizede dikkat edince bitti bu iş demektirr
örtmenim hoşgeldinnnnyavrular naberlerr? bende 1 haftadan sonraki enkazı kaldırmaya çalışıyorum evde
tatil modundan çıkamadan yarın okul başlıyor , yazılılarım var bu hafta bakalım napcamm :18::18::18::18:
Surunuyorum vesseleam
günaydın hepinize bugün hafta başı işlerim çok hafta sonu eşimle nişandı dügündü gezdik hiç ev işi yapamadım bugün az ugrarım ,zaten kilo veremiyorum bu sabah gidip gereken belgeleri aldım çarşamba burdaki spor salonuna kayıt yaptırdım kalp ekg istediler rendevu alıp çektirip teslim ettikten sonra başlıcam .önce koşu sonra aletlerle çalışma olucakmış
Kızlar ya şimdi aklıma şey geldi de nickini hatırlayamadım arkadaşlarıma baktım arkadaşlarım arasında da yok :44: offf neydi yaaa hani Ankaradaydı Kimya mühendisiydi avatarında güzel bir kız resmi vardı adıda fatmaydı sanırım :44: nickini hatırlayan yazsın lütfen kafayı yicembir de kendisinden haber alan varmı
TÜNAYDINNNNN
Bugün biraz geç kalktım. İş varken 5.45de uyanan ben evde oldugumdan beri tembelleştim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?