hatırladım hatırladım yasafatyasafattan haberi olan varmı :26: o da çok güzel kilo vermişti ama kayırlarda şimdi
gecen bende düşündüm bu kız nerelerde diye. heralde verdi kurtuldu. ıyıdır inşallah...
Benim facebooktada ekliydi ama göremedim şimdi silmiş sanırım kapatmışta olabilir en son konuştuğumuzda yurtdışına tatile gideceğini söylemişti acaba gidip oralardamı kaldı :26: epey vermişti kilo ama hedefine ulaşmamıştı diye hatırlıyorum. Zayflamış olarak Yine gelir inşallah
S
slm cnm yasafatimi soruyorsun.
Biz hastanedeyiz ve bekliyoruz öğleden sonra olcakmis oparasyonu
selam güzeller haftamız her açıdan bereketli geçsin inşallah
leah kızının başarıları daim olsun inşallah sana da çok geçmiş olsun canım
ayşecim sana da geçmiş olsun
baharcım yasafatın kullanıcı adı değişmiş anladığım kadarıyla kumbasarr olmuş ve 2 gün önce kk da aktifmiş canım
ben haftaya artılı başladım ama çok değil hallederim inşallah
çok yorgunum daha bir sürü çamaşır var yıkanacak işlere bakmıyorum bile neyse onu da halledecez artık
İnşallah cnm ben doğum gününü atlattım darısı senin başınahadi bakalım acısız sızısız atlatırsınız inşallah şimdiden geçmiş olsun.
kırıcaz bu inatç kiloların inadını....
kırıcaz canım ben de inanıyorum bugün yürümem zor gibi hem işlerim var hem yorgunluk ama yarından itibaren yürürüm inşallah
toksin kolayca atlatın inşallah operasyonu
İnşallah cnm ben doğum gününü atlattım darısı senin başına
bende stresleniyom tatil için hayırlısıyla gidip gelsek büyük kızla baya zorlancam eltimin kizinida alcam yanıma yardım etcek bana
bu sırada çantama leblemi çavdar ekmegimi baligimi doldurdum dietimi bozmamak için tatile incecik gitcez insallah
baharcım yasafatın kullanıcı adı değişmiş anladığım kadarıyla kumbasarr olmuş ve 2 gün önce kk da aktifmiş canım
çok yorgunum daha bir sürü çamaşır var yıkanacak işlere bakmıyorum bile neyse onu da halledecez artık
geçmiş olsun canım sana da 1 hafta artçıllarını çekersin ama kurtulucaz inşallah havalar duzeliyor
Günaydın canım...
Sana da çok geçmiş olsun..Hasta hasta nasıl temizlik yaptın canım ya...Yorgunluktan bitmişsindir...
selammm..
Leah ve Ayşe geçmiş olsun benimde en çok hastalık çektıgım döneme girdim korkuyorummm...:18::18:
Leah kızını tebrik ediyorum
piknikler gezmeler ohhh yaz geldi böyle oldu..bende c.tesi gecesi yataktan kaldıran misafirlerimi ağırladım.eşimin kardeşleri samimi olduğumuz için çat kapı girip çıkarız..pazar günü kv lerdeydim...1 günlük tatil zaten uçtu gitti bende evde olmadığiım zaman hiç dinlenemiyorum gerçi evdeykende temizilik yapmaktan dinlenemiyorum o ayrı...
sanırım 3 haftadr önüme ne gelirse yedimm...pişmanmıyım evettttttama umudum var yinede şimdi bu hafta spora devam Allahım izin verirse...mayıs sonuna kadar ne kadar yol kat edebilirm bilmiyorum ama elimden gelenin fazlasını yapmam gerekiyorr mayıs sonu arkadaşın düğünü var...
arkadaşlar ben de yurudum geldim. bayaaa terledim.yol boyunca oğlanın doğum gununu dusundum, surda 3 hafta kaldı. geçen seneki olayları dusundukçe geriliyorum. neyapacağımı bilemiyorum. haziranda gezimiz var. o konu da da heyecan sardı. 7 leri ucundan görmek pek mumkun olamayacak sanırım. şu mayısı atlatalım hayırlısı ile baharın en güzel ayında anneler günü oğlanın doğum gunu geçen sene facia ile geçince bu sene stres oldum.
eşimden habersiz gidim bende diyetisyene bari
9 mayısa randevu aldım hadi hayırlısı
Ayse sana da gunaydin. Nasilsin?
Moral bombasi bir mesaj yazmissin. Ben cok hastayim. Metabolizmam coktu resmen bir anda.. Ayni anda dudaklar iki yerden ucukladi ve bademcikler ceviz kadar sisiti. Hic boyle olmamistim. Bir saatte bademcik sisip agrimaya basladi..
Surunuyorum vesseleam
uzun bir aradan sonra sabah yürümek öyle iyi geldi ki anlatamam
umarım herkesin keyfi yerindedir
bendeniz c.tesi akşam 6ya kadar yataktan çıkamadım çok hasta oldum
dün daha iyi idim çok şükür akşam 9 bucuk a kadar temizlik yaptım mahvoldum yorgunluktan
gece 2de yatıp sabah 5 bucukta kalktım
uyamadım ama yürüyünce açıldım bi güzel
eşimle diyetisyen mevzusu yüzünden atıştık
gidiyosun boşuna gidiyosun boşuna para veriyosun yapmıyosun
istesen sen ztn verirsin kilo falan dedi
bu ara işleri de bozuk olduğu için 1 liranın hesabını yapmaya başladı garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?