Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ASUMANCIĞIM;

Ayça Kaya'nın kk daki diyetinimi diyorsun canım..

Ben bir ara buna oldukça benzer bir diyetle ayda 4 kilo vermiştim.Aç kalmakta yok...

hahaahha cidden benimle ilgili düşüncen dogru cok güleryüzlüyüm..
ama asabi tarafımı hep eşime gösteririm..o nazlıyorya ondandır sanırım

mutfak halıma gelince...sabah yine yıkamaya gönderdim eşime kızıp..
ne akılla aldıysam mutfaga krem rengi uzun tüylü halı...shaggy gibi de degil..degişik bişi..
sürekli esirgiyorum ama başı beladan kurtulmuyor.
ben de mutfakta olunca daha da titizleniyorum..
benim kadar yıkanıyor nerdeyse

Son düzenleme:
cecoşum yaklaşık 37dk dır sitedesin yaf..hala ne yazıosun acaba

(37 yi ksürlü sayı diye yazdım..daha inandırıcı duruyor:)

ASUMANCIĞIM;

Ayça Kaya'nın kk daki diyetinimi diyorsun canım..

Ben bir ara buna oldukça benzer bir diyetle ayda 4 kilo vermiştim.Aç kalmakta yok...

evet ablacım onu diyorum gayet mantıklı bir liste yapılabilir bence
ama ben geç kalkınca 2 öğün yiyorum ancak haftada nerden baksan 3 gün geç kalkıyorum ben malesef

öyle canım artık yapacak bişey yok oldu bikere sağol moral verdiğin için
rica ederim canımcım ni demek
gene olsa gene yaparım

İyi akşamlar arkadaşlar....

Hepiniz iyisinizdir umarım...Ben pek iyi değilim;çünkü bu gün diyeti dibine kadar bozdum..Ne yapalım sağlık olsun diyeyim bari.

Umarım tartının canı pek acımaz...

beyza abla alemsin yaaa sen beni güldürdün allahta seni güldürsün inşallaahhh
ben yarın diyetisyene gidicem sanırım ordaki tartının canı biraz acıycak

yenacım, sevgilim karboksipunktura gidiyordu, incirliydi sanırım istanbulda semtin adı, sadece orda varmış zaten, 3 öğün yemek veriyordu meyva yok ama her istediğin yemeği sadece fındık ceviz ve bademle yiyordun amacıda o kuryemişlerin yağ yakması ve enerji veermesi ve vücuttan 8 saatte atıldığı için metabolizmayı hızlandırıcı ve tok tutucu etkisi varmış, valla bende deniyim dedim, karnıyarıkla kuruyemiş hiç iyi gitmediğpi kesin bişey

Herkese hayırlı akşamlarrrrr :122: :122::122:

Dün malum yine kuzen bizdeydi ( artık kendi için ailenin manevi kızı oldum yenge diyor )
Geç saate kadar Film seyredip sohbet ettik birde zamanımızın çoğunu beslenme üzerinde araştırmalarla geçirdik
Kendisi 65 Kiloluk bir obez deli ediyor beni ille yenge ne olur yardım et acil kilo vermem lazım diye bende en sonunda mutlunun listesini verdim

Yediklerimizide yazayım aklımdayken

Sabah biraz geç kalktık ama aç karnına önce 1 bardak suya yarım limon sıkıp balımızı da ekleyip içtik
Aradan yarım saat sonra kahvaltıdan önce 1 bardak taze sıkılmış greyfurt suyu

Kahvaltıda: 1 poğçadan az büyük tam tahıllı ufacık ekmek
1 KK beyaz Peynir
3 zeytin, Domates, Salatalık
1 Fincan kayısılı Form çayı

Ara: 1 Fincan Naneli Yeşil Çay

Öğlen: Kuzenlerle birlikte dışarı cıktığımızda eşim ille yemek ısmarlayacağım diye tuturdu :26:
Ne yediğimi yazmim gece gece canınız çekmesin ama üzerine az da olsa tereyağ dökülen birşeydi
Eşim tuturdu ille dışarda diyet olmaz kırk yılın başı diye bende uydum imama

Ara: Öğlenin acısını cıkarmak için yemedim zaten çok toktum

Akşam: Bol Limonlu salata, 2 - 3 kaşık yoğurt

Öğlen yemeğinden önce 1 saate yakın yürümüştük zaten sonrasında da yarım saate yakın alışveriş merkezinde yürüdük yani inşallah löp löp et olarak geri dönmesini engelleyebilmişimdir Biraz evvelde 2 fincan çay içtim yarım saat sonrada 1 büyük kupa daha yeşil çay içerim
Sabahtan beride 2 litre su içtim ve inşallah bir yarım daha içerim

Bugünde böyle geçti ama yarından itibaren mutlunun listesine harfiyen uyuyorum ve bisikletimede biniyorum

ben bir ara denedim karatayı ama kısa sürmüştü
bir de omega 3iiçiyorlar karataycılar ben ondna almamıştım tabii
ayça kayanın listesi varya benim aklıma yattı ama ara öğün eklenebilir
asumancım ben omega 3 içmeye başladım yine
1 buçuk ay kadar ara vermiştim
şimdi yeniden başladım, hem halsizlik hem de balık hafızalığı olduğum için başladım bende
diyetisyen vermişti zaten zayıflama yardımcı olur diye, geceleri yatarken içiyorum

ben en son o kadar çok yediğimde adet olmuştum özlemcim
gerçi senin bugün moralde bozuldu yidin sanırsam yime arkadaşım yimee cıss onlarrrr

Sen de çok tatlısın canım...

Umarım tartıyı acıtmazsın.Asla tartıyı düşündüğümden değil;sen kilo vermiş ol inşallah...

hoş geldin tebessüm seni çok merak etmiştim
atamanın olduğuna çok sevindim hayırlı olsun

sağolun hoşbulduk dostlarım
kızım yanımda
eşim kuveytte onunla gidemez o bakmamz
aslında annem bırak bizde kalsın dedi kayınvalidemde dedi
ama anne yok baba yok zorlanır diye getirdim kızımı
ilk birkaç hafta annem ve babam geldiler biraz kalırız diyorlardı ama babamın evi su bastığı haberi geldi mecburen gittiler
birde annem dışarı çıkamadı burda ameliyatlı dizinden heryer buz düşer buzda diye korktuk. sıkıldı tabi
sonra kayınvalidem geldi sağolsun şimdi o bakıyor kızıma

ana okuluna verecektim ama burda sadece 1 tane anaokulu var ve sınıf 24 kişi nasıl olacak bilmem bu ay bir vereyim deneyeyim bakalım çocukların türkçe bilmeme problemi var burada sınıftaki çocuklara bakacam

sabah 7de çıkıyorum akşam 8de dönüyorum kızım olmasa yanlız olsam burada yaşamak hiç problem değil ama kızım olunca zor
hayırlısı tayinim çıktı çok mutluyum

Sen de çok tatlısın canım...

Umarım tartıyı acıtmazsın.Asla tartıyı düşündüğümden değil;sen kilo vermiş ol inşallah...

ama sen daha tatlısınn
ayy inşallahh ablacım inşallahhtaa geçen seferki +500 ü vermiş olsam kar sayarım bu hafta
bozdum diyeti biraz bu hafta bakalım nasıl toparlıycamm

bana birşeylerin yasaklandığı ve karşılığında bazı şeylerin sınırsız tuketildiği diyetler yalnış geliyor(elbette uzman değilim). ben diyetisyene ilk gittiğimde birşeyleri sınırsız yemeği sevdiğimi söyledim ondan bana bir besin önermesini istedim, cevabı" hayatta hiçbirşey sınırsız değil. tukettiğimiz seylerde de sınır koymadan ilerleyemeyiz" oldu. uzerine bayaaaa dusundum. zaten benim sorunum arsızlığım gerçekten. doysam dahi daha fazlasını istemem. eğer kendimi sınırlamayı öğrenirsem zaten sorun çözülecek. o yuzden bu diyetisyen deneyiminin bana en önemli katkısı "et ne olacak 1 parça fazla yesem neolur" yahut "yoğurt 2 kaşık fazladan alsam ne olcak" modunun vucuttaki tüm dinamikleri sarstığını anlamam oldu... özetle dikkatli ve dengeli beslenmeği içselleştirmemiz hayatımızı bu şekilde surdurmemiz çok muhim.

İddadaşım üzme enişteyide bukadar ama bak eniştede bilsin seni üzdüğü an balkona çıkıp bir Kadınlar kulübü yetişşşşşş diye bağırsan en az bir tane tombiks topiktaşın imdadına yetişecek
Çok ağır arkadaşlarım var ona göre dersin ama tabi fıstık adayları olduğumuzuda unutmayalım

Sorma iddadaşım ben o hatayı koltuklarımda yapmıştım inan okadar pişman oldum ki duvarlarımda açık renk benim eee evde de minik bir picasso olunca her yerde kalem izleri ama ahtım var koltukları değiştirdiğimde bu sefer gidip patlıycan moru alacağım yada koyu kahve
İçim açılacağına ellerim sudan cıksın

valla sppor şart kızlar
burda neler yedim neler her öğün en az yarım ekmek bazen sabahları 1 ekmek bile yedim yağlar ballar akşamları kuruyemişler cipsler çikolatalar ama mecburen yürüdüğüm için bugün tartıldım 80.7 kilo
en son sanırım 79 lu bir klodaydım normalde olsa 3 ay sürekli böyle yesem 100 kilo olmuştum ama olmadım yürüyüş çok iyi geldi
birde burda düz yer yok ya yokuş çıkıyorsun ya iniyorsun oda zorluyor tabi yürürken

ben en son o kadar çok yediğimde adet olmuştum özlemcim
gerçi senin bugün moralde bozuldu yidin sanırsam yime arkadaşım yimee cıss onlarrrr

yidim bileee. Adet olmama 3,4 gun var daha. benımkı tamamen bokboğazımdan. esıme sabah ıcın sandwıc hazırlarken arıverdım agzıma sandwıcten cıkardıgım ekmek ıcını ve peynırı:))

ohh karnım tok sırtım pek

bugun alısverıs merkezınde 3 saat delı gıbı dolastım belkı benımkı de löp löp yag olmaz he

yarın 3 gunluk full sebzem baslıyo. yuruyus de yapıcam yanında. neys etelafı ederım bugunü galiba sanırsam:
1:

neresi çıktı canım Allah kolaylık versin, benim yengem de ağrıda 6-7 ay görev yaptı. annem yanında gitti çunku kızı 2 yaşında idi.

senden haber almak iyi oldu 1-2 haftadır aklıma geliyordun. ne yaptı bu kız diyordum...

mutlucum resmen beni anlatmışsın arkadaşım. aynen bende öyle bir şeyi beğendiysem köküne kadar yiyorum acımadan, benim içinde önemli olan durmayı bilmek, nasıl durucam bilemiyorum sorun orda zaten
bir tane vampirlerle ilgili dizi var onu izliyorum, çocuk insan kanı içmemek için kjendini diyete sokmuş durumda, diyorum ki diziyi izlerken "bir vampis kadar olamadın tüüü sana" vampir olsam dünyada insan bırakmazdım kesin o kadar aç gözlüyüm işte, vampir dünyasındaki ilk obez ben olurdum heralde ayy çoook eğlendim

iyi geceler kızlarrrrr.... uzun zamandır çok ama çok yoğunum inanın sizi çok özlüyorum ama zaman bulamıyorum
cumaya kısmetse doğumgünümüz var oğluşum 1 yaşını dolduruyor ,şimdiden onun heyecanı sardı beni
ne yapsam ,neler hazırlasam, kimleri davet etsem falan filan işte :)
ilk doğumgünümüz olunca insan heyecan yapıyor tabi

yarında nöbetçiyim okulda, yine bana yorgunluk bakalım ,hemde bahçedeyim ...

sizler nasılsınız bakalım? inşallah diyetleriniz sağlıkla devam ediyordur.

ne kadar kutsal bır meslek ogretmenlık. kar kıs demeden sabahın korunde ogrencılerde okula yuruyorsunuz demek. Tebrık ederım gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…