Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben hakkarideyim canım toplam 1.5 sene buradayım sonra eş durumu tayini isteyebileceğim inşallah tabi bir değişiklik olmazsa

eniştene anlatıorum zaten..bi güüorum bi okuyorum
topikdaşlarımın imdadıma yetişecek olması hoşuna gitti sanırım kikirkikir güldü..

hahahah minik picassocecoşum sana bayılıorum
ama eger patlıycan moru kadife bişe alırsan bayılabilirim...öle hoşuma gidiyor ki onlar

ben iyiyim özlemcim..sende hg..
özlüyoruz seni eksikligin belli

demek oğluşun 1 yaşını dolduruyor..Allah ım uzun sağlıklı ömürler versin..
yürüyebiliyor mu bari?benm yigenim dogumgünü gecesi başladı yürüyüşlere

aaa benm ilk dogumgünümde annem kuaförlere gitmiş..kendini de beni de giydirmiş..
eve fotografcı cagrılmış..videoya cekilmiş..düşün 25 sene önce

allah kolaylık versin canım oğlunun yeni yaşıda hayırlı olsun sağlıkla güle güle büyüsün
ne kadar kutsal bır meslek ogretmenlık. kar kıs demeden sabahın korunde ogrencılerde okula yuruyorsunuz demek. Tebrık ederım gercekten.

sağol buralarda zor valla okula ilk geldiğim gün bahçede sadece 3-4 metre kare bir yeri kürümüşler geri kalan yerlerde kar göbegi geçiyordu şok oldum valla okul dışarda olunca yolların açılması geç oluyor birde burda tuzlama diye bir lüks yok tabi

özlemcim şimdiden bebişinin doğum günü kutlu olsun canım
daha nice nice nice nice mutlu huzurlu ve sağlıklı yıllara hep birlikte sevdiklerinizle birlikte girin canım

elifcim yarın o 500 ünden kurtulacaksın eminim hatta daha da fazlası gider sanki
asummaannn ben bu motivasyonla zaten kesin eksileri görürüm sabaha kadar canım benim ama eğer yarın eksi görürsem o tartıda buluştuğumuzda kahveler benden şekerim

obez vampir elif
ayy sayende ben de çok eglendim

özlemcim şimdiden kutlu olsun doğumgününüz nice yaşalra inşallah canım
sana da kolay gelsin tabii ne hoş tatlı bir telaş

ooo benim kahve garanti o zaman
yarın kaçta randevun canım

seni boy var ondan bu bile iyi ama sabah erken kalkamyı dene birde istersen sabah geç kalkınca metebolizma yavaşlıyor diyor diyetisyenler

boydan dolayı idare ediyorum haklısın canım zaten 5 kilo daha versem ondan sonra fazla kasmayacağım
hafta içi erken kalkıyorum ama arada geri yatıyorum malesef

...
ooo benim kahve garanti o zaman
yarın kaçta randevun canım
canım yarın zaten nasıl yetişicem hiç bilmiyorum doktora
13.00 da randevum var,önce dershane sonra doktor sonra yine dershane, ay bu sıcakta koştur koştur nasıl yetişicem bilemiyorum ki canım çıkcak zaten yaşasın eksi çıkarım bende
inşallaahh canım kahve feda olsun sana arkadaşımmm

ben hakkarideyim canım toplam 1.5 sene buradayım sonra eş durumu tayini isteyebileceğim inşallah tabi bir değişiklik olmazsa

es durumu falan bizimkiler birşeyi becerip bursaya tayin yaptılar. Bizim bebekte bazı sağlık sorunları var. dr roporları ile hayati tehlike olduğuna dair rapor veriilince eşin yanına veriyorlardı o dönem.

dersane kızılaydadır sanırım bir in bir çık yapacaksın sıcakta yorucu olur gerçekten
öğlen tartılınca aç karnına olmuyor nasıl yapıyorsunuz o zaman ne meraklıyım değil mi
yani fazla çıkmanı istemem ben o yüzden neler düşünüyorum bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…